×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Satisfyer

Είδη 97 εώς 128 από 307 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Αυτή η αισθησιακή συσκευή που δεν ταιριάζει με το φύλο επιτρέπει το δημιουργικό παιχνίδι στη στιγμή, ειδικά για ζευγάρια που θέλουν να αναπτύξουν τη φαντασία τους. Με την περιστρεφόμενη κατά 180° κεφαλή από μαλακή σιλικόνη, αυτό το πολυ-παιχνίδι μπορεί να φιλοξενηθεί για όλες τις θέσεις.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Το Love Triangle μας συνδυάζει αποδεδειγμένη τεχνολογία Air-Pulse με βαθιές δονήσεις και λεία κεφαλή σιλικόνης. Το πρακτικό καπάκι του εξασφαλίζει υγιεινή και διακριτική αποθήκευση ανά πάσα στιγμή, ακόμη και εν κινήσει.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Legendary Duo

    Αυτός ο δονητής όπλισης είναι τέλειος για την ενίσχυση και τη διατήρηση των στύσεων ενώ παράλληλα ενισχύει και καθυστερεί την απόλαυση. Κάθε δονητής όπλισης Duo είναι εξοπλισμένος με έναν ισχυρό κινητήρα για τη μετάδοση 12 ρυθμίσεων κραδασμών μέσω των λωρίδων σιλικόνης και της κεφαλής του κινητήρα, διεγείροντας ταυτόχρονα τον σύντροφό σας κατά τη διείσδυση.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν έρχονται σύντομα.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Booty Call Black 3 pack

    Ένα, δύο ή τρία; Αν ψάχνετε για μια συναρπαστική γκάμα από αισθησιακά παιχνίδια μασάζ που να αισθάνεστε καλά για την πλάτη σας, αυτή η σέξι τριάδα είναι ιδανική για την επόμενη πρωκτική σας περιπέτεια. Τα εύκαμπτα βύσματα είναι κατασκευασμένα από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη, χαϊδεύοντας τον πρωκτό σας με μια μαλακή επιφάνεια στην αφή. Χάρη στις στενές άκρες και την απαλή, εξαιρετικά απαλή υφή τους, είναι επίσης ιδανικά για αρχάριους και εξερευνητές.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Το λιπαντικό Neutral ταιριάζει ιδανικά στους Satisfyer Men και είναι η τέλεια επιλογή για φυσική απόλαυση: χωρίς εφέ, χωρίς κόλπα, απλά χωρίς τριβές στην καρδιά της απόλαυσης σας. Το λιπαντικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα προφυλακτικά και επομένως είναι ιδανικό για σεξ με σύντροφο. Το ιατρικό λιπαντικό χωρίς λάδια και λίπη είναι εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα και εξασφαλίζει μακροχρόνια έλλειψη τριβής, που σημαίνει ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευχάριστες αισθήσεις σας στο μέγιστο. Η ποσότητα των 300 ml θα σας κρατήσει για πολύ καιρό.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Το δαχτυλίδι κόκορας Strong One από φιλική προς το σώμα σιλικόνη θα σας δώσει μεγαλύτερη αντοχή και ακαμψία και θα καθυστερήσει την εκσπερμάτισή σας. Οι βαθιές δονήσεις διεγείρουν επίσης και τους δύο συνεργάτες και μπορούν να ελεγχθούν μέσω εφαρμογής.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Το μυστικό που δεν θέλετε να κρατήσετε… Ο φορητός δονητής Top Secret+ διαθέτει επίπεδη, εργονομική βάση, που επιτρέπει τη μέγιστη άνεση, καθώς και ραβδωτό άξονα για διέγερση της κλειτορίδας.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Εκτός από τους έντονους κραδασμούς, οι οποίοι μπορούν επίσης να ελεγχθούν μέσω εφαρμογής, το Satisfyer Men Vibration+ σας προσφέρει κομψό σχεδιασμό και εργονομικό σχήμα που χωράει άνετα στο χέρι σας. Το φιλικό άνοιγμα είναι κατασκευασμένο από φιλική προς το σώμα σιλικόνη.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Περιπλανηθείτε στην ευτυχία με την Penguin Holiday Edition! Πάντα έτοιμος για την περίσταση, αυτός ο πολυαγαπημένος δονητής κυμάτων πίεσης Satisfyer έχει φορέσει τη γιορτινή του στολή για να σας φτιάξει τη διάθεση. Είτε ως μικρή απόλαυση για τον εαυτό σας είτε ως δώρο για κάποιον άλλο – το Satisfyer Penguin Holiday Edition είναι εδώ για να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες σας.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Λαχταράς λίγο…περισσότερο; Ζήστε την εμπειρία της διέγερσης του βρυχηθμού του πρωκτού με τον ολοκαίνουργιο δονητή βύσματος, το Rotator Plug 1+. Εξοπλισμένο με δύο κινητήρες, το Rotator Plug 1+ διαθέτει έναν κινητήρα αφιερωμένο στους ισχυρούς κραδασμούς και έναν κινητήρα αφιερωμένο στα περίπλοκα περιστρεφόμενα σφαιρίδια στο κάτω μισό.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Αφήστε τα μαλακά πέταλα του Power Flower να χορεύουν γύρω από ευαίσθητες περιοχές καθώς οι δονήσεις στον μεταξένιο άξονα σιλικόνης σας οδηγούν σε έκσταση. Ιδανικό για να βυθιστείτε στους θησαυρούς του σώματός σας και να αφυπνίσετε τις ερωτογενείς ζώνες σας!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Ψάχνετε για περισσότερα; Σχεδιασμένο για την τελειότητα, ζήστε την απόλυτη ευδαιμονία μέσω της διέγερσης του πέους με τον Power Masturbator.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 κινητήρες, 2 λειτουργίες, άφθονη ισχύς: γνωρίστε το Satisfyer Triple Lover! Αυτό το υπέροχο παιχνίδι αγάπης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δονητής κουνελιού για έντονη διέγερση του σημείου G και της κλειτορίδας ή ως μασάζ για αισθησιακά μασάζ σε όλο το σώμα.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Ο δονητής κουνελιού Embrace Me διεγείρει την κλειτορίδα και το σημείο G ταυτόχρονα με δονήσεις από δύο ισχυρούς κινητήρες. Χάρη στον δακτύλιο συγκράτησης, ο δονητής συνδυάζει την πρακτική ευκολία χρήσης με την πλήρη διέγερση των σημείων ευχαρίστησής σας.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Women Disinfectant Spray 300ml

