×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δώρα για άνδρες

Είδη 33 εώς 64 από 74 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Paloqueth Electric Thrusting & Rotating Masturbator with 7 Modes and Realistic 3D Channel Red

    Σχεδιασμός οργασμού με 7 λειτουργίες και ένα κουμπί: Αυτός ο ηλεκτρικός αυνανιστής προσφέρει τηλεσκοπική λειτουργία 7 λειτουργιών και περιστρεφόμενη λειτουργία μασάζ, σεξουαλικό παιχνίδι για άνδρες που διεγείρει το πέος, θα νιώσετε διαφορετική διέγερση σε 7 συχνότητες δόνησης. Κύπελλο Hands-free Man Masturbator, ο σχεδιασμός οργασμού με ένα κουμπί σας δίνει συνεχή διέγερση, αυνανιστής στην πιο δυνατή λειτουργία αναρρόφησης και λειτουργία δόνησης, έτσι ώστε να ρουφάει το πέος σας ρουφάει και δονείται.

    103,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth 360° Rotating Prostate Massager with Remote Black

    Θέλετε να ανακαλύψετε νέα ύψη ευχαρίστησης από την έντονη διέγερση της περιοχής του πρωκτού και του προστάτη; Μόνο αυτός ο περιστρεφόμενος και δονούμενος διεγέρτης θα σας προσφέρει πραγματικά εκλεπτυσμένη απόλαυση και αξέχαστες στιγμές ικανοποίησης. Ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά του είναι προσαρμοσμένα στις επιθυμίες σας, οπότε ελάτε να το δοκιμάσετε!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Men Heat Vibration

    Το Satisfyer Men Heat Vibration διαθέτει μια καινοτόμο λειτουργία θερμότητας που κάνει την ευχαρίστησή σας εκπληκτικά ρεαλιστική. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη λειτουργία θέρμανσης χρησιμοποιώντας 3 επίπεδα έως και 40 βαθμούς Κελσίου και αφήστε την παρήγορη ζεστασιά στο απαλό και ομαλό τούνελ αγάπης να σας τρελάνει εντελώς. Εάν κλείσετε τα μάτια σας με έκσταση γεμάτη ευχαρίστηση και αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί στην κορυφή της ευχαρίστησης, θα ξεχάσετε αστραπιαία ότι έφτασες εδώ με ένα παιχνίδι! Δεν το πιστεύετε; Τότε δοκιμάστε το!

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pjur med Premium Glide 100ml

    Το ολοκληρωμένο προϊόν μας για μέγιστη απόλαυση. Το pjur® ORIGINAL είναι το πρώτο και πιο δημοφιλές προσωπικό λιπαντικό σιλικόνης στον κόσμο.

    17,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Men One

    Στρες στη δουλειά; Χαλαρώστε με τους Satisfyer Men. Με το Satisfyer Men, απλώς ρυθμίστε μόνοι σας το επίπεδο πίεσης. Ανάλογα με το πώς σας αρέσει, ο καινοτόμος εσωτερικός ρυθμιστής πίεσης δημιουργεί ένα ισχυρό ή απαλό κενό. Το σέξι αποτέλεσμα: το Satisfyer Men καταπίνει ουσιαστικά το πέος σας. Μια αίσθηση που θα σας φέρει σε μια έντονη κορύφωση.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Power Ring

    Αυτό το φωτοστέφανο χαϊδεύει με αγάπη τον ανδρισμό σου, αλλά αυτό που κάνεις με αυτό κάθε άλλο παρά αθώο είναι! Το δαχτυλίδι Satisfyer δίνει στον ανδρισμό σας μια αισθησιακή αναβάθμιση, εξασφαλίζοντας εσείς και ο σύντροφός σας μια ευχάριστη αίσθηση που διαρκεί. Αυτό το μικρό φερέι χαράς είναι ιδανικό για χρήση μαζί και θα προσθέσει πολλές χαρούμενες εμπειρίες στην ερωτική σας ζωή!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pjur Analyse Me! 100ml

    pjur® ανάλυσέ με! glide – η καινοτόμος φόρμουλα σιλικόνης με φυσικά ενεργά συστατικά αναπτύχθηκε ειδικά για χρήση στην πρωκτική επαφή, εξασφαλίζοντας χαλαρή απόλαυση.

