×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Doc Johnson

Είδη 97 εώς 128 από 285 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Το Vibe, ο βασικός άξονας της σειράς A-Play, φιλοξενεί έναν ισχυρό εσωτερικό κινητήρα με 10 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης. Καθένα από τα 10 διεγερτικά μοτίβα προσφέρει στους χρήστες βαθιές, κραδασμούς που ελέγχονται εύκολα απευθείας στο προϊόν ή μέσω του παρεχόμενου ασύρματου τηλεχειριστηρίου.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Master D 7.5 inch ULTRASKYN Skin

    Το Master D, ένα παχύ ρεαλιστικό κόκορα με μπάλες, είναι χειροποίητο για να ικανοποιεί και τις δύο επιλογές υλικών. Το ULTRASKYN™ διπλής πυκνότητας θερμαίνει στην αφή και έχει σχεδιαστεί με μαλακό εξωτερικό και σταθερό πυρήνα για να μιμείται την αίσθηση ενός πραγματικού πέους, ενώ η επιλογή FIRMSKYN™ προσφέρει πιο σφριγηλή αίσθηση σε ένα κλασικό υλικό απόλαυσης.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Dredd Realistic ULTRASKYN Dildo 13.5"/34cm Chocolate

    Το Dredd είναι έτοιμο να σας χορτάσει. Αυτό το Signature Cock έχει διαμορφωθεί απευθείας από το τεράστιο μέλος του σε ρεαλιστική διπλή πυκνότητα ULTRASKYN. Αυτό το υλικό αποτυπώνει τέλεια κάθε λεπτομέρεια, μιμείται τη μοναδική αίσθηση του πραγματικού δέρματος και θερμαίνει στη θερμοκρασία του σώματος με τη χρήση. Κάντε πραγματικότητα τη φαντασία σας σταρ του πορνό απόψε!

    139 €

    103,90 €

    Εκτός αποθέματος

  • Doc Johnson Vac-U-Lock ULTRASKYN Cock 8" Vanilla

    Μην σας ξεγελούν οι απομιμήσεις! Κατασκευασμένο από ULTRASKYN™ διπλής πυκνότητας, αυτό το Realistic Cock είναι μαλακό εξωτερικά και απόλυτα σκληρό εσωτερικά, καθιστώντας το το πιο ρεαλιστικό κοτσάνι που έχει κατασκευαστεί ποτέ! Αυτό το συμβατό με Vac-U-Lock Realistic® Cock διαθέτει χειροποίητες λεπτομέρειες και αφαιρούμενη βάση βεντούζας για ομαλή οδήγηση. Χωρίς φθαλικές ενώσεις και ασφαλές για το σώμα.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Platinum Edition Supreme Harness with Vac-U-Lock Plug Black

    Το Supreme Harness είναι κατασκευασμένο για άνεση και αυστηρό παιχνίδι. Παρέχει σέξι υποστήριξη και προσαρμόζεται εύκολα έως και 69”, με ιμάντες που τραβούν για σφίξιμο, ανοιχτό καβάλο και πίσω μέρος και κούμπωμα μπροστά για εναλλαγή εξαρτημάτων. Κατασκευασμένη από απαλό μαύρο νεοπρένιο, η ζώνη Supreme λειτουργεί με όλα τα εξαρτήματα Vac-U-Lock καθώς και με παιχνίδια συμβατά με λουράκια. Περιλαμβάνει δύο δακτυλίους O. Σχεδιασμένο για χρήση από γυναίκες και άνδρες. Δυνάμενος να πλυθεί.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson The Naturals Double Penetrator

    Αυτό το Double Penetrator προσφέρει διπλό κολπικό και πρωκτικό παιχνίδι, κατασκευασμένο από καουτσούκ με ρεαλιστική αίσθηση! Το κολπικό dong έχει μήκος 5 ίντσες και περίμετρο 5 ιντσών. Το πρωκτικό dong έχει μήκος 5 ίντσες και έχει περιφέρεια 3,5 ίντσες. Αυτό το ντονγκ «Naturals» έχει ρεαλιστικό στυλ και χοντρές φλέβες για επιπλέον ευχαρίστηση.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Automatic Pussy Pump Pink

