×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Λιπαντικά για πρωκτικό σεξ

Είδη 97 εώς 128 από 189 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Doc Johnson Golden Girl Anal Jelly Clear 53g

    Αυτή η υψηλής ποιότητας πρωκτική ολίσθηση με βάση το πετρέλαιο διευκολύνει την είσοδο, χάρη σε ένα ειδικό απευαισθητοποιητικό συστατικό. Το διαφανές πρωκτικό ζελέ Golden Girl προσφέρει μακράς διαρκείας, υγρή λείανση. Διατίθεται σε εύχρηστο 1,9 oz. περιέχει

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Luxuria Rear Pleasure Anal Relaxing Spray 20ml

    Το Rear Pleasure είναι ένα πρωκτικό σπρέι λοσιόν. Οι εξαιρετικά ενυδατικές και ελαστικές του ιδιότητες σημαίνει ότι χαλαρώνει τη μυϊκή ένταση, μειώνοντας τη συστολή για μέγιστη απόλαυση. Αυτό το σπρέι είναι μια έγκυρη εναλλακτική για την προστασία από κάθε πόνο κατά την πρωκτική επαφή.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 100ml

    Το Fleshlube Slide είναι ένα λιπαντικό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το πρωκτικό σεξ και είναι απαλό για το ευαίσθητο δέρμα. Βελτιώστε τη διάρκεια των οικείων στιγμών σας με αυτό το πιο παχύρρευστο λιπαντικό τζελ μεγαλύτερης διάρκειας. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και με το Fleshlight σας για μια ολοκαίνουργια αίσθηση και μια συνεδρία με πιο αργό ρυθμό.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Stimul8 Anal Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Το premium λιπαντικό S8 Waterbase Anal Cooling προσφέρει μια απολαυστική, μακράς διαρκείας ολίσθηση. ιδανικό για άτακτες περιπέτειες στην κερκόπορτα! Αυτή η εκπληκτική, μακράς διαρκείας φόρμουλα της S8 είναι εντελώς χωρίς paraben, χωρίς φθαλικές ενώσεις, χωρίς γλουτένη, χωρίς θειικά, καθώς και χωρίς πρόσθετα χρώματα ή σκληρά συντηρητικά για μια ακαταμάχητη «φυσική» γοητεία. Όταν εφαρμόζεται, το λιπαντικό S8 Waterbase Anal Cooling έχει απαλή δράση ψύξης στο δέρμα, προσθέτοντας μια ευχάριστη αίσθηση μυρμηγκιάσματος ακριβώς εκεί που θέλετε!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • EasyGlide Sensitive Waterbased Lubricant Anal 150ml

    Το EasyGlide Sensitive Anal είναι ειδικά σχεδιασμένο για ευαίσθητο δέρμα και ιδανικό για πρωκτικό σεξ. Αυτό το πιο παχύρρευστο λιπαντικό έχει φόρμουλα με βάση το νερό και διατίθεται σε ένα βολικό μπουκάλι. Ενισχύει την άνεση των σεξουαλικών δραστηριοτήτων και αναπληρώνει τη φυσική λίπανση του σώματος. Αυτό το λιπαντικό είναι συμβατό με προφυλακτικά λάτεξ από φυσικό καουτσούκ και όλους τους τύπους παιχνιδιών. Η φόρμουλα είναι φιλική προς το pH, vegan και δερματολογικά ελεγμένη.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 100ml

    Αυτό το ειδικό ατομικό λιπαντικό με βάση το νερό για την αντιμετώπιση έντονων αισθήσεων κατά το πρωκτικό σεξ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με όλα τα παιχνίδια. Η πανθενόλη έχει ενυδατική δράση. Το χαμομήλι καταπραΰνει την οικεία περιοχή.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Just Glide Bio Anal 200ml

    Για πολλή διασκέδαση γύρω από την αλήτη!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • System JO Anal H2O Lubricant Warming 120ml

