×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g

Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g

Το Mangaro Plantation βρίσκεται στην περιοχή Ambohimarina, στην κοιλάδα του ποταμού Sambirano στη βορειοδυτική Μαδαγασκάρη. Κέρδισε το όνομά του από το όνομα της ζούγκλας που περιβάλλει τα κακαόδεντρα με τη σκιά του - Mangamaro «Γη όπου μεγαλώνουν τα δέντρα μάνγκο». Το χώμα, το οποίο τα δέντρα μάνγκο τρέφουν για αιώνες, δίνει στους κόκκους του κακάο μια μοναδική εξωτική γεύση. Εδώ καλλιεργούνται κόκκοι κακάο της εξαιρετικά αρωματικής και σπάνιας ποικιλίας Criollo.

Μάρκα:

Michel Cluizel

7,90 €

5,90 €

Σε απόθεμα

Λεπτομέρειες

Υψηλό ποσοστό - 50% - σοκολάτα φυτείας γάλακτος από τη Μαδαγασκάρη. Μαλακή, κρεμώδης, λεία σοκολάτα. Εκτιμάται για την αρχή του με μέλι-καραμέλα, που εξελίσσεται σε γεύσεις τροπικών φρούτων και σταφίδας, ακολουθούμενη από μια επίγευση με νότες από ελαφρύ μέλι και μελόψωμο. Αυτή η σύνθεση φέρνει ένα χαρούμενο, διαφωτιστικό συναίσθημα.

Το Mangaro Plantation βρίσκεται στην περιοχή Ambohimarina, στην κοιλάδα του ποταμού Sambirano στη βορειοδυτική Μαδαγασκάρη. Κέρδισε το όνομά του από το όνομα της ζούγκλας που περιβάλλει τα κακαόδεντρα με τη σκιά του - Mangamaro «Γη όπου μεγαλώνουν τα δέντρα μάνγκο». Το χώμα, το οποίο τα δέντρα μάνγκο τρέφουν για αιώνες, δίνει στους κόκκους του κακάο μια μοναδική εξωτική γεύση. Εδώ καλλιεργούνται κόκκοι κακάο της εξαιρετικά αρωματικής και σπάνιας ποικιλίας Criollo.

Ο Michel Cluizel έρχεται το 2021 με μια νέα έκδοση στην οποία ενισχύει τη γεύση των σοκολατών φυτείας του αυξάνοντας την περιεκτικότητα σε κόκκους κακάο σε τουλάχιστον 70% για τις μαύρες σοκολάτες και 47% για τις σοκολάτες γάλακτος. Όταν φτιάχνει σοκολάτες, νοιάζεται για κάθε βήμα της σοκολάτας. Στη συσκευασία θα βρείτε πλέον χαρακτηριστικά σημάδια της χώρας προέλευσης των κόκκων κακάο. Εκτός από το όνομα της φυτείας, θα μάθετε επίσης το όνομα της περιοχής και βασικές γευστικές νότες.

Έλαβε βραβεία από διεθνείς διαγωνισμούς:

χάλκινο μετάλλιο, Academy of Chocolate, Λονδίνο, 2009, κατηγορία "Best Milk Chocolate Bar"
πρώτη θέση, Salon du Chocolat, Παρίσι, 2009
φιναλίστ, International Chocolate Awards, 2014, κατηγορία "Bars - Milk plain/origin bars"
Συστατικά: πλήρες γάλα σε σκόνη, κόκκους κακάο, βούτυρο κακάο, ζάχαρη, πραγματική βανίλια Bourbon. Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς και γλουτένη.

Εξαιρετική ποιότητα συστατικών: Όταν πρόκειται για συστατικά, ο Michel Cluizel νοιάζεται πραγματικά. Κατοχύρωσε μάλιστα το εμπορικό σήμα «Nobles Ingredients», που στην πράξη σημαίνει ότι χρησιμοποιεί στα προϊόντα του:

μόνο αγνό βούτυρο κακάο, χωρίς καμία πρόσμειξη φυτικών λιπαρών,
φυσική βανίλια Bourbon αντί για βανιλίνη,
δεν χρησιμοποιεί λεκιθίνη σόγιας ή τεχνητά αρώματα,
και όλα τα προϊόντα είναι 100% χωρίς την παρουσία γενετικά τροποποιημένων οργανισμών.


Βάρος και μέγεθος: 70g, 161×79×7 mm

Το εργοστάσιο σοκολάτας της οικογένειας Michel Cluizel παράγει εξαιρετική σοκολάτα από το 1948. Βρίσκεται στη Νορμανδία στη βόρεια Γαλλία.

Το "Great Taste Award" είναι το αντίστοιχο του κόσμου των καλοφαγάδων με τα Όσκαρ της ταινίας. Η βρετανική ένωση «Guild of Fine Food» το βραβεύει ετησίως στα καλύτερα ποιοτικά και νόστιμα προϊόντα διατροφής της σχετικής κατηγορίας.

Η Ακαδημία Σοκολάτας ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 2005. Εκτός από την αξιολόγηση της ποιότητας των σοκολάτας που ακολουθείται από ετήσια βραβεία, ο κύριος στόχος της είναι να παρακινήσει τους παραγωγούς σοκολάτας να συμμετάσχουν σε βιώσιμο δίκαιο εμπόριο.

Το Salon du Chocolate είναι μια διεθνής έκθεση σοκολάτας που πραγματοποιείται κάθε φθινόπωρο στο Παρίσι.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Μάρκα Michel Cluizel
Κατηγορίες Σοκολάτα γάλακτος, Michel Cluizel

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.