×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Doc Johnson

Είδη 33 εώς 64 από 285 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Doc Johnson Signature Strokers Sasha Grey Deepthroat ULTRASKYN Pocket Pal Flesh

    Η πιο επιθυμητή στάρλετ του Doc Johnson, η βραβευμένη ερμηνεύτρια Sasha Grey, είναι τώρα διαθέσιμη για καυτή στοματική δράση! Το Sasha's Cream Pie Pocket Pussy έχει αποδειχθεί πιο hot και πιο δημοφιλές από οποιοδήποτε μουνί τσέπης στην αγορά.

    34,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Red Boy Red Ringer Anal Wand

    Το καυτό σεξ θα γίνει εύκολα με τα Red Boy Butt Plugs. Διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών για να ικανοποιήσουν κάθε πεινασμένη όρεξη, αυτά τα στιβαρά βύσματα πισινών μπορούν να πάρουν ό,τι μπορείτε να πιείτε και πολλά άλλα. Αυτά τα βύσματα είναι κατασκευασμένα από υλικό χωρίς φθαλικές ενώσεις, ασφαλές για το σώμα• Κωνική άκρη για εύκολη εισαγωγή

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Classic Butt Plug Large

    Ένα κλασικό παιχνίδι για αρχάριους, το 6 ιντσών Butt Plug της Doc Johnson έχει ένα λείο σχήμα σαν σταγόνα ιδανικό για πρώτη τοποθέτηση. Το κωνικό σώμα δίνει μια άνετη αίσθηση και η φουσκωτή βάση κρατά το παιχνίδι ασφαλές. Κατασκευασμένο από PVC, μη φθαλικό υλικό ασφαλές για το σώμα, το οποίο περιλαμβάνει την αντιβακτηριακή φόρμουλα Sil-A-Gel της Doc.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Signature Cocks Anton Harden ULTRASKYN Cock Vac-U-Lock 11" Chocolate

    Ζήστε τα όνειρά σας σταρ του πορνό με το Signature Cock του Anton Harden διαμορφωμένο απευθείας από το σώμα του. Χειροποίητο σε ULTRASKYN διπλής πυκνότητας, αυτό το αποκλειστικό ρεπλίκα στρόφιγγα αποτυπώνει τέλεια κάθε λεπτομέρεια, μιμείται τη μοναδική αίσθηση του πραγματικού δέρματος και θερμαίνει τη θερμοκρασία του σώματος με τη χρήση.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Double Header 18" Veined Black

    Ετοιμαστείτε για μια διπλή δόση διασκέδασης. Το Double Header Dong 18 ιντσών του Doc Johnson έχει μια ρεαλιστική κεφαλή σε κάθε άκρο και έναν διογκωμένο άξονα με φλέβες για συναρπαστικές αισθήσεις.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson in a Bag Anal Trainer Set Black

    Ξεκινήστε το πρωκτικό σας παιχνίδι με αυτά τα τρία διαβαθμισμένα μεγέθη. Με διαστάσεις 3, 4 και 5 ίντσες, αυτό το σετ έχει τέλειο σχήμα και μέγεθος για να βοηθά τους αρχάριους στην κερκόπορτα να επεκτείνουν απαλά τα όρια της πρωκτικής τους εμπειρίας.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Κάντε τα μαγικά σας. Ανεβάσαμε την ένταση στο κλασικό μασάζ σε στυλ ραβδιού και το ξαναφανταστήκαμε στα χρώματα της υπογραφής του Kink.com για να δώσουμε τη δύναμη στα χέρια σας. Με ευέλικτα εξαρτήματα σιλικόνης για εξωτερική και εσωτερική διέγερση και πολλαπλές ταχύτητες και λειτουργίες, το Kink by Doc Johnson Power Wand είναι έτοιμο για κάθε ικανοποιητική σόλο συνεδρία ή για να πειράξει τον δεμένο σύντροφό σας.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Signature Cocks Mr. Marcus Cock & Balls FIRMSKYN Vac-U-Lock 9" Chocolate

