×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Mister B

Είδη 33 εώς 64 από 183 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Steel

    Κάντε τους σφαλιάρες! Κρατήστε αυτά τα χέρια ενωμένα και μην τα αφήσετε έξω με το Mister B Cuff Double Lock, Chain! Αυτό το κομψό, μαύρο ζευγάρι μανσέτες είναι η χειροπέδα κλασικού στυλ στην οποία μπορείτε να βασιστείτε. Κανείς δεν θα ξεφύγει από αυτά τα κακά αγόρια μέχρι να τα αφήσετε να βγουν ξεκλειδώνοντας κάθε μανσέτα. Το kinky παιχνίδι είναι πάντα καλό με σταθερούς περιορισμούς! Η αλυσίδα δύο συνδέσμων επιτρέπει στα χέρια σας να κινούνται λίγο και να στρίβουν σε μια πιο άνετη θέση εάν χρειάζεται, αλλά όχι ελεύθερα.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B CLEAN 200ml

    Το Mister B CLEAN είναι ένα απολυμαντικό προϊόν κατάλληλο για την απολύμανση επιφανειών, οργάνων και παιχνιδιών σύμφωνα με κλινικά πρότυπα.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B LOAD 50ml

    Το Mister B LOAD είναι ένα υβριδικό λιπαντικό, ένα τέλειο μείγμα νερού και σιλικόνης. Οι σιλικόνες στο Mister B LOAD εξασφαλίζουν ένα μεταξένιο απαλό και μακράς διαρκείας αποτέλεσμα, το νερό εξασφαλίζει ότι είναι εύκολο να ξεπλυθεί. 100% συμβατό με προφυλακτικό και ασφαλές για σεξουαλικά παιχνίδια με όλα τα υλικά, όπως σιλικόνη, λάτεξ, γυαλί, μέταλλο, καουτσούκ, νεοπρένιο, ύφασμα και άλλα. Επίσης, δεν λερώνει και θα μαλακώσει το δέρμα σας. Επομένως, το Mister B LOAD είναι ένα ατομικό λιπαντικό για όλες τις χρήσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για να παρατείνει το έρωτά σας, για να ενισχύσει το παιχνίδι με παιχνίδια ή για να βελτιώσει τις συνεδρίες αυνανισμού σας.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B FIST Hot Lube Pump Bottle 200ml

    Το Mister B FIST HOT είναι ένα υβριδικό λιπαντικό ζελέ, ιδανικό για πιο βαρύ παιχνίδι, για παράδειγμα με μεγαλύτερα παιχνίδια. Αυτή η HOT έκδοση έχει μια θερμαντική και ηχητική επίδραση, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη σεξουαλική σας απόλαυση. Συμβατό με προφυλακτικό, μεταξένιο απαλό, μη κολλώδες ή κολλώδες, εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας, μη τοξικό, άγευστο, χωρίς άρωμα, υποαλλεργικό, χωρίς λάδια και λιπαρά. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και κανένα ζωικό υποπροϊόν.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Lube Bottle 1000ml

    Fisters Joy! ….αυτό το πλαστικό μπουκάλι λιπαντικού είναι η απόλυτη εφαρμογή λίπανσης πρωκτού!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Leather Penis Gag Black

    Αυτό το Leather Penis Gag είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρή σιλικόνη, απόλυτα ασφαλές, μη τοξικό και έχει εντελώς ουδέτερη γεύση.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B GLIDE 500ml

    Το Mister B GLIDE είναι ένα λιπαντικό ιατρικής κατηγορίας με βάση τη σιλικόνη για πολλαπλές χρήσεις.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Thai Double Stick 12cm

    Τα μπαστούνια θηλής είναι περίπου. Έχει μήκος 12,5 cm και μπορεί να ρυθμιστεί μεμονωμένα με κρίκους ρύθμισης! Μπορούν να προσαρμοστούν ξεχωριστά σε οποιοδήποτε μέγεθος θηλής και είναι κατάλληλα για τα πάντα, από απαλό τσίμπημα έως εξαιρετικά σκληρή απόλαυση!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B RubberFucker Condoms 144 pack

