×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Heureka Σημείο G

Είδη 33 εώς 64 από 739 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Ψάχνετε για το σωστό, δεν μπορείτε να αποφασίσετε και ίσως δεν ξέρετε τι να κάνετε; Θα σας τακτοποιήσουμε - αυτός είναι ΑΥΤΟΣ! Με την πρώτη ματιά, είναι υπέροχα και έχει ένα όμορφο μωβ. Την πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε, θα εκπλαγείτε από τις αισθησιακές και αυθεντικές ωθήσεις, τις συναρπαστικές δονήσεις και την αναρρόφηση της κλειτορίδας. Αυτό είναι ένα τρίο ακόμα πιο δελεαστικό από 3 ξηρούς καρπούς για τη Σταχτοπούτα!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson x MotorBunny Buck with Vac-U-Lock

    Ο Doc Johnson συνεργάστηκε με το Motorbunny για να ανυψώσει τον πρώτο και μοναδικό στον κόσμο υβριδικό δονητή σέλας και μηχανή προώθησης, το Motorbunny Buck, για να δημιουργήσει μια έκδοση συμβατή με την πατενταρισμένη τεχνολογία Vac-U-Lock του Doc Johnson. Το Doc Johnson x Motorbunny - Buck with Vac-U-Lock παρουσιάζει την χαρακτηριστική δύναμη δόνησης «all-the-way-to-11» του Motorbunny και έχει δύο ξεχωριστές κινήσεις ώθησης.

    2.689 €

    1.919 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Orion Anal Dildo Black

    Premium προϊόν σε ασυναγώνιστη τιμή!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lovense Quake

    Το Quake είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό παιχνίδι που παρέχει διπλή διέγερση και στην κλειτορίδα και στο σημείο G ταυτόχρονα - ο ρυθμιζόμενος λαιμός σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την τέλεια εφαρμογή και να εξασφαλίσετε ανάμεικτους έντονους οργασμούς.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FUN FACTORY Magnum Blackberry

    Το MAGNUM είναι ένα dildo για τους λάτρεις που προτιμούν μεγαλύτερες διαστάσεις. Με το μήκος 18 cm, το MAGNUM είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Με το ελαφρώς κυρτό σχήμα βρίσκει εύκολα το σημείο g κατά την κολπική χρήση και διεγείρει τον προστάτη κατά την πρωκτική.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    Αποκτήστε όλα τα παιχνίδια που χρειάζεστε για συναρπαστική απόλαυση σε ένα εύχρηστο μωβ κιτ – με λιγότερα!

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FUN FACTORY Patchy Paul G5 sladce Pink

    Για πολλά χρόνια, ο PATCY PAUL είναι το χαρούμενο, αναιδές πρόσωπο του FUN FACTORY. Ο αδιάβροχος, επαναφορτιζόμενος δονητής «Made in Germany» από φιλική προς το σώμα και άοσμη σιλικόνη.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Alvis

    Είτε απαλά είστε ήδη στο Mood είτε ψάχνετε για κάτι που θα σας οδηγήσει εκεί, το Pretty Love Brighty είναι ένα υπέροχο, μεταξένιο παιχνίδι που είναι πάντα έτοιμο να σας πειράξει ή να σας ευχαριστήσει.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη διπλή διέγερση αυτού του γοητευτικού Ικανοποιητή. Ο εξωτερικός κυρτός ώμος ακουμπάει στην κλειτορίδα σας και της προσφέρει ένα συναρπαστικό μασάζ δόνησης. Ο δεύτερος κινητήρας φροντίζει το εσωτερικό του κόλπου και, αν θέλετε, μπορείτε να συνδέσετε το Hug Me σε μια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και να αφήσετε να δίνεται στον ρυθμό της αγαπημένης σας μουσικής ή τόσο έντονα όσο ο σύγχρονος σας από την άλλη πλευρά του κόσμος καθορίζει.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Νέο
  • EXS G-Lover - Vibrating G-Spot

    Το EXS G Lover είναι ένας δονούμενος δακτύλιος που δονείται μέσα στο σώμα του συντρόφου σας, οι περισσότεροι δονούμενοι δακτύλιοι ανταγωνιστών δονούνται μόνο έξω από το σώμα και είναι μίας χρήσης με διάρκεια περίπου 40 λεπτά, καθιστώντας τους μη φιλικούς προς το περιβάλλον!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Gigi 2 Purple