    Είναι ο κόκορας που έχει εκτοξεύσει χίλια φορτία. Φτιαγμένο απευθείας από την όρθια στρόφιγγα του κυρίου Μάρκους, αυτή η στρόφιγγα και οι μπάλες 9 ιντσών αποτυπώνουν τέλεια κάθε λεπτομέρεια, με αφαιρούμενη βεντούζα συμβατή με Vac-U-Lock™ για ομαλή οδήγηση. Κατασκευασμένο από το υλικό μας Realistic®, που το κάνει όσο πιο ζωντανό γίνεται!

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack 8 Inch Dong Raging Hard-Ons 21cm Black

    Λούτρινο στην αφή, αυτό το συμπαγές μαύρο εξάρτημα Vac-U-Lock διαθέτει μοναδικό σπειροειδή σχεδιασμό για απίστευτη ικανοποίηση!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Isiah Maxwell Realistic ULTRASKYN Dildo 10"/25cm Chocolate

    Ο Isiah Maxwell έγινε γνωστός από ασκούμενος σε διεθνής πορνόσταρ και τώρα ο βραβευμένος κόκορας 10 ιντσών είναι όλος δικός σου. Αυτό το προϊόν είναι διαμορφωμένο απευθείας από το πραγματικό σε ρεαλιστικό ULTRASKYN διπλής πυκνότητας, αποτυπώνοντας τον χαρακτηριστικό καμπύλο άξονα του Isiah και τις φλέβες που πάλλονται. Αυτό το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υλικό αποτυπώνει τέλεια κάθε λεπτομέρεια, μιμείται τη μοναδική αίσθηση του πραγματικού δέρματος και θερμαίνεται στη θερμοκρασία του σώματος με τη χρήση. Κάντε πραγματικότητα τη φαντασία σας σταρ του πορνό απόψε!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson iRide Pink

    Οδηγήστε το, κουνήστε το ή βάλτε το με ένα κουτάλι! Το iRide είναι μια ισχυρή νέα κίνηση στα παιχνίδια. Ελέγχετε τον ρυθμό, την ταχύτητα και την αίσθηση με την ίδια την κίνηση του σώματός σας, ελευθερώνοντας τα χέρια σας για πιο σημαντικά, συναρπαστικά πράγματα! Υπάρχουν ακόμη και δύο ανεξάρτητα ελεγχόμενες περιοχές δόνησης 3 επιπέδων που στοχεύουν απευθείας στις δύο πιο ερωτογενείς ζώνες σας! Ο φυσικά καμπυλωτός σχεδιασμός επιτρέπει την αισθησιακή ρυθμική κίνηση, ενώ το μαξιλάρι με επένδυση προσφέρει μια απαλή, ομαλή οδήγηση. Παρουσιάζεται σε διάφανη συσκευασία. Σχεδιασμένο για να διαρκέσει με τα υλικά υψηλότερης ποιότητας που είναι γνωστά στα παιχνίδια, θα τοποθετήσετε το iRide με άνεση και θα ενθουσιαστείτε με έκσταση

    179 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Doggie Style Debbie

    Doggie Style Η Debbie είναι καυτή και έτοιμη! Ιδανική για τον άντρα που του αρέσει από πίσω, η Debbie έχει ένα στρογγυλό γαϊδούρι που χτυπιέται τέλεια και μπορείτε να σφίξετε τα μάγουλά της για να τη σφίξετε όσο θέλετε! Αυτός ο ρεαλιστικός αυνανιστής διαθέτει σχέδιο σε στυλ σκυλάκι και ένα μακρύ, βαθύ κανάλι «αγάπης», με βελούδινες εσωτερικές νευρώσεις για πολλή ευχάριστη διέγερση. Είναι φτιαγμένο με το απίστευτα ζωντανό υλικό μας UltraSKYN™, για την πιο ρεαλιστική εμπειρία που μπορείτε να φανταστείτε, και ζεσταίνεται ακόμη και στην αφή! Ανοιχτό για εύκολο καθάρισμα.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Purple-White

