×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Heureka

Είδη 97 εώς 128 από 229 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Το iVibe Select iWand αναδεικνύει το κλασικό μασάζ με ραβδί από συρραπτικό κουτί παιχνιδιών σε πολυδιάστατο εργαλείο ευχαρίστησης. Εκτός από τα 7 δονούμενα και παλλόμενα μοτίβα μασάζ που έχουν σχεδιαστεί για να διεγείρουν βέλτιστα, το iWand σιλικόνης διαθέτει ένα απαλό αποτέλεσμα θέρμανσης που θερμαίνει αργά την κεφαλή του ραβδιού σιλικόνης σε μια ευχάριστη, ασφαλή για το σώμα θερμοκρασία. Το iWand μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τις λειτουργίες θέρμανσης και δόνησης ενεργοποιημένες μαζί ή μία κάθε φορά.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • intt Cotton Candy Warming Massage Gel 30ml

    Το φιλί τζελ με γεύση Cotton Candy που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αρκετές στιγμές της σχέσης σας, όπως μασάζ, στοματικό σεξ, διείσδυση αλλά και για φίλημα. Το τζελ Cotton Candy προσφέρει ζεστασιά και γλυκιά αίσθηση.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos 100% Natural Essential Oil Ylang-Ylang 5ml

    Saloos 100% φυσικό αιθέριο έλαιο Ylang-Ylang δρα ως αντικαταθλιπτικό, ανακουφίζει από τη νευρική ένταση και την αϋπνία, μειώνει την αρτηριακή πίεση, δρα ως αφροδισιακό, είναι μέρος των πολυτελών αρωμάτων. Η μακροχρόνια εισπνοή μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο.
    4,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Ευέλικτο, ισχυρό και κομψά σχεδιασμένο! Αυτό το ισχυρό ραβδί διαθέτει εύχρηστα χειριστήρια και μια σειρά από χαρακτηριστικά άνεσης, ώστε να μπορείτε να κάνετε μασάζ για μεγάλες περιόδους χωρίς κόπωση. Οι τόνοι ροζ χρυσού και το βαθύ μωβ χρώμα παρέχουν μια κορυφαία αισθητική που συνδυάζεται με την έντονη δύναμη μασάζ!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Swede Senze Massage Candle Seduction Clove Orange Lavender 50ml

    Απολαύστε την ερωτική σας ζωή με ένα ζεστό και αισθησιακό μασάζ με κεριά. Αυτή η αφροδισιακή βάση βοτάνων είναι ένα εκλεκτό μείγμα φυσικών κεριών, βουτύρου, ελαίων και εκχυλισμάτων, προσεκτικά αρωματισμένο με μια μικρή επιλογή από αγνά αιθέρια έλαια. Ανάψτε το κερί και σε λίγα λεπτά, ο αέρας γεμίζει με μια ομίχλη σαγηνευτικών αρωμάτων από λουλούδια, βότανα και φρούτα. Μόλις λιώσει, το κερί μεταμορφώνεται σε ένα απαλό θρεπτικό και ενυδατικό λάδι μασάζ.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos 100% Natural Essential Oil Melissa with Citronella 10ml

    Το Saloos 100% φυσικό αιθέριο έλαιο Το Lemon balm είναι ένα αντικαταθλιπτικό κατάλληλο για την αϋπνία και την ημικρανία, τους πόνους της περιόδου, την επούλωση, τη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Υποστηρίζει την εφίδρωση, μειώνει τον πυρετό, βοηθά σε πεπτικά προβλήματα, ενθαρρύνει την καρδιακή δραστηριότητα.

    4,59 €

    3,79 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Ζήστε απαράμιλλη χαλάρωση καθώς απολαμβάνετε το πιο πολυτελές μασάζ ολόκληρου σώματος στον κόσμο. Ενώ η συγκεντρωμένη ισχύς 10 διαφορετικών μοτίβων μασάζ καταπραΰνει τους πόνους των μυών και ανακουφίζει από το στρες, η σταθερότερη λαβή και η ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια φόρτισης σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε μερικές ώρες με τις ώρες ευχαρίστησης.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Secret Play Brazilian Balls Strawberries Champagne 2 pack

    Το Brasilian Balls είναι ένα χαλαρωτικό λάδι μασάζ για ρομαντισμό και πάθος που προάγει τη διέγερση και την οικειότητα. Το λάδι γλιστράει ομαλά και εύκολα στο δέρμα σας. Δεν αφήνει το δέρμα λιπαρό ή κολλώδες! Επιπλέον, μια γεύση φράουλας και αφρώδους κρασιού θα φέρει την αίσθηση της απόλαυσης. Φτιάξτε μια πραγματικά αισθησιακή διάθεση απολαμβάνοντας μαζί αυτό το λαμπερό λάδι μασάζ.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    Το DOXY Number 3 είναι το νέο μικρότερο plug-in ραβδί μασάζ από την DOXY. Το DOXY Number 3 είναι πιο ελαφρύ στο κράτημα και πιο εύκολο στους ελιγμούς. Η μικρότερη κεφαλή επιτρέπει στο χρήστη να καθοδηγεί τους κραδασμούς με μεγαλύτερη ακρίβεια στην επιθυμητή περιοχή επαφής και είναι λιγότερο ενοχλητική, διευκολύνοντας το παιχνίδι σε ζευγάρια.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Secret Play Peach & Sparkling Wine Massage Oil Sachet 10ml

    Το λάδι μασάζ "Peach & Sparkling Wine" έχει μια λεπτή και ολισθηρή υφή που επιτρέπει την ένωση όλων των αισθήσεων μέσω του μασάζ.

