×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Doc Johnson

Είδη 129 εώς 160 από 285 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Βελτιστοποιήστε την ευχαρίστησή σας. Ο προστάτης, επίσης γνωστός ως το ανδρικό σημείο g (ή p-spot), είναι γεμάτο με χιλιάδες νευρικές απολήξεις για να ενισχύσει την ευχαρίστησή σας. Το μασάζ OptiMALE P-Curve διαθέτει 7 μοναδικά μοτίβα δόνησης που ακτινοβολούν από τον ευχάριστο εσωτερικό λαμπτήρα του σημείου p στον εξωτερικό διεγέρτη περίνεου, παρέχοντας όλη τη διέγερση που χρειάζεστε για να ζήσετε τον πιο δυνατό οργασμό της ζωής σας.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Black Universal Strap-On

    Τα πάντα συνδυάζονται με το Universal Strap-On Plug Vac-U-Lock™. Η βάση είναι κυρτή και πλήρως επενδεδυμένη για άνεση και λυγίζει για να χωράει όπου κι αν τη βάλετε, κάνοντας τα εξαρτήματά σας Vac-U-Lock™ ακόμα πιο ευέλικτα.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Αυτός ο δονητής ράβδου από μαύρο σιλικόνη είναι μια συμπαγής έκδοση του κλασικού σχήματος που όλοι αγαπούν. Ο ισχυρός κινητήρας 10 λειτουργιών του είναι αθόρυβος για διακριτική χρήση και η υψηλής ποιότητας υγιεινή σιλικόνη του είναι απολύτως ασφαλής για το σώμα. Επαναφορτιζόμενη USB με το καλώδιο που περιλαμβάνεται.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Classic Butt Plug Smooth Large Skin

    Το βύσμα άκρου 5 ιντσών της Doc Johnson έχει ένα λείο σχήμα σαν σταγόνα, ιδανικό για πρώτη τοποθέτηση, με περίμετρο 7 ίντσες. Το κωνικό σώμα δίνει μια άνετη αίσθηση και η φουσκωτή βάση κρατά το παιχνίδι ασφαλές. Κατασκευασμένο από PVC, ασφαλές σώμα χωρίς φθαλικές ενώσεις. Διατίθεται σε λευκό και μαύρο.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Red Boy Butt Plug Large

    Το καυτό σεξ θα γίνει εύκολα με τα Red Boy Butt Plugs. Διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών για να ικανοποιήσουν κάθε πεινασμένη όρεξη, αυτά τα στιβαρά βύσματα πισινών μπορούν να πάρουν ό,τι μπορείτε να πιείτε και πολλά άλλα. Αυτά τα βύσματα είναι κατασκευασμένα από υλικό χωρίς φθαλικές ενώσεις, ασφαλές για το σώμα.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson in a Bag Pussy Pump Pink

    Αυξήστε τον όγκο και κάντε τον κόλπο σας ευαίσθητο σε νέα ύψη ευχαρίστησης με αυτήν την αντλία Pussy Pussy, χωρίς φθαλικές ενώσεις, ασφαλή για το σώμα. Το ροζ κύπελλο έχει σχήμα για να εφαρμόζει τέλεια και περικλείει τα χείλη και την κλειτορίδα.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Double Header Dong Smooth 18" Black

    Προετοιμαστείτε για μια κλασική διπλή απόλαυση! Το Doc Johnsons 18 ιντσών Double Header Dong έχει μια φαλλική κεφαλή σε κάθε άκρο και έναν λείο άξονα για εσωτερική ευδαιμονία. Το dong είναι ευέλικτο για σόλο παιχνίδι και αρκετά μακρύ για διείσδυση συνεργάτη. Είναι κατασκευασμένο από ασφαλές σώμα χωρίς φθαλικές ενώσεις.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Signature Strokers @layna.me ULTRASKYN Pocket Pussy

