×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Mister B

Είδη 97 εώς 128 από 183 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    Οι δονούμενοι ήχοι ουρήθρας Mister B είναι ένας διασκεδαστικός και kinky τρόπος για να απογειώσετε το ηχητικό σας παιχνίδι. Με αυτό το premium δονούμενο ραβδί, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε τις δελεαστικές αισθήσεις που πάντα θέλατε μέσα από το πουλί σας. Η διάμετρος 6 χιλιοστών σε αυτό δεν είναι ο μικρότερος ήχος που μπορείτε να χωρέσετε εκεί, αλλά είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι για αρχάριους από αυτήν την εκπληκτική σειρά δονούμενων ήχων!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B LUBE Thick 100ml

    Σε ποιον δεν αρέσει χοντρό; Το Mister B LUBE Thick έχει όλες τις κορυφαίες ιδιότητες του κανονικού μας λιπαντικού με βάση το νερό, αλλά είναι ακόμα πιο παχύρρευστο για ακόμα περισσότερη διασκέδαση! Η παχύτερη σύσταση κάνει αυτό το λιπαντικό να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να στεγνώνει. Παραμένει στο σώμα ή στα παιχνίδια σας για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να κολλάει, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο χρόνο παιχνιδιού. Το πάχος το καθιστά ιδανικό για παιχνίδι δονητών και πισινών επειδή παραμένει πάνω στα παιχνίδια χωρίς να γλιστράει.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    Ο δονητής Mister B Vibrating Sounds Beaded είναι ένας κορυφαίος δονητής φτιαγμένος για όσους χρειάζονται αυτή την επιπλέον ώθηση, καθώς και ribber για την ευχαρίστησή σας. Είναι δυνατό, έντονο και πηγαίνει βαθιά. Αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για τους πιο απαιτητικούς χρήστες και παρέχει έντονη διέγερση με το σχήμα του με χάντρες, ραβδώνοντάς σας κατά μήκος της διαδρομής του προς τα μέσα. Το στρογγυλεμένο άκρο το καθιστά εύκολο στην εισαγωγή και ευχάριστο στη διείσδυση.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Toy Bag Red M

    Αυτή η πάντα παιχνιδιών Mister B είναι για να αποθηκεύσετε τα παιχνίδια σας.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Ankle Sling Loops Premium

    Κάντε τον εαυτό σας άνετο και απολαύστε! Αν προσθέσετε αυτό το αξεσουάρ στις σφεντόνες μας δεν θα κατεβείτε ποτέ! Είναι κατασκευασμένα από δέρμα και είναι αρκετά μεγάλα για να βάζουν τα πόδια σας ακόμα και χωρίς να βγάλετε τις μπότες σας.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Rubber Police Truncheon

    Το Mister B Police Baton είναι κατασκευασμένο από συμπαγή λαστιχένια ράβδο μήκους 41 cm με διάμετρο 2,5 cm. Επισυνάπτεται ένας εύχρηστος βρόχος καρπού.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Anal Drops 60mm x 4 Black

    Βάλτε τα μέσα και βγάλτε τα έξω! Αυτές οι πρωκτικές σταγόνες θα κάνουν τα δάκρυα να εκτοξεύονται από τα μάτια σας με ενθουσιασμό καθώς κάθε πολύ μεγάλη μπάλα γλιστράει έξω από την τρύπα σας. Κατασκευασμένες με λεία σιλικόνη, αυτές οι σταγόνες είναι μια σκέτη απόλαυση. Πηγαίνετε αργά ή γρήγορα για διαφορετική αίσθηση κάθε φορά. Αυτό το παιχνίδι είναι καλό μέχρι την τελευταία σταγόνα!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Tight Grabber Red

    Το Mister B Tight είναι η νεότερη συλλογή παιχνιδιών κόκορα και μπάλα από τον Mister B. Είναι σχεδιασμένα να δοκιμάσουν διάφορους τρόπους, ως δαχτυλίδι κόκορα ή φορείο για μπάλα ό,τι προτιμάτε. Κατασκευασμένο στην Ευρώπη από υψηλής ποιότητας, ευέλικτο και άνετο TPR.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Tight Sucker Black