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Η απόλυτη απόλαυση δόνησης, αυτό το απίστευτο ραβδί μασάζ είναι επαναφορτιζόμενο και γεμάτο δύναμη. Το ισχυρότερο ραβδί της συλλογής PalmPower, το PalmPower Extreme έχει μια μοναδική καμπύλη που επιτρέπει πιο άνετο κράτημα και μπορείτε να γωνίσετε το κεφάλι κατά τη χρήση.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Secret Play Brazilian Balls Strawberry 2 pack

    Το Brasilian Balls είναι ένα χαλαρωτικό λάδι μασάζ για ρομαντισμό και πάθος που προάγει τη διέγερση και την οικειότητα. Το λάδι γλιστράει ομαλά και εύκολα στο δέρμα σας. Δεν αφήνει το δέρμα λιπαρό ή κολλώδες! Επιπλέον, μια φράουλα θα φέρει την αίσθηση της απόλαυσης. Φτιάξτε μια πραγματικά αισθησιακή διάθεση απολαμβάνοντας μαζί αυτό το λαμπερό λάδι μασάζ.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Χαλαρώστε, απολαύστε και νιώστε την ευχαρίστηση των κραδασμών με το μασάζ Wanda.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Το Le Wand Petite είναι η μικρότερη έκδοση του εμβληματικού, επαναφορτιζόμενου μασάζ με ραβδί. Το Le Wand Petite είναι μικρότερο σε μέγεθος, αλλά μεγάλο σε ισχύ.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Ο διεγέρτης ραβδιού Monica από τη συλλογή Prestige της Dream Toys είναι ένα μαύρο ραβδί με κομψές χρυσές πινελιές, κουμπί σε σχήμα πετραδιού, σταθερή στιβαρή λαβή, στρογγυλεμένο κεφάλι και εύκαμπτο λαιμό. Η Monica διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα που προσφέρει 7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos 100% Natural Essential Oil Tea Tree 10ml

    Το Saloos 100% Natural Essential Oil Tea Tree είναι εξαιρετικά αντισηπτικό, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πληγών, εγκαυμάτων, ακμής, εκζέματος, φλεγμονών και στοματικής κοιλότητας, αιμορραγίας των ούλων, παραδεντώσεων, εντόμων και ομίχλης, είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο φυσικό αντισηπτικό.

    4,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Απολαύστε νέα κύματα απόλαυσης με αυτό το έντονο μασάζ! Χάρη στο ειδικό σχήμα και τον ισχυρό κινητήρα στο εσωτερικό, αυτό το Super Power Gun είναι τέλειο για όσους απολαμβάνουν ένα πιο ισχυρό παιχνίδι. Αφήστε τις βαθιές δονήσεις να χτυπήσουν στο σωστό σημείο καθώς το εύκαμπτο κεφάλι καμπυλώνεται στο σχήμα του σώματός σας. Το μασάζ μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τη μυϊκή δυσκαμψία και τον πόνο, αυξάνει τη ροή του αίματος και βελτιώνει την υγεία των μαλακών ιστών του σώματος.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos 100% Natural Essential Oil Lavender 10ml

    Το Saloos 100% Natural Essential Oil Η λεβάντα είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα αιθέρια έλαια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αδιάλυτο, καταπραϋντικό, κατάλληλο για αϋπνία, πονοκεφάλους, ημικρανία, γρίπη, αναπνευστικά προβλήματα, έχει σημαντικά θεραπευτικά αποτελέσματα, μειώνει την αρτηριακή πίεση, αποτελεσματικό κατά του σκόρου.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Swede Fruity Love Massage Intense Dark Chocolate 120ml

    Το Swede Fruity Love Massage είναι μια σειρά από υψηλής ποιότητας, αρωματισμένες και θερμαντικές λοσιόν μασάζ.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Antistri Bio Body and Massage Oil 50ml

    Μοναδικό για την πρόληψη του σχηματισμού μικρών υποδόριων ρωγμών - ραγάδων που εμφανίζονται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, με ταχεία αύξηση του βάρους και των αλλαγών του σώματος κατά την εφηβεία.

