×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Λιπαντικά σιλικόνης

Είδη 65 εώς 96 από 113 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Wet Stuff Ready Lubricant Capsules Jar 60 pcs

    Οι κάψουλες Wet Stuff Ready είναι μια μοναδική εμπειρία, σχεδιασμένη για χρήση από τον δεκτικό συνεργάτη. Εκπλήξτε τον σύντροφό σας με το πόσο έτοιμοι είστε! Οι κάψουλες μαλακής γέλης μόλις εισαχθούν στον κόλπο ή το ορθό διαλύονται για να απελευθερώσουν 1500 mg υγρού σιλικόνης μακράς διαρκείας. Η βάση του PDMS ταιριάζει με τη σιλικόνη PDMS που χρησιμοποιείται στα προφυλακτικά για βελτιωμένη μείωση του κινδύνου φθοράς για εκτεταμένη διείσδυση.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dr. Müller Ty&Já Lubricant Silicone 50ml

    Υψηλής απόδοσης ιατρικού λιπαντικού με βάση το νερό για χρήση με προφυλακτικά από λατέξ και με χρήση ολίσθησης μεγάλης διάρκειας. Με προσθήκη ελαίου τεϊόδεντρου.

    4,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pjur med Sensitive Glide 2ml 10 pack

    Το pjur®med SENSITIVE glide έχει αναπτυχθεί ειδικά για πολύ ευαίσθητους βλεννογόνους στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Ως εκ τούτου, η γλυκερίνη, τα parabens και οι συντηρητικοί παράγοντες παραλείπονται εσκεμμένα για να γίνει η φόρμουλα όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη, διασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη συμβατότητα με τους βλεννογόνους.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Hole Relax Silicone Base Gel Extra Anal Dilation 100ml

    Black Hole, Χωρίς αμφιβολία η καλύτερη επιλογή, το διαστολέα και το χαλαρωτικό έχει σχεδιαστεί ειδικά για την πρακτική του πρωκτικού σεξ, αποτελώντας το κατ' εξοχήν λιπαντικό διαστολής. Είναι ένα πολύ υψηλής ποιότητας λιπαντικό που συνίσταται τόσο για όλους όσους θέλουν να ξεκινήσουν την πρακτική του πρωκτικού σεξ όσο και για έμπειρους χρήστες.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bijoux Indiscrets Bubblegum 2 in 1 Scented Silicone Massage and Intimate Gel 100ml

    Τζελ 2 σε 1 τσίχλα: ιδανικό για μασάζ και ευχαρίστηση! Αρωματισμένο με το κλασικό άρωμα τσιχλόφουσκας φράουλας, είναι γλυκό, έντονο και διασκεδαστικό να ενισχύει τα οικεία παιχνίδια σας. Μην ντρέπεσαι! Απλώστε μια μικρή ποσότητα και απολαύστε την αίσθηση που έχει στο δέρμα σας. Αυτό το τζελ μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε και παντού στο σώμα σας. ναι, ΠΟΥΘΕΝΑ. Κανείς δεν σας εμποδίζει, οπότε κάντε τις νύχτες του πάθους σας να διαρκέσουν όσο θέλετε!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Eros Double Action Silicone-Based with Delay Lubricant 100ml

    Ιατρικό λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη με επιβραδυντική επίδραση στην αποδεδειγμένη ποιότητα σιλικόνης 100% EROS premium. Εγγυημένη απόλαυση ολίσθησης. Ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας ιδιότητες ολίσθησης, χωρίς να στεγνώνει!

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • EasyGlide Silicone Lubricant 500ml

    Το λιπαντικό σιλικόνης EasyGlide είναι ένα λιπαντικό κατασκευασμένο από σιλικόνη. Κατάλληλο για χρήση με προφυλακτικά από λάτεξ. Δερματολογικά ελεγμένο, άχρωμο και άοσμο. Απλώστε όσο τζελ θέλετε στο επιθυμητό σημείο του σώματος και επαναλάβετε όσο συχνά θέλετε.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Hole Relax Silicone Base Gel Extra Anal Dilation 40ml

    Black Hole, Χωρίς αμφιβολία η καλύτερη επιλογή, το διαστολέα και το χαλαρωτικό έχει σχεδιαστεί ειδικά για την πρακτική του πρωκτικού σεξ, αποτελώντας το κατ' εξοχήν λιπαντικό διαστολής. Είναι ένα πολύ υψηλής ποιότητας λιπαντικό πρωκτού που συνιστάται τόσο για όλους όσους θέλουν να ξεκινήσουν την πρακτική του πρωκτικού σεξ όσο και για έμπειρους χρήστες.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Swiss Navy Silicone Lubricant 59ml

    Καθώς ο πληθυσμός γερνά, υπάρχει μεγάλη ανάγκη να υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα που μπορούν να ανακουφίσουν τα συμπτώματα της γήρανσης και να συμβάλουν σε μεγαλύτερη προσωπική οικειότητα. Το προσωπικό λιπαντικό σιλικόνης είναι ένα τέλειο προϊόν που μπορεί να το κάνει αυτό.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs OxLube Silicone Thick Lush PlayLube 250ml