    Το JO Anal H20 Warming είναι το παχύτερο JO Anal H2O που αγαπάτε με μια διεγερτική αίσθηση θέρμανσης. Ζήστε βελτιωμένη αισθησιακή απόλαυση με αυτό το λιπαντικό με βάση το νερό που ξεκινά τη θέρμανση κατά την επαφή.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Αυτό το ειδικό ατομικό λιπαντικό με βάση το νερό για την αντιμετώπιση έντονων αισθήσεων κατά το πρώτο σεξ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με όλα τα παιχνίδια. Η πανθενόλη έχει ενυδατική δράση. Το χαμομήλι καταπραΰνει την οικεία περιοχή.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • EasyGlide Anal Lubricant 500ml

    Ιδανικό για πρωκτική χρήση

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    Η Lumière είναι μια ειδική κρέμα για το δέρμα. Έχει σχεδιαστεί για εφαρμογή στις μασχάλες, στη βουβωνική χώρα ή στο δέρμα γενικά. Η αποκλειστική του σύνθεση μπορεί να επιτρέψει ένα γρήγορο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα, το οποίο διορθώνει τις διαφορές στον τόνο του δέρματος, αφήνοντάς το λαμπερό και ομοιόμορφο.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pjur LIGHT 100ml

    Ψάχνετε για ένα άβιο λιπαντικό αλλά δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς τις εξαιρετικές ιδιότητες ολίσθησης της σιλικόνης; Τότε το pjur Light, με τη φόρμουλα χαμηλότερης σιλικόνης του pjur Original μας με τις κορυφαίες πωλήσεις, είναι ακριβώς το προϊόν για εσάς.

    17,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Gun Oil Silicone Lubricant 120ml

    Το πιο δημοφιλές Gun Oil. Εξαιρετικά λείο, αδιάβροχο και φτιαγμένο για να λειτουργεί όσο εσείς.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 250ml

    Το Fleshlube Slide είναι ένα λιπαντικό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το πρωτικό σεξ και είναι απαλό για το ευαίσθητο δέρμα. Βελτιώστε τη διάρκεια των οικείων στιγμών σας με αυτό το πιο παχύρρευστο λιπαντικό τζελ μεγαλύτερης διάρκειας. Μπορείτε να το κάνετε και με το Fleshlight σας για να δοκιμάσετε μια αίσθηση και μια συνεδρία με πιο αργό ρυθμό.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Hole Water Base Gel Anal Dilation 250ml

    Το Black Hole, αναμφίβολα η καλύτερη επιλογή, διαστολέας και χαλαρωτικό είναι ειδικά σχεδιασμένο για την πρακτική του πρωκτικού σεξ, αποτελώντας το κατ' εξοχήν λιπαντικό διαστολής. Είναι ένα πολύ υψηλής ποιότητας λιπαντικό που συνίσταται τόσο για όλους όσους θέλουν να ξεκινήσουν την πρακτική του πρωκτικού σεξ όσο και για έμπειρους χρήστες. Πολλά ζευγάρια είναι περίεργα, αλλά πολλά δεν τολμούν να δοκιμάσουν… Η ιδέα ότι μπορεί να προκαλέσει πόνο τα κάνει να αφήνουν στην άκρη πολλές φορές είναι πρακτικό, καθώς είναι από τα πιο ευχάριστα.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Eros Hybride Power Anal 200ml

    Τα υβριδικά προϊόντα μας, με τα ειδικά διαμορφωμένα 2 σε 1 σκευάσματα νερού και σιλικόνης, συνδυάζουν όλα τα οφέλη ενός λιπαντικού. Σε συνδυασμό με μια νότα υγρού θα βιώσετε ένα πρωτόγνωρο εφέ ολίσθησης.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Stimul8 Anal Lubricant Waterbased 50ml

    Το premium πρωκτικό λιπαντικό Waterbase S8 προσφέρει μια απολαυστική, μακράς διαρκείας ολίσθηση. ιδανικό για άτακτες περιπέτειες στην κερκόπορτα!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Intimate Earth Mojo Waterbased Anal Relaxing Glide 3ml