    Αφήστε το λουλούδι σας να ανθίσει. Οι απαλές καμπύλες της Αυτόματης Δονούμενης Επαναφορτιζόμενης Αντλίας Pussy αγκαλιάζουν τις ευαίσθητες περιοχές σας με λεία σιλικόνη για μια αισθησιακή εμπειρία υψηλής ποιότητας.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Signature Strokers @viking.barbie ULTRASKYN Pocket Pussy

    Γίνετε ο επόμενος συνεργάτης της @viking.barbie αγαπημένου Instagram με αυτό το Signature Stroker που έχει διαμορφωθεί απευθείας από το σώμα της. Χειροποίητο σε ρεαλιστικό ULTRASKYN, το Signature Stroker της @viking.barbie διαθέτει ένα σφιχτό, ανάγλυφο εσωτερικό που ζεσταίνεται στην αφή και αισθάνεται ακριβώς όπως το πραγματικό πράγμα.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Spectra Gels Anal Stuffer Tool

    Το Anal Stuffer 6" του Doc Johnson είναι ένας ευέλικτος καθετήρας για παιχνιδιάρικη απόλαυση στην κρεβατοκάμαρα. Οι βαθμολογημένες φυσαλίδες και η βάση της βεντούζας κάνουν μια σταθερή και διασκεδαστική διαδρομή! Το Anal Tool είναι κατασκευασμένο από μη φθαλικό υλικό ασφαλές για το σώμα, το οποίο περιλαμβάνει το αντιβακτηριακό Sil της Doc -Φόρμουλα A-Gel.Περήφανη κατασκευή στην Αμερική.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Goodhead Vibrating Helping Head Pro Frost

    Το νέο GoodHead Vibrating Helping Head Pro της Doc Johnson είναι ένα mini stroker και bullet vibe 3 ιντσών ειδικά σχεδιασμένο για χρήση στο χέρι για να αυξάνει τις αισθήσεις και την ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του fellatio. Απαλό εξωτερικά και με διεγερτικές χάντρες μασάζ στο εσωτερικό, αυτό το ελαστικό μοτίβο μοναδικού σχήματος είναι κατασκευασμένο από το διαυγές εξαιρετικά ρεαλιστικό μας ULTRASKYN και ο δονητής εφαρμόζει σωστά για να προσφέρει μια πιο έντονη αίσθηση. Μετατρέψτε το GoodHead σε υπέροχο κεφάλι απόψε!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Red

    Το Red Bloom Limited Edition 14 λειτουργιών Επαναφορτιζόμενη Αυτόματη Δόνηση Intimate Body Pump 4 τεμαχίων έχει 7 μοτίβα δόνησης και 7 λειτουργίες αναρρόφησης που επιτρέπουν 49 μοναδικές αισθήσεις, οι οποίες λειτουργούν με το πάτημα ενός κουμπιού και μπορείτε να τις απολαμβάνετε hands-free. σχηματίζεται η βέλτιστη σφράγιση. Πρόσθετες λειτουργίες, όπως ένα κουμπί άμεσης απελευθέρωσης αέρα, η λειτουργία κλειδώματος ισχύος και η φόρτιση USB διασφαλίζουν ότι η αναπαραγωγή της αντλίας σας είναι πάντα ασφαλής και χωρίς ανησυχία.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Round Butt Plug Small

    Ένα πιο καλά στρογγυλεμένο πισινό βύσμα, αυτό το στρογγυλό βύσμα 3,5" έχει μια ομοιόμορφη σφαιρική κεφαλή που σας τεντώνει αποτελεσματικά, σας γεμίζει πλήρως και χτυπά όλα τα γλυκά σας σημεία.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson The Realistic Cock ULTRASKYN 8" 20 cm Vanilla