    Το Mister B Tight είναι η πιο πρόσφατη συλλογή παιχνιδιών κόκορα και μπάλα από τον Mister B. Είναι σχεδιασμένα να χρησιμοποιούνται με διάφορους τρόπους, ως δαχτυλίδι κόκορα ή φορείο για μπάλα ό,τι προτιμάτε.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Hardware Anal Closure Plug

    Επειδή σας αρέσει κάτι σκληρό στον πισινό σας… Το πρωκτικό βύσμα κλεισίματος υλικού Mister B είναι το γυαλιστερό, βαρύ, σκληρό πισινό βύσμα που θέλετε.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Hardware Premium Steel Beaded Stick

    Το Steel Beaded Stick πειράζει την τρύπα σας καθώς το φινίρισμα με ραβδώσεις μετακινείται μέσα και έξω από εσάς. Έχει μια χοντρή λαβή που διευκολύνει το κράτημα και τη χρήση καθώς ανοίγετε την τρύπα του συντρόφου σας.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Mister B Pup Hero Dogtail L

    Ο Mister B έχει σχεδιάσει την απόλυτη ουρά σκύλου. Η ουρά σκύλου Mister B Pup Hero είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας μαλακή σιλικόνη και διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο πώμα που είναι άνετο και εύκολο στην εισαγωγή. Λόγω του σχεδιασμού του τμήματος της ουράς η ουρά σας θα κουνιέται προς την τέλεια κατεύθυνση. Συνιστούμε τη χρήση λιπαντικού με βάση το νερό.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Vinyl Play Sheet 220x160cm

    Απλώς πετάξτε το πάνω από το κρεβάτι ή το πάτωμά σας και λερωθείτε! Μην ανησυχείτε μήπως κάνετε ένα χάος με αυτό το τέλειο φύλλο παιχνιδιού. Τέλειο μέγεθος και εξαιρετική τιμή, αυτό το φύλλο είναι κατασκευασμένο από γυαλιστερό βινύλιο αρκετά βαριάς ποιότητας, καθιστώντας το πολύ ανθεκτικό, αλλά και υπέροχο. Ιδανικό για κάτω από μια σφεντόνα, για να καλύψετε ένα χαλί ή ακόμα και στο κρεβάτι σας για να περάσετε καλά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε λιπαντικό, λάδι ή υγρό με αυτό το φύλλο και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Pinch Japanese Clover Clamps with Chain

    Ο κύριος B PINCH πονάει τόσο καλά! Οι ιαπωνικοί σφιγκτήρες τριφυλλιού Mister B Pinch με αλυσίδα έχουν σχεδιαστεί για να κρεμούν πανιά και δίχτυα στη βιομηχανία αλιείας, ώστε να γνωρίζετε ότι μπορούν να σφίξουν καλά και σφιχτά στις θηλές σας. Τραβήξτε τα βυζιά σας με αυτά σφιγμένα και θα καταλάβετε γιατί είναι τόσο δημοφιλή. Οι θηλές σας θα σας ευχαριστήσουν για τέτοιο πόνο!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Hardware Premium Steel Thick Stick

    Το Steel Thin Stick είναι ένα απλό, αλλά πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για να χτυπήσετε αυτόν τον προστάτη! Έχει μια χοντρή λαβή που διευκολύνει το κράτημα και τη χρήση καθώς ανοίγετε την τρύπα του συντρόφου σας.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Mister B Pup Hero Dogtail XL

    Ο Mister B έχει σχεδιάσει την απόλυτη ουρά σκύλου. Η ουρά σκύλου Mister B Pup Hero είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας μαλακή σιλικόνη και διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο πώμα που είναι άνετο και εύκολο στην εισαγωγή. Λόγω του σχεδιασμού του τμήματος της ουράς η ουρά σας θα κουνιέται προς την τέλεια κατεύθυνση. Συνιστούμε τη χρήση λιπαντικού με βάση το νερό.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Acrylic Cock and Ball Crusher