    Το MOJO H20 Anal Relaxing Glide αναμειγνύεται με φυσικό έλαιο γαρύφαλλου για να προσφέρει μέγιστη άνεση και ευχαρίστηση με ασφάλεια χωρίς να μουδιάζει. Εξαιρετικά παχύ αίσθηση για μαξιλαρίου. Ασφαλείς για παιχνίδια σιλικόνης! Χωρίς paraben, καθαρό vegan και προφυλακτικό.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Swiss Navy Grease Advanced Premium Lubricant 472ml

    GREASE- Τίποτα δεν είναι αδύνατο! Χωρίς πόνο, χωρίς κέρδος. Το ΝΕΟ μας Advanced Premium λιπαντικό.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Cobeco Pharma Male Anal Lubricant 250ml

    Το MALE Cobeco Anal Lubricant είναι ένα οικείο λιπαντικό με εξαιρετικά παχιά και ολισθηρή υφή. Χάρη στη συγκεκριμένη υφή, το λιπαντικό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για πρωκτική χρήση. Το λιπαντικό έχει ενυδατική και ενυδατική δράση, που συμπληρώνει τη φυσική υγρασία του σώματος. Με αυτόν τον τρόπο, αισθάνεστε περισσότερη άνεση και ευχαρίστηση κατά τη σεξουαλική επαφή. Με το πρωκτικό λιπαντικό MALE Cobeco μπορείτε να απολαύσετε ακόμη περισσότερο την πρωκτική απόλαυση.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shiatsu Anal Relax Spray Beginners 50ml

    Για χαλαρή πρωκτική επαφή. Τα μοναδικά συστατικά βοηθούν στη χαλάρωση των μυών και κάνουν το δέρμα εύκαμπτο. Αυτό επιτρέπει μια ανώδυνη διείσδυση ακόμη και για αρχάριους.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Intimate Earth Soothe Anal Glide 3ml

    Κάντε πολύ ασφαλές και καθαρό ηλεκτρονικό σεξ. Αυτό το εξαιρετικά παχύ φυσικό αντιβακτηριακό λιπαντικό πρωκτού περιέχει φυσικό φλοιό γκουάβα.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • HOT eXXtreme Anal Spray 50ml

    Το Anal Exxtreme Spray είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ηδονική πρωκτική επαφή.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Hole Relax Silicone Base Gel Extra Anal Dilation 100ml

    Black Hole, Χωρίς αμφιβολία η καλύτερη επιλογή, το διαστολέα και το χαλαρωτικό έχει σχεδιαστεί ειδικά για την πρακτική του πρωκτικού σεξ, αποτελώντας το κατ' εξοχήν λιπαντικό διαστολής. Είναι ένα πολύ υψηλής ποιότητας λιπαντικό που συνίσταται τόσο για όλους όσους θέλουν να ξεκινήσουν την πρακτική του πρωκτικού σεξ όσο και για έμπειρους χρήστες.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shiatsu Anal Relax Cream Beginners 50ml

    Για χαλαρή πρωκτική επαφή. Τα μοναδικά συστατικά βοηθούν στη χαλάρωση των μυών και κάνουν το δέρμα εύκαμπτο. Αυτό επιτρέπει μια ανώδυνη διείσδυση ακόμη και για αρχάριους

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Anal Play Gel 30ml

    Αυτό το τζελ έχει βάση το νερό, έτσι ακόμα και τα ταμπού ξεφεύγουν! Είτε είστε ειδικός είτε αρχάριος, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ενυδατώνετε την περιοχή πριν από οποιοδήποτε πρωκτικό παιχνίδι. Αυτό το τζελ περιέχει άρνικα, χαμομήλι και αλόη βέρα που αυξάνουν την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του πρωκτού, μειώνοντας την τριβή κατά τη διείσδυση. Επιπλέον, έχει υπέροχη γεύση και οσμή...μμμμ καρύδας!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Orgie Lube Tube Anal Sensitive 100ml

