×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Satisfyer

Είδη 97 εώς 128 από 218 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Το Double Love, ο πολυτελής δονητής μας για ζευγάρια, διαθέτει συναρπαστική απαλή σιλικόνη σε συνδυασμό με πολύτιμο μέταλλο υψηλής ποιότητας. Σε συνδυασμό με ένα βολικό τηλεχειριστήριο και την εφαρμογή υψηλής τεχνολογίας, το παιχνίδι σε μεγάλες αποστάσεις είναι δυνατό και οι επιλογές ατελείωτες!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Ο πιο ισχυρός, αλλά και πιο γλυκός, δονητής σημείου G όλων των εποχών.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Το Plug-ilicious 2 είναι ένα δονούμενο πρωκτικό βύσμα με εξαιρετικά ισχυρούς κραδασμούς, το οποίο μπορεί να ελεγχθεί από smartphone, tablet ή Apple Watch. Η λεία επιφάνεια, κατασκευασμένη από φιλική προς το σώμα σιλικόνη, καθιστά το βύσμα εύκολη στην εισαγωγή και εξασφαλίζει μια ασφαλή εμπειρία. Το Plug-ilicious 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, μπορεί να συνοδεύει τον χρήστη στο ντους, καθώς είναι αδιάβροχο και διαθέτει λειτουργία whisper για διακριτική διασκέδαση.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Love Me Blue

    Αγαπήστε τον εαυτό σας όσο ποτέ άλλοτε με το Love Me! Πολύ ευέλικτο, χρησιμοποιήστε τη λαβή με θηλιά για να βιώσετε εύκολα την υπέρτατη διέγερση του σημείου G και της κλειτορίδας.

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Η εφαρμογή Air Pump Bunny 5 Connect είναι απίστευτα ευέλικτη: αφήστε τον εαυτό σας να περιποιηθεί τους κραδασμούς από δύο ισχυρούς κινητήρες και να γεμίσει αισθησιακά με το φουσκωτό άκρο του άξονα. Για αποκλειστικές εμπειρίες, ελέγξτε τον δονητή με την εφαρμογή Satisfyer Connect.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Η εφαρμογή Air Pump Booty 5 Connect σας περιποιείται με κραδασμούς και έναν φουσκωτό άξονα. Συνδυάστε τις δύο αισθησιακές λειτουργίες όπως θέλετε. Για αποκλειστικές εμπειρίες, ελέγξτε τον δονητή με την εφαρμογή Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Βυθιστείτε σε μια απόλαυση που χρειάζεται βαθιά στοχευμένη διέγερση της κλειτορίδας ή μόνο στην άκρη; Το Dipping Delight έχει μια ενισχυμένη και πολύ απαλή, κυρτή άκρη για να προσφέρει αισθήσεις όπως ποτέ πριν! Ιδανικό για αρχάριους χάρη στην απλή λειτουργικότητα και τον παιχνιδιάρικο σχεδιασμό.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Αγαπήστε το αιδοίο σας, αγαπήστε τον εαυτό σας! Βουτήξτε στην ευτυχία με τον ολοκαίνουργιο διπλό δονητή Air Pulse, τον Vulva Lover 2.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Η στρογγυλεμένη γλώσσα αυτού του απλωμένου δονητή σας σαγηνεύει με ακριβή ακρίβεια, αλλά το γενναιόδωρο σώμα του καλύπτει επίσης μια μεγάλη περιοχή, διεγείροντας ολόκληρη την κλειτορίδα σας. Είναι σίγουρο ότι θα φτάσετε στα μεθυστικά ύψη της κορύφωσης!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    Η εξαιρετικά ισχυρή του δόνηση περιποιείται ταυτόχρονα το σημείο G και την κλειτορίδα σας – και όλα αυτά χωρίς δίχτυ ασφαλείας.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Ο ελεγχόμενος από την εφαρμογή Satisfyer Deep Diver παρέχει ιδιαίτερα απολαυστική διέγερση: Αυτός ο δονητής θα σας εμπνεύσει με την αισθητική δομή της μπάλας και τις ισχυρές δονήσεις του. Και η φαρδιά βάση εξασφαλίζει ότι μπορείτε να κάνετε τα παιχνίδια της αγάπης σας.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dual Crush

