×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Satisfyer

Είδη 65 εώς 96 από 307 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Με τη συμπαγή σχεδίαση με όψη ψαριού και τον μυρμηγκιαστικό συνδυασμό κυμάτων πίεσης και κραδασμών, η σιλικόνη Satisfyer Sugar Rush είναι ο ιδανικός σύντροφος για εν κινήσει. Οι δύο κινητήρες του είναι ιδιαίτερα ισχυροί.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Έφτασε επιτέλους: Ένα νέο κύμα ευχαρίστησης είναι εδώ με την εφαρμογή ενεργοποιημένη Satisfyer Pro 2 Generation 3. Με την καινοτόμο τεχνολογία υγρού αέρα μας, η νεότερη γενιά αυτού του κλασικού Satisfyer μιμείται την αισθησιακή κύμα του παλμικού νερού.

    139 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Καθρέφτης στον τοίχο, γιατί δεν μπορώ να χαλαρώσω καθόλου; Η νέα σας συσκευή μασάζ από τη Satisfyer παρέχει τη θεραπεία: επιτέλους ένας σύντροφος που δεν παραπονιέται ότι σας κάνει ένα γενναιόδωρο μασάζ! Χάρη στο εντυπωσιακό μέγεθός του XXL και την κρυμμένη δύναμη πίσω από τη σαγηνευτική κεφαλή σιλικόνης, το Wand-er Woman λύνει προβλήματα, ανακουφίζει από την ένταση και ξύνει κάθε οργασμική φαγούρα.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Rocket Ring

    Αυτό το ντόνατ είναι πραγματικά ένα δαχτυλίδι κόκορα με μια συντριπτική επιθυμία να γλυκάνει την ερωτική σας ζωή. Το δαχτυλίδι Satisfyer χαρίζει στον ανδρισμό σας μια αισθησιακή αναβάθμιση, διασφαλίζοντας ότι εσείς και ο σύντροφός σας θα απολαύσετε μια ευχάριστη απόλαυση. Το μεγάλο διεγερτικό κλειτορίδας έχει ευρεία διάμετρο και 10 ρυθμίσεις έντονων κραδασμών, προσφέροντας τη γυναικεία χάντρα αγάπης που προκαλεί διέγερση με το πάτημα ενός κουμπιού. Αλλά ακόμη και κατά τη διάρκεια των αχνών σόλο συνεδριών, θα σας παρασύρει με τα βαθιά του vibes και θα σας εκτοξεύσει αλάνθαστα στην κορύφωση.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Διπλάσια διασκέδαση, διπλή απόλαυση – το ολοκαίνουργιο Satisfyer DUAL PLEASURE είναι ένας διεγέρτης κλειτορίδας με δυνατότητα Bluetooth και ένας εσωτερικός δονητής σημείου G. Φτιαγμένο για συνδυασμό με τη βραβευμένη εφαρμογή Satisfyer Connect, το DUAL PLEASURE μόλις σε ένα νέο αισθησιακό ταξίδι σας!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Love Beads Black 2 pack

    Ολοκληρώστε την ερωτική σας ζωή και βουτήξτε σε έναν κόσμο αισθησιακών πρωκτικών περιπετειών με τα Satisfyer Beads. Είτε τα χρησιμοποιείτε για συναρπαστικές σόλο συνεδρίες είτε θέλετε να τους μυήσετε στην ερωτική σας ζωή ως ζευγάρι: δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτά τα σαγηνευτικά χαρίσματα. Έρχονται σε ένα αισθησιακό σετ των δύο και θέλουν να κάνουν εσάς και το πίσω σας πέρασμα χαρούμενο.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Το Multifun 1 σας ευχαριστεί με ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα που μπορεί να ενσωματωθεί επιδέξια σε κάθε είδους έρωτα και έχει 3 ισχυρούς κινητήρες: Ενώ ο ένας βρίσκεται στο επάνω κύριο σώμα, καθένα από τα άλλα δύο κάτω σημεία των βραχιόνων ευχαρίστησης παρέχει καλές δονήσεις. Αυτό σημαίνει: Είτε κόντρα, πάνω, μέσα, κάτω ή ενδιάμεσα - το μπλε του ουρανού ολόπλευρο σας διεγείρει όπως το χρειάζεστε! Οι δύο κάτω κινητήρες μπορούν να ελέγχονται χωριστά από τον κύριο κινητήρα, έτσι ώστε και τα δύο μέρη του δονητή να προσφέρουν 10 συναρπαστικά προγράμματα δόνησης. Με 2 κουμπιά, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 100 συνδυασμούς.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Duelist Blue

    Αναζητάτε ένα δαχτυλίδι πέους που μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε και ό,τι του φέρετε; Δείτε το Duelist!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Strengthening Balls 3 pack