    21,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Tantaly Cecilia 9kg Realistic Cute Sex Ass

    Η Σεσίλια, η οποία είναι μια νεαρή γυναίκα, έχει έναν χαριτωμένο και μικρό πισινό που ζυγίζει 18,7 LB. Επομένως, μπορείτε να κάνετε σκυλίσιο σεξ μαζί της πιο εύκολα. Το μικροσκοπικό σώμα της και το απαράμιλλο σφιχτό της τούνελ είναι ιδανικά για την ανάγκη σας για πραγματικό σεξ, ενώ είναι επίσης εύκολο να καθαριστεί και να μετακινηθεί, κάτι που σίγουρα μπορεί να συναντήσει το kinky σεξ σας σε διάφορα μέρη.

    429 €

    349 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    Το Fuck-O-Matic™ ενισχύει τον αυνανισμό με ισχυρή αναρρόφηση για την απόλυτη εμπειρία χαϊδευτή. Είναι μια τέλεια καταιγίδα αίσθησης για αυξημένες συνεδρίες σόλο σεξ που μπορούν να προσαρμοστούν στις προσωπικές σας διαθέσεις! Ετοιμαστείτε για εκρηκτική δόνηση hands-free που περιβάλλει τις μπάλες σας με σειρές και σειρές απαλών κομματιών απόλαυσης. Η απόλυτη εμπειρία αυνανισμού σας είναι έτοιμη όταν είστε!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Tantaly Scarlett 7kg Cute Youthful Sex Doll

    Η Scarlett είναι μια νεαρή γυναίκα που έχει έναν ζουμερό και χαριτωμένο πισινό. Ενώ η Σκάρλετ δεν μπορεί να αποκαλείται γυναίκα με επίπεδο στήθος. Είναι περήφανη που έχει δύο φουσκωτά βυζιά. Έτσι θα απολαύσετε γρήγορα τις προκλητικά τεντωμένες θηλές και τα ζωηρά βυζιά της. Λόγω του βέλτιστου βάρους του αυνανιστή της, αισθάνεστε τόσο εύκολο να περάσετε υπέροχα μαζί της και μετά από αυτό, είναι επίσης εύκολο να την καθαρίσετε και να την αποθηκεύσετε για επόμενη χρήση.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Karen Sex Doll 5.5kg

    Έχει ισχυρή εσωτερική δομή και έτσι διατηρεί το σχήμα του αρκετά όμορφα γιατί. Η σπονδυλική στήλη προσθέτει μεγάλη ακαμψία σε αυτήν. Το μεταλλικό σπινάρισμα είναι ικανό να απορροφά βαριές κρούσεις με την πάροδο του χρόνου χωρίς να παραμορφώνεται.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Anita Sex Doll 6.5kg

    Το βάρος αυτής της σεξουαλικής κούκλας παίζει ΜΕΓΑΛΟ ρόλο στην εμπειρία. Με το βάρος του μπορείτε να το τοποθετήσετε κάτω και να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να κινείται. Το γεγονός ότι μπορείτε να στηρίξετε αυτήν την σεξουαλική κούκλα οπουδήποτε με τα χέρια ελεύθερα και να την παρακολουθήσετε να κουνιέται πίσω είναι καταπληκτικό, πολύ καλύτερο από το να το κάνετε με φλόγα*φως άνδρας αυνανιστής κατά τη γνώμη μας. Οι οπές του πρωκτού και του κόλπου είναι ρεαλιστικές με τη σωστή ποσότητα λιπαντικού. Μέσα έχει πολύ καλή αίσθηση με πολλές ευχάριστες αισθήσεις και αίσθηση σφιχτού πιπιλίσματος.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Leten SM Future Pro Super Masturbator

    Αυτός ο φουτουριστικός αυνανισμός για άνδρες λειτουργεί με σταθερή σύνδεση στα 220V και περιέχει διάφορες λειτουργίες για να σας προσφέρει έναν εκπληκτικό έντονο οργασμό. Αυτό το προϊόν συνοδεύεται από 2 διαφορετικά μανίκια, ένα καλώδιο τροφοδοσίας 220 V με προσαρμογέα και ένα μπουκάλι άρωμα.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Lisa Sex Doll 2.2kg