    Το Satisfyer δημιουργήθηκε για να σας εκτοξεύσει στο cloud 9 σε ένα κύμα αξέχαστα έντονων οργασμών. Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που θέλετε να κρατήσετε τον προσωπικό σας θαυματουργό κυμάτων πίεσης κοντά σας. Όταν διασκεδάζετε τόσο πολύ, πρέπει να καθαρίζετε τακτικά και σχολαστικά τον σύντροφό σας για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνει σαν καινούργιο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Με την άκρη σε σχήμα γλώσσας και τον ισχυρό κινητήρα του, ο ελεγχόμενος από την εφαρμογή Satisfyer Trendsetter χτυπά όλα τα hot spot σας εξασφαλίζοντάς σας πρωκτική ευδαιμονία. Μπορείτε να έχετε ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στο παιχνίδι σας με την εφαρμογή Satisfyer Connect.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Έφτασε επιτέλους: Ένα νέο κύμα ευχαρίστησης είναι εδώ με την εφαρμογή Satisfyer Pro 2 Generation 3. Με την καινοτόμο τεχνολογία υγρού αέρα μας, η νεότερη γενιά αυτού του κλασικού Satisfyer μιμείται την αισθησιακή κύμα του παλμικού νερού.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    2 ισχυροί κινητήρες, χωρίς ραφή φινίρισμα σιλικόνης και ταυτόχρονη διέγερση του σημείου G και της κλειτορίδας κάνουν το Mono Flex το αποκορύφωμα κάθε συλλογής. Διαθέτει επίσης εξελιγμένο έλεγχο φόρμας και εφαρμογής.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Η κλειτορίδα σας θα πλημμυρίσει από ευχαρίστηση όσο ποτέ άλλοτε: Το Satisfyer Pro 2 Generation 3 είναι εδώ! Διαθέτοντας την καινοτόμο τεχνολογία υγρού αέρα μας, η νεότερη γενιά αυτού του κλασικού Satisfyer μιμείται την αισθησιακή κύμα του παλμικού νερού.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Με το Mini Wand-er Satisfyer από σιλικόνη, μπορείτε ακόμα να κάνετε αισθησιακά μασάζ σε όλο το σώμα όταν είστε εν κινήσει ή ταξιδεύετε. Ο συμπαγής σχεδιασμός μασάζ είναι κατάλληλος τόσο για μασάζ όσο και για διέγερση της κλειτορίδας.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Orca

    Το Orca είναι μια επέκταση σε μια σειρά Δονητών Double Air Pulse της Satisfyer. Η παιχνιδιάρικη σχεδίαση και η διπλή λειτουργία (με τον εμβληματικό παλμό αέρα) το καθιστούν ιδανικό για αγορά αρχαρίων. Το σχέδιο Orca είναι συγκρίσιμο με το στυλ του δημοφιλούς Penguin, αλλά και με τη δόνηση. Διαθέτει απλοποιημένο σχήμα για εύκολο έλεγχο, 2 ανεξάρτητα ελεγχόμενους κινητήρες με 11 εντάσεις κυμάτων πίεσης και 12 ρυθμίσεις κραδασμών για διέγερση της κλειτορίδας.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Sunray Pink