    Αν διατηρείς τη φόρμα, παίρνεις περισσότερα από τη ζωή. Και αυτό ισχύει και για την ερωτική σας ζωή! Χάρη στο Satisfyer Balls, μπορείτε να προπονηθείτε και να αποκτήσετε φόρμα για τον δικό σας μαραθώνιο λαγνείας. Φορώντας τις χάντρες αγάπης για περίπου 15 λεπτά την ημέρα εκπαιδεύετε τις μύες του πυελικού εδάφους σας - τις μύες που σας δίνουν τη δυνατότητα να βιώσετε οργασμούς που κόβουν την ανάσα. Αυτή η προπόνηση δεν ωφελεί μόνο εσάς, αλλά και τον σύντροφό σας: εάν εκπαιδεύσετε τις μύες του πυελικού σας εδάφους, ο σύντροφός σας θα βιώσετε την απόλυτη αίσθηση σφίξιμο - αυτές οι χάντρες αγάπης που σας εκτοξεύουν τόσο γρήγορα στη φάση του αρχικού σας ερωτιασμού, θα δεν μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά ο ένας από τον άλλο!

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Το Curvy 1 + απολαμβάνει την κλειτορίδα με μια ισορροπία διέγερσης παλμών αέρα και έντονων κραδασμών. Επιπλέον, το εργονομικό στρογγυλεμένο σώμα του έχει τέλεια περιγράμματα για να περιγραφεί τα πιο οικεία μέρη σας.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Men Sleeve Tornado Bliss

    Βυθιστείτε στην απόλαυση 360 μοιρών καθώς σας τυλίγει το μανίκι Tornado Bliss. Οι εκατοντάδες μύτες μαλακής αναρρόφησης των μανικιών σας οδηγούν απαλά σε ένα σφιχτά παλλόμενο τούνελ, καθώς κατευθύνεστε ευθεία για μια απεριόριστη απόλυτη απελευθέρωση.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Ο δονητής κουνελιού Embrace Me διεγείρει την κλειτορίδα και το σημείο G ταυτόχρονα με δωρεές από δύο ισχυρούς κινητήρες. Χάρη στον δακτύλιο συγκράτησης, ο δονητής συνδυάζει την πρακτική ευκολία χρήσης με την πλήρη διέγερση των σημείων ευχαρίστησής σας.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Glorious Duo

    Το συμπαγές αλλά ογκώδες σχήμα, ο δονούμενος διεγέρτης της κλειτορίδας και οι δύο δακτύλιοι για το πέος και τους όρχεις κάνουν το σιλικονούχο Satisfyer Glorious Duo τον ιδανικό σύντροφο για μεγάλες νύχτες.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Men Cleansing Spray 300ml

    Το Your Satisfyer Men δημιουργήθηκε για να σας ικανοποιεί ξανά και ξανά με την απόλυτη εμπειρία αίσθησης! Όταν διασκεδάζετε τόσο πολύ, πρέπει να φροντίζετε σωστά τον σύντροφό σας στην ευχαρίστηση και να τον καθαρίζετε τακτικά για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνει σαν καινούργιο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Double Whale

    Η νέα φάλαινα συνεργάτης πείθει με τον χαριτωμένο, φρέσκο σχεδιασμό της και παρέχει αμοιβαία σημεία ενώ κάνει έρωτα. Έχει σχεδιαστεί για να στοχεύει σε χρήστες παιχνιδιών που αγαπούν για πρώτη φορά, καθώς και σε νεότερα ζευγάρια που αναζητούν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να τονώσουν τη σεξουαλικότητά τους.

    80,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Fuchsia

    Λαχταράς λίγο…περισσότερο; Απολαύστε τη διέγερση του βρυχηθμού του πρωκτού με τον ολοκαίνουργιο δονητή βύσματος, το Rotator Plug 2+. Εξοπλισμένο με δύο κινητήρες, το Rotator Plug 2+ διαθέτει έναν κινητήρα αφιερωμένο στους ισχυρούς κραδασμούς και έναν κινητήρα αφιερωμένο στα περίπλοκα περιστρεφόμενα σφαιρίδια στο κάτω μισό.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Διπλάσια διασκέδαση, διπλή απόλαυση – το ολοκαίνουργιο Satisfyer DUAL PLEASURE είναι ένας διεγέρτης κλειτορίδας με δυνατότητα Bluetooth και ένας εσωτερικός δονητής σημείου G. Φτιαγμένο για συνδυασμό με τη βραβευμένη εφαρμογή Satisfyer Connect, το DUAL PLEASURE μόλις έφερε το αισθησιακό ταξίδι σας σε ένα νέο επίπεδο!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Feel Confident Menstrual Cup Orange

    Σετ εμμηνορροϊκού κυπέλλου πρώτης εμπειρίας από την Satisfyer.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Feel Secure Menstrual Cup Lilla

    Σετ εμμηνορροϊκού κυπέλλου πρώτης εμπειρίας από την Satisfyer.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Mighty One Ring

    Δώστε στον ανδρισμό σας μια αισθησιακή αναβάθμιση με το Mighty One μας. Ευχάριστα εύκαμπτο, το δαχτυλίδι μας προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη και αγκαλιάζει το πέος σας δημιουργώντας ένα εφέ στάσης αίματος για εκτεταμένη ευχαρίστηση και αισθησιακή αντοχή.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Men Sleeve Tri Delights