    Μην σας ξεγελούν οι απομιμήσεις! Κατασκευασμένο από ULTRASKYN™ διπλής πυκνότητας, αυτό το Realistic Cock είναι μαλακό εξωτερικά και απόλυτα σκληρό εσωτερικά, καθιστώντας το το πιο ρεαλιστικό κοτσάνι που έχει κατασκευαστεί ποτέ! Αυτό το συμβατό με Vac-U-Lock Realistic® Cock διαθέτει χειροποίητες λεπτομέρειες και αφαιρούμενη βάση βεντούζας για ομαλή οδήγηση. Χωρίς φθαλικές ενώσεις και ασφαλές για το σώμα. Διατίθεται σε λευκό, μαύρο και καφέ. Χτισμένο στην Αμερική.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson The D Uncut D ULTRASKYN 9" with Balls Vanilla

    Όλοι το θέλουν! Χειροποίητο από την ULTRASKYN για να καλύψει τη ζήτηση σας για άκοπο κόκορα, το Uncut D διαθέτει ζωντανή αίσθηση και αναλογίες για να ικανοποιήσει. Το σχήμα χωρίς περιτομή, οι ρεαλιστικές φλέβες και ο σχεδιασμός διπλής πυκνότητας προσφέρουν την πιο αυθεντική εμφάνιση και αίσθηση που μπορεί κανείς να φανταστεί, με ένα απαλό, βελούδινο εξωτερικό και πυρήνα που αισθάνεται ακριβώς όπως πραγματικό πράγμα.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson American Bombshell Shellshock Small Gun Metal

    Δέκα Καλύβα! Εξαιρετικά στρογγυλεμένο και εξαιρετικά φαρδύ, το Shellshock σε μέγεθος Small έχει ύψος 6" με μεγάλη περίμετρο 9,11". Αυτό το American Bombshell προσφέρει μια επίπεδη βάση για βαριά δράση, ιδανική για αυστηρό σόλο παιχνίδι ή με τον αγαπημένο σας στρατιώτη! Κατασκευασμένο από εκπληκτικό Gun Metal PVC, αυτό το παιχνίδι δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις και είναι ασφαλές για το σώμα.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson American Bombshell Little Boy Gun Metal

    Το βύσμα Little Boy έχει τα έξι σου! Αυτό το εντυπωσιακό βύσμα διαθέτει μια μεγάλη, κωνική κεφαλή σε σχήμα αυγού για εύκολη εισαγωγή.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Tendril Thruster Mini Fuck Machine Red-Black

    Με το Tendril Thruster, το μόνο που χρειάζεται είναι η κίνηση εμπρός-πίσω για να προσφέρει την αίσθηση μιας σκληρής υφής κορυφής. Με μια διαδρομή λίγο κάτω από 2 ίντσες, το Tendril Thruster ταιριάζει σχεδόν με το χτύπημα των μεγάλων fuck μηχανών. Οι υπερφορτισμένοι κινητήρες του Tendril Thruster προσφέρουν τη δύναμη να οδηγείτε βαθιά. Φροντίσαμε να είναι αρκετά δυνατό για να διαπεράσει τις πιο σφιχτές τρύπες.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Mood Naughty 1 Trainer Set Black

    Πόσο άτακτο το θέλεις; Το σετ γυμναστικής Mood Naughty 1 από premium σιλικόνη περιλαμβάνει το αυθεντικό μας βύσμα πισινών με τις καλύτερες πωλήσεις Mood Naughty σε τρία διαβαθμισμένα μεγέθη. Με διαστάσεις 3, 4 και 5 ίντσες, αυτό το σετ έχει τέλειο σχήμα και μέγεθος για να βοηθά τους αρχάριους στην κερκόπορτα να επεκτείνουν απαλά τα όρια της πρωκτικής τους εμπειρίας. Το κλασικό κωνικό άκρο του Mood Naughty γλιστράει προς τα μέσα και το σταθερό αλλά εύκαμπτο υλικό και η κυρτή βάση με ρολό καθιστούν αυτά τα βύσματα άνετα και ασφαλή για παρατεταμένη χρήση.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Main Squeeze Bridgette B ULTRASKYN Stroker Pussy Vanilla

