×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Διεγερτικά τζελ για γυναίκες

Είδη 97 εώς 128 από 142 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Cooling Effect 30ml

    Το Lady Dream είναι ένα διεγερτικό τζελ για τη γυναικεία κλειτορίδα που πρέπει να εφαρμόζεται πριν από το σεξ. Το Lady Dream αυξάνει την επιθυμία και τη σεξουαλική ευχαρίστηση καθώς και τη συχνότητα και την ένταση των οργασμών. Αυτό είναι ένα ασφαλές και πρακτικό τζελ για όλες τις γυναίκες. Το κύριο συστατικό του, η L-αργινίνη, είναι ένα αμινοξύ που διεγείρει τη ροή του αίματος στην περιοχή των γυναικείων γεννητικών οργάνων, με αποτέλεσμα την ενισχυμένη σεξουαλική διέγερση.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Secret Play Liquid Vibrator Unisex Stimulator 15ml

    Ο υγρός δονητής Unisex είναι ένα οικείο τζελ που προκαλεί διεγερτικές αισθήσεις και μυρμήγκιασμα λόγω των κυμάτων δόνησης. Επιτρέπει μεγαλύτερη ευχαρίστηση τόσο στις σεξουαλικές σχέσεις όσο και μια μοναδική αίσθηση.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Stimul8 Electra Clitoral Gel Cooling 30ml

    Προσθέστε μια εντυπωσιακή ανατροπή στο οικείο παιχνίδι σας με το Electra Cooling Clitoral Gel της S8. Αυτό το premium gel έχει ένα απαλό δροσιστικό αποτέλεσμα όταν εφαρμόζεται στην επιθυμητή περιοχή, κάνοντας τα καυτά σας σημεία να μυρίζουν και να πάλλονται από καθαρή, παθιασμένη απόλαυση!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • KamaSutra Intensify Plus Female Arousal Gel Warming 15ml

    Ένα οικείο τζελ ενίσχυσης για εκείνη που ενισχύει την αισθησιακή ικανοποίηση με μια απαλή αίσθηση παλμών στο δέρμα. Η μοναδική φόρμουλα ενθαρρύνει την αυξημένη διέγερση και εντείνει την αισθητική απόκριση.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sensuva ON Arousal Oil Hemp Single Use Ampoule 4ml

    Το ON Hemp είναι ένα μοναδικό προϊόν για οικεία χρήση με κάνναβη που κάνει το πράσινο ακόμα πιο συναρπαστικό.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sensuva G, How I Adore You G-Spot Stimulant Cream 50ml

    Το G, How I Adore you είναι ένα νέο, συναρπαστικό τζελ βελτίωσης που βοηθά τις γυναίκες να βρουν το δικό τους σημείο g και να απολαύσουν περισσότερους οργασμούς με σημείο g!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • intt Vibration! Ganjah Tingling Effect Gel 15ml

    Ο πιο πλήρης υγρός δονητής είναι πλέον διαθέσιμος. Φέρνει κύματα θέρμανσης, παλμών και δονήσεων για πάνω από 30 λεπτά. Το προϊόν είναι unisex και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διείσδυση, αυνανισμό, φιλιά αλλά και στοματικό σεξ λόγω της απίστευτης γεύσης Κάνναβης.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Amoréane Med Liquid Vibrator Berries 30ml

    Ανακαλύψτε τη μαγεία του δονούμενου λιπαντικού Amoréane Med και τις συναρπαστικές ιδιότητές του που σας κάνουν να δονείτε στις πιο οικείες στιγμές σας χάρη στη φυσική του φόρμουλα που χρησιμοποιεί ενεργά εκχυλίσματα από φυτά του τροπικού δάσους του Αμαζονίου. Τα κύρια συστατικά του είναι το φυτό τζάμπου (ισχυρό συστατικό της βοτανοθεραπείας) και ο χυμός αλόης βέρα.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Swiss Navy Viva Cream 10ml