    Το ανδρικό παιχνίδι αυνανισμού έχει δύο εντυπωσιακά κανάλια. Και οι δύο είσοδοι είναι σφιχτές και παρέχουν περισσότερο από αρκετό μήκος και ποικίλη υφή. Οι τρύπες είναι διεγερτικές με τον δικό τους τρόπο, αλλά είναι πιο κοντά σε μια ρεαλιστική εμπειρία με πολύ πιο απαλό εσωτερικό από άλλες προσφορές. Με αυτό, μπορείτε να περιμένετε μια μεγαλύτερη διάρκεια συνεδρίας με μεγαλύτερο φινίρισμα από ό,τι θα είχατε κανονικά.

    87,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Margaret Sex Doll 7.7kg

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν έρχονται σύντομα.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Realistic Masturbator Lifelike Pocket Pussy Brown

    Τι θα γινόταν αν είχατε έναν υπέροχο μικρό κόλπο να σας περιμένει στο σπίτι μέρα με τη μέρα, απόγευμα μετά το βράδυ, περιμένοντας το παιδί σας; Θα λαχταρούσε να το πιάσεις, να σύρεις το μέλος σου μέσα και να το καβαλήσεις πάνω-κάτω μέχρι να πλημμυρίσει από τον χυμό σου; Και τι θα γινόταν αν υπήρχε ένας σφιγμένος πρωκτός εκεί μέσα με τον κόλπο της; Χωρίς χρόνο για χάσιμο, αυτό το σαγηνευτικό μουνί από το Paloqueth θα μετατρέψει αυτή τη συναρπαστική φαντασίωση σε απόδοση πραγματικότητα!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Suck-O-Mat 2.0

    Η συστηματική περαιτέρω ανάπτυξη του SUCK-O-MAT 1.1!

    619 €

    309 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Malesation Magical Boy Inflatable Vibrator

    Φουσκωτό δονούμενο πέος με απελευθέρωση αέρα και 7 ισχυρές λειτουργίες, αδιάβροχο. Επεκτείνετε σε περισσότερο από το διπλάσιο μέγεθος.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Pamela Doll - The Inflatable Doll

    Κούκλα με 3 ανοίγματα, σέξι σύκο και ξανθά μαλλιά.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Tenga Air-Tech Strong

    Ανακαλύψτε την αίσθηση της αεροδιέγερσης. Μετά από πολλά σχόλια των καταναλωτών και του εμπορίου, η TENGA σχεδίασε επιτέλους έναν υγιεινό, επαναχρησιμοποιήσιμο αυνανιστή τύπου CUP!

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Tantaly Morgpie 29kg Pornstar Life Like Sex Doll

    Η Tantaly και η Morgpie κυκλοφόρησαν από κοινού την πρώτη πορνοστάρ σεξ κούκλα της Tantaly χρησιμοποιώντας τεχνολογία 3D, αποκαθιστώντας σε μεγάλο βαθμό τις αναλογίες του σώματος της Morgpie. Με ύψος περίπου 31,5 ίντσες και βάρος περίπου 63 κιλά, έχει πληθωρικό στήθος, ζουμερό και γευστικό κόλπο και τέλεια τονισμένο και σφριγηλό πισινό. Δεν χρειάζεται πλέον να φαντασιώνεστε για τον Morgpie. απλά αγγίξτε αληθινά και αφεθείτε στο σέξι και όμορφο σώμα της.

    1.539 €

    959 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Tantaly Nicole 18kg Lightweight Huge Papaya Breasts Sex Doll

    Η Nicole είναι η πρώτη ελαφριά κούκλα σεξ με τον κορμό της Tantaly που έχει μεγάλο στήθος από παπάγια. Χρησιμοποιώντας την προηγμένη διαδικασία σχεδίασης κούκλας, το βάρος και το στήθος της Nicole προσφέρουν ένα πολύ επιθυμητό αποτέλεσμα. Το μικρότερο βάρος σάς επιτρέπει να αλλάζετε ελεύθερα τις αγαπημένες σας στάσεις σεξ. Επιπλέον, το στήθος της είναι τεράστιο και αρκετά απαλό για να σας σοκάρει και να εκπληρώσει την επιθυμία σας για παιχνίδι στο στήθος.