    Ο κορυφαίος σε πωλήσεις δονητής σημείου G στον κόσμο. Το GIGI™ 2 είναι η βελτιωμένη έκδοση του εξαιρετικά δημοφιλούς δονητή σημείου G της LELO, αναμφισβήτητα το πιο θετικό αντικείμενο Pleasure που δημιουργήθηκε ποτέ.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FUN FACTORY Stronic G Grape

    Τέλος, ένα παιχνίδι που δίνει στο σημείο G σας το ρυθμικό μασάζ που λαχταρά, hands-free. Με όλη την ώθηση, παλμική δράση που έχει κάνει τη σειρά μας STRONIC μια τεράστια επιτυχία σε έναν πιο κομψό, λεπτό σχεδιασμό, το STRONIC G σάς επιτρέπει να επεκτείνετε τους οργανισμούς σας χωρίς να σηκώσετε το δάχτυλό σας.

    189 €

    159 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine

    Ζαλισμένος! Παρουσιάζουμε τη σέλα LoveBotz, ένα υψηλής ισχύος δονούμενο μηχάνημα που θα σας ταξιδέψει στη ζωή σας! Πρέπει να το νιώσεις για να το πιστέψεις!

    1.349 €

    959 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Νέο
  • LELO Hula Beads Purple

    Τα HULA Beads™ είναι τα πρώτα τηλεκατευθυνόμενα στον κόσμο χάντρες ευχαρίστησης που περιστρέφονται και δονούνται ταυτόχρονα. Προσφέροντας εντελώς νέες αισθήσεις.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Κάθε γυναίκα αξίζει να της δοθεί η απόλυτη προσοχή από κάποιον! Κάθε γυναίκα αξίζει τον οργασμό και την ευχαρίστηση. Κάθε γυναίκα αξίζει το Paloqueth Dual Stimulation, ένα βοηθητικό που είναι προσιτό και εύχρηστο. Αφήστε το να ρουφήξει την κλειτορίδα σας και ταυτόχρονα να δονείται απευθείας στο σημείο G!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Double Wand-er White

    Το Double Wand-er μας έχει σκοπό να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε το σώμα σας με αυτοπεποίθηση. Εξοπλισμένο με δύο εναλλάξιμες κεφαλές: ένα κλασικό, στρογγυλό εξάρτημα μασάζ καθώς και ένα εξάρτημα για την τόνωση του σημείου G. Συμβατό με τη δωρεάν εφαρμογή Satisfyer - Διατίθεται σε iOS και Android Περιλαμβάνει 2 εναλλάξιμες κεφαλές Χάρη στο αδιάβροχο φινίρισμά του (IPX7), αυτό το παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια στο νερό και καθαρίζεται εύκολα.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Το Hot Lover είναι εξοπλισμένο με δύο κινητήρες, έναν στη διεγέρτη της κλειτορίδας και έναν στον άξονα. Η κυρτή άκρη στον άξονα του δονητή κάνει τέλεια μασάζ στο σημείο G. Και οι δύο κινητήρες ελέγχονται χωριστά - μέσω του πίνακα ελέγχου ή μέσω της Bluetooth. Επιπλέον, το Hot Lover παρέχει μια επιπλέον διάσταση: αυτός ο δονητής κουνελιού μπορεί να θερμανθεί έως και 40 βαθμούς. Η χαλάρωση των μυών του πυελικού εδάφους και η αυξημένη κυκλοφορία του αίματος θα κάνει μια ενισχυμένη εμπειρία ευχαρίστησης και η διείσδυση που αισθάνεται πιο άνετα.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Το Dual Kiss θα σας εντυπωσιάσει με έναν συνδυασμό υπέροχων κυμάτων πίεσης και ενός δονούμενου άξονα που εισάγεται. Φιλικό προς το δέρμα, απαλή σιλικόνη και αδιάβροχο φινίρισμα ολοκληρώνουν το σχέδιο.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FUN FACTORY The Boss Dildo Flesh

    ΤΟ BOSS STUB με το εντυπωσιακό του μήκος και την ισχυρή διάμετρο των 4,2 cm δεν κρύβει τα πλεονεκτήματά του.