    Viva Cream®... Επιτέλους ένα προϊόν που δημιουργήθηκε για γυναίκες—από γυναίκες.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • intt Vibration! Gin & Tonic Tingling Effect Gel 15ml

    Συναρπαστικό τζελ με ιδιότητες φυτών του Αμαζονίου και με άρωμα Gin Tonic, που μπορεί να προάγει ένα έντονο αποτέλεσμα κραδασμών, παλμών και θέρμανσης, επιτρέποντας πιο έντονους οργασμούς και αισθήσεις που δεν έχουν εξερευνηθεί ποτέ πριν. Προϊόν που αναπτύχθηκε για αυτόν και εκείνη. Απλώστε μια μικρή ποσότητα στην ευαίσθητη περιοχή και κάντε ελαφρύ μασάζ. Θυμηθείτε να κρατάτε μακριά από το φως και τη θερμότητα. Σε περίπτωση ερεθισμού, σταματήστε τη χρήση και αναζητήστε ιατρική βοήθεια.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • High On Love Stimulating O Gel 30ml

    Απίστευτα απαλό και πολυτελές! Το HighOnLove™ O Gel είναι ένας συνδυασμός όλων των φυσικών συστατικών με έλαιο σπόρων κάνναβης εξαιρετικής ποιότητας που έχει σχεδιαστεί για να δώσει ένα νέο νόημα στην αγάπη. Αυτό το αρμονικό μείγμα με βάση το νερό θα ενθουσιάσει κάθε κίνηση ολίσθησης, καθιστώντας το πιο ευχάριστο με το άγγιγμα και τελικά θα σας προσφέρει την κλιματική εμπειρία που περιμένατε! 100% φυσικό. Κατασκευασμένο σε μικρό st για να εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • YESforLOV Couples Elixir Female Pleasure & Male Performance 30ml

    Το πρώτο τζελ οργασμού για ζευγάρια. Η εξαιρετική αίσθηση του ζεστού και του κρύου θα ενισχύσει την οικειότητά σας εντείνοντας τη διέγερση της κλειτορίδας και παρατείνοντας την ευχαρίστηση για το πέος. Οι επιδόσεις και η ευχαρίστηση αυξάνονται και εντείνονται.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Clitoral Arousal Serum 13ml

    Θέλουμε να βάλουμε την κλειτορίδα σας στον χάρτη και να επιστήσουμε την προσοχή σε αυτήν, κρατώντας σας συγκεντρωμένους κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας σόλο-απόλαυσης ή ενός μαραθωνίου σεξ με τον σύντροφό σας. Η έλλειψη αίσθησης μπορεί να είναι πραγματικότητα για τους ιδιοκτήτες του αιδοίου και αυτός ο ορός διέγερσης αυξάνει την ευαισθησία και στρέφει την προσοχή στον αιδοίο και την κλειτορίδα.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • System JO For Her Clitoral Stimulant Warming Atomic 10ml

    Το JO Clitoral Stimulating Gel είναι η τέλεια αισθησιακή ενίσχυση για τις γυναίκες. Με ένα ευχάριστο μυρμήγκιασμα που ξεκινά από την επαφή, το JO Clitoral Gel είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να εντείνει την οικεία αίσθηση και την ικανοποίησή σας.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Secret Play Triple X Unisex Pleasure Enhancer Gel 15ml

    Καλώς ήρθατε στην ΕΠΟΜΕΝΗ EXTREME ΕΜΠΕΙΡΙΑ σας!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Cobeco Pharma Kiss Clitoris Gel 30ml

    Εάν υποφέρετε από μειωμένη ευαισθησία της κλειτορίδας, δοκιμάστε αυτό το Kiss Clitoral Gel. Με ειδικά συστατικά για να ανακτήσετε την ευαισθησία και να απολαύσετε μια πιο γεμάτη σεξουαλική ζωή. Κατάλληλο και για σόλο παιχνίδι. Ασφαλές στη χρήση και συνιστάται από σεξολόγους.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • intt Liquid Vibration Coconut 15ml