    Το Lube Tube Anal Sensitive είναι ειδικά σχεδιασμένο για άτομα που είναι πιο ευαίσθητα ή αρχάριους στις απολαύσεις του πρωκτού. Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ που τονώνει και ενυδατώνει τον πρωκτό, καθιστώντας τον πιο ελαστικό. και ασιατική Centella που αντιμετωπίζει πιθανές ρωγμές εξαλείφοντας την ενόχληση μετά το σεξ. Άοσμο και με μακροχρόνια ανώτερη λίπανση. Lube Lube Tube δεν κολλάει και καθαρίζεται και ξεπλένεται εύκολα.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Hole Relax Silicone Base Gel Extra Anal Dilation 40ml

    Black Hole, Χωρίς αμφιβολία η καλύτερη επιλογή, το διαστολέα και το χαλαρωτικό έχει σχεδιαστεί ειδικά για την πρακτική του πρωκτικού σεξ, αποτελώντας το κατ' εξοχήν λιπαντικό διαστολής. Είναι ένα πολύ υψηλής ποιότητας λιπαντικό πρωκτού που συνιστάται τόσο για όλους όσους θέλουν να ξεκινήσουν την πρακτική του πρωκτικού σεξ όσο και για έμπειρους χρήστες.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bathmate Anal Lube 93ml

    Η λίπανση είναι πολύ σημαντική για το πρωκτικό σεξ και είναι εξίσου σημαντικό να παίρνετε το σωστό είδος λιπαντικού. Καθώς ο πρωκτός δεν έχει φυσική λίπανση, το πρωκτικό λιπαντικό πρέπει να είναι παχύτερο και πιο μακροχρόνιο από τα τυπικά λιπαντικά. Έχουμε δημιουργήσει ειδικά αυτό το λιπαντικό για να είναι τέλειο για πρωκτικό σεξ, με μια εξαιρετικά παχιά φόρμουλα με βάση το νερό που το καθιστά ιδανικό για κάθε είδους πρωκτικό παιχνίδι με παιχνίδια ή συντρόφους.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • System JO Anal H2O Lubricant 120ml

    Το JO® H2O ANAL είναι ένα προσωπικό λιπαντικό με βάση το νερό που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την άνεση του οικείου παιχνιδιού. Με σύνθεση με καθαρή φυτική γλυκερίνη, αυτό το προϊόν προσφέρει άνετη ολίσθηση με ποιοτικά συστατικά. Το μεταξένιο λείο, βουτυρένιο σώμα προσφέρει επίσης μακροχρόνια ολίσθηση χωρίς κολλώδη ή κολλώδη υπολείμματα. Το JO® H2O ANAL είναι φιλικό προς τα παιχνίδια, συμβατό με τα περισσότερα υλικά και καθαρίζεται εύκολα.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 120ml

    Το Woman Sensitive AnalEase βασίζεται στην καινοτόμο φόρμουλα Aqua Comfort της Swede με βάση το νερό. Αλλά εδώ, ο Σουηδός έχει προσθέσει επίσης πολλές φυσικές δραστικές ουσίες που έχουν θρεπτικά αποτελέσματα και βοηθούν στην πρόληψη ερεθισμών και δυσφορίας.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Double-F Relax Spray 30ml

    Ο σκληρός πρωκτός δεν ήταν ποτέ ευκολότερος από το Mister B Doble-F Relax Spray. Χαλαρώστε αυτόν τον σφιγκτήρα προτού γεμίσετε παιχνίδια, χέρια ή περισσότερα και αποκτήστε την αίσθηση που θέλετε, χωρίς τον φόβο του πόνου. Αυτό το πρόσφατα διαμορφωμένο σπρέι χαλάρωσης είναι απαλό για το δέρμα, καθώς βοηθά τον πρωκτό σας να προετοιμαστεί με μια μοναδική αίσθηση δροσιάς, επιτρέποντάς του να ανακουφιστεί για ό,τι μπορεί να συμβεί. Τα συστατικά περιλαμβάνουν ψυκτικούς παράγοντες και έλαιο CBD που βοηθούν στη μείωση της έντασης στην περιοχή που ψεκάζεται.

    37,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 189 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.