    Θέλετε να είστε πραγματικά κακοί; Βασανίστε αυτούς τους κόκορες και τις μπάλες με την απόλυτη συσκευή. Το Acrylic Cock and Ball Crusher θα είναι κακό με όλους τους καλύτερους τρόπους καθώς πιέζετε αργά αυτές τις μπάλες ανάμεσα σε δύο σκληρές ακρυλικές πλάκες, ενώ ακολουθείτε πολλές κακές μεθόδους στον εκτεθειμένο κόκορα. Αυτό το εργαλείο είναι για προχωρημένους παίκτες CBT.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Urban Montreal Brief 3 pack

    Η συλλογή εσωρούχων Mister B Urban έχει κάτι για όλους. Αυτά είναι το κλασικό στυλ, βαμβακερά σλιπ, μπόξερ και jockstraps με ανώτερη ποιότητα και άνεση. Διαθέτει την υπογραφή Mister B Urban εσωτερική θήκη push-up για να δημιουργήσει ένα πακέτο που γυρίζει το κεφάλι και την αρκετή ελαστικότητα ώστε να αγκαλιάζει τέλεια τις καμπύλες του σώματός σας, καθιστώντας τα άνετα και σέξι.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Steel Black Brutal Chastity Cage

    Κλείδωσε αυτόν τον άχρηστο πούτσο και μην τον αφήσεις έξω! Το Steel Black Brutal Chastity Cage είναι ένα κακόβουλο εργαλείο για να κλειδώσετε το καβλί σας. Είναι χοντρό και βαρύ μέταλλο και δεν αφήνει περιθώρια στο πουλί σας να σκληρύνει. Ονομάζεται έξυπνα brutal επειδή είναι μια σκληρή και βαριά συσκευή και δεν αφήνει τον άχρηστο κόκορα σας να βγει έξω. Ειδικά όταν είναι κλειδωμένο με το κλειδί, δεν υπάρχει έξοδος.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Hardware Spike Ball Stretcher

    Αν ψάχνετε για ένα βασανιστήριο με μπάλα, φορείο με μπάλα και ένα υπέροχο παιχνίδι στραβά όλα σε ένα, τότε το βρήκατε!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Silicone Anal Douche Trainer

    Σούπερ εύκαμπτο, καθαρή σιλικόνη και εύκολο καθάρισμα! Αυτές οι νέες πρωκτικές πλύσεις σιλικόνης θα σας χαρίσουν τον καθαρισμό μιας ζωής. Σχεδιασμένα για να ακολουθούν τις εσωτερικές σας καμπύλες, αποτελούν τον ιδανικό σωλήνα για κάθε λάτρη του πρωκτικού παιχνιδιού. Ταιριάζει σε οποιονδήποτε τυπικό εύκαμπτο σωλήνα ντους, σε επτά τολμηρά σχέδια για αυτή την επιπλέον αίσθηση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Enema Syringe 200cc

    Ρίξτε το ακριβώς στην τρύπα της επιλογής σας με τη σύριγγα Enema! Ακόμη και οι πιο μικρές τρύπες μπορούν να πάρουν ένα squirt από αυτό το γυαλιστερό squirter. Γεμίστε το με λιπαντικό, ή ό,τι άλλο σκέφτεται το διεστραμμένο μυαλό σας και ψεκάστε! Το να σηκωθείς, βαθιά μέσα σου, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο ή καλύτερο.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Inflatable Vortex Plug Red XL

    Φούσκωσέ το! Αυτή η φουσκωτή πρίζα Vortex είναι τόσο εύκολη στη χρήση και είναι ευχάριστη η τοποθέτηση.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Hardware Oval Spike Ball Stretcher

    Αν ψάχνετε για ένα βασανιστήριο με μπάλα, φορείο με μπάλα και ένα υπέροχο παιχνίδι στραβά όλα σε ένα, τότε το βρήκατε!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Torquator Collar Topped

