×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!
Francois Pralus Madagascar 100% 100g

Francois Pralus Madagascar 100% 100g

Το μπαρ Μαδαγασκάρης ενσαρκώνει την αγάπη του Francois Pralus για αυτό το πολύχρωμο νησί. Προμηθευόμαστε τα φασόλια μας από την Ambaja, στην περιοχή Sambirano που είναι πλούσια σε δέντρα criollos.

Μάρκα:

Francois Pralus

11,90 €

9,90 €

Εκτός αποθέματος

Παρακολούθηση διαθεσιμότητας προϊόντος
Ειδοποιήστε με όταν αυτό το προϊόν είναι ξανά σε απόθεμα

Λεπτομέρειες

Το μπαρ Μαδαγασκάρης ενσαρκώνει την αγάπη του Francois Pralus για αυτό το πολύχρωμο νησί.
Προμηθευόμαστε τα φασόλια μας από την Ambaja, στην περιοχή Sambirano που είναι πλούσια σε δέντρα criollos.
Η σοκολάτα μας είναι τόσο καλά ισορροπημένη με την τραγανή οξύτητα, τις φρουτώδεις και λουλουδένιες νότες της.
Δεν είναι περίεργο ότι είναι το best seller μας.
Τύπος φασολιού: Criollo

Συστατικά : 75% σοκολάτα (κακάο, ζάχαρη, καθαρό βούτυρο κακάο, λεκιθίνη σόγιας χωρίς ΓΤΟ). Φυλάσσετε σε δροσερό και ξηρό μέρος μεταξύ 16 και 18 ° C. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών ή γάλακτος.

«Όταν ήμουν ασκούμενος με τον Bernachon, ξαφνικά κατάλαβα ότι μπορούσα να φτιάξω τη δική μου σοκολάτα από κόκκους κακάο».

Ο François Pralus είναι ένας εξαιρετικός Master Chocolate Maker γιατί είναι ένας από τους λίγους στη Γαλλία που κατασκευάζει τη δική του σοκολάτα. Σήμερα σχεδόν 100 τόνοι σοκολάτας Pralus παράγονται και πωλούνται κάθε χρόνο.

Ο François Pralus εργάζεται με αποξηραμένους κόκκους κακάο που λαμβάνει από τις καλύτερες φυτείες κακάο σε όλο τον κόσμο, ειδικά από τη Νότια Αμερική και την Ινδονησία.

Από αυτά τα εξαιρετικά φασόλια παράγει γύρω στις δεκαπέντε αγνές ποικιλίες και 4 χαρμάνια.

«Κάνω ό,τι λέει ο François Pralus, αντί να αγοράζω από εξειδικευμένους προμηθευτές».

Και έχει προχωρήσει ακόμη περισσότερο αφού έχει πλέον τη δική του φυτεία με κόκκους κακάο στη Μαδαγασκάρη .

Ο François Pralus δίνει ένα από τα μικρά μυστικά του για να μας δώσει μια πιο ακριβή ιδέα για το πώς αποκτά τη σωστή γεύση πριν αρχίσει να παράγει:
"Φτιάχνω το κακάο σε νερό, μάλλον σαν να φτιάχνω τσάι από βότανα και το γλυκαίνω ελαφρώς με ζάχαρη, μετά το αφήνω να καθίσει. Αυτό μου δίνει μια ακριβή ιδέα για το πώς θα είναι η γεύση πριν ξεκινήσω τη διαδικασία παραγωγής."

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επίπεδο κακάο 100%
Συστατικά cocoa, cocoa butter, non-GMO soy lecithin
Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ.
Ενεργειακή αξία 571 kcal / 2364 kJ
Λίπη 44 g
Πρωτεΐνες 12 g
Υδατάνθρακες 24 g
εκ των οποίων Σάκχαρα 2 g
Μάρκα Francois Pralus
Βάρος 100 g
Κατηγορίες 100% σοκολάτα, Μαύρη σοκολάτα, Francois Pralus

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.