×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Saloos

Είδη 65 εώς 96 από 181 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Saloos Bio Shea Balm 100% 250ml

    Το βούτυρο Shea Karite ενυδατώνει τέλεια την επιδερμίδα και της χαρίζει άμεση ανάπλαση. Η τακτική καθημερινή χρήση του βουτύρου βοηθά στη διατήρηση της άμυνας, της ευελιξίας και της ελαστικότητάς του.

    18,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Erotika Gift Box For Daily Care

    Ετοιμάσαμε για εσάς μια συσκευασία δώρου από τα βιολογικά καλλυντικά μας. Τα κουτιά δώρων μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετική έμπνευση για δώρα για τους λάτρεις των φυσικών καλλυντικών όλο το χρόνο.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Levandule - Bio tělový a masážní olej 125ml

    Το Saloos Levandule είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα λάδια σώματος και μασάζ με ευέλικτη χρήση.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Bath Oil - Orange-Sea Buckthorn 125ml

    Εναρμονιστικό λάδι με ιπποφαές για λεπτό και απαλό καθαρισμό του δέρματος χωρίς υπερβολική απολίπανση και στέγνωμα. Το λάδι συμβάλλει στην ανάπλαση του ξηρού, υπερβολικά τεντωμένου και κατά τα άλλα προβληματικού δέρματος, το οποίο καταπραΰνει και μαλακώνει.

    5,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Bath Oil Ylang-Ylang 125ml

    Λάδι μπάνιου με απελευθερωτικά και χαλαρωτικά αποτελέσματα μιας καθημερινής φροντίδας του δέρματος. Το δέρμα αναγεννάται, μαλακώνει και βοηθά στη διατήρηση της υγιούς εμφάνισής του.

    5,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Bath Oil Lemon Balm 125ml

    Η ευκολία και η χαλάρωση και ο απαλός καθαρισμός του δέρματος. Αναπλάθει και μαλακώνει το δέρμα και προστατεύει από την ξήρανση.

    5,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos 100% Natural Essential Oil Orange 10ml

    Το Saloos 100% φυσικό αιθέριο έλαιο Orange είναι ένα αντικαταθλιπτικό, αναζωογονητικό και χαλαρωτικό, κατάλληλο για πυρετό, ανορεξία, λάδια μπάνιου και μασάζ. Μπορεί να αυξήσει τη φωτοευαισθησία.

    4,59 €

    3,79 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos 100% Natural Essential Oil Lemon 10ml

    Το Saloos 100% φυσικό αιθέριο έλαιο Citron είναι πολύ κατάλληλο για πνευματική καταπόνηση, αποτελεσματικό σε πονοκεφάλους, λοιμώξεις του αναπνευστικού, αντισηπτικά αποτελέσματα, μειώνει την αρτηριακή πίεση, διεγείρει την πέψη και επηρεάζει το δέρμα.
    3,79 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos 100% Bio Neroli Water from Orange Blossoms 100ml

    Καταπληκτική ενυδάτωση, ενέργεια και ζωντάνια για κάθε επιδερμίδα. Αναζωογονεί ευχάριστα και βοηθά στην αναγέννηση σώματος και ψυχής. Ιδανικό για ενήλικες και παιδιά.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Atopikderm Bio Body and Massage Oil 50ml

    Μοναδικό για την πρόληψη μικρών υποδόριων ρωγμών - ραγάδων που εμφανίζονται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, με ταχεία αύξηση του βάρους και των αλλαγών του σώματος κατά την εφηβεία.

     

    4,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos 100% Natural Essential Oil Red Orange 10ml

    Το Saloos 100% φυσικό αιθέριο έλαιο κόκκινο πορτοκάλι εναρμονίζει τον ψυχισμό, φέρνει καλή διάθεση, αναζωογονεί έντονα, είναι κατάλληλο για μπάνιο και μασάζ. Μπορεί να αυξήσει τη φωτοευαισθησία.