    Αφήστε το λουλούδι σας να ανθίσει. Αυτή η αυτόματη βεντούζα και δονητής έχει 4 διαφορετικού μεγέθους, εναλλάξιμες κεφαλές με μαλακές, ζάντες σιλικόνης, κατασκευασμένες για την τόνωση της κλειτορίδας, του αιδοίου και των θηλών του χρήστη. Τα κύπελλα είναι σχεδιασμένα να ακολουθούν τη φυσική καμπύλη του γυναικείου σώματος και η λαβή είναι εργονομικά σχεδιασμένη για άνετη χρήση.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Bust it Squirting Realistic Cock 8.5" Skin

    Ετοιμαστείτε να το κάνετε με αυτό το μεγάλο αγόρι 8,5"! Σχεδιασμένο για να μιμείται την όψη και την αίσθηση ενός πέους σε στύση, αυτό το πετεινό Realistic® εκτοξεύει ακόμη και εκσπερματώνει κατόπιν εντολής. χάρη στο κρεμώδες «Nut Butter» που μοιάζει με cum!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Main Squeeze Julia Ann ULTRASKYN Stroker Pussy Vanilla

    Η Julia Ann εντάχθηκε στη σειρά Main Squeeze του Doc Johnson με τον δικό της αυνανισμό με σκληρή υπόθεση. Έχει σχεδιαστεί για να δίνει τη δύναμη στα χέρια σας και διαθέτει πιεστική λαβή και καπάκι ρύθμισης αναρρόφησης που σας επιτρέπουν να διαφοροποιείτε κάθε διαδρομή.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Body Extensions Be Daring Hollow Silicone Strap-On Set

    ΓΙΝΕ ό,τι θέλεις να είσαι. Το Body Extensions Hollow Strap-On System της Doc Johnson® είναι μια unisex συλλογή από ιμάντες και κούφια εξαρτήματα σιλικόνης που έχουν σχεδιαστεί για να διεγείρουν το σώμα και να έχουν το παιχνίδι διείσδυσης από τον τύπο ή τη λειτουργία της ανατομίας του χρήστη.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Golden Girl Anal Jelly Clear 53g

    Αυτή η υψηλής ποιότητας πρωκτική ολίσθηση με βάση το πετρέλαιο διευκολύνει την είσοδο, χάρη σε ένα ειδικό απευαισθητοποιητικό συστατικό. Το διαφανές πρωκτικό ζελέ Golden Girl προσφέρει μακράς διαρκείας, υγρή λείανση. Διατίθεται σε εύχρηστο 1,9 oz. περιέχει

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Signature Cocks John Holmes ULTRASKYN Vac-U-Lock Vanilla

    Ζήστε το Boogie Nights κάθε βράδυ! Σμιλεμένο από τον πιο διάσημο πορνοστάρ από όλους, τον John Holmes, αυτό το ρεαλιστικό κόκορα ULTRASKYN™ αποτυπώνει το πανύψηλο μεγαλείο και την περίμετρο δέους του ενός και μοναδικού βασιλιά του πορνό.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Japanese Drip Candles 3 pack

    Τα κεριά είναι υπέροχα για να φτιάχνουν τη διάθεση, αλλά είναι ακόμα καλύτερα για σεξουαλικό παιχνίδι «απόλαυσης και πόνου». Τα γιαπωνέζικα κεριά Drip είναι τα αγαπημένα για περιπετειώδη ζευγάρια παντού. Το ζεστό τους drip πειράζει και δελεάζει με τρόπο που δεν θα ξεχάσετε ποτέ! Διατίθεται σε συσκευασία τριών κεριών Κόκκινα, Μωβ και Μαύρα.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Teaser Transparent

