×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Doc Johnson

Είδη 33 εώς 64 από 102 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Doc Johnson The Cage Black

    Το μοναδικό επίμηκες σχήμα του The Cage βοηθά στη διατήρηση επιπλέον σκληρών στύσεων ενώ προσθέτει επιπλέον περίμετρο. Η ραβδωτή υφή προσθέτει ενισχυμένη τόνωση στον σύντροφό σας. Αυτό το υλικό TPE επιτρέπει ένα ελαφρύ τέντωμα για να το τοποθετήσετε σωστά. Οι δακτύλιοι κόκορας Rock Solid ενισχύουν το μέγεθος και το πάχος για μεγαλύτερες, πιο σκληρές στύσεις και είναι απολύτως ασφαλείς για το σώμα.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Είναι το διακριτικό mini-vibe που έγινε γνωστό. Ο Doc Johnson's Pocket Rocket, ο συμπαγής δονητής με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, είναι κατασκευασμένος γύρω από έναν μικρό αλλά ισχυρό κινητήρα που προσφέρει στοχευμένη διέγερση της κλειτορίδας.

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Doc Johnson in a Bag Nipple Suckers Black

    Κάντε τις θηλές σας πρωταγωνιστές της αποψινής εκπομπής. Αυτό το ζευγάρι κορόιδα σιλικόνης θα τα γεμίσει και θα τα κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητα στο παιχνίδι.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson in a Bag C-Ring Black

    Βελτιστοποιήστε την εμπειρία σας με αυτό το δαχτυλίδι σιλικόνης! Αυξάνει το μέγεθος και την περίμετρο και είναι εξαιρετικά τεντώσιμο για εύκολη χρήση γύρω από τον άξονα ή τους όρχεις, διατηρώντας εκείνες τις μακροχρόνιες στύσεις που πάντα ονειρευόσασταν και παρατείνοντας την εκσπερμάτισή σας.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Merci Bind and Tie 6mm Hemp Bondage Rope 15m Black

    Το σχοινί είναι το αρχικό εργαλείο δέσμευσης και συγκράτησης και η εύρεση του κατάλληλου σχοινιού για τη δουλειά είναι για ασφαλείς, ευχάριστο παιχνίδι. Δημιουργήσαμε το Merci Hogtied Bind & Tie Hemp Bondage Rope-- 50 πόδια γερό, φυσικό σχοινί κάνναβης σε πλάτος 6 mm ιδανικό για τους περισσότερους τύπους αρματωσιάς—για να καλύψει κάθε ανάγκη σας.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Bullet Black

    Αυτή η συμπαγής ατμόσφαιρα είναι η ιδανική σφαίρα. Ο ισχυρός κινητήρας 10 λειτουργιών του είναι αθόρυβος για διακριτική χρήση και η υψηλής ποιότητας υγιεινή σιλικόνη του είναι απολύτως ασφαλής για το σώμα. Επαναφορτιζόμενη USB με το καλώδιο που περιλαμβάνεται.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson in a Bag Butt Plug 3"/8 cm Black

    Ξεκινήστε το πρωκτικό σας παιχνίδι με αυτό το μικρό πρωκτικό βύσμα σιλικόνης. Με ύψος 3 ίντσες, αυτό το βύσμα έχει τέλειο σχήμα και μέγεθος για να βοηθά τους αρχάριους στην κερκόπορτα να επεκτείνουν απαλά τα όρια της πρωκτικής τους εμπειρίας.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson in a Bag C-Ring Set Black

    Αναβαθμίστε την εμπειρία σας με αυτό το σετ κρίκου σιλικόνης! Αυξάνουν το μέγεθος και την περίμετρο και είναι εξαιρετικά τεντώσιμα για εύκολη χρήση γύρω από τον άξονα ή τους όρχεις, διατηρώντας αυτές τις μακροχρόνιες στύσεις που πάντα ονειρευόσασταν και παρατείνοντας την εκσπερμάτισή σας.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson FirmTech Performance Ring

    Ο αρχικός δακτύλιος ανέγερσης της FirmTech προσφέρει εξατομικευμένη άνεση και εφαρμογή για απόλυτη ευχαρίστηση και απόδοση χωρίς τα δεδομένα τεχνολογίας από το δαχτυλίδι τεχνολογίας μας. Το «σεξουαλικό» εντοπίζεται στον ασύμμετρο σχεδιασμό του κρίκου με μάνδαλο και βρόχο, καθιστώντας εύκολο το ανέβασμα και το κατέβασμα γύρω από την ευαίσθητη ανατομία.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Nipple Teasers Smoke Black

