×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Satisfyer

Είδη 33 εώς 64 από 218 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Black

    Λαχταράς λίγο…περισσότερο; Απολαύστε τη διέγερση του βρυχηθμού του πρωκτού με τον ολοκαίνουργιο δονητή βύσματος, το Rotator Plug 2+. Εξοπλισμένο με δύο κινητήρες, το Rotator Plug 2+ διαθέτει έναν κινητήρα αφιερωμένο στους ισχυρούς κραδασμούς και έναν κινητήρα αφιερωμένο στα περίπλοκα περιστρεφόμενα σφαιρίδια στο κάτω μισό.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Double Joy Black

    Το Double Joy μας διεγείρει δυναμικά και τους δύο συντρόφους κατά τη διάρκεια του σεξ. Το σχήμα U εφαρμόζεται τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό - εξασφαλίζοντας μια σαγηνευτική αίσθηση για την κλειτορίδα, το σημείο G και το πέος. Με ενεργοποιημένη την εφαρμογή, αυτό το παιχνίδι υψηλής τεχνολογίας βελτιώνεται με απομακρυσμένο παιχνίδι και πολλά άλλα!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Fabulous Four

    Ανακαλύψτε τα bestseller μας με το σετ Satisfyer Fabulous Four. Περιλαμβάνεται δονητής πρωκτού και κουνελιού καθώς και διεγέρτης κυμάτων πίεσης και μασάζ. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη και τα εξαρτήματα μπορούν εύκολα να αλλάξουν.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Vibes Master

    Ο δονητής XXL με τις σωστές διαστάσεις και τη σωστή τεχνολογία.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Endless Love Purple

    Το Multifun 1 σας ευχαριστεί με ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα που μπορεί να ενσωματωθεί επιδέξια σε κάθε είδους έρωτα και διαθέτει 3 ισχυρούς κινητήρες: Ενώ ο ένας βρίσκεται στο επάνω κύριο σώμα, καθένα από τα άλλα δύο κάτω σημεία των βραχιόνων ευχαρίστησης παρέχει καλές δονήσεις. Αυτό σημαίνει: Είτε κόντρα, πάνω, μέσα, κάτω ή ενδιάμεσα - το ολόπλευρο σε διεγείρει όπως το χρειάζεσαι!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    Ανταλλακτικά καπάκια για το Satisfyer Pro2.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Το Dual Kiss θα σας εντυπωσιάσει με έναν συνδυασμό υπέροχων κυμάτων πίεσης και ενός δονούμενου άξονα που εισάγεται. Φιλικό προς το δέρμα, απαλή σιλικόνη και αδιάβροχο φινίρισμα ολοκληρώνουν το σχέδιο.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Το Hot Lover είναι εξοπλισμένο με δύο κινητήρες, έναν στη διεγέρτη της κλειτορίδας και έναν στον άξονα. Η κυρτή άκρη στον άξονα του δονητή κάνει τέλεια μασάζ στο σημείο G. Και οι δύο κινητήρες ελέγχονται χωριστά - μέσω του πίνακα ελέγχου ή μέσω της Bluetooth. Επιπλέον, το Hot Lover παρέχει μια επιπλέον διάσταση: αυτός ο δονητής κουνελιού μπορεί να θερμανθεί έως και 40 βαθμούς. Η χαλάρωση των μυών του πυελικού εδάφους και η αυξημένη κυκλοφορία του αίματος θα κάνει μια ενισχυμένη εμπειρία ευχαρίστησης και η διείσδυση που αισθάνεται πιο άνετα.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    Το TheMultifun 2 απολαμβάνει τη λίμπιντο σας με ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα με 3 ισχυρούς κινητήρες στο εσωτερικό που μπορούν να ενσωματωθούν επιδέξια στο έρωτά σας: Ενώ ο ένας από αυτούς βρίσκεται στο ογκώδες, πάνω κύριο σώμα, ο καθένας από τους άλλους στο κάτω άκρο των δύο κυρτών απόλαυσης τα χέρια παρέχουν συναρπαστικές δονήσεις. Αυτό σημαίνει: Είτε κόντρα, πάνω, μέσα, κάτω ή ενδιάμεσα - το ροζ ολόσωμο σε διεγείρει όπως το χρειάζεσαι! Οι δύο κάτω κινητήρες μπορούν να ελέγχονται ξεχωριστά από την επάνω κεφαλή, έτσι ώστε και τα δύο μέρη του δονητή να προσφέρουν 10 διαφορετικά προγράμματα δόνησης. Με 2 κουμπιά, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 100 συνδυασμούς.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Men Wand