    4,59 €

    3,79 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Flower Lotion Water Lavender 50ml

    Οι λοσιόν λουλουδιών παίζουν αναντικατάστατο ρόλο στη φροντίδα του δέρματος. Συνολικά, αυξάνει την υγρασία του, καθαρίζει απαλά, αναζωογονεί και τονώνει.

    5,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Bio Coconut Care Chocolate 100ml

    Αναπνεύστε τη γλυκιά μυρωδιά της σοκολάτας που λιώνει σε ζεστό βιολογικό λάδι καρύδας. Τρίψτε το δέρμα σας με μια απαλή περιποίηση λαδιού εμπλουτισμένη με αρωματικά εκχυλίσματα κόκκων κακάο.

     

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Bio Regenerating Facial Oil Lavender 20ml

    Μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση στην κρέμα ημέρας και της νύχτας είναι τα βιοαναγεννητικά έλαια προσώπου. Βασίζονται στα τρία βιοέλαια ψυχρής έκθλιψης καλύτερης ποιότητας.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Flower Lotion Water Rose 50ml

    Οι λόγοι λουλουδιών παίζουν αναντικατάστατο ρόλο στη φροντίδα του δέρματος. Συνολικά, αυξάνει την υγρασία του, καθαρίζει απαλά, αναζωογονεί και τονώνει.

    5,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Shower Oil Lavender 125ml

    Η καταπραϋντική λεβάντα βοηθά στο στρες, την κατάθλιψη, την αϋπνία, τους πονοκεφάλους, τις ημικρανίες, τη γρίπη, ανακουφίζει από τις δυσκολίες στην αναπνοή.

     

    4,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Hydrophilic Make-up Remover Oil Lavender 50ml

    Το Saloos Hydrophilic Removal Oil είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα για να απολαύσεις το δέρμα σου. Καθαρίζει προσεκτικά και απαλά το δέρμα, το μεταφέρει στη δύναμη των φυσικών ουσιών, το μαλακώνει και το καταπραΰνει.

    5,90 €

    4,19 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Moroccan Clay Rhassoul 150g

    Πολύ λεπτός 100% φυσικός πηλός ιδανικός για καθαρισμό δέρματος, σώματος και μαλλιών. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος συμπεριλαμβανομένων των προβληματικών. Υπερέχει στην ικανότητά του να απορροφά το υπερβολικό σμήγμα, τις τοξίνες και τη βρωμιά από το δέρμα. Βοηθά στην πρόληψη των εκτεταμένων πόρων και των μαύρων κουκίδων. Αφαιρεί το νεκρό δέρμα και τους ρύπους. Βελτιώνει την ελαστικότητα και τη ζωτικότητα του δέρματος, το φωτίζει και το αφήνει ενυδατωμένο, απαλό και ελαστικό.

    9,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Bio Shea Balm Lavender 50ml

    Τα εξαιρετικά και ευέλικτα αποτελέσματα του μοναδικού βιολογικού βουτύρου καριτέ και της λεβάντας συμβάλλουν στην ανάπλαση του δέρματος μετά την ηλιοθεραπεία, θεραπεύουν δερματικά προβλήματα, εγκαύματα και προωθούν τη σωστή ανάρρωσή του.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Shower Oil Lemongrass 125ml

    Το λάδι αφαιρεί απαλά τον ιδρώτα και τους ρύπους, ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα. Το δροσιστικό λεμονόχορτο βοηθά στη συγκέντρωση, τονώνει σε περίπτωση εξάντλησης, έχει αντικαταθλιπτική και αντιβακτηριδιακή δράση.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Bio Aloe Vera Oil Extract 50ml

    Ενυδατώνει σε βάθος και θρέφει το ξηρό, ευαίσθητο δέρμα. Ανακουφίζει από ερεθισμούς μετά από ηλιοθεραπεία, ξύρισμα και τσιμπήματα εντόμων.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Shower Oil Lavender 250ml

    Η καταπραϋντική λεβάντα βοηθά στις στρές, την κατάθλιψη, την αϋπνία, τους πονοκεφάλους, τις ημικρανίες, τη γρίπη, ανακουφίζει από τις δυσκολίες στην αναπνοή.

