×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Satisfyer

Είδη 33 εώς 64 από 307 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    3 κινητήρες ισχύος κάνουν το σιλικόνη Satisfyer Curvy Trinity 4 ένα ευέλικτο πολυχρηστικό. Ο δονητής απόλαυσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δονητής κύματος πίεσης και σημείου G και διαθέτει έντονες δονήσεις και παλλόμενα κύματα πίεσης.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Το Rrrolling Explosion μας συνδυάζει ισχυρή δόνηση με μια καινοτόμο διεγερτική μπάλα στο εσωτερικό. Η πρωτοποριακή τεχνολογία σε συνδυασμό με τον κομψό σχεδιασμό διεγείρει το σημείο G μέσω ακριβούς εργονομίας, δημιουργώντας οργασμούς που κόβουν την ανάσα.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Endless Fun Black

    Αυτή η αισθησιακή συσκευή που δεν ταιριάζει με το φύλο επιτρέπει το δημιουργικό παιχνίδι στη στιγμή, ειδικά για ζευγάρια που θέλουν να αναπτύξουν τη φαντασία τους. Με την περιστρεφόμενη κατά 180° κεφαλή από μαλακή σιλικόνη, αυτό το πολυ-παιχνίδι μπορεί να φιλοξενηθεί άνετα για όλες τις θέσεις.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Swordsman Blue

    Το ρυθμιζόμενο σε μέγεθος δαχτυλίδι κόκορας Satisfyer Swordsman εντείνει τη στύση σας και παρατείνει την έρωτά σας, καθώς έχει αποτέλεσμα κατακράτησης αίματος. Κατασκευασμένο από σιλικόνη, το μεγάλο κυματιστό διεγερτικό κλειτορίδας απολαμβάνει και τους δύο συντρόφους με έντονους κραδασμούς.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Wand-er Woman White

    Καθρέφτης στον τοίχο, γιατί δεν μπορώ να χαλαρώσω καθόλου; Η νέα σας συσκευή μασάζ από τη Satisfyer παρέχει τη θεραπεία: επιτέλους ένας σύντροφος που δεν παραπονείται ότι σας κάνει ένα γενναιόδωρο μασάζ! Χάρη στο εντυπωσιακό μέγεθός του XXL και την κρυμμένη δύναμη πίσω από τη σαγηνευτική κεφαλή σιλικόνης, το Wand-er Woman λύνει προβλήματα, ανακουφίζει από την ένταση και ξύνει κάθε οργασμική φαγούρα.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Spectacular Duo

    Οι δύο δακτύλιοι σιλικόνης του Satisfyer Spectacular Duo περιορίζουν τη ροή του αίματος στο πέος και τους όρχεις. Ο διεγέρτης της κλειτορίδας προσφέρει επιπλέον διέγερση. Ο εντυπωσιακός, φουτουριστικός σχεδιασμός κάνει αυτό το κρουνό να ακούγεται αληθινό.

    37,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Royal One Ring

    Δώστε στον ανδρισμό σας μια αισθησιακή αναβάθμιση με το Royal One μας. Ευχάριστα εύκαμπτο, το δαχτυλίδι μας προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη και αγκαλιάζει το πέος σας δημιουργώντας ένα εφέ στάσης αίματος για εκτεταμένη ευχαρίστηση και αισθησιακή αντοχή.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer V Balls 3 pack

