×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δώρα για γυναίκες

Είδη 33 εώς 64 από 98 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Pro Plus Vibration

    Απολαμβάνετε τα κύματα πίεσης του Satisfyer, αλλά σας λείπουν οι αισθησιακές δονήσεις ενός κλασικού δονητή lay-on; Το νέο Satisfyer Pro Plus Vibration συνδυάζει τα πολυπόθητα, διεγερτικά κύματα πίεσης με αισθησιακές δονήσεις, χαρίζοντας σας μια ασύγκριτη εμπειρία απόλαυσης!

    86,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • HiSmith WDA003-M Wildolo Amor Vibrating Monster Dildo Wireless App Suction Cup 8.4" Purple-Pink

    Η Wildolo είναι μια επαγγελματική εταιρεία στον τομέα των σεξουαλικών παιχνιδιών, εστιάζουμε στην έμπνευση των πιο πρόσφατων σεξουαλικών-διασκεδαστικών ιδεών σχεδιασμού και στην προσφορά των πιο δημοφιλή και ευχάριστα παιχνίδια για τους σχεδιασμούς.

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

    Το πρώτο στο είδος του: Το Sizzling Simon είναι άνευ προηγουμένου, γιατί τα E-Stim Vibes είναι τα πρώτα και μοναδικά παιχνίδια που σας κάνουν να απολαμβάνετε ταυτόχρονα δόνηση και ηλεκτρική διέγερση – και δεν χρειάζονται καν κιτ διεγέρτη νεύρων για αυτό.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Saloos Bio Coconut Oil 125ml

    Η σύνθεση του βιολογικού λαδιού καρύδας είναι εξαιρετική για μασάζ, όταν το λεπτό εξωτικό άρωμά του θα ενισχύσει τη χαλαρωτική εμπειρία.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Premium 2 Bordeaux

    Το Womanizer PREMIUM 2 με την αυθεντική τεχνολογία Pleasure Air είναι η πιο πολυτελής δημιουργία μας – πραγματικά το Prada των σεξουαλικών παιχνιδιών, το απόλυτο παιχνίδι για γυναίκες που αναζητούν κάτι περισσότερο από μια άλλη συσκευή για να παίξουν. Με περισσότερα επίπεδα έντασης από ποτέ και βελτιωμένη λειτουργία Αυτόματου πιλότου που σας οδηγεί σε νέες, απρόβλεπτες περιπέτειες, το PREMIUM 2 είναι η πιο αγνή απόλαυση στην υψηλότερη ποιότητα.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Το Esca2™ είναι η επόμενη γενιά Esca™. ένα ευέλικτο φορητό μασάζ με ενσωματωμένη ένδειξη LED. Με δυνατότητα Bluetooth® για παιχνίδι ελεγχόμενη από εφαρμογές, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τον αγαπημένο σας από όλο το δωμάτιο ή από όλο τον κόσμο. Συνδέστε το Esca2™ με ένα άλλο προϊόν KIIROO® και αφήστε τον συνεργάτη σας να προκαλέσει ευχάριστες αισθήσεις για μια πραγματικά διαδραστική εμπειρία. Τα φωτιζόμενα φώτα LED συγχρονίζονται με τους κραδασμούς, παρέχοντας οπτική ανατροφοδότηση στον σύντροφό σας.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Pro Traveler

    Είτε είστε ταξιδιώτης του πλανήτη είτε είστε χαρούμενοι στο σπίτι: το πρακτικό καπάκι έχει μαγνητικό κλείσιμο, κάνοντας τον φίλο ευχαρίστησής σας έναν διακριτικό και υγιεινό σύντροφο. Χάρη στο μικρό του μέγεθος, το Satisfyer Pro Traveler μπορεί να μπει γρήγορα στην τσάντα σας. Χάρη στον κομψό σχεδιασμό και την εκπληκτική εσωτερική τεχνολογία του, είναι ένα προϊόν lifestyle που καμία συλλογή παιχνιδιών δεν πρέπει να έχει.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lovense Gravity Thrusting Dildo

    Ελεγχόμενη εφαρμογή, αυτόματη ώθηση και δόνηση Dildo Meet Gravity - το νέο μας τηλεχειριστήριο με ώθηση και δόνηση.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • F-Machine Pro 4 Fuck Machine Black

    Το καλύτερο μόλις έγινε ακόμα καλύτερο... είναι κι αυτό δυνατό;;; Το F-Machine Pro3 μόλις έλαβε μια αναβάθμιση 'fucky-doodle-dandy' και τώρα είναι το ολοκαίνουργιο F-Machine Pro4!

    1.539 €

    849 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • MotorBunny Original Sex Machine + Link Bluetooth Bundle

    Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με το Motorbunny και το Motorbunny LINK! Περιλαμβάνει το Motorbunny μας

    1.349 €

    1.149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Tapping Vibrator with Remote Control Pink

    Αυτός ο φορητός δονητής με βάση σε σχήμα πεταλούδας και έχει επίσης ένα τέλειο σχήμα και συμμορφώνεται με τις καμπύλες σας με τον εργονομικό σχεδιασμό του και η προσομοιωμένη υφή είναι ευδιάκριτη. Το άνετο υλικό σιλικόνης σάς επιτρέπει να έχετε καλύτερη εμπειρία. Και το σχέδιο του ένθετου το κρατά στη θέση του στο εσώρουχό σας.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Golden Moments