    Απολαύστε την ταυτόχρονη διέγερση του σημείου G και της κλειτορίδας με τις δονήσεις και τα χαρακτηριστικά παλμού αέρα του Satisfyer Sunray. Το κουνέλι σιλικόνης ελεγχόμενο από την εφαρμογή έχει μια εύκαμπτη άρθρωση που προσαρμόζεται εύκολα στην ανατομία σας.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Είσαι αναποφάσιστος; Το Curvy Trinity 1 λειτουργεί ως διεγέρτης παλμών αέρα, δονητής lay-on και δονητής σημείου G, όλα σε ένα! Χρησιμοποιήστε κάθε διαχωρισμό λειτουργιών και άνετα.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Με την άκρη σε σχήμα γλώσσας και τον ισχυρό κινητήρα του, ο ελεγχόμενος από εφαρμογή Satisfyer Trendsetter χτυπά όλα τα hot spot σας εξασφαλίζοντάς σας πρωκτική ευδαιμονία. Μπορείτε να απολαύσετε ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στο παιχνίδι σας με την εφαρμογή Satisfyer Connect.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Το Plug-ilicious 1 είναι ένα δονούμενο πρωκτικό βύσμα με εξαιρετικά ισχυρούς κραδασμούς, το οποίο μπορεί να ελεγχθεί από smartphone, tablet ή Apple Watch. Η λεία επιφάνεια, κατασκευασμένη από φιλική προς το σώμα σιλικόνη, καθιστά το βύσμα εύκολη στην εισαγωγή και εξασφαλίζει μια ασφαλή εμπειρία. Το Plug-ilicious 1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, μπορεί να συνοδεύει τον χρήστη στο ντους αφού είναι αδιάβροχο και διαθέτει λειτουργία ψιθύρου για διακριτική διασκέδαση.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Heat Climax+

    Με τον τσακισμένο διεγέρτη του, το Heat Climax + διεγείρει τόσο τον προστάτη όσο και τον ευαίσθητο ιστό του περινέου. Δύο μοτέρ ενεργοποιούν δυνατούς κραδασμούς, ενώ η λειτουργία θέρμανσης της σιλικόνης εγγυάται ρεαλιστικές αισθήσεις.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Men Sleeve Lusty Tongues

    Το μανίκι "Lusty Tongues" καταπίνει απαλά τον ανδρισμό σας σε ένα όργιο χειλιών που χαστουκίζουν και γλείφουν, ξυπνώντας το σεξ σας μέσα από μια δίνη στομάτων. Σβήστε την ευχαρίστησή σας όπως ήταν γραφτό. Απολαύστε τη βόλτα καθώς φτάσετε σε κάθε άγρια κορύφωση.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Λαχταράς λίγο…περισσότερο; Ζήστε την εμπειρία της διέγερσης του βρυχηθμού του πρωκτού με τον ολοκαίνουργιο δονητή βύσματος, το Rotator Plug 1+. Εξοπλισμένο με δύο κινητήρες, το Rotator Plug 1+ διαθέτει έναν κινητήρα αφιερωμένο στους ισχυρούς κραδασμούς και έναν κινητήρα αφιερωμένο στα περίπλοκα περιστρεφόμενα σφαιρίδια στο κάτω μισό.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Το Satisfyer Teaser είναι τέλειο για την ευέλικτη διέγερση όλων των ερωτογενών ζωνών όπως η κλειτορίδα και οι θηλές: Ο δονητής δακτύλων είναι πολύ εύκολος και διαισθητικός στη χρήση χάρη στο εύκαμπτο άνοιγμα.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Masturbator Egg Fierce

    Χάρη στο εύκαμπτο υλικό, ο μίνι αυνανισμός είναι εξαιρετικά ελαστικός και τονώνει ολόκληρο το πέος. Τα αυγά είναι κατασκευασμένα από ολοκλήρου από υδροδραστικό TPE - το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να υγραίνει απλά το αυγό με μια πιτσιλιά νερού για μια ομαλή εμπειρία. Οι μίνι αυνανιστές προορίζονται για μία χρήση και μπορούν εύκολα να απορριφθούν μετά από ευχαρίστηση.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer USB Charging Cable

    Επίσημο Μαγνητικό καλώδιο φόρτισης USB Αντικατάστασης Satisfyer.

    14,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 307 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.