    Αν διατηρείς τη φόρμα, παίρνεις περισσότερα από τη ζωή. Και αυτό ισχύει και για την ερωτική σας ζωή! Χάρη στο Satisfyer Balls, μπορείτε να προπονηθείτε και να αποκτήσετε φόρμα για τον δικό σας μαραθώνιο λαγνείας. Φορώντας τις χάντρες αγάπης για περίπου 15 λεπτά την ημέρα εκπαιδεύετε τις μύες του πυελικού εδάφους σας - τις μύες που σας δίνουν τη δυνατότητα να βιώσετε οργασμούς που κόβουν την ανάσα. Αυτή η προπόνηση δεν ωφελεί μόνο εσάς, αλλά και τον σύντροφό σας: εάν εκπαιδεύσετε τις μύες του πυελικού σας εδάφους, ο σύντροφός σας θα βιώσετε την απόλυτη αίσθηση σφίξιμο - αυτές οι χάντρες αγάπης που σας εκτοξεύουν τόσο γρήγορα στη φάση του αρχικού σας ερωτήματος, θα δεν μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά ο ένας από τον άλλο!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη διπλή διέγερση αυτού του γοητευτικού Ικανοποιητή. Ο εξωτερικός κυρτός ώμος ακουμπάει στην κλειτορίδα σας και της προσφέρει ένα συναρπαστικό μασάζ δόνησης. Ο δεύτερος κινητήρας φροντίζει το εσωτερικό του κόλπου και, αν θέλετε, μπορείτε να συνδέσετε το Hug Me σε μια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και να αφήσετε να δίνεται στον ρυθμό της αγαπημένης σας μουσικής ή τόσο έντονα όσο ο σύγχρονος σας από την άλλη πλευρά του κόσμος καθορίζει.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Νέο
  • Satisfyer Epic Duo

    Δύο θηλιές για το πέος και τους όρχεις δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα κατακράτησης αίματος, ενώ ο διεγέρτης της κλειτορίδας παρέχει πρόσθετη διέγερση. Οι δονήσεις του Satisfyer Epic Duo μπορούν επίσης να ελεγχθούν μέσω της εφαρμογής Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Double Plus

    Τόνωση και των δύο συντρόφων ταυτόχρονα. Δοκιμάστε μια ποικίλη, έντονη σεξουαλική εμπειρία!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Double Wand-er White

    Το Double Wand-er μας έχει σκοπό να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε το σώμα σας με αυτοπεποίθηση. Εξοπλισμένο με δύο εναλλάξιμες κεφαλές: ένα κλασικό, στρογγυλό εξάρτημα μασάζ καθώς και ένα εξάρτημα για την τόνωση του σημείου G. Συμβατό με τη δωρεάν εφαρμογή Satisfyer - Διατίθεται σε iOS και Android Περιλαμβάνει 2 εναλλάξιμες κεφαλές Χάρη στο αδιάβροχο φινίρισμά του (IPX7), αυτό το παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια στο νερό και καθαρίζεται εύκολα.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    Το Plug-ilicious 2 είναι ένα δονούμενο πρωκτικό βύσμα με εξαιρετικά ισχυρούς κραδασμούς, το οποίο μπορεί να ελεγχθεί από smartphone, tablet ή Apple Watch. Η λεία επιφάνεια, κατασκευασμένη από φιλική προς το σώμα σιλικόνη, καθιστά το βύσμα εύκολο στην εισαγωγή και εξασφαλίζει μια ασφαλή εμπειρία. Το Plug-ilicious 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, μπορεί να συνοδεύει τον χρήστη στο ντους, καθώς είναι αδιάβροχο και διαθέτει λειτουργία whisper για διακριτική διασκέδαση.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Το Cotton Candy Satisfyer ξεχωρίζει για το οβάλ σχήμα του και τον συμπαγή σχεδιασμό του. Ο δονητής τοποθέτησης από φιλική προς το σώμα σιλικόνη περιποιείται την κλειτορίδα με έναν συναρπαστικό συνδυασμό κυμάτων πίεσης και κραδασμών.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Το αποκλειστικό Satisfyer Luxury Haute Couture είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακή υγρή σιλικόνη και τέλεια λεπτομέρεια με γνήσιο δέρμα και πολύτιμα μέταλλα. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο απλώς και μόνο επειδή αξίζει τον κόπο! Τα πολυτελή σχέδια, τα καλύτερα υλικά και η γοητεία βρίσκονται στο σοκάκι σας; Στη συνέχεια, αυτό το εκλεπτυσμένο στολίδι από τη νέα συλλογή Satisfyer Luxury με μια επιπλέον συναρπαστική λειτουργία δόνησης είναι το τέλειο highlight για τη συλλογή παιχνιδιών σας.