    Τα καλύτερα γίνονται ακόμα καλύτερα με το Cock Teaser Attachment for the Kink του Doc Johnson Power Wand. Αυτή η σφιχτή, ανάγλυφη κορδέλα κεφαλής τεντώνεται για να σχηματίζει μια άνετη εφαρμογή σε διαφανές υλικό που δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει τέλεια στην τρομερή δονούμενη κεφαλή του Power Wand. Το ανάγλυφο άνοιγμα του Cock Teaser δίνει τη θέση του σε εξαιρετικά μεγάλα κομμάτια απόλαυσης και τελειώνει με ένα κλειστό άκρο που δημιουργεί αναρρόφηση.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack 8 Inch ULTRASKYN Realistic UR3 Cock 21cm Black

    Φτιαγμένο από πραγματικό κόκορα! Αυτό το εξάρτημα Code Black Vac-U-Lock διαθέτει απίστευτα ρεαλιστική λεπτομέρεια από την έντονη κεφαλή μέχρι τον άξονα με υφή μήκους 8 ιντσών, μέχρι τις βελούδινες μπάλες. Χρησιμοποιήστε το με οποιοδήποτε σετ ή αξεσουάρ Vac-U-Lock. O-ring Συμβατό.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Kink Squirting Cumplay Cock Dual Density ULTRASKYN 10 Inches Black

    Είστε έτοιμοι να βραχείτε; Το χειριστήριο σύριγγας χειρός του Squirting Cumplay Cock σάς επιτρέπει να αντεπεξέλθετε σε εντολές οπουδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Γεμίστε το με το εσώκλειστο μπουκάλι του χυμού Splooge (μια υβριδική ολίσθηση που έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει και να αισθάνεται ακριβώς όπως το πραγματικό πράγμα), ζεστό νερό, το αγαπημένο σας λιπαντικό ή κάτι πιο προσωπικό… τα μόνα όρια είναι τα όριά σας.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Signature Cocks Jeff Stryker ULTRASKYN Vac-U-Lock Vanilla

    Ζήστε τη φαντασία σας σταρ πορνό! Φτιαγμένο απευθείας από τον σκληρό κόκορα 10" του Jeff και τις βελούδινες μπάλες, αυτή η στρόφιγγα UltraSKYN™ έχει έναν τέλεια καμπύλο άξονα. Αυτό το συμβατό με Vac-U-Lock Realistic® Cock διαθέτει χειροποίητες λεπτομέρειες και αφαιρούμενη βάση βεντούζας για ομαλή οδήγηση. Οι μπάλες ακόμη Χαζεύετε και κινείστε όταν το αγγίζετε. Είναι κατασκευασμένο από υλικό που δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις, ασφαλές για το σώμα.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Signature Cocks Safaree Samuels Anaconda ULTRASKYN Vibrating Cock 12" Chocolate

    Το ανακόντα του Safaree είναι ελεύθερο! Ο σταρ του ριάλιτι και καλλιτέχνης της ηχογράφησης Safaree Samuels έγινε πρωτοσέλιδο όταν τα γυμνά του διέρρευσαν περιβόητα στο κοινό και οι θαυμαστές του ζητούσαν από τότε ένα ρεαλιστικό δονητή Doc Johnson.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson American Bombshell B7 Tango Gun Metal

    Η σχεδίαση τριπλού κυματισμού του B-7 Tango είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει μια φανταστική εμπειρία.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson ULTRASKYN Refresh Powder 35g

    Το ULTRASKYN™ Refresh Powder της Doc Johnson είναι η μόνη πούδρα που εγγυάται τη βέλτιστη αποκατάσταση και συντήρηση των ULTRASKYN™ των παιχνιδιών σας. Αυτή η σκόνη 100% χωρίς τάλκη διαθέτει φυσικά συστατικά και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να βελτιώνει και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής όλων των αγαπημένων σας προϊόντων ULTRASKYN™, κάνοντας κάθε φορά να νιώθετε σαν την πρώτη φορά.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Red Boy The Challenge Butt Plug Extra Large