    Ποιος χρειάζεται χέρια όταν το Satisfyer Men Wand κάνει τη δουλειά πολύ καλύτερα; Τα εύκαμπτα φτερά τυλίγονται σφιχτά και με πάθος γύρω από το πέος σας, ενώ οι εξαιρετικά ισχυρές δονήσεις σας κάνουν μασάζ από οργασμό σε οργασμό. Δεν χορταίνεις αυτή την ένταση!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Έφτασε επιτέλους: Ένα νέο κύμα ευχαρίστησης είναι εδώ με την εφαρμογή Satisfyer Pro 2 Generation 3. Με την καινοτόμο τεχνολογία υγρού αέρα μας, η νεότερη γενιά αυτού του κλασικού Satisfyer μιμείται την αισθητική κύμα του παλμικού νερού.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Το Satisfyer Supernova σαγηνεύει την κλειτορίδα με αισθησιακά κύματα παλμού αέρα ενώ διεγείρει το σημείο G με ισχυρές δονήσεις. Χάρη στην εύκαμπτη άρθρωση αλυσίδας, ο δονητής σιλικόνης προσαρμόζεται στην ανατομία σας για να σας ενθουσιάσει με τέλεια διέγερση.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Το Curvy Trinity 5 από την Satisfyer είναι ένας διεγέρτης παλμών αέρα, ένα παιχνίδι 3 σε 1 για τεράστια διασκέδαση!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Το Curvy 1 + απολαμβάνει την κλειτορίδα με μια ισορροπία διέγερσης παλμών αέρα και έντονων κραδασμών. Επιπλέον, το εργονομικό στρογγυλεμένο σώμα του έχει τέλεια περιγράμματα για να περιποιηθεί τα πιο οικεία μέρη σας.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Καθρέφτης στον τοίχο, γιατί δεν μπορώ να χαλαρώσω καθόλου; Η νέα σας συσκευή μασάζ από τη Satisfyer παρέχει τη θεραπεία: επιτέλους ένας σύντροφος που δεν παραπονιέται ότι σας κάνει ένα γενναιόδωρο μασάζ! Χάρη στο εντυπωσιακό μέγεθός του XXL και την κρυμμένη δύναμη πίσω από τη σαγηνευτική κεφαλή σιλικόνης, το Wand-er Woman λύνει προβλήματα, ανακουφίζει από την ένταση και ξύνει κάθε οργασμική φαγούρα.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Rocket Ring

    Αυτό το ντόνατ είναι πραγματικά ένα δαχτυλίδι κόκορα με μια συντριπτική επιθυμία να γλυκάνει την ερωτική σας ζωή. Το δαχτυλίδι Satisfyer χαρίζει στον ανδρισμό σας μια αισθησιακή αναβάθμιση, διασφαλίζοντας ότι εσείς και ο σύντροφός σας θα απολαύσετε μια ευχάριστη απόλαυση. Το μεγάλο διεγερτικό κλειτορίδας έχει ευρεία διάμετρο και 10 ρυθμίσεις έντονων κραδασμών, προσφέροντας τη γυναικεία χάντρα αγάπης που προκαλεί διέγερση με το πάτημα ενός κουμπιού. Αλλά ακόμη και κατά τη διάρκεια των αχνών σόλο συνεδριών, θα σας παρασύρει με τα βαθιά του vibes και θα σας εκτοξεύσει αλάνθαστα στην κορύφωση.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Το πρωτοποριακό Rrrolling Pleasure σας χαλάει δύο φορές με έντονους κραδασμούς και μια κυλιόμενη μπάλα στην άκρη. Ζήστε την έντονη διέγερση του σημείου G με τον καμπύλο σχεδιασμό και τη λεπτή δομή αυλακιού.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Το Multifun 1 σας ευχαριστεί με ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα που μπορεί να ενσωματωθεί επιδέξια σε κάθε είδους έρωτα και έχει 3 ισχυρούς κινητήρες: Ενώ ο ένας βρίσκεται στο επάνω κύριο σώμα, καθένα από τα άλλα δύο κάτω σημεία των βραχιόνων ευχαρίστησης παρέχει καλές δονήσεις. Αυτό σημαίνει: Είτε κόντρα, πάνω, μέσα, κάτω ή ενδιάμεσα - το μπλε του ουρανού ολόπλευρο σας διεγείρει όπως το χρειάζεστε! Οι δύο κάτω κινητήρες μπορούν να ελέγχονται χωριστά από τον κύριο κινητήρα, έτσι ώστε και τα δύο μέρη του δονητή να προσφέρουν 10 συναρπαστικά προγράμματα δόνησης. Με 2 κουμπιά, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 100 συνδυασμούς.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Έφτασε επιτέλους: Ένα νέο κύμα ευχαρίστησης είναι εδώ με την εφαρμογή ενεργοποιημένη Satisfyer Pro 2 Generation 3. Με την καινοτόμο τεχνολογία υγρού αέρα μας, η νεότερη γενιά αυτού του κλασικού Satisfyer μιμείται την αισθησιακή κύμα του παλμικού νερού.