    Vegan gel με ενεργά συστατικά από φυτά του Αμαζονίου και με νόστιμη γεύση καρύδας, που μπορεί να προσφέρει έντονη δόνηση, παλμό και θερμαντικό αποτέλεσμα. Μπορεί να βιώσετε πιο έντονους οργασμούς και αισθήσεις που δεν έχετε εξερευνήσει ποτέ πριν.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • intt Vibration! Cotton Candy Tingling Effect Gel 15ml

    Το Cotton Candy είναι ένα τσούξιμο gel με το απολαυστικό γλυκό άρωμα και τη γεύση του μαλλί της γριάς. Η φόρμουλα περιέχει ενεργά συστατικά από φυτά του Αμαζονίου, τα οποία παρέχουν έντονους κραδασμούς, παλμούς και ένα ευχάριστο θερμαντικό αποτέλεσμα.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Janell Milano Oleogel Natural Stimulating Gel CBD Based 15ml

    Εμείς οι γυναίκες αξίζουμε ευχαρίστηση και αγάπη σε κάθε ηλικία, δεν συμφωνείτε; Αν ναι, αυτό το φυσικό οικείο oleogel από την Janell, κατασκευασμένο στην Ιταλία χωρίς ορμόνες και οιστρογόνα, είναι και για εσάς. Για την ευχαρίστηση όλων μας και για να σπάσουμε ταμπού, γιατί ο καθένας μας είναι ικανός να ανακαλύψει την εσωτερική του ομορφιά. Το να νιώθεις καλά σημαίνει να μην αγνοείς την αγάπη για το σώμα σου και την οικειότητά σου. Για ΟΛΕΣ τις γυναίκες γεννήθηκε η Τζανέλ.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Luxuria Bio Liquid Vibrator Tingling Effect 15ml

    Luxuria Bio Liquid Vibratoris ένα εξαιρετικά διεγερτικό τζελ με δονητικό αποτέλεσμα με εντελώς φυσικά συστατικά. Η καινοτόμος, απόλυτα οικολογική του φόρμουλα χρησιμοποιεί φυτικά εκχυλίσματα για να προσφέρει στην οικεία περιοχή σας ένα ηλεκτριστικό αποτέλεσμα που αυξάνει τη διέγερση και σας χαρίζει πολύ έντονους και παρατεταμένους οργασμούς. Ιδανικό για να παρέχει έντονη διέγερση και να ενισχύει την ευχαρίστηση.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • KamaSutra Intensify Plus Female Arousal Gel Cooling 15ml

    Ένα οικείο τζελ ενίσχυσης για εκείνη που ενισχύει την αισθησιακή ικανοποίηση με μια απαλή αίσθηση παλμών στο δέρμα. Η μοναδική φόρμουλα ενθαρρύνει την αυξημένη διέγερση και εντείνει την αισθησιακή απόκριση.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • intt Clit Me On Red Fruits Tingling & Warming Effect 15ml

    Το Clit me On είναι ένα σπρέι διέγερσης της κλειτορίδας με νόστιμη γεύση κόκκινων φρούτων που παρέχει έντονο δονητικό, παλλόμενο και θερμαντικό αποτέλεσμα. Τα ενεργά συστατικά του από φυτά του Αμαζονίου αυξάνουν την ευαισθησία της κλειτορίδας, η οποία μπορεί να προσφέρει πιο έντονους οργασμούς.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Swiss Navy Sensual Arousal Gel 10ml 50 pack

    Το Swiss Navy® Sensual Arousal Lubricant είναι τέλειο για ζευγάρια. Αυτή η μοναδική φόρμουλα έχει την ικανότητα να τον ενισχύει και να τονώνει, καθώς και να τον διεγείρει και να τον ικανοποιεί - για μια εκπληκτική εμπειρία! Απόλαυση και αίσθηση και για τους δύο συντρόφους σε ένα μπουκάλι.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Eromed Libi Spray 50ml