     

    4,59 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Αν ψάχνετε για ένα ευέλικτο μασάζ που θα σας απαλλάξει από το άγχος της καθημερινότητας, το Relyme είναι αυτό που χρειάζεστε. Με έναν ισχυρό κινητήρα με 10 λειτουργίες δόνησης, το Relyme θα σας μεταφέρει από τις απαλές και χαλαρωτικές δονήσεις σε άλλες ισχυρές και συναρπαστικές. Χρησιμοποιήστε ένα καλό λιπαντικό με βάση το νερό για να μεγιστοποιήσετε την ευχαρίστηση.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Swede Fruity Love Massage Pink Grapefruit with Mango 60ml

    Το Swede Fruity Love Massage είναι μια σειρά από υψηλής ποιότητας, αρωματισμένες και θερμαντικές λοσιόν μασάζ.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Levandule - Bio tělový a masážní olej 125ml

    Το Saloos Levandule είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα λάδια σώματος και μασάζ με ευέλικτη χρήση.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Petits JouJoux Massage Candle A trip to Paris Vanilla & Sandalwood 43ml

    Αφού ανάψετε το αρωματικό κερί, το κερί του λιώνει σε ένα άνετο ζεστό λάδι μασάζ που απολαύει και θρέφει το δέρμα.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Ένα αποκλειστικό, επαναφορτιζόμενο ραβδί μασάζ Δονητής Ραβδί με 2 Προσαρτήματα από 40 ετών. Διαθέτει 8 λειτουργίες δόνησης σε 3 ταχύτητες που παρέχουν υπέροχη απόλαυση μασάζ που θα ταιριάζει στις ανάγκες του χρήστη. Οι λειτουργίες δόνησης μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν με το πάτημα ενός κουμπιού.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Joydivision WARMup Mango-Maracuya 150ml

    Ποιος δεν το έχει βιώσει αυτό: ανυπομονείτε για ένα μασάζ, αλλά είναι τόσο κρύο που η αίσθηση της ευεξίας εξαφανίζεται γρήγορα. Με το WARMup, δεν θα έχετε ποτέ αυτό το πρόβλημα. Το συναρπαστικό αποτέλεσμα της υψηλής ποιότητας συνταγής γίνεται αισθητό αμέσως και πιο ευχάριστα. Τα διάφορα αρώματα θα σας βάλουν επίσης στη διάθεση να δώσετε ελεύθερη κυριαρχία στη φαντασία σας. Επιπλέον, το WARMup σάς επιτρέπει επίσης να γνωρίζετε αναμφισβήτητα τι πρόκειται να ακολουθήσει.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • intt Frost Kissable Massage Gel 30ml

    Το φιλί τζελ με γεύση μέντας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αρκετές στιγμές της σχέσης σας, όπως μασάζ, στοματικό σεξ, διείσδυση αλλά και για φίλημα. Το gel Frost προσφέρει μια αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Το Power Wand είναι ένα πολύ ισχυρό μασάζ με ραβδί με κομψό και όμορφο σχεδιασμό. Η κεφαλή του μασάζ καλύπτεται με σιλικόνη και διαθέτει μεγάλη επιφάνεια που μεταφέρει τους ισχυρούς κραδασμούς στο σώμα σας. Η κεφαλή παρέχει βαθιά και ασυναγώνιστη δύναμη χωρίς την ενόχληση μιας μουδιασμένης λαβής. Το Power Wand είναι ασύρματο και επαναφορτιζόμενο, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε όπου θέλετε! Αγγιξέ το!

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Secret Play Brazilian Balls Berries 2 pack

    Το Brasilian Balls είναι ένα χαλαρωτικό λάδι μασάζ για ρομαντισμό και πάθος που προάγει τη διέγερση και την οικειότητα. Το λάδι γλιστράει ομαλά και εύκολα στο δέρμα σας. Δεν αφήνει το δέρμα λιπαρό ή κολλώδες! Επιπλέον, ένα φράγμα μούρων θα φέρει την αίσθηση σας στην κορύφωση της απόλαυσης. Φτιάξτε μια πραγματικά αισθησιακή διάθεση απολαμβάνοντας μαζί αυτό το λαμπερό λάδι μασάζ.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • VIVE Nami Purple

    Το NAMI είναι μια νέα ανατροπή στο ραβδί μασάζ VIVE019 διπλής όψεως. Με δύο κινητήρες F1 νέας γενιάς 10 λειτουργιών και τις προηγούμενες τεχνολογίες του (Οι δύο κινητήρες μπορούν να ελέγχονται ανεξάρτητα).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos 100% Natural Essential Oil Orange 10ml

    Το Saloos 100% φυσικό αιθέριο έλαιο Orange είναι ένα αντικαταθλιπτικό, αναζωογονητικό και χαλαρωτικό, κατάλληλο για πυρετό, ανορεξία, λάδια μπάνιου και μασάζ. Μπορεί να αυξήσει τη φωτοευαισθησία.

    4,59 €

    3,79 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Magnetifico Premium Massage Aphrodisiac Oil Jasmine 100ml

    Λάδι μασάζ από τη σειρά MAGNETIFICO - δύναμη φερομονών με πέντε είδη φυσικών ελαίων, κατάλληλο για κλασικό και οικείο μασάζ. Το άρωμα του γιασεμιού.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 229 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.