×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!
Bonnat Java 65% 100g

Bonnat Java 65% 100g

Σοκολάτα γάλακτος Προέλευσης Ινδονησίας 65% κακάο. Περιμένετε να εκπλήξετε όταν δοκιμάσετε για πρώτη φορά τη σοκολάτα Bonnat. Περιμένετε το απροσδόκητο, μια βιτρίνα γεύσεων και αγνές, βελούδινες αισθήσεις απόλαυσης.

Μάρκα:

Bonnat

9,90 €

7,90 €

Σε απόθεμα

Λεπτομέρειες

Σοκολάτα γάλακτος Προέλευσης Ινδονησίας 65% κακάο.

«Πιστεύω ότι ένας σοκολατοποιός έχει καθήκον να εργαστεί για το σύνολο του προϊόντος του, από τη συγκομιδή των κόκκων κακάο και τη ζύμωση τους στη φυτεία, μέχρι το ψήσιμο και τη μεταμόρφωσή τους μόλις φτάσουν στη Γαλλία. σε αυτήν την τελειομανία. Η σχολαστική μας προσοχή στη λεπτομέρεια και το πάθος μας είναι αυτά που μας κάνουν να κάνουμε περισσότερα από την απλή συναρμολόγηση του grands crus."

Περιμένετε να εκπλαγείτε... όταν δοκιμάσετε για πρώτη φορά τη σοκολάτα Bonnat. Περιμένετε το απροσδόκητο, μια βιτρίνα γεύσεων και αγνές, βελούδινες αισθήσεις απόλαυσης. Η εμπειρία που σας κάνει να ξανασκεφτείτε όλα όσα γνωρίζετε για την εξαιρετική σοκολάτα και για τις άπειρες δυνατότητες που μπορούν να σας προσφέρουν οι μπάρες σοκολάτας Bonnat. Αυτή η εξαιρετική εμπειρία με το όραμα ενός ολοκληρωμένου ξεκίνησε και αφοσιωμένου τεχνίτη, ενός ακούραστου πρεσβευτή της τέχνης του και της επιστήμης της γεύσης.

Ο Stéphane Bonnat κληρονόμησε το όραμά του μέσω της οικογενειακής παράδοσης και συνεχίζει να παρουσιάζει τα ιστορικά κατασκευάζοντας προϊόντα της Maison Bonnat και παράγοντας τη δική του προσωπική δουλειά, δημιουργώντας έτσι τις σοκολάτες αναφοράς του 21ου αιώνα, λίγο-λίγο. Καλώς ήρθατε στο Grands Crus d'Exception, τακτικοί βραβευμένοι σε διεθνείς διαγωνισμούς!

Ο Γιος, εγγονός και δισέγγονος σοκολατοποιών και ζαχαροπλαστών, είναι ένας από τους δύο ή τρεις επαγγελματίες στον κόσμο που συνδέουν την πλήρη κυριαρχία του επαγγέλματός του με την προέλευση και την ποιότητα των κόκκων κακάο. Ένας ταξιδιώτης στην καρδιά του, επισκέφτηκε την πρώτη του φυτεία σε ηλικία 17 ετών και έμαθε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την καλλιέργεια κακά από Νοτιοαμερικανούς αγρότες. Σοκολατοποιός και ζαχαροπλάστης στο επάγγελμα, ο Stéphane μπορεί να ταξίδεψει σε όλη την Ευρώπη για να εκπαιδευτεί με τους καλύτερους, αλλά έμαθε επίσης τις μοναδικές τεχνικές του Bonnat και τα μυστικά της ομορφιάς σοκολάτας δουλεύοντας με τον πατέρα του Raymond στο οικογενειακό εργαστήριο.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επίπεδο κακάο 65%
Συστατικά cane sugar, cocoa, cocoa butter, powdered milk
Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ.
Ενεργειακή αξία 626 kcal / 2596 kJ
Λίπη 49 g
Πρωτεΐνες 8 g
Υδατάνθρακες 40,5 g
εκ των οποίων Σάκχαρα 30,6 g
Μάρκα Bonnat
Βάρος 100 g
Κατηγορίες Σοκολάτα γάλακτος, Μαύρη σοκολάτα, Bonnat

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.