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Double Joy Black

    Το Double Joy μας διεγείρει δυναμικά και τους δύο συντρόφους κατά τη διάρκεια του σεξ. Το σχήμα U εφαρμόζεται τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό - εξασφαλίζοντας μια σαγηνευτική αίσθηση για την κλειτορίδα, το σημείο G και το πέος. Με ενεργοποιημένη την εφαρμογή, αυτό το παιχνίδι υψηλής τεχνολογίας βελτιώνεται με απομακρυσμένο παιχνίδι και πολλά άλλα!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Black

    Λαχταράς λίγο…περισσότερο; Απολαύστε τη διέγερση του βρυχηθμού του πρωκτού με τον ολοκαίνουργιο δονητή βύσματος, το Rotator Plug 2+. Εξοπλισμένο με δύο κινητήρες, το Rotator Plug 2+ διαθέτει έναν κινητήρα αφιερωμένο στους ισχυρούς κραδασμούς και έναν κινητήρα αφιερωμένο στα περίπλοκα περιστρεφόμενα σφαιρίδια στο κάτω μισό.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Το Dual Kiss θα σας εντυπωσιάσει με έναν συνδυασμό υπέροχων κυμάτων πίεσης και ενός δονούμενου άξονα που εισάγεται. Φιλικό προς το δέρμα, απαλή σιλικόνη και αδιάβροχο φινίρισμα ολοκληρώνουν το σχέδιο.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    Ανταλλακτικά καπάκια για το Satisfyer Pro2.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Fabulous Four

    Ανακαλύψτε τα bestseller μας με το σετ Satisfyer Fabulous Four. Περιλαμβάνεται δονητής πρωκτού και κουνελιού καθώς και διεγέρτης κυμάτων πίεσης και μασάζ. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη και τα εξαρτήματα μπορούν εύκολα να αλλάξουν.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Vibes Master

    Ο δονητής XXL με τις σωστές διαστάσεις και τη σωστή τεχνολογία.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Endless Love Purple

    Το Multifun 1 σας ευχαριστεί με ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα που μπορεί να ενσωματωθεί επιδέξια σε κάθε είδους έρωτα και διαθέτει 3 ισχυρούς κινητήρες: Ενώ ο ένας βρίσκεται στο επάνω κύριο σώμα, καθένα από τα άλλα δύο κάτω σημεία των βραχιόνων ευχαρίστησης παρέχει καλές δονήσεις. Αυτό σημαίνει: Είτε κόντρα, πάνω, μέσα, κάτω ή ενδιάμεσα - το ολόπλευρο σε διεγείρει όπως το χρειάζεσαι!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Men Wand