    Πειράγματα θηλής σε μια τσάντα, ένα άλλο μοναδικό που δημιουργεί ισχυρή φυσική αναρρόφηση για αυθεντικές αισθήσεις και λάμψη που τα παραδοσιακά κλιπ δεν μπορούν να προσφέρουν. Με ένα απλό σφίξιμο, τα Teasers εφαρμόζουν τέλεια στο δέρμα και δημιουργούν μια ισχυρή σφράγιση για διασκέδαση χωρίς χέρια - απλώς στερεώστε σε κάθε θηλή και παρακολουθήστε τα να φουσκώνουν μέσα από το οπτικά διεγερτικό καθαρό μαύρο υλικό.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson in a Bag Harness & Dong Black

    Παίξτε με τον τρόπο σας! Αυτή η άνετη μαύρη ζώνη από vegan δέρμα είναι επενδεδυμένη με λεπτό, αναπνεύσιμο υλικό. Μια απλή τρύπα στο μπροστινό μέρος καθιστά εύκολη τη χρήση με το παρεχόμενο λεπτό ντονγκ σιλικόνης.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson in a Bag Butt Plug 5"/12 cm Black

    Βυθιστείτε λίγο πιο βαθιά στο παιχνίδι σας στην κερκόπορτα με αυτό το κωνικό πισινό. Με ύψος 5 ίντσες, αυτό το βύσμα έχει τέλειο σχήμα και μέγεθος για να βοηθά τους παίκτες να διευρύνουν τα όρια της πρωκτικής τους εμπειρίας.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Main Squeeze Mia Malkova

    Είναι πάντα προσιτή. Η σειρά Main Squeeze της Doc Johnson από αυνανιστές σκληρής θήκης με πρωταγωνιστές τα πιο δημοφιλή καλούπια πορνοστάρ μας έχει σχεδιαστεί για να δίνει τη δύναμη στα χέρια σας, διαθέτοντας μια λαβή που συσφίγγεται που σας επιτρέπει να διαφοροποιείτε τη στεγανότητα κάθε διαδρομής και ένα καπάκι που ρυθμίζει την αναρρόφηση. Φτιαγμένο απευθείας από το ξανθό κορμί της Mia Malkova, αυτή η μοτοσικλέτα ULTRASKYN™ μοιάζει και αισθάνεται σαν να χώνεται στο τέλειο μουνί της.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson G-Spot Silicone Dong Black

    Παίξτε με τον τρόπο σας. Αυτό το εξάρτημα Vac-U-Lock™ από λεία σιλικόνη διαθέτει κυρτή σχεδίαση για διέγερση του σημείου g και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε ζώνη ή αξεσουάρ συμβατή με Vac-U-Lock™. Το προσάρτημα σιλικόνης G-Spot είναι επίσης συμβατό με την πλεξούδα δακτυλίου ο.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson in a Bag Spanking Paddle Black

    Αυτό το κουπί 12 ιντσών έχει δημιουργηθεί για συσκευές αναπαραγωγής αντίκτυπου. Το κουπί έχει ανυψωμένες κουκκίδες για ακριβή σημεία τσιμπήματος. Για μεσαίους έως προχωρημένους παίκτες.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Smooth Silicone Dong Black

    Παίξτε με τον τρόπο σας. Αυτό το εξάρτημα Vac-U-Lock™ από λεία σιλικόνη διαθέτει αφηρημένο φαλλικό σχέδιο με διεγερτική χυτή κεφαλή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε ζώνη ή αξεσουάρ συμβατή με Vac-U-Lock™. Το εξάρτημα Smooth Silicone Attachment είναι επίσης συμβατό με την πλεξούδα ο-ring. Το Vac-U-Lock™ είναι το πρώτο και μοναδικό κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ευχαρίστησης στον κόσμο, που φέρνει επανάσταση στο παιχνίδι με λουριά και προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες ανάμειξης και συνδυασμού στη συλλογή σας για να φτιάξετε το τέλειο παιχνίδι.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson G-Spot Vibrating Pleasure Set Black

    Μόνο καλές δονήσεις. Το G-Spot Vibrating Pleasure Set περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε μια διεγερτική, ικανοποιητική εμπειρία με λουράκια. Ένα επαναφορτιζόμενο με USB δονούμενο βύσμα Vac-U που διαθέτει ενσωματωμένο δονητή 7 λειτουργιών και ασύρματο τηλεχειριστήριο τοποθετείται τέλεια στην πλεξούδα για να μετατρέψει οποιοδήποτε εξάρτημα σε ισχυρό δονητή.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Supreme Harness with Vibrating Plug Black

