Φόρμα σύνδεσης
Εγγραφή
Πληροφορίες προφίλ
Δεδομένα σύνδεσης
ή σύνδεση
Λεπτομέρειες
Υψηλό ποσοστό - 45% - σοκολάτα γάλακτος με κομμάτια αλατισμένης καραμέλας (18%) με αλατισμένο βούτυρο (0,02%). Μια δόση αλατισμένης καραμέλας τονίζει εκπληκτικά τη διακριτική γλυκύτητα αυτής της λείας, βελούδινης σοκολάτας. Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα απόλαυση!
Σοκολάτα γάλακτος Michel Cluizel Lait 45% Éclats Caramel Beurre Sale - με κομμάτια αλατισμένης καραμέλας βουτύρου
Έλαβε βραβεία από διεθνείς διαγωνισμούς:
χρυσό μετάλλιο, Academy of Chocolate, Λονδίνο, 2013, κατηγορία "Best Flavored Milk Chocolate Bar"
χάλκινο μετάλλιο, Διεθνή Βραβεία Σοκολάτας, 2014, κατηγορία "Σοκολατάκια γάλακτος αρωματισμένα με εγκλείσματα ή κομμάτια"
Συστατικά: ζάχαρη, βούτυρο κακάο, πλήρες γάλα σε σκόνη, κομμάτια καραμέλας 18% (ζάχαρη, υψηλό ποσοστό βούτυρο, πλήρες γάλα σε σκόνη, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γάλα σε σκόνη, αλάτι) κόκκοι κακάο, πραγματική βανίλια Bourbon. Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς και γλουτένη.
Εξαιρετική ποιότητα: Ο Michel Cluizel συνεργάζεται στενά με τους αγρότες και τους υποστηρίζει για τη διατήρηση των παραδοσιακών μεθόδων καλλιέργειας και ζύμωσης κόκκων κακάο. Εξασφαλίζει δίκαιες συνθήκες για τη γεωργία και τη ζωή. Για να διατηρήσει συγκεκριμένες γεύσεις, ο Michel Cluizel χρησιμοποιεί μακρύ ψήσιμο σε χαμηλές θερμοκρασίες. Για να επιτύχει τις ασυναγώνιστες γεύσεις των σοκολατών του, ο Cluizel δοκίμαζε συχνά περισσότερους από 20 συνδυασμούς μεθόδων ζύμωσης και ψησίματος. Το πραγματικό ψήσιμο, άλεσμα και ανάμειξη των κόκκων κακάο πραγματοποιείται ήδη στη Γαλλία στο Voiron.
Όσον αφορά τα συστατικά, ο Michel Cluizel νοιάζεται πραγματικά. Κατοχύρωσε μάλιστα το εμπορικό σήμα «Nobles Ingredients», που στην πράξη σημαίνει ότι χρησιμοποιεί στα προϊόντα του:
μόνο αγνό βούτυρο κακάο, χωρίς καμία πρόσμειξη φυτικών λιπαρών,
φυσική βανίλια Bourbon αντί για βανιλίνη,
δεν χρησιμοποιεί λεκιθίνη σόγιας ή τεχνητά αρώματα.
Η εταιρεία εγγυάται επίσης ότι καμία πρώτη ύλη δεν έχει περάσει από τη διαδικασία ακτινοβόλησης ή ιονισμού.
Βάρος και μέγεθος: 100 g, 161×79×10 mm
Η Ακαδημία Σοκολάτας ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 2005. Εκτός από την αξιολόγηση της ποιότητας των σοκολάτας που ακολουθείται από ετήσια βραβεία, ο κύριος στόχος της είναι να παρακινήσει τους παραγωγούς σοκολάτας να συμμετάσχουν σε βιώσιμο δίκαιο εμπόριο.
Τα International Chocolate Awards είναι ένας ανεξάρτητος διεθνής διαγωνισμός που αξιολογεί ετησίως τα καλύτερα που έχουν δημιουργηθεί στον κόσμο της ποιοτικής σοκολάτας. Στόχος του είναι να υποστηρίξει καινοτόμους σοκολατοποιούς καθώς και αγρότες που καλλιεργούν κόκκους κακάο εξαιρετικής ποιότητας.
Επιπρόσθετες Πληροφορίες
Μάρκα | Michel Cluizel |
---|---|
Κατηγορίες | Αρωματισμένη σοκολάτα, Σοκολάτα γάλακτος, Michel Cluizel |