    Το Oxballs OXLUBE είναι το απόλυτο υλικό: λιπαντικά σχεδιασμένα τόσο εκπληκτικά όσο τα παιχνίδια μας—κάθε φόρμουλα έχει τις ακριβείς εγκαταστάσεις που λαχταρούμε όταν λιπαίνουμε κοκαλιές και φορεία Oxballs, λιπαίνουμε γουρουνάκια φυσικά σιλικόνης Oxballs Platinum, γυαλιστερά γυαλιστερά φουσκωτά.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Voulez-Vous... Silicon Based Lubricant Pina Colada 35ml

    Εφαρμόστε αυτό το τζελ με βάση τη σιλικόνη όπου θέλετε και κάντε απαλό μασάζ.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pjur med Sensitive Glide 2ml 50 pack

    Το pjur®med SENSITIVE glide έχει αναπτυχθεί ειδικά για πολύ ευαίσθητους βλεννογόνους στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Ως εκ τούτου, η γλυκερίνη, τα parabens και οι συντηρητικοί παράγοντες παραλείφθηκαν εσκεμμένα για να γίνει η φόρμουλα όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη, διασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη συμβατότητα με τους βλεννογόνους.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Voulez-Vous... Silicon Based Lubricant Bubblegum 35ml

    Εφαρμόστε αυτό το τζελ με βάση τη σιλικόνη όπου θέλετε και κάντε απαλό μασάζ.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs OxLube Silicone Thick Lush PlayLube 130ml

    SILICONE OXLUBE: είμαστε τόσο περήφανοι για αυτήν την αγνή πλούσια ΣΙΛΙΚΟΝΗ – είναι εξαιρετικά πλούσια σε 3 συστατικά με μέγιστο πάχος, με μηδενικά υλικά πλήρωσης – είναι ζεστή και λιωμένη και πραγματικά λεία – γι' αυτό χρησιμοποιήστε τη με φειδώ.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Wicked Ultra Silicone Lubricant 120ml

    Η σειρά Ultra λιπαντικών σιλικόνης ανώτερης ποιότητας είναι σχεδιασμένη για την πιο μεταξένια αίσθηση χωρίς να είναι ποτέ βαριά ή λιπαρά. Με εγγύηση ότι δεν θα είναι ποτέ κολλώδεις ή κολλώδεις, οι εκπληκτικά μακράς διαρκείας φόρμουλες είναι ιδανικές για εκτεταμένες συνεδρίες τόσο μέσα όσο και έξω από το νερό.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Gun Oil Silicone Lubricant 237ml

    Το πιο δημοφιλές Gun Oil. Εξαιρετικό, αδιάβροχο και φτιαγμένο για να λειτουργεί όσο εσείς.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pjur med Soft Glide 1,5ml 10 pack

    Η φόρμουλα σιλικόνης pjur®med SOFT glide έχει αναπτυχθεί ειδικά για πολύ ξηρούς και ευαίσθητους βλεννογόνους στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Η συμπυκνωμένη φόρμουλα με σιλικόνη υψηλής ποιότητας έχει εμπλουτιστεί με λάδι jojoba και παρέχει εξαιρετικά και εξαιρετικά μακροχρόνια λίπανση και ελαστική αίσθηση στο δέρμα. Το έλαιο jojoba ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και έχει απαλυντικές και καταπραϋντικές πληροφορίες.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pjur Original 1,5ml 50 pack

    Το ολοκληρωμένο προϊόν μας για μέγιστη απόλαυση. Το pjur® ORIGINAL είναι το πρώτο και πιο δημοφιλές προσωπικό λιπαντικό σιλικόνης στον κόσμο.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Control Lub Gel Infinity 75ml - SALE exp. 04/2024

    Γεμίστε τις οικείες στιγμές σας με την άνεση και την ασταμάτητη λίπανση του Infinity, το λιπαντικό τζελ μακράς διαρκείας με βάση τη σιλικόνη που είναι 100% Κατασκευασμένο στην Ιταλία. Αισθησιακό και ζεστό στην αφή, διευκολύνει την κολπική και πρωκτική διείσδυση, κάνοντας κάθε εμπειρία πιο ομαλή με πιο έντονες αισθήσεις. Συμβατό με προφυλακτικά.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Eros Action Silicone-Based Cooling Effect Lubricant 100ml

    Διεγερτικό λιπαντικό gel με βάση τη σιλικόνη με δροσιστική δράση και λεπτό άρωμα μέντας. Εγγυάται καθαρή απόλαυση ολίσθησης και εξαιρετικά μακροχρόνια λίπανση χωρίς να στεγνώνει.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pjur med Soft Glide 1,5ml 50 pack