    Αυτά τα υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά δυνατά προφυλακτικά είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικό καουτσούκ λατέξ.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Skinned Rotan Cane - Switch

    Ένας λάτρης του BDSM ήρθε σε εμάς λέγοντας ότι δεν του αρέσει τόσο πολύ το τυπικό μας μπαστούνι και ότι θα μπορούσε να φτιάξει πολύ καλύτερα, οπότε του είπαμε εντάξει, πάμε! Τώρα μας προμηθεύει με δύο διαφορετικούς τύπους ροτάν.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Hardware Premium Steel Joy Stick L

    Το Steel Joy Stick είναι τέλειο για να χτυπάτε αυτόν τον προστάτη με τη λεία, σκληρή μπάλα στο άκρο. Έχει τόσο ωραία αίσθηση καθώς γλιστράει εύκολα μέσα και έξω από την τρύπα σας επίσης! Έρχεται σε δύο μεγέθη τόσο για αρχάριους όσο και για πιο προχωρημένους πρωκτικούς παίκτες. Το ραβδί έχει ένα άκρο από καουτσούκ για να δημιουργεί μια ασφαλή και στιβαρή λαβή.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Αυτή η συσκευή βασανιστηρίου Ultimate είναι ένα φορείο και σπαστήρας με μπάλα όλα σε ένα με το ειδικό χαρακτηριστικό βασανιστηρίου τις αιχμές.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Cuff Double Lock Rigid Black

    Κάντε τους σφαλιάρες! Κρατήστε αυτά τα χέρια ενωμένα και μην τα αφήσετε έξω με το Mister B Cuff Double Lock Rigid! Αυτό το ζευγάρι μανσέτες δεν αφήνει το υποκείμενό σας χωρίς περιθώριο κουνήματος. Η σταθερή κεντρική βάση τα συγκρατεί στη θέση τους με τα χέρια τους σταθερά συνδεδεμένα στους καρπούς και δεν τα αφήνει να φύγουν μέχρι να ξεκλειδωθούν με το κλειδί. Όλα αυτά είναι μαύρα και συνδυάζονται υπέροχα με τη μαύρη δερμάτινη ή λαστιχένια εμφάνισή σας.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Cuff Double Lock with Hoop Black

    Η διπλή κλειδαριά Mister B Cuff, With Hoop, Steel είναι ο τέλειος τρόπος για να κρατήσετε τον σύντροφό σας κλειδωμένο χωρίς να βγείτε έξω. Το κέντρο συγκρατεί έναν περιστρεφόμενο σύνδεσμο που επιτρέπει στους καρπούς να κινούνται, αλλά όχι χωριστά καθώς κρατά τα χέρια πολύ κοντά μεταξύ τους. Το κλειδί θα απελευθερώσει τους κλειδωμένους καρπούς σας, αλλά μέχρι τότε, θα είναι στενά πιασμένοι μεταξύ τους και δεν μπορούν να βγουν έξω. Αυτές οι γυαλιστερές μανσέτες από χάλυβα φαίνονται υπέροχες σε κάθε σκηνή δουλείας και με κάθε εμφάνιση φετίχ.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Serious Toys Rubber Sling XL

    Rubber sling XL έκδοση... αυτή πρέπει να είναι η πιο δυνατή σφεντόνα που θα βρείτε ποτέ! Κατασκευασμένο από χοντρό καουτσούκ, εξαιρετικά ανθεκτικό, μπορεί να χωρέσει ακόμα και ένα γαμημένο αυτοκίνητο! για να παίξεις όσο πιο δυνατά μπορείς!

