×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Satisfyer

Είδη 129 εώς 160 από 218 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Heat Wave Black

    Δύο ισχυροί κινητήρες και το εργονομικό σχήμα του Heat Wave διεγείρουν το σημείο G και την κλειτορίδα ταυτόχρονα. Το ευχάριστο μασάζ ολοκληρώνεται από τη λειτουργία θέρμανσης, η οποία θερμαίνει τη συσκευή σεξουαλικής ευεξίας που ελέγχεται από την εφαρμογή έως και 39 βαθμούς Κελσίου.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Double Flex Violet

    Με 3 κινητήρες ισχύος, το Double Flex δίνει ίση, διεγείροντας την προσοχή στο σημείο G, την κλειτορίδα και τα εξωτερικά χείλη. Χάρη στην τεχνολογία σιλικόνης flex, η συσκευή είναι ιδιαίτερα άνετη - ενώ εξακολουθεί να παρέχει συναρπαστικές δωρεές μέσω της εφαρμογής.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    Γίνετε επαγγελματίας εν κινήσει. Ο ολοκαίνουργιος, πολύπλευρος, διπλός παλμικός δονητής αέρα, Pro To Go 3, είναι εδώ και έτοιμος να σας ευχαριστήσει!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Εφαρμογή Intensity Plug Connect – βύσμα δονητή

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Triple Lover Grey

    3 κινητήρες, 2 λειτουργίες, άφθονη ισχύς: γνωρίστε το Satisfyer Triple Lover! Αυτό το υπέροχο παιχνίδι αγάπης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δονητής κουνελιού για έντονη διέγερση του σημείου G και της κλειτορίδας ή ως μασάζ για αισθησιακά μασάζ σε όλο το σώμα.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Έμεινες πάντα να θέλεις περισσότερα;... Το Intensity Plug δεν θα απογοητεύσει. Σχεδιασμένο για εύκολη εισαγωγή, το βύσμα Intensity προσεγγίζει το πρωκτικό παιχνίδι με ευκολία. Το φιλικό προς το σώμα, ελαστικό υλικό προσφέρει γλυκές δονήσεις μέσω ενός εργονομικού σχεδιασμού - καθιστώντας το το τέλειο βύσμα για αρχάριους και επαγγελματίες.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Απολαύστε τη μέγιστη ευελιξία με το Satisfyer Elastic Game από σιλικόνη: Χάρη σε 2 κινητήρες και ένα εσωτερικό, εύκαμπτο σύρμα, το all-rounder μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δονητής, δακτύλιος πέους ή συνεργάτης δονητής.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 ισχυροί κινητήρες, χωρίς ραφή φινίρισμα σιλικόνης και ταυτόχρονη διέγερση του σημείου G και της κλειτορίδας κάνουν το Mono Flex το αποκορύφωμα κάθε συλλογής. Διαθέτει επίσης εξελιγμένο έλεγχο φόρμας και εφαρμογής.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Η σιλικόνη Satisfyer Curvy Trinity 2 σας προσφέρει μέγιστη ευελιξία με 3 κινητήρες και 2 ξεχωριστές ελεγχόμενες λειτουργίες και περιγράφονται τόσο την κλειτορίδα όσο και το σημείο G με δονήσεις και κύματα πίεσης.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Το Satisfyer Elastic Joy έχει δύο κινητήρες και ένα εύκαμπτο σύρμα και μπορεί να λυγιστεί σε διαφορετικά σχήματα. Το Elastic Joy κάνει πάντα καλή εντύπωση, είτε ως δονητής ζευγαριού, δαχτυλίδι κρουνού ή δονητής ξαπλώστρου.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Tri Ball 2 Light Blue

    Ζήστε την εμπειρία πολλαπλών λειτουργιών όπως ποτέ άλλοτε… Το Tri Ball 2 είναι ένας πολλαπλός δονητής για την τόνωση πολλών σημείων ευχαρίστησης, όλα ταυτόχρονα!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Lolli Plug 2 Plug Vibrator Green

    Οι 2 κινητήρες και οι ισχυρές δονήσεις καθιστούν το Lolli-Plug 2 εντυπωσιακό. Η δομή της μπάλας είναι κατασκευασμένη από μαλακή σιλικόνη και είναι κλειστή από τη φαρδιά βάση για ασφαλή χρήση.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Petrol

    Η εφαρμογή G-Spot Flex 5 Connect προσφέρει ευέλικτη διασκέδαση και εντυπωσιακά κομψό σχεδιασμό. Ένα εσωτερικό καλώδιο μετατρέπει τον δονητή G-Spot σε δονητή κουνελιού για διπλή διέγερση. Για αποκλειστικές εμπειρίες, ελέγξτε τον δονητή με την εφαρμογή Satisfyer Connect.