    Φέρτε την Καναδέζα γλυκιά @layna.me σπίτι με αυτό το Signature Stroker που έχει διαμορφωθεί απευθείας από το σώμα της. Χειροποίητο σε ρεαλιστικό ULTRASKYN, το Signature Stroker του @layna.me διαθέτει ένα σφιχτό, ανάγλυφο εσωτερικό που ζεσταίνεται στην αφή και αισθάνεται σαν το πραγματικό.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson American Bombshell Destroyer Butt Plug Gun Metal

    Αυτό το εντυπωσιακό παιχνίδι ανταποκρίνεται στο όνομά του! Το Destroyer θα ενθουσιάσει όσους αναζητούν το μέγεθος με τις εξαιρετικά βολβώδεις διαβαθμισμένες νευρώσεις και την τεράστια βάση για τραχύ παιχνίδι. Διαθέτει 8" σε χρησιμοποιήσιμο μήκος και τεράστια περίμετρο 13,18". αυτό το παναμερικανό κακό αγόρι εξασφαλίζει εκρηκτική δράση στην κρεβατοκάμαρα! Κατασκευασμένο από εκπληκτικό Gun Metal PVC, το Destroyer δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις και είναι ασφαλές για το σώμα.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Signature Strokers Jenna Foxx ULTRASKYN Pocket Pussy

    Παίξτε το ρόλο της επόμενης ηθοποιού της Jenna Foxx με αυτό το Signature Stroker, που έχει διαμορφωθεί απευθείας από τον κόλπο της και αναδημιουργήθηκε στο ULTRASKYN, για την απόλυτη αίσθηση. Αυτό το υλικό χωρίς φθαλικές ενώσεις θερμαίνεται στην αφή και έχει την αίσθηση ακριβώς όπως το πραγματικό πράγμα.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Signature Cocks Kevin Dean FIRMSKYN Vac-U-Lock 12" Vanilla

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν έρχονται σύντομα.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Main Squeeze Suction Cup Accessory

    Αυτή η εξαιρετικά ισχυρή βεντούζα με μοχλό απελευθέρωσης είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ταιριάζει στο ιδιόκτητο βιδωτό καπάκι του Main Squeeze και προσκολλάται δυναμικά σε οποιαδήποτε λεία, μη πορώδη επιφάνεια. Το αξεσουάρ Βεντούζας Main Squeeze έχει σχεδιαστεί για χρήση hands-free της κύριας βεντούζας σας και είναι ιδανικό για χρήση στο ντους/μπανιέρα. Ο ισχυρός ρυθμιζόμενος βραχίονας περιστρέφεται και λυγίζει για προσαρμοσμένη τοποθέτηση και ασφαλίζει στη θέση του. Περιλαμβάνει πλήρεις οδηγίες χρήσης.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Purple

    Προχωρήστε μέχρι την ευτυχία της κερκόπορτας, με το κιτ εκκίνησης πρωκτικού κρυστάλλου ζελέ! Ιδανικό για αρχάριους, κάθε βύσμα διαθέτει μια επίπεδη άνετη βάση για εύκολη χρήση, ενώ η έντονη κεφαλή και ο απαλός άξονας είναι βέβαιο ότι θα σας ικανοποιήσουν!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Main Squeeze Optix

    Δείτε τον εαυτό σας με έναν εντελώς νέο τρόπο. Το καινοτόμο μοντέλο Optix™ εντάσσεται στη σειρά Main Squeeze της Doc Johnson από αυνανιστές σκληρής θήκης μεταβλητής πίεσης και διαθέτει ένα μοναδικό εντελώς διαφανές σχέδιο που δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία. Κάθε μέρος του Optix™, συμπεριλαμβανομένης της θήκης, των ρυθμιζόμενων χαρακτηριστικών ευχαρίστησης και του σφιχτού, ανάγλυφου τούνελ ULTRASKYN™ είναι κρυστάλλινο, προσφέροντας μια απαράμιλλη οπτικά διεγερτική εμπειρία.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Tendril Thruster Mini Fuck Machine Blue-Black

