×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!
  • Michel Cluizel Plantation Mokaya Bio 75% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mokaya Bio 75% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mokaya Bio 75% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mokaya Bio 75% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mokaya Bio 75% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mokaya Bio 75% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mokaya Bio 75% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mokaya Bio 75% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mokaya Bio 75% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mokaya Bio 75% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mokaya Bio 75% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mokaya Bio 75% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mokaya Bio 75% 70g

Michel Cluizel Plantation Mokaya Bio 75% 70g

Εκλεκτή μαύρη σοκολάτα με εξαιρετικά μακρά επίγευση. Μια οικεία γνωριμία με αυτή τη σοκολάτα οδηγεί μέσα από τις γεύσεις των εξωτικών φρούτων μέσα από τις νότες των αποξηραμένων φρούτων, τη γεύση των καβουρδισμένων κόκκων κακάο σε μια κορύφωση δέκα λεπτών με έντονη σοκολάτα. Η σοκολάτα είναι βιολογική, χωρίς γλουτένη και vegan.

Μάρκα:

Michel Cluizel

7,90 €

6,90 €

Σε απόθεμα

Λεπτομέρειες

Εκλεκτή μαύρη σοκολάτα με εξαιρετικά μακρά επίγευση. Μια οικεία γνωριμία με αυτή τη σοκολάτα οδηγεί μέσα από τις γεύσεις των εξωτικών φρούτων μέσα από τις νότες των αποξηραμένων φρούτων, τη γεύση των καβουρδισμένων κόκκων κακάο σε μια κορύφωση δέκα λεπτών με έντονη σοκολάτα. Η σοκολάτα είναι βιολογική, χωρίς γλουτένη και vegan.

Η φυτεία Mokaya βρίσκεται στο Μεξικό στην περιοχή Chiapas - το λίκνο της καλλιέργειας κακάο. Ήδη πριν από δύο χιλιάδες χρόνια, οι Mokay, οι ντόπιοι αυτόχθονες Ινδιάνοι που ζούσαν κυρίως με το ψάρεμα, παρασκεύαζαν ένα ποτό από πολτό κακάο και φασόλια - την πρώτη «σοκολάτα» στον κόσμο. Την αποκαλούσαν «κακαβά».

Αν θέλετε να απολαύσετε μια επίσκεψη στη φυτεία από την άνεση του σπιτιού σας, ρίξτε μια ματιά στο βίντεο από τη φυτεία Mokaya.

Έλαβε βραβεία από διεθνείς διαγωνισμούς:

1 αστέρι – Βραβείο Great Taste, Guild of Fine Food Association, Λονδίνο, 2021
χρυσό μετάλλιο, Academy of Chocolate, 2021, κατηγορία "Best Dark Chocolate Bean-to-Bar"
για τον προκάτοχό του 66% Mokaya: ασημένιο μετάλλιο, Academy of Chocolate, 2013, κατηγορία "Best Dark Chocolate Bean-to-Bar"
για τον προκάτοχό του 66% Mokaya: ασημένιο μετάλλιο, Διεθνή Βραβεία Σοκολάτας, Ευρωπαϊκός τελικός 2018, κατηγορία "Σκούρες μπάρες απλές/προέλευσης"
για τον προκάτοχό του 66% Mokaya: χρυσό μετάλλιο - Ειδικό βραβείο - βιολογικά, Διεθνή Βραβεία Σοκολάτας, Ευρωπαϊκός τελικός 2018, κατηγορία "Σκούρες μπάρες απλής/προέλευσης"
για τον προκάτοχό του 66% Mokaya: ασημένιο μετάλλιο, Academy of Chocolate, 2019, κατηγορία "Bean to Bar Seasoned"
Συστατικά: κόκκοι κακάο από τη φυτεία Mokaya, ζάχαρη, βούτυρο κακάο. Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς, γάλα και γλουτένη.

Προϊόν της γεωργίας BIO, πιστοποίηση BIO: FR-BIO-10, CZ-BIO-003.

Εξαιρετική ποιότητα: Ο Michel Cluizel συνεργάζεται στενά με τους αγρότες και τους υποστηρίζει για τη διατήρηση των παραδοσιακών μεθόδων καλλιέργειας και ζύμωσης κόκκων κακάο. Εξασφαλίζει δίκαιες συνθήκες για τη γεωργία και τη ζωή. Για να διατηρήσει συγκεκριμένες γεύσεις, ο Michel Cluizel χρησιμοποιεί μακρύ ψήσιμο σε χαμηλές θερμοκρασίες. Για να επιτύχει τις ασυναγώνιστες γεύσεις των σοκολατών του, ο Cluizel δοκίμαζε συχνά περισσότερους από 20 συνδυασμούς μεθόδων ζύμωσης και ψησίματος. Το πραγματικό ψήσιμο, άλεσμα και ανάμειξη των κόκκων κακάο πραγματοποιείται ήδη στη Γαλλία στο Voiron.

Όσον αφορά τα συστατικά, ο Michel Cluizel νοιάζεται πραγματικά. Κατοχύρωσε μάλιστα το εμπορικό σήμα «Nobles Ingredients», που στην πράξη σημαίνει ότι χρησιμοποιεί στα προϊόντα του:

μόνο αγνό βούτυρο κακάο, χωρίς καμία πρόσμειξη φυτικών λιπαρών,
φυσική βανίλια Bourbon αντί για βανιλίνη,
δεν χρησιμοποιεί λεκιθίνη σόγιας ή τεχνητά αρώματα.


Η εταιρεία εγγυάται επίσης ότι καμία πρώτη ύλη δεν έχει περάσει από τη διαδικασία ακτινοβόλησης ή ιονισμού.


Βάρος και μέγεθος: 70g, 161×79×7 mm

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Μάρκα Michel Cluizel
Κατηγορίες Μαύρη σοκολάτα, Michel Cluizel

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.