    Καμία επιθυμία για κοντινό πλάνο; Κακές αναμνήσεις από την τελευταία φορά; Αλλαξέ το! Αφήστε τον εαυτό σας να φτάσει σε οργασμούς όπως δεν είχατε ποτέ πριν! Αφήστε τον τύπο να σας οδηγήσει στην κορυφή της γυναικείας απόλαυσης! Να θυμάστε ότι από τη λίμπιντο σας εξαρτάται πολύ περισσότερο από όσο νομίζετε! Η ευεξία, η διάθεση και, κατά συνέπεια, η ζωή και οι επαγγελματικές επιτυχίες εξαρτώνται από τη λίμπιντο σας!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • High on Love Diamond Stimulating O Gel 20ml

    Απίστευτα απαλό και πολυτελές, το HighOnLove® Stimulating O'Gel είναι ένας συνδυασμός φυσικών συστατικών με έλαιο σπόρων κάνναβης εξαιρετικής ποιότητας που έχει σχεδιαστεί για να κάνει κάθε ολίσθηση και αφή πιο συναρπαστική, πηγαίνοντας την κορύφωσή σας στο επόμενο επίπεδο.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nuei Valkira Intense Pleasure 50ml

    Εμπνευσμένο από τη δύναμη των πολεμιστών θεών της σκανδιναβικής μυθολογίας, το Valkiria είναι ένα τζελ ενίσχυσης του οργασμού που ενισχύει και αυξάνει την ευαισθησία κατά τη διάρκεια των στενών σχέσεων.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Vibio Wake Stimulating Gel 30ml

    Τζελ διέγερσης κανέλας & τζίντζερ, με βάση το νερό και συμβατό με παιχνίδια σιλικόνης.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Luxuria Bio Warmig Gel Stimulating Effect 30ml

    Το Luxuria Bio Warming Gelis είναι ένα γυναικείο διεγερτικό τζελ θερμότητας, με εντελώς φυσικά συστατικά. Η καινοτόμος οικολογική του φόρμουλα χρησιμοποιεί φυτικά εκχυλίσματα για να προσφέρει στην οικεία περιοχή σας ένα αποτέλεσμα θερμότητας που αυξάνει την ευαισθησία και εντείνει τη διέγερση, ενισχύοντας την ευχαρίστηση, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε πιο έντονους οργασμούς.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Skins Super Excite Clitoral Stimulation Gel 30ml

    Δώσε στον εαυτό σου ό,τι χρειάζεσαι για να συγκεντρώσεις την επιθυμία σου και να απελευθερώσεις τη λίμπιντο σου.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Eromed Libi Gel 100ml

    Παλεύετε με μειωμένη σεξουαλική ορμή; Τότε το LibiGel intimate gel είναι για εσάς! Χάρη σε αυτό, θα νιώσετε ξανά ένα κύμα ερωτικής ενέργειας και θα θέλετε να έρθετε πιο κοντά. Για να πετύχετε έναν μέγα οργασμό, αρκεί να τον εφαρμόσετε στα οικεία μέρη πριν την επαφή. Η σημερινή δυσαρέσκεια με το σεξ θα ξεχαστεί. Το LibiGel θα σας μυήσει σε μια εντελώς νέα διάσταση του σεξ. Θα έχει μεγάλη επίδραση στην καθημερινότητά σας.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • intt Clit Me On Peppermint Tingling & Cooling Effect 15ml

    Το Clit me On είναι ένα σπρέι διέγερσης της κλειτορίδας με νόστιμη γεύση μέντας που παρέχει έντονο δονητικό, παλλόμενο και θερμαντικό αποτέλεσμα. Τα ενεργά συστατικά του από φυτά του Αμαζονίου αυξάνουν την ευαισθησία της κλειτορίδας, η οποία μπορεί να προσφέρει πιο έντονους οργασμούς.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Eros Action Stimulation Gel Relax Intimate Gel 30ml

    Ένα δροσερό, φιλικό προς το δέρμα συμπύκνωμα χαλάρωσης του πρωκτού που χαλαρώνει στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 142 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.