Φόρμα σύνδεσης
Εγγραφή
Πληροφορίες προφίλ
Δεδομένα σύνδεσης
ή σύνδεση
Λεπτομέρειες
Σοκολάτα γάλακτος Προέλευσης Ινδονησίας 65% κακάο.
«Πιστεύω ότι ένας σοκολατοποιός έχει καθήκον να εργαστεί για το σύνολο του προϊόντος του, από τη συγκομιδή των κόκκων κακάο και τη ζύμωση τους στη φυτεία, μέχρι το ψήσιμο και τη μεταμόρφωσή τους μόλις φτάσουν στη Γαλλία. σε αυτήν την τελειομανία. Η σχολαστική μας προσοχή στη λεπτομέρεια και το πάθος μας είναι αυτά που μας κάνουν να κάνουμε περισσότερα από την απλή συναρμολόγηση του grands crus."
Περιμένετε να εκπλαγείτε... όταν δοκιμάσετε για πρώτη φορά τη σοκολάτα Bonnat. Περιμένετε το απροσδόκητο, μια βιτρίνα γεύσεων και αγνές, βελούδινες αισθήσεις απόλαυσης. Η εμπειρία που σας κάνει να ξανασκεφτείτε όλα όσα γνωρίζετε για την εξαιρετική σοκολάτα και για τις άπειρες δυνατότητες που μπορούν να σας προσφέρουν οι μπάρες σοκολάτας Bonnat. Αυτή η εξαιρετική εμπειρία με το όραμα ενός ολοκληρωμένου ξεκίνησε και αφοσιωμένου τεχνίτη, ενός ακούραστου πρεσβευτή της τέχνης του και της επιστήμης της γεύσης.
Ο Stéphane Bonnat κληρονόμησε το όραμά του μέσω της οικογενειακής παράδοσης και συνεχίζει να παρουσιάζει τα ιστορικά κατασκευάζοντας προϊόντα της Maison Bonnat και παράγοντας τη δική του προσωπική δουλειά, δημιουργώντας έτσι τις σοκολάτες αναφοράς του 21ου αιώνα, λίγο-λίγο. Καλώς ήρθατε στο Grands Crus d'Exception, τακτικοί βραβευμένοι σε διεθνείς διαγωνισμούς!
Ο Γιος, εγγονός και δισέγγονος σοκολατοποιών και ζαχαροπλαστών, είναι ένας από τους δύο ή τρεις επαγγελματίες στον κόσμο που συνδέουν την πλήρη κυριαρχία του επαγγέλματός του με την προέλευση και την ποιότητα των κόκκων κακάο. Ένας ταξιδιώτης στην καρδιά του, επισκέφτηκε την πρώτη του φυτεία σε ηλικία 17 ετών και έμαθε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την καλλιέργεια κακά από Νοτιοαμερικανούς αγρότες. Σοκολατοποιός και ζαχαροπλάστης στο επάγγελμα, ο Stéphane μπορεί να ταξίδεψει σε όλη την Ευρώπη για να εκπαιδευτεί με τους καλύτερους, αλλά έμαθε επίσης τις μοναδικές τεχνικές του Bonnat και τα μυστικά της ομορφιάς σοκολάτας δουλεύοντας με τον πατέρα του Raymond στο οικογενειακό εργαστήριο.
Επιπρόσθετες Πληροφορίες
Επίπεδο κακάο | 65% |
---|---|
Συστατικά | cane sugar, cocoa, cocoa butter, powdered milk |
Διατροφικές αξίες | ανά 100 γρ. |
Ενεργειακή αξία | 626 kcal / 2596 kJ |
Λίπη | 49 g |
Πρωτεΐνες | 8 g |
Υδατάνθρακες | 40,5 g |
εκ των οποίων Σάκχαρα | 30,6 g |
Μάρκα | Bonnat |
Βάρος | 100 g |
Κατηγορίες | Σοκολάτα γάλακτος, Μαύρη σοκολάτα, Bonnat |