    Μόνο καλές δονήσεις. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βύσμα Vac-U είναι το θεμέλιο του συστήματος Vac-U-Lock™ με εναλλάξιμα εξαρτήματα, ιμάντες και αξεσουάρ, και μόλις έλαβε μια σημαντική αναβάθμιση. Διαθέτοντας 7 λειτουργίες δόνησης και ασύρματο τηλεχειριστήριο, το Vibrating Plug μετατρέπει οποιοδήποτε εξάρτημα σε ισχυρό δονητή για μια ακόμη πιο διεγερτική, ικανοποιητική εμπειρία Vac-U-Lock™. V

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson American Bombshell Destroyer Butt Plug Gun Metal

    Αυτό το εντυπωσιακό παιχνίδι ανταποκρίνεται στο όνομά του! Το Destroyer θα ενθουσιάσει όσους αναζητούν το μέγεθος με τις εξαιρετικά βολβώδεις διαβαθμισμένες νευρώσεις και την τεράστια βάση για τραχύ παιχνίδι. Διαθέτει 8" σε χρησιμοποιήσιμο μήκος και τεράστια περίμετρο 13,18". αυτό το παναμερικανό κακό αγόρι εξασφαλίζει εκρηκτική δράση στην κρεβατοκάμαρα! Κατασκευασμένο από εκπληκτικό Gun Metal PVC, το Destroyer δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις και είναι ασφαλές για το σώμα.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Fort Troff Trench Rider

    Στο Fort Troff, το γλείψιμο πισινών είναι μια καθημερινή άσκηση. Για το λόγο αυτό, σχεδιάσαμε το βαρέως τύπου Trench Rider. Για ΣΟΒΑΡΕΣ γυαλιστερές σούβλας. Ξεκινά με το εξαιρετικά βιομηχανικό κάθισμα τουαλέτας που παρέχει ΣΤΕΡΕΑ άνεση και ανοιχτή πρόσβαση EZ.

    379 €

    289 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Main Squeeze Suction Cup Accessory

    Αυτή η εξαιρετικά ισχυρή βεντούζα με μοχλό απελευθέρωσης είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ταιριάζει στο ιδιόκτητο βιδωτό καπάκι του Main Squeeze και προσκολλάται δυναμικά σε οποιαδήποτε λεία, μη πορώδη επιφάνεια. Το αξεσουάρ Βεντούζας Main Squeeze έχει σχεδιαστεί για χρήση hands-free της κύριας βεντούζας σας και είναι ιδανικό για χρήση στο ντους/μπανιέρα. Ο ισχυρός ρυθμιζόμενος βραχίονας περιστρέφεται και λυγίζει για προσαρμοσμένη τοποθέτηση και ασφαλίζει στη θέση του. Περιλαμβάνει πλήρεις οδηγίες χρήσης.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Double Header Dong Smooth 18" Black

    Προετοιμαστείτε για μια κλασική διπλή απόλαυση! Το Doc Johnsons 18 ιντσών Double Header Dong έχει μια φαλλική κεφαλή σε κάθε άκρο και έναν λείο άξονα για εσωτερική ευδαιμονία. Το dong είναι ευέλικτο για σόλο παιχνίδι και αρκετά μακρύ για διείσδυση συνεργάτη. Είναι κατασκευασμένο από ασφαλές σώμα χωρίς φθαλικές ενώσεις.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson 360° Swivel Suction Cup Plug

    Αυτή η εξαιρετικά ισχυρή βεντούζα που διαθέτει το πατενταρισμένο βύσμα Vac-U σε μια περιστρεφόμενη σφαιρική άρθρωση ταιριάζει σε κάθε εξάρτημα της συλλογής Vac-U-Lock και προσκολλάται δυναμικά σε οποιαδήποτε λεία, μη πορώδη επιφάνεια.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Black Universal Strap-On

