×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Satisfyer

Είδη 129 εώς 160 από 307 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Terracotta

    Η νέα τεχνολογία μαγνήτη το κάνει πιο ήσυχο και τα κύματα αισθάνονται πιο απαλά και πιο αργά.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Double Flex White

    Με 3 κινητήρες ισχύος, το Double Flex δίνει ίση, διεγείροντας την προσοχή στο σημείο G, την κλειτορίδα και τα εξωτερικά χείλη. Χάρη στην τεχνολογία σιλικόνης flex, η συσκευή είναι ιδιαίτερα άνετη - ενώ εξακολουθεί να παρέχει συναρπαστικές δωρεές μέσω της εφαρμογής.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Ο πρακτικός μαγνήτης επιτρέπει στο Sexy Secret να τοποθετείται διακριτικά στο εσώρουχό σας και τονώνει την κλειτορίδα με το εργονομικό σχήμα και τις έντονες δονήσεις. Η φιλική προς το δέρμα σιλικόνη και η επιλογή ελέγχου μέσω της εφαρμογής Connect ολοκληρώνουν αυτήν τη συσκευή σεξουαλικής ευεξίας.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Marvelous Four

    Το Satisfyer Marvelous Four αποτελείται από 4 εναλλάξιμα προϊόντα σιλικόνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Απολαύστε μέγιστη ποικιλία και ευέλικτη διέγερση με τον δονητή κουνελιού, πρωκτού και κυμάτων πίεσης και με το μασάζ.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dual Crush

    Το Dual Crush συνδυάζει την τεχνολογία διεγερτικών κυμάτων πίεσης με έναν καμπύλο, δονούμενο άξονα από ελαστική σιλικόνη. Τόσο η κλειτορίδα όσο και το σημείο G μπορούν να διεγερθούν με έντονους κραδασμούς μέσω του διαισθητικού πίνακα ελέγχου.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Power Balls 3 pack

    Αν διατηρείς τη φόρμα, παίρνεις περισσότερα από τη ζωή. Και αυτό ισχύει και για την ερωτική σας ζωή! Χάρη στο Satisfyer Balls, μπορείτε να προπονηθείτε και να αποκτήσετε φόρμα για τον δικό σας μαραθώνιο λαγνείας. Φορώντας τις χάντρες αγάπης για περίπου 15 λεπτά την ημέρα εκπαιδεύετε τους μύες του πυελικού εδάφους σας - τους μύες που σας δίνουν τη δυνατότητα να βιώσετε οργασμούς που κόβουν την ανάσα. Αυτή η προπόνηση δεν ωφελεί μόνο εσάς, αλλά και τον σύντροφό σας: εάν εκπαιδεύσετε τους μύες του πυελικού εδάφους σας, ο σύντροφός σας θα βιώσει την απόλυτη αίσθηση σφίξιμο - αυτές οι χάντρες αγάπης θα σας εκτοξεύσουν τόσο γρήγορα στη φάση του αρχικού σας ερωτιασμού, θα δεν μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά ο ένας από τον άλλο!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Νέο
  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Σας παρουσιάζουμε τον δονητή Satisfyer Heated Affair και εγγυόμαστε ότι θα σας τρελάνει! Ζήστε ανεξέλεγκτους οργασμούς με αυτόν τον ισχυρό δονητή που παρέχει ταυτόχρονη διέγερση τόσο στο εσωτερικό του κόλπου και συγκεκριμένα στο σημείο G όσο και εξωτερικά στην κλειτορίδα. Διαθέτει 12 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης καθώς και ειδική λειτουργία θέρμανσης που ανεβαίνει έως και 40 βαθμούς Κελσίου, για πιο ρεαλιστική εμπειρία χρήστη.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Αγαπήστε το αιδοίο σας, αγαπήστε τον εαυτό σας! Βουτήξτε στην ευτυχία με τον ολοκαίνουργιο διπλό δονητή Air Pulse, τον Vulva Lover 2.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Masturbator Egg Bubble