    Με το Tendril Thruster, το μόνο που χρειάζεται είναι η κίνηση εμπρός-πίσω για να προσφέρει την αίσθηση μιας σκληρής υφής κορυφής. Με μια διαδρομή λίγο κάτω από 2 ίντσες, το Tendril Thruster ταιριάζει σχεδόν με το χτύπημα των μεγάλων fuck μηχανών. Οι υπερφορτισμένοι κινητήρες του Tendril Thruster προσφέρουν τη δύναμη να οδηγείτε βαθιά

    269 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Main Squeeze Belladonna Pussy

    Είναι πάντα προσιτή. Η σειρά Main Squeeze της Doc Johnson από αυνανιστές σκληρής θήκης με πρωταγωνιστές τα πιο δημοφιλή καλούπια πορνοστάρ μας έχει σχεδιαστεί για να δίνει τη δύναμη στα χέρια σας, με μια λαβή που μπορεί να συμπιεστεί που σας επιτρέπει να διαφοροποιείτε τη στεγανότητα κάθε διαδρομής και ένα καπάκι που ρυθμίζει την αναρρόφηση. Φτιαγμένο απευθείας από το σώμα της στάρλετ Μπελαντόνα, αυτή η μοτοσικλέτα ULTRASKYN™ μοιάζει και αισθάνεται σαν να χώνεται στο τέλειο μουνί της.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson The D Fat D Dual Density 8 Inch with Balls ULTRASKYN Vanilla

    Όλοι το θέλουν! Χειροποίητο από την ULTRASKYN με εξαιρετικά παχύ άξονα και κεφαλή, το Fat D διαθέτει ζωντανή εμφάνιση και υφή, ρεαλιστικές φλέβες και σχεδιασμό διπλής πυκνότητας του Doc Johnson. Το απαλό, βελούδινο εξωτερικό και ο σταθερός πυρήνας αισθάνονται ακριβώς όπως ο πραγματικός, ενώ το παχύ μέγεθος δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση πληρότητας κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε τύπου παιχνιδιού.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Signature Cocks Quinton James Realistic UltraSKYN Dildo 24cm

    Ο Βρετανός πορνοστάρ Κουίντον Τζέιμς είναι έτοιμος να έρθει σπίτι μαζί σας. Χειροποίητο σε ULTRASKYN, για την απόλυτη αίσθηση, αυτό το αποκλειστικό ρεπλίκα στρόφιγγα αποτυπώνει τέλεια κάθε λεπτομέρεια του κρουνού 8 ιντσών της Quinton. Έρχεται με αφαιρούμενη βεντούζα Vac-U-Lock για παιχνίδι hands-free και είναι συμβατό με ο-ring.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Goodhead Helping Head

    Φωτίστε τη νύχτα με mini stroker 2” ειδικά σχεδιασμένο για χρήση στο χέρι για να αυξήσετε τις αισθήσεις και την ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του fellatio. Απαλό εξωτερικά και με διεγερτικές χάντρες μασάζ στο εσωτερικό, αυτό το ελαστικό μοτίβο που λάμπει στο σκοτάδι είναι κατασκευασμένο από το διαυγές εξαιρετικά ρεαλιστικό υλικό μας ULTRASKYN, για την πιο ζωντανή εμπειρία στον κόσμο.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Main Squeeze Endurance Trainer

    Μπορείτε να πάτε την απόσταση! Οι μέθοδοι προπόνησης αντοχής όπως το μπορντούρα έχουν γίνει τυπικές καθώς οι άντρες παντού μαθαίνουν να εφαρμόζουν αυτήν την τεχνική για αυξημένη αντοχή και πιο δυνατούς οργασμούς. Μπείτε στη δράση με το Main Squeeze Endurance Trainer, ένα stroker σκληρής θήκης με ενσωματωμένη λαβή πλάκας συμπίεσης που επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει την πίεση. Διαθέτοντας ρεαλιστικό άνοιγμα για το μουνί και σφιχτό, ανάγλυφο εσωτερικό σε ρεαλιστικό ULTRASKYN, το Endurance Trainer θερμαίνει στη θερμοκρασία του σώματος με τη χρήση και μιμείται την αίσθηση του πραγματικού δέρματος.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Main Squeeze Jenna Foxx ULTRASKYN Stroker Pussy Chocolate