    Το Dual Crush συνδυάζει την τεχνολογία διεγερτικών κυμάτων πίεσης με έναν καμπύλο, δονούμενο άξονα από ελαστική σιλικόνη. Τόσο η κλειτορίδα όσο και το σημείο G μπορούν να διεγερθούν με έντονους κραδασμούς μέσω του διαισθητικού πίνακα ελέγχου.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Κατασκευασμένο από σιλικόνη, το Satisfyer Bullseye ρυθμιζόμενο σε μέγεθος περιορίζει τη ροή του αίματος για να εξασφαλίσει διαρκή απόλαυση κατά τη διάρκεια της ερωτικής σχέσης. Οι ισχυροί κραδασμοί που προσφέρει ο κωνικός διεγέρτης κλειτορίδας μπορούν επίσης να ελεγχθούν μέσω της δωρεάν εφαρμογής Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Majestic Duo

    Κατασκευασμένο από φιλική προς το σώμα σιλικόνη, το Satisfyer Majestic Duo μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους, χάρη στον περιστρεφόμενο βρόχο του. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός ολοκληρώνεται από έξυπνα χειριστήρια και έντονους κραδασμούς.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Με 3 κινητήρες, ο σιλικόνης Satisfyer Curvy Trinity 3 καταστρέφει όλα τα hot spot σας: Χρησιμοποιήστε το ως δονητή lay-on, δονητή κυμάτων πίεσης ή δονητή σημείου G για απόλυτη ποικιλία όταν απολαμβάνετε λίγο χρόνο μόνοι σας.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Η σιλικόνη Satisfyer Curvy Trinity 2 σας προσφέρει μέγιστη ευελιξία με 3 κινητήρες και 2 ξεχωριστά ελεγχόμενες λειτουργίες και περιποιείται τόσο την κλειτορίδα όσο και το σημείο G με δονήσεις και κύματα πίεσης.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Lolli Plug 1 Plug Vibrator Berry

    2 κινητήρες τροφοδοτούν το Lolli-Plug 1 με έντονους κραδασμούς. Η υφή του βύσματος σε σχήμα διαμαντιού παρέχει πρόσθετη διέγερση. Η φαρδιά βάση και η απαλή σιλικόνη διασφαλίζουν ότι μπορείτε να απολαύσετε άνετα και με ασφάλεια.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Το Satisfyer Elastic Joy έχει δύο κινητήρες και ένα εύκαμπτο σύρμα και μπορεί να λυθεί σε διαφορετικά σχήματα. Το Elastic Joy κάνει πάντα καλή εντύπωση, είτε ως δονητής ζευγαριού, δαχτυλίδι κρουνού ή δονητής ξαπλώστρου.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Κατασκευασμένο από σιλικόνη, το Satisfyer Bullseye ρυθμιζόμενο σε μέγεθος τη ροή του αίματος για να περιορίσει τη διάρκεια της ερωτικής σχέσης. Οι ισχυροί κρασμοί που προσφέρουν ο κωνικός διεγέρτης κλειτορίδας μπορούν επίσης να ελεγχθούν μέσω της δωρεάν εφαρμογής Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Γίνετε επαγγελματίας εν κινήσει. Ο ολοκαίνουργιος, πολύπλευρος, διπλός παλμικός δονητής αέρα, Pro To Go 3, είναι εδώ και έτοιμος να σας ευχαριστήσει! Απολαύστε το συμπαγές σχήμα, ιδανικό για ταξίδια και εν κινήσει.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Το Satisfyer Ultra Power Bullet 1 ικανοποιεί εσάς και τα hot σημεία σας με στρογγυλεμένη, ευρεία επιφάνεια και ιδιαίτερα ισχυρούς κραδασμούς. Αυτός ο δονητής διαθέτει επίσης διαισθητικά χειριστήρια και φιλική προς το σώμα σιλικόνη.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Οι δύο ηλεκτροκινητήρες του θα σας προσφέρουν διπλή απόλαυση.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Double Flex Red