    Όταν το πιέζεις, το νιώθεις πραγματικά! Το Torquator Collar Topped είναι ένα μοναδικό κολάρο βασανιστηρίων που μπορεί να είναι ένας σίγουρος τρόπος για να εμποδίσετε το υποβρύχιο σας να κουνιέται. Διαθέτει 16 αμβλεία άκρα που εισχωρούν αργά στο λαιμό καθώς η συνδετική αλυσίδα τραβιέται περαιτέρω. Οι 16 συμβουλές συνοδεύονται από ελαστικούς προφυλακτήρες για μια πιο επιεική εμπειρία, αλλά αν θέλετε να είστε κακοί, μπορείτε εύκολα να τα αφαιρέσετε.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B DELAY Gel 30ml

    Δεν θέλετε να έρθετε ακόμα; Ξέρουμε το συναίσθημα! Το Mister B DELAY Gel είναι ένα τζελ για οικεία γεννητικά όργανα που παρατείνει την ευχαρίστηση της σεξουαλικής επαφής. Έχει καταπραϋντική και αναζωογονητική δράση στο πέος που καθυστερεί τους οργασμούς. Και το καλύτερο από όλα: δεν επηρεάζει τις αισθήσεις που νιώθετε ενώ γαμάτε. Αυτό θα ονομάζαμε μια κατάσταση win-win-n't come-ακόμα.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B LUBE Sensitive 100ml

    Εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, χρησιμοποιήστε ευαίσθητο λιπαντικό. Το Mister B LUBE Sensitive έχει όλες τις κορυφαίες ιδιότητες του κανονικού μας λιπαντικού με βάση το νερό, αλλά καλύτερο για το ευαίσθητο δέρμα. Ακόμα γλιστερό και εύκολο στη χρήση ως το κλασικό μας λιπαντικό, αλλά με τα πρόσθετα συστατικά που ανταποκρίνονται και επανορθώνουν την αλόη βέρα και τη βιταμίνη Ε για να κάνουν την εμπειρία σας πιο ομαλή και πιο ευχάριστη.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Leather Lead Weighted Ball Bag 2kg

    Μαλακό και βαρύ: αυτά τα βαράκια είναι κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα γεμάτο με μόλυβδο.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Tight Chomper Small Red

    Το Mister B Tight είναι η πιο πρόσφατη συλλογή παιχνιδιών κόκορα και μπάλα από τον Mister B. Είναι σχεδιασμένα να χρησιμοποιούνται με διάφορους τρόπους, ως δαχτυλίδι κόκορα ή φορείο για μπάλα ό,τι προτιμάτε. Κατασκευασμένο στην Ευρώπη από ένα υψηλής ποιότητας, ευέλικτο και άνετο TPR. Διαθέσιμα σε μαύρο και κόκκινο, τα δαχτυλίδια Mister B Tight είναι τα τέλεια παιχνίδια με κόκορα και μπάλα για μια ζεστή και αχνιστή νύχτα ή κατά τη διάρκεια της καθημερινότητάς σας.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Το Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Strecher είναι ένα φορείο με μπάλα, μια συσκευή βασανιστηρίων και ένα καταπληκτικό τσακ παιχνίδι όλα σε ένα.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Tight Fluffer Red

    Το Mister B Tight είναι η νεότερη συλλογή παιχνιδιών κόκορα και μπάλα από τον Mister B. Είναι σχεδιασμένα να δοκιμάσουν διάφορους τρόπους, ως δαχτυλίδι κόκορα ή φορείο για μπάλα ό,τι προτιμάτε. Κατασκευασμένο στην Ευρώπη από υψηλής ποιότητας, ευέλικτο και άνετο TPR.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Fetish Pads

    Προστατεύει τα έπιπλα και το εσωτερικό των οχημάτων. Εξοικονομεί χρόνο για τον καθαρισμό μετά από μια συνεδρία – απλά το διπλώνεις και το πετάς. Φαίνεται καλό και επομένως προσθέτει στην ατμόσφαιρα μιας σεξουαλικής συνεδρίας σε αντίθεση με τη μη ελκυστική κλινική εμφάνιση των συνηθισμένων λευκών μαξιλαριών. Είναι ελαφρύ και φορητό, ιδανικό για παιχνίδια και δωμάτια ξενοδοχείου.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 183 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.