    Το καυτό σεξ θα γίνει εύκολα με τα Red Boy Butt Plugs. Διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών για να ικανοποιήσουν κάθε πεινασμένη όρεξη, αυτά τα στιβαρά βύσματα πισινών μπορούν να πάρουν ό,τι μπορείτε να πιείτε και πολλά άλλα. Αυτό το βύσμα, που ονομάστηκε The Challenge, δεν είναι για τους αδύναμους της καρδιάς. Αυτά τα βύσματα είναι κατασκευασμένα από υλικό χωρίς φθαλικές ενώσεις, ασφαλές για το σώμα

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Girls of Social Media Iryna UltraSKYN Pocket Pussy

    Η σέξι, μπούστος Playboy Playmate και το μοντέλο του Instagram @playmateiryna εντάσσεται στη σειρά Pocket Pussy της Doc Johnson με ένα απαλό, άνετο μοτίβο χειρός, διαμορφωμένο απευθείας από το σώμα της. Χειροποίητο σε ρεαλιστικό ULTRASKYN, το @playmateiryna Pocket Pussy διαθέτει ένα σφιχτό, ανάγλυφο εσωτερικό που ζεσταίνεται στην αφή και αισθάνεται ακριβώς όπως το πραγματικό πράγμα. Μπορεί να έχει 8 εκατομμύρια ακολούθους (και να μετράει!) αλλά απόψε είναι όλη δική σου.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson The D Uncut D ULTRASKYN 7" with Balls Vanilla

    Όλοι το θέλουν! Χειροποίητο από την ULTRASKYN για να καλύψει τη ζήτηση σας για άκοπο κόκορα, το Uncut D διαθέτει ζωντανή αίσθηση και αναλογίες για να ικανοποιήσει. Το σχήμα χωρίς περιτομή, οι ρεαλιστικές φλέβες και ο σχεδιασμός διπλής πυκνότητας προσφέρουν την πιο αυθεντική εμφάνιση και αίσθηση που μπορεί κανείς να φανταστεί, με ένα απαλό, βελούδινο εξωτερικό και πυρήνα που αισθάνεται ακριβώς όπως πραγματικό πράγμα.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Uncut Thruster Mini Fuck Machine Skin

    Με το Uncut Thruster, έχει να κάνει με το χτύπημα μπρος-πίσω για να προσφέρει την πραγματική αίσθηση ενός σκληρού, άκοπου Top. Με μια διαδρομή λίγο κάτω από 2 ίντσες, αυτός ο προωθητής ταιριάζει σχεδόν με τη διαδρομή μεγάλων μηχανών. Οι υπερφορτισμένοι κινητήρες του Uncut Thruster προσφέρουν τη δύναμη να οδηγείτε βαθιά.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack 6 Inch ULTRASKYN Realistic UR3 Cock 17cm Black

    Μην σας ξεγελούν οι απομιμήσεις! Αυτό το εξάρτημα Code Black Vac-U-Lock είναι κατασκευασμένο από ULTRASKYN™, το πιο ζωντανό υλικό στον κόσμο!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Signature Cocks Pierce Paris ULTRASKYN Vac-U-Lock 9" Vanilla

    Ο πρωταγωνιστής του Men.com, Πιρς Πάρις, είναι τόσο ευέλικτος όσο έρχονται, κερδίζοντας πολλές υποψηφιότητες και βραβεία GAYVN για τις γκέι σκηνές του. Χειροποίητο σε ρεαλιστικό ULTRASKYN, το δονητή διπλής πυκνότητας του Pierce's Signature Cocks συλλαμβάνει κάθε σκληρή ίντσα του διογκωμένου εργαλείου του.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 285 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.