    Ζήστε πολλά επίπεδα έκστασης με το μανίκι "Tri Delights". Πρώτα, απολαύστε τη σταθερή αλλά απαλή λαβή του ραβδώματος καθώς το πέος σας μπαίνει σε αυτό το αποπνικτικό μανίκι. Στη συνέχεια, μπείτε βαθύτερα σε αυτό το «θησαυροφυλάκιο της ευχαρίστησης», όπου η σφριγηλότητά σας γίνεται μασάζ με απαλές ρίζες. Τέλος, αφήστε τις μεταξένιες υφές να σας φέρουν πάνω από την άκρη σε μια εκπληκτική κορύφωση.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Perfect Pair 3 Green

    Το Satisfyer Perfect Pair 3 είναι πάντα ο τέλειος συνδυασμός: Ο δονητής 2 σε 1 απολαμβάνει βαθιές, ισχυρές δονήσεις, είτε ως δονητής δακτύλου είτε ως δαχτυλίδι πέους.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Cooling for a Cool Tingling Thrill 300ml

    Το λιπαντικό Cooling ταιριάζει ιδανικά στους Satisfyer Men σας και εξασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία και ενθουσιασμό: το συναρπαστικό εφέ ψύξης σας επιτρέπει να εξερευνήσετε εντελώς νέους κόσμους αίσθησης και σας αναζωογονεί με έναν εντελώς νέο τρόπο. Το λιπαντικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα προφυλακτικά και επομένως είναι ιδανικό για σεξ με σύντροφο. Το ιατρικό λιπαντικό χωρίς λάδια και λίπη είναι εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα και εξασφαλίζει μακροχρόνια έλλειψη τριβής, που σημαίνει ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευχάριστες αισθήσεις σας στο μέγιστο. Η ποσότητα των 300 ml θα σας κρατήσει για πολύ καιρό.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Το Dual Kiss θα σας εντυπωσιάσει με έναν συνδυασμό υπέροχων κυμάτων πίεσης και ενός δονούμενου άξονα που εισάγεται. Φιλικό προς το δέρμα, απαλή σιλικόνη και αδιάβροχο φινίρισμα ολοκληρώνουν το σχέδιο.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Feel Secure Menstrual Cup Orange

    Σετ εμμηνορροϊκού κυπέλλου πρώτης εμπειρίας από την Satisfyer.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Booty Call Colored 3 pack

    Ένα, δύο ή τρία; Αν ψάχνετε για μια συναρπαστική γκάμα από αισθησιακά μασάζ που να αισθάνεστε καλά για την πλάτη σας, αυτή η σέξι τριάδα είναι ιδανική για την επόμενη πρακτική σας περιπέτεια. Τα ευκάμπτα βύσματα είναι κατασκευασμένα από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη, χαϊδεύοντας τον πρωκτό σας με μια μαλακή επιφάνεια στην αφή. Χάρη στις στενές άκρες και την απαλή, εξαιρετικά απαλή υφή τους, είναι επίσης ιδανικά για αρχάριους και εξερευνητές.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Η κλειτορίδα σας θα πλημμυρίσει από ευχαρίστηση όσο ποτέ άλλοτε: Το Satisfyer Pro 2 Generation 3 είναι εδώ! Διαθέτοντας την καινοτόμο τεχνολογία υγρού αέρα μας, η νεότερη γενιά αυτού του κλασικού Satisfyer μιμείται την αισθησιακή κύμα του παλμικού νερού.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Wine Red

    Η κλειτορίδα σας θα πλημμυρίσει από ευχαρίστηση όσο ποτέ άλλοτε: Το Satisfyer Pro 2 Generation 3 είναι εδώ! Διαθέτοντας την καινοτόμο τεχνολογία υγρού αέρα μας, η νεότερη γενιά αυτού του κλασικού Satisfyer μιμείται την αισθησιακή κύμα του παλμικού νερού.

    119 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Feel Confident Menstrual Cup Lilla

    Σετ εμμηνορροϊκού κυπέλλου πρώτης εμπειρίας από την Satisfyer.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Αυτός ο φωτεινός, χαρούμενος κίτρινος δονητής ισχύος σημείου G από 100% εύκαμπτη σιλικόνη είναι βέβαιο ότι θα κάνει τον ήλιο να λάμπει για εσάς.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Ένα νέο επίπεδο πολυτέλειας - με γνήσιο δέρμα και πραγματικό πολύτιμο μέταλλο

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Αυτή η αισθησιακή συσκευή που δεν ταιριάζει με το φύλο επιτρέπει το δημιουργικό παιχνίδι στη στιγμή, ειδικά για ζευγάρια που θέλουν να αναπτύξουν τη φαντασία τους. Με την περιστρεφόμενη κατά 180° κεφαλή από μαλακή σιλικόνη, αυτό το πολυ-παιχνίδι μπορεί να φιλοξενηθεί για όλες τις θέσεις.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 307 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.