    919 €

    579 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Inflatable Solid G Plug L

    Φούσκωσέ το! Οι φουσκωτές λαστιχένιες δονητές και βύσματα είναι ένας καλός και ήπιος τρόπος για να αυξήσετε το μέγεθος αυτού που μπορείτε να πάρετε.

    68,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Hardware Premium Steel Double Header Dildo

    Με την ελαφριά καμπύλη του Steel Double Header Dildo, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία. Με εργονομικό σχεδιασμό, αυτό το κομψό παιχνίδι φέρνει τη διείσδυση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Κάθε πλευρά προσφέρει μια αίσθηση για να μοιραστείτε ή να απολαύσετε μόνη της

    149 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Mister B Rubber Piss Gag

    Καουτσούκ πις-γκάγκ. Εύκολο να φορεθεί και να σβήσει. 100% Αδιάβροχο.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Black

    Κάντε τους σφαλιάρες! Κρατήστε αυτά τα χέρια ενωμένα και μην τα αφήσετε έξω με το Mister B Cuff Double Lock, Chain! Αυτό το κομψό, μαύρο ζευγάρι μανσέτες είναι η χειροπέδα κλασικού στυλ στην οποία μπορείτε να βασιστείτε. Κανείς δεν θα ξεφύγει από αυτά τα κακά αγόρια μέχρι να αφήσεις να βγουν ξεκλειδώνοντας κάθε μανσέτα. Το kinky παιχνίδι είναι πάντα καλό με σταθερούς περιορισμούς! Η αλυσίδα δύο συνδέσμων επιτρέπει στα χέρια σας να κινούνται λίγο και να στρίβουν σε μια πιο άνετη θέση εάν χρειάζεται, αλλά όχι ελεύθερα.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Tight Grabber Black

    Το Mister B Tight είναι η νεότερη συλλογή παιχνιδιών κόκορα και μπάλα από τον Mister B. Είναι σχεδιασμένα να δοκιμάσουν διάφορους τρόπους, ως δαχτυλίδι κόκορα ή φορείο για μπάλα ό,τι προτιμάτε. Κατασκευασμένο στην Ευρώπη από υψηλής ποιότητας, ευέλικτο και άνετο TPR.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Leather Dog Leash

    Κρατήστε το κουτάβι σας υπό έλεγχο με αυτό το δερμάτινο λουρί.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Inflatable Solid Gargantula Dildo

    Φούσκωσέ το! Οι φουσκωτές λαστιχένιες δονητές και τα βύσματα είναι ένας καλός και ήπιος τρόπος για να αυξήσετε το μέγεθος αυτού που μπορείτε να πάρετε.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Tight Chomper Small Black

    Το Mister B Tight είναι η νεότερη συλλογή παιχνιδιών κόκορα και μπάλα από τον Mister B. Είναι σχεδιασμένα να δοκιμάσουν διάφορους τρόπους, ως δαχτυλίδι κόκορα ή φορείο για μπάλα ό,τι προτιμάτε. Κατασκευασμένο στην Ευρώπη από υψηλής ποιότητας, ευέλικτο και άνετο TPR.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Deep Clean Dietary Supplement 30 caps