    Τα πάντα συνδυάζονται με το Universal Strap-On Plug Vac-U-Lock™. Η βάση είναι κυρτή και πλήρως επενδεδυμένη για άνεση και λυγίζει για να χωράει όπου κι αν τη βάλετε, κάνοντας τα εξαρτήματά σας Vac-U-Lock™ ακόμα πιο ευέλικτα.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Αυτός ο δονητής ράβδου από μαύρο σιλικόνη είναι μια συμπαγής έκδοση του κλασικού σχήματος που όλοι αγαπούν. Ο ισχυρός κινητήρας 10 λειτουργιών του είναι αθόρυβος για διακριτική χρήση και η υψηλής ποιότητας υγιεινή σιλικόνη του είναι απολύτως ασφαλής για το σώμα. Επαναφορτιζόμενη USB με το καλώδιο που περιλαμβάνεται.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Βελτιστοποιήστε την ευχαρίστησή σας. Ο προστάτης, επίσης γνωστός ως το ανδρικό σημείο g (ή p-spot), είναι γεμάτο με χιλιάδες νευρικές απολήξεις για να ενισχύσει την ευχαρίστησή σας. Το μασάζ OptiMALE P-Curve διαθέτει 7 μοναδικά μοτίβα δόνησης που ακτινοβολούν από τον ευχάριστο εσωτερικό λαμπτήρα του σημείου p στον εξωτερικό διεγέρτη περίνεου, παρέχοντας όλη τη διέγερση που χρειάζεστε για να ζήσετε τον πιο δυνατό οργασμό της ζωής σας.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson American Bombshell Fat Man Gun Metal

    Ten-Hut! Το καλό Doc λανσάρει τη νέα του γραμμή πυροβολικού. Έτοιμο για αποστολή και συμβατό λουρί O-Ring!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Φορτίστε τη σεξουαλική σας ζωή! Ο επαναφορτιζόμενος δονούμενος δακτύλιος OptiMALE διαθέτει 7 ισχυρές ρυθμίσεις και πολλαπλές δυνατότητες σχεδίασης για βελτιστοποίηση και αναβάθμιση του παιχνιδιού σας στην κρεβατοκάμαρα.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson American Bombshell Little Boy Gun Metal

    Το βύσμα Little Boy έχει τα έξι σου! Αυτό το εντυπωσιακό βύσμα διαθέτει μια μεγάλη, κωνική κεφαλή σε σχήμα αυγού για εύκολη εισαγωγή.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Smooth Vibrating Pleasure Set Black

    Μόνο καλές δονήσεις. Το Smooth Vibrating Pleasure Set περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε μια διεγερτική, ικανοποιητική εμπειρία λουριού. Ένα επαναφορτιζόμενο με USB δονούμενο βύσμα Vac-U που διαθέτει ενσωματωμένο δονητή 7 λειτουργιών και ασύρματο τηλεχειριστήριο τοποθετείται τέλεια στην πλεξούδα για να μετατρέψει οποιοδήποτε εξάρτημα σε ισχυρό δονητή.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Merci The Paradox Silicone-Metal Cock Ring 35mm Black

    Ψάχνετε για κάτι πιο δυνατό; Αυτός ο αποκλειστικός σχεδιασμός συνδυάζει την εξαιρετική αίσθηση ενός δακτυλίου από ανοξείδωτο ατσάλι με την εφαρμογή ακριβείας της ανθεκτικής σιλικόνης. Διαθέτοντας ένα μεταλλικό δακτύλιο ανοιχτής όψης επενδυμένο με μια στιβαρή, τεντωμένη ταινία από premium σιλικόνη, αυτός ο σχεδιασμός επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία σκληρού/μαλακού τεντώματος και ακαμψίας. Μια λοξότμητη άκρη εντείνει την πίεση σε όλα τα σωστά σημεία για να ολοκληρωθεί η εμπειρία.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Mood Naughty 1 Trainer Set Black

    Πόσο άτακτο το θέλεις; Το σετ γυμναστικής Mood Naughty 1 από premium σιλικόνη περιλαμβάνει το αυθεντικό μας βύσμα πισινών με τις καλύτερες πωλήσεις Mood Naughty σε τρία διαβαθμισμένα μεγέθη. Με διαστάσεις 3, 4 και 5 ίντσες, αυτό το σετ έχει τέλειο σχήμα και μέγεθος για να βοηθά τους αρχάριους στην κερκόπορτα να επεκτείνουν απαλά τα όρια της πρωκτικής τους εμπειρίας. Το κλασικό κωνικό άκρο του Mood Naughty γλιστράει προς τα μέσα και το σταθερό αλλά εύκαμπτο υλικό και η κυρτή βάση με ρολό καθιστούν αυτά τα βύσματα άνετα και ασφαλή για παρατεταμένη χρήση.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 102 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.