    Με 3 κινητήρες ισχύος, το Double Flex δίνει ίση, διεγείροντας την προσοχή στο σημείο G, την κλειτορίδα και τα εξωτερικά χείλη. Χάρη στην τεχνολογία σιλικόνης flex, η συσκευή είναι ιδιαίτερα άνετη - ενώ εξακολουθεί να παρέχει συναρπαστικές δονήσεις μέσω της εφαρμογής.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Το Satisfyer Elastic Joy έχει δύο κινητήρες και ένα εύκαμπτο σύρμα και μπορεί να λυθεί σε διαφορετικά σχήματα. Το Elastic Joy κάνει πάντα καλή εντύπωση, είτε ως δονητής ζευγαριού, δαχτυλίδι κρουνού ή δονητής ξαπλώστρου.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Sunray Berry

    Απολαύστε την ταυτόχρονη διέγερση του σημείου G και της κλειτορίδας με τις δονήσεις και τα χαρακτηριστικά παλμού αέρα του Satisfyer Sunray. Το κουνέλι σιλικόνης ελεγχόμενο από την εφαρμογή έχει μια εύκαμπτη άρθρωση που προσαρμόζεται εύκολα στην ανατομία σας.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Double Fun White

    Το New Double Fun διεγείρει δυναμικά και τους δύο συντρόφους κατά τη διάρκεια του σεξ. Το σχήμα U έχει τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό - εξασφαλίζοντας μια σαγηνευτική αίσθηση για την κλειτορική, το σημείο G και το πέος. Με την εφαρμογή, αυτό το παιχνίδι υψηλής τεχνολογίας βελτιώνεται με απομακρυσμένο παιχνίδι και πολλά άλλα!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Με τον τσακισμένο άξονά του, αυτός ο ισχυρός, θερμαινόμενος δονητής σιλικόνης διεγείρει επιδέξια το σημείο G με ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα θέρμανσης. Αυτός ο μοναδικός και χαλαρωτικός δονητής επιτρέπει στους μύες να χαλαρώνουν ενώ η ροή του αίματος κορυφώνεται στο ευχάριστο παιχνίδι.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Backdoor Lover Black

    Το στρογγυλεμένο σχήμα και οι ισχυροί κραδασμοί καθιστούν το σιλικονούχο Satisfyer Backdoor Lover τον ιδανικό δονητή πρωκτού για αρχάριους. Η φαρδιά βάση εξασφαλίζει ότι μπορείτε να κάνετε τα παιχνίδια της αγάπης σας.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Το Dual Kiss θα σας εντυπωσιάσει με έναν συνδυασμό υπέροχων κυμάτων πίεσης και ενός δονούμενου άξονα που εισάγεται. Φιλικό προς το δέρμα, απαλή σιλικόνη και αδιάβροχο φινίρισμα ολοκληρώνουν το σχέδιο.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    Το Satisfyer Twirling Fun με τις διαλείπουσες, ισχυρές, κυκλοφορούντες δονήσεις του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τόνωση της κλειτορίδας, των χειλέων ή άλλων ερωτογενών ζωνών. Η σπορ σχεδίαση ολοκληρώνεται από τη διαισθητική λειτουργία.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Power Plug Black

    Τοκ τοκ! Κάποιος περιμένει στην πίσω πόρτα σας… Το Power Plug έφτασε για να προσφέρει αυτούς τους ισχυρούς πρωκτικούς κραδασμούς που επιθυμείτε. Όχι το μέσο πρωκτικό σας βύσμα, το Power Plug ανταποκρίνεται στο όνομά του με βαθιές δονήσεις για να τονώσει το hot spot της κερκόπορτας.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Dark Red

    Το πάνω μέρος του λειτουργεί ως δονητής κυμάτων πίεσης και περιποιείται την κλειτορίδα σας με αισθησιακά κύματα πίεσης σε 11 προκαθορισμένες εντάσεις. Η οβάλ άκρη στο κάτω άκρο του στενού άξονα είναι ιδανική για στοχευμένη διέγερση ολόκληρου του σώματος - χρησιμοποιήστε την άκρη διέγερσης κυκλοφορίας για διέγερση όλες τις ερωτογενείς ζώνες, όπως οι χάντρες ευχαρίστησης, οι θηλές ή ο πρωκτός.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 218 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.