    Όλοι γνωρίζουν ότι όταν προετοιμάζεστε για βαθιά πρωκτική δράση, πρέπει να κάνετε έναν βαθύ καθαρισμό πρωκτού. Τα καπάκια συμπληρώματος διατροφής Mister B Deep Clean είναι ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε τη δουλειά σωστά! Όταν προετοιμάζεστε για μια διασκεδαστική συνεδρία με γροθιές ή για παιχνίδι με μεγάλα παιχνίδια, συνήθως χρειάζεται λίγος επιπλέον χρόνος για το λούσιμο γιατί θέλετε ένα βαθύ καθαρισμό που θα διαρκέσει πολύ.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Κλείδωσε αυτόν τον άχρηστο πούτσο και μην τον αφήσεις έξω! Το Steel Teardrop Cock Trap είναι ένα κακόβουλο εργαλείο για να κλειδώσετε το καβλί σας. Ονομάζεται έξυπνα παγίδα κόκορα γιατί δεν το αφήνει έξω. Ακόμα κι αν δεν είναι κλειδωμένο, λόγω της μακράς επαναλαμβανόμενης ράβδου σε σχήμα δάκρυ που περνάει από το κέντρο και στην ουρήθρα σας, δεν μπορείτε να βγείτε από αυτήν. Κλείδωσέ το με το κλειδί και μην το βγάζεις καθόλου, αν τολμάς.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Σε ποιον δεν αρέσει χοντρό; Το Mister B LUBE Thick έχει όλες τις κορυφαίες του κανονικού μας λιπαντικού με βάση το νερό, αλλά είναι ακόμα πιο παχύρρευστο για ακόμα περισσότερη διασκέδαση! Η παχύτερη σύσταση κάνει αυτό το λιπαντικό να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να στεγνώνει. Παραμένει στο σώμα ή στα παιχνίδια σας για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να κολλάει, ώστε να μπορείτε να κάνετε περισσότερο χρόνο παιχνίδι. Το πάχος το καθιστά ιδανικό για παιχνίδι δονητών και πισινών επειδή παραμένει πάνω στα παιχνίδια χωρίς να γλιστράει.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Inflatable Vortex Plug Black XL

    Φούσκωσέ το! Αυτή η φουσκωτή πρίζα Vortex είναι τόσο εύκολη στη χρήση και είναι ευχάριστη η τοποθέτηση.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Hardware Premium Steel Joy Stick S

    Το Steel Joy Stick είναι τέλειο για να χτυπήσει αυτόν τον προστάτη με τη λεία, σκληρή μπάλα στο άκρο. Έχει τόσο ωραία αίσθηση καθώς γλιστράει μέσα και έξω από την τρύπα σας επίσης! Έρχεται σε δύο μεγέθη τόσο για αρχάριους όσο και για πιο προχωρημένους πρωκτικούς παίκτες. Το ραβδί έχει ένα άκρο από καουτσούκ για να δημιουργήσει μια ασφαλή και στιβαρή λαβή.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Pump Box M Cylinder 5.1cm

    Μια όμορφη και πολύ εύχρηστη σκληρή πλαστική θήκη στην οποία το σύστημα άντλησής μας είναι γεμάτο όμορφα και ολοκληρωμένα.

    169 €

    139 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Το Mister B Hardware Sounds Devil, είναι ένας ακραίος κωνικός διαστολέας, για τον έμπειρο παίκτη.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B FIST Sensitive 500ml

    Η τρύπα σας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγη φροντίδα και αποκατάσταση όταν έχετε μια διασκεδαστική περίοδο παιχνιδιού. Το Mister B FIST Sensitive είναι απλώς το λιπαντικό για να κάνετε! Αυτό είναι ένα υβριδικό λιπαντικό ζελέ, ιδανικό για πιο βαριά παιχνίδια, για παράδειγμα μεγαλύτερα παιχνίδια ή γροθιά, που περιλαμβάνει τα πρόσθετα επανορθωτικά συστατικά αλόη βέρα και βιταμίνη Ε για να κάνετε την εμπειρία σας πιο ομαλή και πιο ευχάριστη. Φροντίστε την τρύπα σας ενώ την απολαμβάνετε με το Mister B FIST Sensitive.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Inflatable Rim Seat

    Σας αρέσει να τρώτε κώλο; Είτε κάνετε διακοπές είτε πηγαίνετε στην αγαπημένη σας kink εκδήλωση Το φουσκωτό κάθισμα με ζάντα Mister B είναι απαραίτητο. Αυτό το κάθισμα ζάντας χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά για να φουσκώσει και προσφέρει ώρες απόλαυσης. Απλώς φουσκώστε και ξαπλώστε με το κεφάλι σας να ακουμπά μέσα στη δομή.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 183 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.