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Double Fun Purple

    Το New Double Fun διεγείρει δυναμικά και τους δύο συντρόφους κατά τη διάρκεια του σεξ. Το σχήμα U χρησιμοποιεί τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό - εξασφαλίζοντας μια σαγηνευτική αίσθηση για την κλειτορική, το σημείο G και το πέος. Με την εφαρμογή, αυτό το παιχνίδι υψηλής τεχνολογίας βελτιώνεται με απομακρυσμένο παιχνίδι και πολλά άλλα!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Το Ultra Power Bullet 5 ξέρει πώς να σας απολαύσει πλήρως με βαθιές δονήσεις. Χάρη στον καπιτονέ σχεδιασμό και το ογκώδες σχήμα, αυτός ο μίνι δονητής εξασφαλίζει καλό κράτημα και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε μια ποικιλία απολαύσεων.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Το Hot Lover είναι εξοπλισμένο με δύο κινητήρες, έναν στον διεγέρτη της κλειτορίδας και έναν στον άξονα. Η κυρτή άκρη στον άξονα του δονητή κάνει τέλεια μασάζ στο σημείο G. Και οι δύο κινητήρες ελέγχονται χωριστά - μέσω του πίνακα ελέγχου ή μέσω της εφαρμογής Bluetooth. Επιπλέον, το Hot Lover παρέχει μια επιπλέον διάσταση: αυτός ο δονητής κουνελιού μπορεί να θερμανθεί έως και 40 βαθμούς. Η χαλάρωση των μυών του πυελικού εδάφους και η αυξημένη κυκλοφορία του αίματος θα εξασφαλίσουν μια ενισχυμένη εμπειρία ευχαρίστησης και η διείσδυση θα αισθάνεται πιο άνετα.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Hot Passion

    Ο πρωκτικός δονητής Hot Passion με τον ογκώδες άξονά του διεγείρει τον προστάτη με δυνατούς κραδασμούς και μια διεγερτική λειτουργία θερμότητας. Η μαλακή επιφάνεια σιλικόνης σας συναρπάζει με το απαλό άγγιγμα και τη φυσική της αίσθηση.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Αν θέλετε να κρατάτε τα πράγματα απλά, ο Satisfyer Ultra Power Bullet 6 είναι ακριβώς ο κατάλληλος μίνι δονητής για εσάς: Ο λειτουργικός σχεδιασμός και η απλή λειτουργία του διασφαλίζουν ότι η απόλαυση επιτυγχάνεται γρήγορα και αποτελεσματικά.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Supernova White

    Το Satisfyer Supernova σαγηνεύει την κλειτορίδα με αισθησιακά κύματα παλμού αέρα ενώ διεγείρει το σημείο G με ισχυρές δονήσεις. Χάρη στην εύκαμπτη άρθρωση αλυσίδας, ο δονητής σιλικόνης προσαρμόζεται στην ανατομία σας για να σας ενθουσιάσει με τέλεια διέγερση.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Vulva Lover 1 Violet

    Αγαπήστε το αιδοίο σας, αγαπήστε τον εαυτό σας! Βουτήξτε στην ευτυχία με τον ολοκαίνουργιο διπλό δονητή Air Pulse, τον Vulva Lover 1.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Το Satisfyer Twirling Joy από σιλικόνη διεγείρει όλες τις ερωτογενείς ζώνες, όπως η κλειτορίδα, τα χείλη ή ακόμα και οι θηλές, με τις δονήσεις που κυκλοφορούν. Τα vibes δεν μπορούν να ελεγχθούν μέσω του πίνακα ελέγχου ή της εφαρμογής Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Sunray Lilac

    Απολαύστε την ταυτόχρονη διέγερση του σημείου G και της κλειτορίδας με τις δονήσεις και τα χαρακτηριστικά παλμού αέρα του Satisfyer Sunray. Το κουνέλι σιλικόνης ελεγχόμενο από εφαρμογή έχει μια εύκαμπτη άρθρωση που προσαρμόζεται εύκολα στην ανατομία σας.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer G-Force Violet

    Είθε η δύναμη να είναι μαζί σας και το σημείο G σας: Το Satisfyer G-Force είναι Ο ισχυρός ειδικός όσον αφορά τη διέγερση του σημείου G. 10 ρυθμοί δόνησης ενώνουν τις δυνάμεις τους με 5 διαφορετικές εντάσεις για να δημιουργήσουν 50 πιθανούς συνδυασμούς, δίνοντάς σας μια ποικίλη και αξέχαστη εμπειρία.