    Η Bridgette B, η σέξι Ισπανίδα σταρ εντάσσεται στη σύνθεση των Main Squeeze με μια σκληρή θήκη μεταβλητής πίεσης, διαμορφωμένη απευθείας από το σώμα της. Χειροποίητο σε ρεαλιστικό ULTRASKYN, το Main Squeeze της Bridgette διαθέτει ένα σφιχτό, ανάγλυφο εσωτερικό που ζεσταίνεται στην αφή και αισθάνεται ακριβώς όπως το πραγματικό πράγμα.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson American Bombshell Fat Man Gun Metal

    Ten-Hut! Το καλό Doc λανσάρει τη νέα του γραμμή πυροβολικού. Έτοιμο για αποστολή και συμβατό λουρί O-Ring!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Spread Eagle Sally

    Απολαύστε φορητή απόλαυση με το συμπαγές παιχνίδι Spread Eagle Sally fuck. Κατασκευασμένο από το ιδιόκτητο UltraSKYN™, το πιο ζωντανό υλικό στον κόσμο. Η Sally διαθέτει ανοίγματα για το μουνί και τον κώλο, με βελούδινους μηρούς για πιάσιμο – κάνοντας αυτόν τον σαρκώδη αυνανισμό το αγαπημένο τους άντρες που θέλουν κάτι λίγο διαφορετικό. Υλικό TPE χωρίς φθαλικές ενώσεις, ασφαλές για το σώμα. Περήφανα κατασκευασμένο στην Αμερική.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Signature Cocks Owen Gray Realistic UltraSKYN Dildo 22cm

    Ο αγαπημένος σταρ πορνό των θαυμαστών Owen Gray μπορεί τώρα να γίνει δικός σας. Χειροποίητο σε ULTRASKYN, για την απόλυτη αίσθηση, αυτό το αποκλειστικό ρεπλίκα στρόφιγγα αποτυπώνει τέλεια κάθε λεπτομέρεια του κρουνού 9 ιντσών του Owen. Έρχεται με αφαιρούμενη βεντούζα Vac-U-Lock για παιχνίδι hands-free και είναι συμβατό με ο-ring.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Deluxe Suction Cup Plug Accessory Black

    Αυτή η εξαιρετικά ισχυρή βεντούζα με απελευθέρωση μοχλού είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε εξάρτημα της συλλογής Vac-U-Lock και προσκολλάται δυναμικά σε οποιαδήποτε λεία, μη πορώδη επιφάνεια.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Smooth Vibrating Pleasure Set Black

    Μόνο καλές δονήσεις. Το Smooth Vibrating Pleasure Set περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε μια διεγερτική, ικανοποιητική εμπειρία λουριού. Ένα επαναφορτιζόμενο με USB δονούμενο βύσμα Vac-U που διαθέτει ενσωματωμένο δονητή 7 λειτουργιών και ασύρματο τηλεχειριστήριο τοποθετείται τέλεια στην πλεξούδα για να μετατρέψει οποιοδήποτε εξάρτημα σε ισχυρό δονητή.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Signature Cocks Lena Moon Dildo with Penetrable Ass Transgirls

    Το πρώτο στο είδος του: Ο κόκορας και ο κώλος της Lena Moon έχουν διαμορφωθεί απευθείας από το σώμα της για ένα προϊόν all-in-one που μπορεί να είναι πάνω ή κάτω. Κατασκευασμένο από ULTRASKYN, για την απόλυτη αίσθηση, το Lena's Signature Cock with Penetrable Ass διαθέτει ένα σφιχτό, ανάγλυφο εσωτερικό που ζεσταίνεται στην αφή και είναι απολύτως ασφαλές για το σώμα και χωρίς φθαλικές ενώσεις.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Mainsqueeze Waterbased Masturbator Lube 100ml