    1.149 €

    879 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Γνωρίστε την Calor, το πρώτο μας λανσάρισμα για το 2022 και την τελευταία προσθήκη στη σειρά μας για σεξ μεγάλων αποστάσεων! Ο Calor είναι ένας συμπαγής αρσενικός αυνανιστής θέρμανσης ελεγχόμενου βάθους.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Ελεγχόμενος εξ αποστάσεως μέσω APP, εγκαταλείψτε την εξουσία και αφήστε τον σύντροφό σας να σας κρατήσει σε ένα ταξίδι ευχαρίστησης, από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Παρουσιάζουμε την πρώτη στο είδος της τεχνολογία αυνανισμού γαλακτοπαραγωγής που έχει σχεδιαστεί για να περιβάλλει πλήρως τον άξονά σας με δονούμενη, περιστροφική διέγερση για την απόλυτη εμπειρία ευχαρίστησης!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Νέο
  • Tenga Deep Throat Cup Ultra Size

    Το σχήμα κλεψύδρας του Deep Throat CUP παρέχει εξαιρετική στεγανότητα. Οι βαλβίδες ειδικές ένα εικονικό κενό μέσα στο CUP για να προσφέρουν μια εκπληκτική αίσθηση πιπιλίσματος.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Realistic Silicone Feet with Vagina Right

    Το στήθος και οι γλουτοί δεν είναι ακριβώς το δικό σας; Μην ανησυχείς, σε σκεφτόμαστε κι εμείς και παρουσιάζουμε μια πολυαναμενόμενη νέα προσθήκη στο γκάμα μας - το πόδι αυνανισμού! Είναι γοητευτικά ρεαλιστικό, μεταξένιο απαλό, έχει όμορφα σμιλεμένα δάχτυλα και κάτι επιπλέον - έναν κόλπο στο πόδι. Διεισδύστε βαθιά στο πόδι και ζωντανέψτε τις φαντασιώσεις σας!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Swan Ultimate Personal Shaver Men

    Για μεταξένια λεία επιδερμίδα χωρίς κοψίματα, κοψίματα ή χτυπήματα ξυραφιού, το νέο Ultimate Personal Shaver της Swan είναι σχεδόν εδώ. Αυτή η δέσμη περιλαμβάνει ένα τρίμερ για γένια για τέλεια περιποίηση του προσώπου και του λαιμού σας.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Thrusting Male Masturbator with 10 Thrusts & Rotations

    Ρεαλιστικός ανδρικός χαϊδευτής για μια συναρπαστική εμπειρία: Αυτό το μοναδικό ανδρικό παιχνιδάκι χαϊδάσης έχει μια ρεαλιστική αίσθηση που σας τυλίγει με απόλυτη απόλαυση. Οι κινήσεις περιστροφής και ώθησης, μαζί με άφθονες ποσότητες λιπαντικού ήταν αρκετές για να σας στείλουν την άκρη σε χρόνο ρεκόρ. Επιπλέον, αυτός ο ωστικός αυνανιστής διαθέτει οθόνη LED και ένα καθαρό παράθυρο για να παρακολουθείτε τι συμβαίνει όταν αλλάζετε τις επιλογές σας.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Candy Posing Pouch

    Ξεχάστε το μετάξι, τη λίκρα ή το δέρμα – το μόνο υλικό για φανταχτερά παντελόνια αυτές τις μέρες είναι η ζάχαρη. Ναι, όσο τρελό κι αν ακούγεται, είναι πέρα για πέρα αληθινό.

    10,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Realistic Silicone Feet Right

    Το στήθος και οι γλουτοί δεν είναι ακριβώς το δικό σας; Μην ανησυχείτε, σας σκεφτόμαστε κι εμείς και παρουσιάζουμε μια πολυαναμενόμενη νέα προσθήκη στο γκάμα μας - ένα υπέροχο ρεαλιστικό πόδι! Είναι ακαταμάχητα μεταξένιο απαλό, έχει υπέροχα σμιλεμένα δάχτυλα των ποδιών και απλά ζητάει να το αγκαλιάσουν.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Μια πολύ ιδιαίτερη έκδοση του Doxy Massager κατασκευασμένο από γυαλισμένο κράμα αλουμινίου/τιτανίου. Πιο δυνατό από το αρχικό Doxy.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 74 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.