    52,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Το πρωτοποριακό Rrrolling Pleasure σας χαλάει δύο φορές με έντονους κραδασμούς και μια κυλιόμενη μπάλα στην άκρη. Ζήστε την έντονη διέγερση του σημείου G με τον καμπύλο σχεδιασμό και τη λεπτή δομή αυλακιού.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Το Curvy Trinity 5 από την Satisfyer είναι ένας διεγέρτης παλμών αέρα, ένα παιχνίδι 3 σε 1 για τεράστια διασκέδαση!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Elise 2 Purple

    Ο δονητής με πλήρες σώμα με μεταξένιο λείο φινίρισμα

    229 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Το Lybaile Mr. Rabbit είναι δονητής με διεγέρτη κλειτορίδας σχεδιασμένος για παιχνιδιάρικη απόλαυση. Το μωβ σχέδιο είναι κατασκευασμένο από TPE και διαθέτει μια μοναδική κίνηση ώθησης πάνω και κάτω του άξονα.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Vibe Therapy Sutra Pink

    Αυτός ο πλήρως αδιάβροχος δονητής δίνει έναν ήσυχο αλλά ισχυρό κραδασμό και διαθέτει 7 προγράμματα έντασης. Τα κουμπιά αφής τον καθιστούν εύκολο στη χρήση.

    59,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Εάν έχετε βαρεθεί τα τυπικά παιχνίδια που κυκλοφορούν στην αγορά, πρέπει να δοκιμάσετε το Dash 2.0 Softer Tip, το τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, μέλος της οικογένειας Intoyou.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Fabulous Four

    Ανακαλύψτε τα bestseller μας με το σετ Satisfyer Fabulous Four. Περιλαμβάνεται δονητής πρωκτού και κουνελιού καθώς και διεγέρτης κυμάτων πίεσης και μασάζ. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη και τα εξαρτήματα μπορούν εύκολα να αλλάξουν.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • LELO Hula Beads Blue

    Τα HULA Beads™ είναι τα πρώτα τηλεκατευθυνόμενα στον κόσμο χάντρες ευχαρίστησης που περιστρέφονται και δονούνται ταυτόχρονα. Προσφέροντας εντελώς νέες αισθήσεις.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Το Satisfyer Supernova σαγηνεύει την κλειτορίδα με αισθησιακά κύματα παλμού αέρα ενώ διεγείρει το σημείο G με ισχυρές δονήσεις. Χάρη στην εύκαμπτη άρθρωση αλυσίδας, ο δονητής σιλικόνης προσαρμόζεται στην ανατομία σας για να σας ενθουσιάσει με τέλεια διέγερση.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Mona Wave Purple

    Για να τελειώσει ο οργασμός σε όλους τους οργασμούς. Παραδοθείτε στο κύμα επί κύματος έντονων αισθήσεων, με τον πρώτο διεγερτικό σημείου G στον κόσμο που σας κάνει πραγματικά μασάζ εσωτερικά.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Δεν χρειάζεστε πλέον το Tinder για να κάνετε ευχάριστο σεξ μόνοι ή με έναν σύντροφο. Αδιάβροχο, ισχυρό, με απαλή υφή που σας προσκαλεί να περιποιηθείτε για να αυξήσετε την ευχαρίστηση του τριψίματος και εξοπλισμένο με δύο κινητήρες αντί για έναν για μια άνευ προηγουμένου διπλή διέγερση, ο Bruno by Intense είναι ο δονητής για ζευγάρια με τηλεχειριστήριο που θα σας φέρει πιο κοντά . Από ένα σαφάρι μέσα από τη σαβάνα

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Ιδανικό για αρχάριους και έμπειρους ανθρώπους. 7 λειτουργίες δόνησης – η χρήση τόσο της ώθησης όσο και της περιστροφής και η δόνηση παρέχει ταυτόχρονα την καλύτερη εμπειρία.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FUN FACTORY The Boss Dildo Pink

    ΤΟ BOSS STUB με το εντυπωσιακό του μήκος και την ισχυρή διάμετρο των 4,2 cm δεν κρύβει τα πλεονεκτήματά του.

    52,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 739 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.