    76,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Δύο ισχυροί κινητήρες και το εργονομικό σχήμα του Heat Wave διεγείρουν το σημείο G και την κλειτορίδα ταυτόχρονα. Το ευχάριστο μασάζ ολοκληρώνεται από τη λειτουργία θέρμανσης, η οποία θερμαίνει τη συσκευή σεξουαλικής ευεξίας που ελέγχεται από την εφαρμογή έως και 39 βαθμούς Κελσίου.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Double Fun Black

    Το New Double Fun διεγείρει δυναμικά και τους δύο συντρόφους κατά τη διάρκεια του σεξ. Το σχήμα U εφαρμόζεται τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό - εξασφαλίζοντας μια σαγηνευτική αίσθηση για την κλειτορίδα, το σημείο G και το πέος. Με ενεργοποιημένη την εφαρμογή, αυτό το παιχνίδι υψηλής τεχνολογίας βελτιώνεται με απομακρυσμένο παιχνίδι και πολλά άλλα!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Ο ιδανικός δονητής δακτύλων για αρχάριους, το Satisfyer Bold Lover εντυπωσιάζει πάνω απ' όλα με τη διαισθητική λειτουργία του, τους δυνατούς κραδασμούς του και την ευελιξία του.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Διπλασιάστε την ευχαρίστησή σας με αυτό το παιχνιδιάρικο σχέδιο που συνδυάζει την ευέλικτη διέγερση της κλειτορίδας με έναν στιβαρό άξονα. Η πολυτελής λειτουργία θέρμανσης μιμείται τη ζεστασιά των ρεαλιστικών πινελιών και θα πρέπει να ελέγχει την ένταση και να γεμίζει το φλιτζάνι απόλαυσης.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Partner Box 3

    Απολαύστε αισθησιακή ποικιλία στο έρωτά σας - με το Satisfyer Partner Box! Περιλαμβάνει τον δονητή του ζευγαριού Double Joy, τον δονητή εσώρουχο Sexy Secret και το δαχτυλίδι κόκορα Royal One, τα οποία είναι όλα συμβατά με την εφαρμογή Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Sniper Black

    Κατασκευασμένο από φιλική προς το σώμα σιλικόνη και με 2 βρόχους, ο ένας εκ των οποίων είναι ρυθμιζόμενος στο μέγεθος, το Satisfyer Sniper παρέχει αυξημένη κατακράτηση αίματος για να παρατείνει το έρωτά σας. Πρόσθετοι κραδασμοί διεγείρουν και τους δύο συντρόφους.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Το Hot Spot! Ως ένας πάντα πιστός και πολυπόθητος σύντροφος, ο κοσμοπολίτικος δονητής βρίσκεται στο πλευρό σας τόσο στο σπίτι όσο και στις μητροπόλεις και τα δωμάτια ξενοδοχείων αυτού του κόσμου με διακαή ενθουσιασμό και λειτουργία εφαρμογών. Η λυγισμένη, διεγερτικά ογκώδης μύτη του χαϊδεύει το σημείο G σας με πολλή αίσθηση και, εκτός από τα έντονα vibes, εξασφαλίζει μια ζεστή αίσθηση στην καρδιά - χμ, συγγνώμη, εννοούμε στα εσώρουχα, φυσικά.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Η εφαρμογή G-Spot Flex 4 Connect σας προσφέρει την εμπειρία ενός ιδιαίτερα ταλαντούχου εραστή. Χάρη στο εσωτερικό καλώδιο, ο δονητής σημείου G γίνεται δονητής κουνελιού με μία μόνο κίνηση. Ελέγξτε το μέσω της εφαρμογής Satisfyer Connect για εξατομικευμένο ερωτισμό.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Η ελεγχόμενη από εφαρμογή Sweet Seal θα σας εμπνεύσει με τον ισχυρό κινητήρα, το ογκώδες, στρογγυλεμένο σχήμα και τη διαισθητική λειτουργία της. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον δονητή πρωκτού σιλικόνης με διάφορους τρόπους με την εφαρμογή Satisfyer Connect.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 129 εώς 160 από 218 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.