    12,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos 100% Natural Essential Oil Grep 10ml

    Το Saloos 100% φυσικό αιθέριο έλαιο Grep είναι αντικαταθλιπτικό, αναζωογονεί στην κούραση, απολυμαίνει τον αέρα, κατάλληλο για μπάνιο και μασάζ.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Flower Lotion Melissa 50ml

    Λαμβάνεται από φρέσκα φύλλα λεμονιού με άρωμα εσπεριδοειδών. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα. Καθαρίζει, τονώνει και ενυδατώνει το δέρμα. Για αναζωογόνηση στο δρόμο, στο πρόσωπο ή στο τρίψιμο. Διευκολύνει το χτένισμα των μαλλιών και αναπλάθει το τριχωτό της κεφαλής. Καταπραΰνει μετά το ξύρισμα και την αποτρίχωση. Το αιθέριο έλαιο βάλσαμου λεμονιού μπορεί να συντονίσει θετικά και να προάγει την καλή διάθεση.

    6,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Shower Oil Celulinie 125ml

    Το λάδι ντους είναι κατάλληλο για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, αφαιρεί απαλά και αποτελεσματικά τους ρύπους, ενισχύει το δέρμα και δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα πάνω του, εμποδίζοντάς το να στεγνώσει.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Levandule Gift Box Three Steps To Beauty

    Ετοιμάσαμε για εσάς μια συσκευασία δώρου με τα βιολογικά καλλυντικά μας. Οι κασέτες δώρου μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετική έμπνευση για δώρα για τους λάτρεις των φυσικών καλλυντικών όλο το χρόνο.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Shower Oil Pomegranate 125ml

    Αποκλειστικό ελαιόλαδο σπάνιο εκχύλισμα ροδιού με βιοδραστικές ουσίες και ζουμερό φρέσκο άρωμα εσπεριδοειδών ξεπλένει απαλά τον ιδρώτα και τη βρωμιά.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Bio Herbal Elixir Squalane & Q10 20ml

    Το Squalane & Q10 Bio Plant Potion θα είναι μια μοναδική, εξαιρετικά αποτελεσματική αντιγηραντική φροντίδα με αποδεδειγμένη ορατή επίδραση στη μείωση των ρυτίδων και την αναδόμηση του δέρματος. Το πατενταρισμένο Lift Oleoactif® βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος, στο γέμισμα των ρυτίδων, στη λείαση του δέρματος και στην αναζωογόνηση.

    15,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Bio Regenerating Facial Oil Argan Revital 20ml

    Μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση στην κρέμα ημέρας και νύχτας είναι τα βιοαναγεννητικά έλαια προσώπου. Βασίζονται στα τρία βιοέλαια ψυχρής έκθλιψης καλύτερης ποιότητας.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Shower Oil Orange-Sea Buckthorn 125ml

    Το Buckthorn δρα θετικά σε δερματικά προβλήματα, ανακουφίζει από ερεθισμούς, αναπλάθει το δέρμα, προάγει το σχηματισμό νέου ιστού.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Shower Oil Relax 250ml

    Τα αιθέρια έλαια περγαμόντο, ροζ ξύλο και λεμονόχορτο φέρνουν χαλάρωση, αναζωογονητικό ψυχισμό. Βοηθούν στο άγχος και τη νευρική ένταση, την κούραση και την εξάντληση, προάγουν την καλή διάθεση και τον ήρεμο ύπνο.

    10,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Bio Coconut Care Orange 100ml

    Φωτίστε το μυαλό σας και δώστε στο δέρμα σας ένα υγιεινό κοκτέιλ φρούτων! Ξυπνήστε την ενέργεια του ύπνου σας με μια αναζωογονητική ουσία, ξεχάστε την καθημερινότητα και ξεκινήστε έναν τροπικό παράδεισο με αξέχαστες μυρωδιές.

     

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 181 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.