    Ποιος χρειάζεται χέρια όταν το Satisfyer Men Wand κάνει τη δουλειά πολύ καλύτερα; Τα εύκαμπτα φτερά τυλίγονται σφιχτά και με πάθος γύρω από το πέος σας, ενώ οι εξαιρετικά ισχυρές δονήσεις σας κάνουν μασάζ από οργασμό σε οργασμό. Δεν χορταίνεις αυτή την ένταση!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Το Hot Lover είναι εξοπλισμένο με δύο κινητήρες, έναν στη διεγέρτη της κλειτορίδας και έναν στον άξονα. Η κυρτή άκρη στον άξονα του δονητή κάνει τέλεια μασάζ στο σημείο G. Και οι δύο κινητήρες ελέγχονται χωριστά - μέσω του πίνακα ελέγχου ή μέσω της Bluetooth. Επιπλέον, το Hot Lover παρέχει μια επιπλέον διάσταση: αυτός ο δονητής κουνελιού μπορεί να θερμανθεί έως και 40 βαθμούς. Η χαλάρωση των μυών του πυελικού εδάφους και η αυξημένη κυκλοφορία του αίματος θα κάνει μια ενισχυμένη εμπειρία ευχαρίστησης και η διείσδυση που αισθάνεται πιο άνετα.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    Το TheMultifun 2 απολαμβάνει τη λίμπιντο σας με ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα με 3 ισχυρούς κινητήρες στο εσωτερικό που μπορούν να ενσωματωθούν επιδέξια στο έρωτά σας: Ενώ ο ένας από αυτούς βρίσκεται στο ογκώδες, πάνω κύριο σώμα, ο καθένας από τους άλλους στο κάτω άκρο των δύο κυρτών απόλαυσης τα χέρια παρέχουν συναρπαστικές δονήσεις. Αυτό σημαίνει: Είτε κόντρα, πάνω, μέσα, κάτω ή ενδιάμεσα - το ροζ ολόσωμο σε διεγείρει όπως το χρειάζεσαι! Οι δύο κάτω κινητήρες μπορούν να ελέγχονται ξεχωριστά από την επάνω κεφαλή, έτσι ώστε και τα δύο μέρη του δονητή να προσφέρουν 10 διαφορετικά προγράμματα δόνησης. Με 2 κουμπιά, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 100 συνδυασμούς.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Έφτασε επιτέλους: Ένα νέο κύμα ευχαρίστησης είναι εδώ με την εφαρμογή Satisfyer Pro 2 Generation 3. Με την καινοτόμο τεχνολογία υγρού αέρα μας, η νεότερη γενιά αυτού του κλασικού Satisfyer μιμείται την αισθητική κύμα του παλμικού νερού.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Το Curvy Trinity 5 από την Satisfyer είναι ένας διεγέρτης παλμών αέρα, ένα παιχνίδι 3 σε 1 για τεράστια διασκέδαση!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Το πρωτοποριακό Rrrolling Pleasure σας χαλάει δύο φορές με έντονους κραδασμούς και μια κυλιόμενη μπάλα στην άκρη. Ζήστε την έντονη διέγερση του σημείου G με τον καμπύλο σχεδιασμό και τη λεπτή δομή αυλακιού.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Το Satisfyer Supernova σαγηνεύει την κλειτορίδα με αισθησιακά κύματα παλμού αέρα ενώ διεγείρει το σημείο G με ισχυρές δονήσεις. Χάρη στην εύκαμπτη άρθρωση αλυσίδας, ο δονητής σιλικόνης προσαρμόζεται στην ανατομία σας για να σας ενθουσιάσει με τέλεια διέγερση.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Το Curvy 1 + απολαμβάνει την κλειτορίδα με μια ισορροπία διέγερσης παλμών αέρα και έντονων κραδασμών. Επιπλέον, το εργονομικό στρογγυλεμένο σώμα του έχει τέλεια περιγράμματα για να περιποιηθεί τα πιο οικεία μέρη σας.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Warming for a Hot Ride 300ml

    Το λιπαντικό Warming είναι τέλειο για χρήση με τους Satisfyer Men, εντείνοντας την αίσθηση ευχαρίστησής σας μέσω της ειδικής θερμαντικής του επίδρασης που σας κάνει πιο δεκτικούς στο άγγιγμα κάθε είδους. Το λιπαντικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα προφυλακτικά και επομένως είναι ιδανικό για σεξ με σύντροφο. Το ιατρικό λιπαντικό χωρίς λάδια και λίπη είναι εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα και εξασφαλίζει μακροχρόνια έλλειψη τριβής, που σημαίνει ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευχάριστες αισθήσεις σας στο μέγιστο. Η ποσότητα των 300 ml θα σας κρατήσει για πολύ καιρό.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Υπέροχα κύματα πίεσης διεγείρουν την κλειτορίδα με 11 εντάσεις χωρίς επαφή. Το Love Breeze θα σας εμπνεύσει επίσης με την απαλή κεφαλή σιλικόνης, την επαναφορτιζόμενη μπαταρία και το εργονομικό, αδιάβροχο φινίρισμα.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 307 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.