    Χάρη στο εύκαμπτο υλικό, ο μίνι αυνανισμός είναι εξαιρετικά ελαστικός και τονώνει ολόκληρο το πέος. Τα αυγά είναι κατασκευασμένα από ολοκλήρου από υδροδραστικό TPE - το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να υγραίνει απλά το αυγό με μια πιτσιλιά νερού για μια ομαλή εμπειρία. Οι μίνι αυνανιστές προορίζονται για μία χρήση και μπορούν εύκολα να απορριφθούν μετά από ευχαρίστηση.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Η σιλικόνη Satisfyer Curvy Trinity 2 σας προσφέρει μέγιστη ευελιξία με 3 κινητήρες και 2 ξεχωριστά ελεγχόμενες λειτουργίες και περιποιείται τόσο την κλειτορίδα όσο και το σημείο G με δονήσεις και κύματα πίεσης.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    2 ισχυροί κινητήρες, χωρίς ραφή φινίρισμα σιλικόνης και ταυτόχρονη διέγερση του σημείου G και της κλειτορίδας κάνουν το Mono Flex το αποκορύφωμα κάθε συλλογής. Διαθέτει επίσης εξελιγμένο έλεγχο φόρμας και εφαρμογής.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Με 3 κινητήρες, ο σιλικόνης Satisfyer Curvy Trinity 3 καταστρέφει όλα τα hot spot σας: Χρησιμοποιήστε το ως δονητή lay-on, δονητή κυμάτων πίεσης ή δονητή σημείου G για απόλυτη ποικιλία όταν απολαμβάνετε λίγο χρόνο μόνοι σας.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Masturbator Egg Set Riffle,Bubble,Fierce 3 pack

    Τα αυγά αυνανισμού μας SF έχουν υφή σαν το δέρμα και απολαμβάνουν τόσο τον άξονα του πέους όσο και την άκρη. Διαφορετικά εσωτερικά σχήματα εκπλήσσουν και απολαμβάνουν με απαλές αισθήσεις. Και χάρη στο καινοτόμο Cyberskin, δεν χρειάζεται να προστεθεί λιπαντικό.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Το Double Love, ο πολυτελής δονητής μας για ζευγάρια, διαθέτει συναρπαστική απαλή σιλικόνη σε συνδυασμό με πολύτιμο μέταλλο υψηλής ποιότητας. Σε συνδυασμό με ένα βολικό ασύρματο τηλεχειριστήριο και την εφαρμογή υψηλής τεχνολογίας, το παιχνίδι σε μεγάλες αποστάσεις είναι δυνατό και οι επιλογές ατελείωτες!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Χάρη στον πρακτικό μαγνήτη, το Little Secret μπορεί να στερεωθεί άνετα στο εσώρουχό σας, διεγείροντας διακριτικά την κλειτορίδα με δυνατούς κραδασμούς. Το παιχνίδι σιλικόνης μπορεί να ελεγχθεί μέσω εφαρμογής καθώς και με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Η εφαρμογή Air Pump Booty 5 Connect σας περιποιείται με κραδασμούς και έναν φουσκωτό άξονα. Συνδυάστε τις δύο αισθησιακές λειτουργίες όπως θέλετε. Για αποκλειστικές εμπειρίες, ελέγξτε τον δονητή με την εφαρμογή Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Heat Climax

    Ο πρωκτικός δονητής Heat-Climax με την ογκώδη, στρογγυλή άκρη του σας περιποιείται με μια διεγερτική λειτουργία θέρμανσης και δυνατούς κραδασμούς. Η σαγηνευτικά λεία σιλικόνη την καθιστά την τέλεια φυσική προέκταση για να διεγείρει τη λαχτάρα σας!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Love Me Blue

    Αγαπήστε τον εαυτό σας όσο ποτέ άλλοτε με το Love Me! Πολύ ευέλικτο, χρησιμοποιήστε τη λαβή με θηλιά για να βιώσετε εύκολα την υπέρτατη διέγερση του σημείου G και της κλειτορίδας.

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Το Plug-ilicious 1 είναι ένα δονούμενο πρωκτικό βύσμα με εξαιρετικά ισχυρούς κραδασμούς, το οποίο μπορεί να ελεγχθεί από smartphone, tablet ή Apple Watch. Η λεία επιφάνεια, κατασκευασμένη από φιλική προς το σώμα σιλικόνη, καθιστά το βύσμα εύκολο στην εισαγωγή και εξασφαλίζει μια ασφαλή εμπειρία. Το Plug-ilicious 1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, μπορεί να συνοδεύει τον χρήστη στο ντους αφού είναι αδιάβροχο και διαθέτει λειτουργία ψιθύρου για διακριτική διασκέδαση.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Tri Ball 1 Red

    Απολαύστε τη λειτουργία όπως ποτέ άλλοτε… Το Tri Ball 1 είναι ένας πολλαπλός δονητής για την τόνωση πολλών σημείων ευχαρίστησης, όλα ταυτόχρονα!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Ο πιο ισχυρός, αλλά και πιο γλυκός, δονητής σημείου G όλων των εποχών.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Sunray Berry

    Απολαύστε την ταυτόχρονη διέγερση του σημείου G και της κλειτορίδας με τις δονήσεις και τα χαρακτηριστικά παλμού αέρα του Satisfyer Sunray. Το κουνέλι σιλικόνης ελεγχόμενο από την εφαρμογή έχει μια εύκαμπτη άρθρωση που προσαρμόζεται εύκολα στην ανατομία σας.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro Penguin Next Generation Climax Tips

    5 συμβουλές σιλικόνης κανονικής αντικατάστασης για τον Satisfyer Pro Penguin.