    139 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Glorious Duo

    Το συμπαγές αλλά ογκώδες σχήμα, ο δονούμενος διεγέρτης της κλειτορίδας και οι δύο δακτύλιοι για το πέος και τους όρχεις κάνουν το σιλικονούχο Satisfyer Glorious Duo τον ιδανικό σύντροφο για μεγάλες νύχτες.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Το Curvy 1 + απολαμβάνει την κλειτορίδα με μια ισορροπία διέγερσης παλμών αέρα και έντονων κραδασμών. Επιπλέον, το εργονομικό στρογγυλεμένο σώμα του έχει τέλεια περιγράμματα για να περιγραφεί τα πιο οικεία μέρη σας.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Double Whale

    Η νέα φάλαινα συνεργάτης πείθει με τον χαριτωμένο, φρέσκο σχεδιασμό της και παρέχει αμοιβαία σημεία ενώ κάνει έρωτα. Έχει σχεδιαστεί για να στοχεύει σε χρήστες παιχνιδιών που αγαπούν για πρώτη φορά, καθώς και σε νεότερα ζευγάρια που αναζητούν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να τονώσουν τη σεξουαλικότητά τους.

    80,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Ο δονητής κουνελιού Embrace Me διεγείρει την κλειτορίδα και το σημείο G ταυτόχρονα με δωρεές από δύο ισχυρούς κινητήρες. Χάρη στον δακτύλιο συγκράτησης, ο δονητής συνδυάζει την πρακτική ευκολία χρήσης με την πλήρη διέγερση των σημείων ευχαρίστησής σας.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Fuchsia

    Λαχταράς λίγο…περισσότερο; Απολαύστε τη διέγερση του βρυχηθμού του πρωκτού με τον ολοκαίνουργιο δονητή βύσματος, το Rotator Plug 2+. Εξοπλισμένο με δύο κινητήρες, το Rotator Plug 2+ διαθέτει έναν κινητήρα αφιερωμένο στους ισχυρούς κραδασμούς και έναν κινητήρα αφιερωμένο στα περίπλοκα περιστρεφόμενα σφαιρίδια στο κάτω μισό.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Perfect Pair 3 Green

    Το Satisfyer Perfect Pair 3 είναι πάντα ο τέλειος συνδυασμός: Ο δονητής 2 σε 1 απολαμβάνει βαθιές, ισχυρές δονήσεις, είτε ως δονητής δακτύλου είτε ως δαχτυλίδι πέους.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Δώστε στον ανδρισμό σας μια αισθησιακή αναβάθμιση με το Mighty One μας. Ευχάριστα εύκαμπτο, το δαχτυλίδι μας προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη και αγκαλιάζει το πέος σας δημιουργώντας ένα εφέ στάσης αίματος για εκτεταμένη ευχαρίστηση και αισθησιακή αντοχή.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Διπλάσια διασκέδαση, διπλή απόλαυση – το ολοκαίνουργιο Satisfyer DUAL PLEASURE είναι ένας διεγέρτης κλειτορίδας με δυνατότητα Bluetooth και ένας εσωτερικός δονητής σημείου G. Φτιαγμένο για συνδυασμό με τη βραβευμένη εφαρμογή Satisfyer Connect, το DUAL PLEASURE μόλις έφερε το αισθησιακό ταξίδι σας σε ένα νέο επίπεδο!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Αυτός ο φωτεινός, χαρούμενος κίτρινος δονητής ισχύος σημείου G από 100% εύκαμπτη σιλικόνη είναι βέβαιο ότι θα κάνει τον ήλιο να λάμπει για εσάς.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Big Heat Warming G-Spot Vibrator

    Με τον βαθύ άξονα σιλικόνης του, το Big Heat είναι πραγματικά μια συγκίνηση. Χάρη στη λειτουργία διέγερσης θερμότητας, εξασφαλίζει επίσης μια ρεαλιστική αίσθηση που ξεπερνά το επιπλέον μίλι.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Αυτή η αισθησιακή συσκευή που δεν ταιριάζει με το φύλο επιτρέπει το δημιουργικό παιχνίδι στη στιγμή, ειδικά για ζευγάρια που θέλουν να αναπτύξουν τη φαντασία τους. Με την περιστρεφόμενη κατά 180° κεφαλή από μαλακή σιλικόνη, αυτό το πολυ-παιχνίδι μπορεί να φιλοξενηθεί για όλες τις θέσεις.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Το Dual Kiss θα σας εντυπωσιάσει με έναν συνδυασμό υπέροχων κυμάτων πίεσης και ενός δονούμενου άξονα που εισάγεται. Φιλικό προς το δέρμα, απαλή σιλικόνη και αδιάβροχο φινίρισμα ολοκληρώνουν το σχέδιο.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Legendary Duo

    Αυτός ο δονητής όπλισης είναι τέλειος για την ενίσχυση και τη διατήρηση των στύσεων ενώ παράλληλα ενισχύει και καθυστερεί την απόλαυση. Κάθε δονητής όπλισης Duo είναι εξοπλισμένος με έναν ισχυρό κινητήρα για τη μετάδοση 12 ρυθμίσεων κραδασμών μέσω των λωρίδων σιλικόνης και της κεφαλής του κινητήρα, διεγείροντας ταυτόχρονα τον σύντροφό σας κατά τη διείσδυση.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 218 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.