    Κρατήστε ένα μπουκάλι από αυτό το λιπαντικό με βάση το νερό για να έχετε το κύριο στύψιμο έτοιμο για οτιδήποτε. Το ακροφύσιο ακριβείας είναι ειδικά σχεδιασμένο για να λιπαίνει το εσωτερικό του μοτέρ Main Squeeze και είναι ιδανικό για επιτόπια εφαρμογή λιπαντικών στο σώμα ή και σε άλλα διαπεραστικά παιχνίδια. Αυτό το λιπαντικό έχει σύνθεση χωρίς parabens, γλυκερίνη ή χρωστικές ουσίες, καθιστώντας το ασφαλές για το σώμα σας και όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Damion Dayski Realistic ULTRASKYN Dildo 12"/30cm Chocolate

    Ο Damion Dayski θέλει να πάρεις και τις 12 ίντσες! Το Signature Cock του που φτάνει το πόδι είναι διαμορφωμένο απευθείας από το σώμα του σε ρεαλιστική διπλή πυκνότητα ULTRASKYN. Αυτό το υλικό αποτυπώνει τέλεια κάθε λεπτομέρεια, μιμείται τη μοναδική αίσθηση του πραγματικού δέρματος και θερμαίνει στη θερμοκρασία του σώματος με τη χρήση. Κάντε πραγματικότητα τη φαντασία σας σταρ του πορνό απόψε!

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson The Realistic Cock ULTRASKYN 6 Inch Brown

    Μην σας ξεγελούν οι απομιμήσεις! Κατασκευασμένο από ULTRASKYN™ διπλής πυκνότητας, αυτό το Realistic Cock είναι μαλακό εξωτερικά και απόλυτα σκληρό εσωτερικά, καθιστώντας το το πιο ρεαλιστικό κοτσάνι που έχει κατασκευαστεί ποτέ! Αυτό το συμβατό με Vac-U-Lock Realistic® Cock διαθέτει χειροποίητες λεπτομέρειες και αφαιρούμενη βάση βεντούζας για ομαλή οδήγηση. Χωρίς φθαλικές ενώσεις και ασφαλές για το σώμα.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson 360° Swivel Suction Cup Plug

    Αυτή η εξαιρετικά ισχυρή βεντούζα που διαθέτει το πατενταρισμένο βύσμα Vac-U σε μια περιστρεφόμενη σφαιρική άρθρωση ταιριάζει σε κάθε εξάρτημα της συλλογής Vac-U-Lock και προσκολλάται δυναμικά σε οποιαδήποτε λεία, μη πορώδη επιφάνεια.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Intimate Enhancements Plump 56g

    Σχεδιασμένο για να βοηθά τους άντρες να φαίνονται καλύτερα, το Plump είναι ένα ενισχυτικό τζελ που βοηθά στην αύξηση της ροής του αίματος στο πέος, γεγονός που δίνει μια πιο παχιά, μεγαλύτερη εμφάνιση και αίσθηση. Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το άοσμο, άγευστο, εγχυμένο τζελ με φυσικά συστατικά, απλώς απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα στο πέος, τρίβοντας καλά στον ιστό.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson The Manhandler Black

    Το απόλυτο σεξουαλικό ραβδί! Ο χειριστής 14,5" PVC the Man της Doc Johnson είναι ένας κλασικός κόκορας με φλεβωτό άξονα και λαβή μπόνους αστυνομικής ρόπαλας για εύκολο κράτημα. Ο χειριστής Man είναι κατασκευασμένος από υλικό ασφαλές για το σώμα χωρίς φθαλικές ενώσεις και διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Black Universal Strap-On

    Τα πάντα συνδυάζονται με το Universal Strap-On Plug Vac-U-Lock™. Η βάση είναι κυρτή και πλήρως επενδεδυμένη για άνεση και λυγίζει για να χωράει όπου κι αν τη βάλετε, κάνοντας τα εξαρτήματά σας Vac-U-Lock™ ακόμα πιο ευέλικτα.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 285 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.