    45,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Το Double Love, ο πολυτελής δονητής μας για ζευγάρια, διαθέτει συναρπαστική απαλή σιλικόνη σε συνδυασμό με πολύτιμο μέταλλο υψηλής ποιότητας. Σε συνδυασμό με ένα βολικό τηλεχειριστήριο και την εφαρμογή υψηλής τεχνολογίας, το παιχνίδι σε μεγάλες αποστάσεις είναι δυνατό και οι επιλογές ατελείωτες!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dual Love Red

    Εκτός από τα υπέροχα κύματα πίεσης, το Dual Love με τον δονούμενο, ευθύ άξονα του προσφέρει μια άλλη διεγερτική επιλογή. Η συσκευή θα σας εντυπωσιάσει επίσης με τον έλεγχο εφαρμογής και το μαλακό κάλυμμα σιλικόνης.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Το μυστικό που δεν θέλετε να κρατήσετε… Ο φορητός δονητής Top Secret+ διαθέτει επίπεδη, εργονομική βάση, που επιτρέπει τη μέγιστη άνεση, καθώς και ραβδωτό άξονα για διέγερση της κλειτορίδας.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Το Dual Kiss θα σας εντυπωσιάσει με έναν συνδυασμό υπέροχων κυμάτων πίεσης και ενός δονούμενου άξονα που εισάγεται. Φιλικό προς το δέρμα, απαλή σιλικόνη και αδιάβροχο φινίρισμα ολοκληρώνουν το σχέδιο.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Η εφαρμογή Air Pump Booty 5 Connect σας περιποιείται με κραδασμούς και έναν φουσκωτό άξονα. Συνδυάστε τις δύο αισθησιακές λειτουργίες όπως θέλετε. Για αποκλειστικές εμπειρίες, ελέγξτε τον δονητή με την εφαρμογή Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Το Plug-ilicious 2 είναι ένα δονούμενο πρωκτικό βύσμα με εξαιρετικά ισχυρούς κραδασμούς, το οποίο μπορεί να ελεγχθεί από smartphone, tablet ή Apple Watch. Η λεία επιφάνεια, κατασκευασμένη από φιλική προς το σώμα σιλικόνη, καθιστά το βύσμα εύκολη στην εισαγωγή και εξασφαλίζει μια ασφαλή εμπειρία. Το Plug-ilicious 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, μπορεί να συνοδεύει τον χρήστη στο ντους, καθώς είναι αδιάβροχο και διαθέτει λειτουργία whisper για διακριτική διασκέδαση.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Γίνετε επαγγελματίας εν κινήσει. Ο ολοκαίνουργιος, πολύπλευρος, διπλός παλμικός δονητής αέρα, Pro To Go 3, είναι εδώ και έτοιμος να σας ευχαριστήσει! Απολαύστε το συμπαγές σχήμα, ιδανικό για ταξίδια και εν κινήσει.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Η εφαρμογή Air Pump Bunny 5 Connect είναι απίστευτα ευέλικτη: αφήστε τον εαυτό σας να περιποιηθεί τους κραδασμούς από δύο ισχυρούς κινητήρες και να γεμίσει αισθησιακά με το φουσκωτό άκρο του άξονα. Για αποκλειστικές εμπειρίες, ελέγξτε τον δονητή με την εφαρμογή Satisfyer Connect.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Βυθιστείτε σε μια απόλαυση που χρειάζεται βαθιά στοχευμένη διέγερση της κλειτορίδας ή μόνο στην άκρη; Το Dipping Delight έχει μια ενισχυμένη και πολύ απαλή, κυρτή άκρη για να προσφέρει αισθήσεις όπως ποτέ πριν! Ιδανικό για αρχάριους χάρη στην απλή λειτουργικότητα και τον παιχνιδιάρικο σχεδιασμό.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση

Είδη 129 εώς 160 από 307 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.