    Η μικροκαμωμένη Jenna Foxx εντάσσεται στη σειρά Main Squeeze με μια σκληρή θήκη μεταβλητής πίεσης διαμορφωμένη απευθείας από το σώμα της. Χειροποίητο σε ρεαλιστικό ULTRASKYN, το Main Squeeze της Jenna διαθέτει ένα σφιχτό, ανάγλυφο εσωτερικό που ζεσταίνεται στην αφή και αισθάνεται σαν το πραγματικό. Κάθε Main Squeeze διαθέτει διαφορετική εσωτερική υφή και μια πλάκα συμπίεσης ελεγχόμενη από τον χρήστη, κάνοντας την εμπειρία σας τόσο μοναδική όσο κάθε ένα από τα σέξι κορίτσια Main Squeeze. Η σχεδίαση με σκληρό κέλυφος με διπλό πώμα λειτουργεί ως διακριτική θήκη ταξιδιού και αποθήκευσης, διατηρώντας το Main Squeeze φρέσκο και έτοιμο για κάθε φορά που σας χτυπάει η διάθεση.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    Το iVibe Select iQuiver είναι ένας καινοτόμος μικροκαμωμένος δονητής με 6 εναλλάξιμες κεφαλές, καθεμία από τις οποίες προσφέρει μια μοναδική αίσθηση. Ο δονητής επιδεικνύει 10 μοτίβα δόνησης, τα οποία επιτρέπουν συνολικά 60 μεμονωμένες αισθήσεις. Το μικρό μέγεθος και τα διάφορα σχήματα κεφαλιού του iQuiver το καθιστούν πολυλειτουργικό, ικανό να διεγείρει πολλές ερωτογενείς ζώνες.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson The Realistic Cock ULTRASKYN Vibrating 6" 15 cm Vanilla

    Μην σας ξεγελούν οι απομιμήσεις! Κατασκευασμένο από ULTRASKYN™ διπλής πυκνότητας, αυτό το Realistic Cock είναι μαλακό εξωτερικά και απόλυτα σκληρό εσωτερικά, καθιστώντας το το πιο ρεαλιστικό κοτσάνι που έχει κατασκευαστεί ποτέ! Διαθέτει χειροποίητες λεπτομέρειες και αφαιρούμενο δονητή που παρέχει ισχυρούς κραδασμούς πολλαπλών ταχυτήτων σε ολόκληρο τον άξονα. Η βάση της βεντούζας επιτρέπει επιπλέον σταθερότητα για ομαλή οδήγηση. Χωρίς φθαλικές ενώσεις και ασφαλές για το σώμα. Χτισμένο στην Αμερική.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Smooth Silicone Dong Black

    Παίξτε με τον τρόπο σας. Αυτό το εξάρτημα Vac-U-Lock™ από λεία σιλικόνη διαθέτει αφηρημένο φαλλικό σχέδιο με διεγερτική χυτή κεφαλή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε ζώνη ή αξεσουάρ συμβατή με Vac-U-Lock™. Το εξάρτημα Smooth Silicone Attachment είναι επίσης συμβατό με την πλεξούδα ο-ring. Το Vac-U-Lock™ είναι το πρώτο και μοναδικό κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ευχαρίστησης στον κόσμο, που φέρνει επανάσταση στο παιχνίδι με λουριά και προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες ανάμειξης και συνδυασμού στη συλλογή σας για να φτιάξετε το τέλειο παιχνίδι.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Main Squeeze Mia Malkova