    Η φόρμουλα σιλικόνης pjur®med SOFT glide έχει αναπτυχθεί ειδικά για πολύ ξηρούς και ευαίσθητους βλεννογόνους στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Η συμπυκνωμένη φόρμουλα με σιλικόνη υψηλής ποιότητας έχει εμπλουτιστεί με λάδι jojoba και παρέχει εξαιρετική και εξαιρετικά μακροχρόνια λεία λίπανση και ελαστική αίσθηση στο δέρμα. Το έλαιο jojoba ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και έχει απαλυντικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Eros Classic Silicone Bodyglide 30ml

    Λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη με μοναδική σύνθεση στην αξιόπιστη 100% κορυφαία ποιότητα σιλικόνης EROS. Εγγυάται απόλυτη ευχαρίστηση ολίσθησης και εξαιρετικά μακροχρόνια λίπανση χωρίς στέγνωμα. Απλώς εφαρμόστε στα επιθυμητά μέρη του σώματος.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Swiss Navy Premium Silicone-Based Anal Lubricant 118ml

    Το Swiss Navy Premium Anal Lubricant είναι μια φόρμουλα με βάση τη σιλικόνη μακράς διαρκείας που είναι μεταξένια λεία και περιέχει λάδι από φύλλα γαρύφαλλου και συστατικά υψηλής ποιότητας. Η προσθήκη του Γαρύφαλλου υποστηρίζει πιο άνετο πρωκτικό παιχνίδι.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Me You Us Slix Prime Silicone Lubricant Transparent 250ml

    Το Me You Us Slix Prime Silicone Lubricant έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει τέλεια ολίσθηση, προσθέτοντας επιπλέον άνεση και αίσθηση σε κάθε συνεδρία. Αυτό το λιπαντικό έχει σχεδιαστεί για πιο μακροχρόνια απόλαυση, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε το παιχνίδι σας χωρίς την ανάγκη συχνής επανεφαρμογής.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Eros Action Silicone-Based Lubricant 100ml

    Ιατρικό λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη με μοναδική φόρμουλα – 100% ποιοτική σιλικόνη υψηλής ποιότητας EROS δοκιμασμένη στο χρόνο. Εγγυημένη απόλαυση ολίσθησης. Ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας ιδιότητες ολίσθησης, χωρίς να στεγνώνει!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Cobeco Pharma Body Lube Silicone Based 250ml

    Το CBL Cobeco Body Lube Silicone Based είναι ένα οικείο λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη με ενυδατική δράση και χαρακτηριστική ολίσθηση και μεταξένια απαλή υφή, που διεγείρει επιπλέον τις αισθήσεις.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Heros Super Concentrated Silicone Lubricant 200ml

    Το λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη Lubricant Heros βασίζεται στη σιλικόνη. Τα λιπαντικά σιλικόνης είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά προσφέρουν ορισμένα σημαντικά πλεονεκτήματα. Το HEROS έχει πολύ μεγάλη λίπανση, επειδή τα μόρια σιλικόνης παραμένουν περισσότερο στο δέρμα.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pjur med Premium Glide 1,5ml 50 pack

    Το pjur®med PREMIUM glide είναι ειδικά σχεδιασμένο για ξηρό ή εξαιρετικά ευαίσθητο βλεννογόνο στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Η μοναδική φόρμουλα, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας σιλικόνες χωρίς συντηρητικά, καθιστά αυτή τη δοκιμασμένη φόρμουλα συμβατή με τους περισσότερους τύπους δέρματος και βλεννογόνων. Το pjur® med PREMIUM δεν φράζει τους πόρους, αφήνοντας το δέρμα μεταξένιο και λείο.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Cobeco Pharma Body Lube Silicone Based 50ml

    Το CBL Cobeco Body Lube Silicone Based είναι ένα οικείο λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη με ενυδατική δράση και χαρακτηριστική ολίσθηση και μεταξένια απαλή υφή, που διεγείρει επιπλέον τις αισθήσεις.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • MixGliss Silicone Lubricant Beach Coconut 50ml

    Με το MIXGLISS BEACH, χαρίστε στον εαυτό σας ένα απαλό και εξωτικό μασάζ και μεταφερθείτε αμέσως σε μια παραλία γεμάτη καρύδες!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Stimul8 Silicon Extreme Glide 100ml

    S8 Extreme Glide - το αποκορύφωμα των λιπαντικών με βάση τη σιλικόνη που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν τις προσωπικές σας εμπειρίες.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • BodyGliss Diamond Collection Silky Touch Lube 50ml

    Ζήστε ακόμα περισσότερη απαλότητα και ενθουσιασμό με το λιπαντικό BodyGliss pure as diamonds με βάση τη σιλικόνη. Το BodyGlis προσφέρει την υψηλής ποιότητας καθαρή παραλλαγή λαδιού σιλικόνης διμεθικόνης σε υψηλό ποσοστό, η οποία δίνει τέλεια ολίσθηση. Απολαύστε μια υπέροχα αισθησιακή αίσθηση και χρησιμοποιήστε αυτό το λιπαντικό όπου θέλετε. Το λιπαντικό είναι άοσμο και χωρίς ορμόνες. Χάρη στο σύστημα υγιεινής αντλίας έχετε πάντα την επιθυμητή ποσότητα.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 113 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.