    Είναι πάντα προσιτή. Η σειρά Main Squeeze της Doc Johnson από αυνανιστές σκληρής θήκης με πρωταγωνιστές τα πιο δημοφιλή καλούπια πορνοστάρ μας έχει σχεδιαστεί για να δίνει τη δύναμη στα χέρια σας, διαθέτοντας μια λαβή που συσφίγγεται που σας επιτρέπει να διαφοροποιείτε τη στεγανότητα κάθε διαδρομής και ένα καπάκι που ρυθμίζει την αναρρόφηση. Φτιαγμένο απευθείας από το ξανθό κορμί της Mia Malkova, αυτή η μοτοσικλέτα ULTRASKYN™ μοιάζει και αισθάνεται σαν να χώνεται στο τέλειο μουνί της.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson G-Spot Vibrating Pleasure Set Black

    Μόνο καλές δονήσεις. Το G-Spot Vibrating Pleasure Set περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε μια διεγερτική, ικανοποιητική εμπειρία με λουράκια. Ένα επαναφορτιζόμενο με USB δονούμενο βύσμα Vac-U που διαθέτει ενσωματωμένο δονητή 7 λειτουργιών και ασύρματο τηλεχειριστήριο τοποθετείται τέλεια στην πλεξούδα για να μετατρέψει οποιοδήποτε εξάρτημα σε ισχυρό δονητή.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Supreme Harness with Vibrating Plug Black

    Μόνο καλές δονήσεις. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βύσμα Vac-U είναι το θεμέλιο του συστήματος Vac-U-Lock™ με εναλλάξιμα εξαρτήματα, ιμάντες και αξεσουάρ, και μόλις έλαβε μια σημαντική αναβάθμιση. Διαθέτοντας 7 λειτουργίες δόνησης και ασύρματο τηλεχειριστήριο, το Vibrating Plug μετατρέπει οποιοδήποτε εξάρτημα σε ισχυρό δονητή για μια ακόμη πιο διεγερτική, ικανοποιητική εμπειρία Vac-U-Lock™. V

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Main Squeeze Lulu Chu ULTRASKYN Stroker Pussy Vanilla

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν έρχονται σύντομα.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Rock Solid Brushed Alloy Cockring Extra Large

    Ο εξαιρετικά ελαφρύς και χωρίς ραφές βουρτσισμένος δακτύλιος αλουμινίου είναι πολύ ανθεκτικός. Όπως το The Collar, αυτός ο δακτύλιος έχει βάθος 0,75" για να ωθήσει τη συσκευασία σας για τα εμπρός και για να μεγιστοποιήσει την εμφάνιση. καλύτερη απόδοση.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Anal Lube Natural 127g

    Παχύ πρωκτικό λιπαντικό μακράς διαρκείας σε 4,75 oz. κάνιστρο αντλίας. Με βάση το πετρέλαιο, αυτό το λιπαντικό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με προφυλακτικά. Διατίθεται σε φυσική και ζεστή κανέλα.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Fort Troff Trench Rider

    Στο Fort Troff, το γλείψιμο πισινών είναι μια καθημερινή άσκηση. Για το λόγο αυτό, σχεδιάσαμε το βαρέως τύπου Trench Rider. Για ΣΟΒΑΡΕΣ γυαλιστερές σούβλας. Ξεκινά με το εξαιρετικά βιομηχανικό κάθισμα τουαλέτας που παρέχει ΣΤΕΡΕΑ άνεση και ανοιχτή πρόσβαση EZ.

    379 €

    289 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson The D Fat D Dual Density 6 Inch with Balls ULTRASKYN Vanilla

    Όλοι το θέλουν! Χειροποίητο από την ULTRASKYN με εξαιρετικά παχύ άξονα και κεφαλή, το Fat D διαθέτει ζωντανή εμφάνιση και υφή, ρεαλιστικές φλέβες και σχεδιασμό διπλής πυκνότητας του Doc Johnson. Το απαλό, βελούδινο εξωτερικό και ο σταθερός πυρήνας αισθάνονται ακριβώς όπως ο πραγματικός, ενώ το παχύ μέγεθος δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση πληρότητας κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε τύπου παιχνιδιού.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 129 εώς 160 από 285 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.