    2 υψηλής ποιότητας, premium παιχνίδια σε εξαιρετική τιμή! Αυτά τα δύο παιχνίδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις θα είναι σίγουρα δημοφιλή – ειδικά λόγω της εξαιρετικής τιμής. Το ολοκληρωμένο σετ απόλαυσης για ζεστή σόλο ή διασκέδαση ζευγαριών.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Triple Stimulation Beaded Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    Ο δονητής ώθησης διαθέτει μηχανισμό ώθησης, περιστρεφόμενα σφαιρίδια και μονάδα δόνησης κουνελιού. Το τηλεσκοπικό μήκος είναι περίπου 1,2 ίντσες. Εργονομικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σας και να σας προσφέρει την απόλυτη σεξουαλική εμπειρία.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • HiSmith HSD32 Tornado Dildo 25.7cm Pink-Purple

    Έχετε βαρεθεί τις ρεαλιστικές δονήσεις και ψάχνετε για κάτι λίγο διαφορετικό; Αυτό το dildo με ασυνήθιστο στριφτό σχήμα είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, έχει πολυτελή υφή και επίσης ευχάριστη απαλή επιφάνεια. Απολαύστε το ταξίδι της απόλαυσης μαζί του και χρησιμοποιήστε τη βεντούζα του στο τέλος.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NMC Louisiana Lounger

    Η ξαπλώστρα Lousiana προσφέρει ισχυρή απόλαυση όποτε θέλετε να τη χρειάζεστε. Ο φουσκωτός και ανατομικά διαμορφωμένος καναπές διαθέτει ένα φουσκωτό εξάρτημα για βαθύ χτύπημα, όταν συνδέετε έναν από τους τρεις παρεχόμενους δονητές με δονήσεις πολλαπλών ταχυτήτων.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • HiSmith 4.0 Sex Machine HS03-App Modular Design with KlicLok, App & Wire Control for Thrusting Action & Enhanced Experience

    Λαχταράτε ένα αυτόματο αριστούργημα και αγάπη με την πρώτη ματιά; Η HiSmith είναι μια μάρκα που ειδικεύεται στα γαμημένα μηχανήματα και αυτή η νέα προσθήκη στη γκάμα της φιλοξενεί έναν ακόμα πιο ισχυρό κινητήρα και διαθέτει επίσης μια ψηφιακή οθόνη στο χειριστήριο. Το 4.0 Sex Machine έχει κατασκευαστεί για να είναι πολυλειτουργικό, δημιουργικό, ισχυρό και αθόρυβο. Αφήστε τις φαντασιώσεις σας να ζωντανέψουν και εγκαταστήστε μια εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο που σας επιτρέπει να ελέγχετε το μηχάνημα από την άλλη άκρη του κόσμου!

    1.169 €

    729 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Wave Chrome

    Το Womanizer Wave είναι ο πρώτος συνδυασμός κεφαλής ντους και διεγέρτης κλειτορίδας μασάζ με νερό, που ενώνει την τεχνογνωσία των ειδικών στο μπάνιο, hansgrohe και των ηγετών αναψυχής Womanizer για να δημιουργήσει ένα πραγματικά εξαιρετικό crossover - την κεφαλή ντους αναψυχής.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Hismith HS19 Mini Capsule Sex Machine

    Η Hismith είναι μια σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή μιας ολοκληρωμένης εταιρείας. εστιάζουμε στον σχεδιασμό και την παραγωγή μηχανών σεξ υψηλής ποιότητας. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιδιώξουν την απόλυτη ευχαρίστηση στην ιδιωτική ζωή. Η επιχειρηματική μας φιλοσοφία είναι η συμβίωση και η win-win με άλλες μάρκες.

    369 €

    269 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • HiSmith WDA025-M Wildolo Silicone Vibrating Monster Dildo with App 24cm Blue-Purple

    Ονειρεύεστε τερατώδη σεξουαλική απόλαυση; Εξασφαλίστε αιώνια ικανοποίηση με το premium Hismith Vibrating Monster Dildo, το οποίο επιτρέπει επίσης τον έλεγχο μέσω μιας εφαρμογής smartphone. Είναι ένα εύχρηστο σχέδιο που θα ακούσει τις επιθυμίες σας και θα τις εκπληρώσει, ας μάθουμε περισσότερα για αυτό!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson x MotorBunny Buck with Vac-U-Lock

    Ο Doc Johnson συνεργάστηκε με το Motorbunny για να ανυψώσει τον πρώτο και μοναδικό στον κόσμο υβριδικό δονητή σέλας και μηχανή προώθησης, το Motorbunny Buck, για να δημιουργήσει μια έκδοση συμβατή με την πατενταρισμένη τεχνολογία Vac-U-Lock του Doc Johnson. Το Doc Johnson x Motorbunny - Buck with Vac-U-Lock παρουσιάζει την χαρακτηριστική δύναμη δόνησης «all-the-way-to-11» του Motorbunny και έχει δύο ξεχωριστές κινήσεις ώθησης.

    2.689 €

    1.919 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Magnetifico Pheromone Allure pro Women 2ml

    Η μοναδική σύνθεση της σειράς MAGNETIFICO power of pheromones για γυναίκες σχεδιάστηκε για να αυξήσει δραματικά τη σεξουαλική έλξη των γυναικών από την σκοπιά των ανδρών.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη διπλή διέγερση αυτού του γοητευτικού Ικανοποιητή. Ο εξωτερικός κυρτός ώμος ακουμπάει στην κλειτορίδα σας και της προσφέρει ένα συναρπαστικό μασάζ δόνησης. Ο δεύτερος κινητήρας φροντίζει το εσωτερικό του κόλπου και, αν θέλετε, μπορείτε να συνδέσετε το Hug Me σε μια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και να αφήσετε να δίνεται στον ρυθμό της αγαπημένης σας μουσικής ή τόσο έντονα όσο ο σύγχρονος σας από την άλλη πλευρά του κόσμος καθορίζει.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Νέο
  • Lovense Sex Machine

    Η σεξουαλική μας μηχανή Lovense σχεδιάστηκε για ατομικό παιχνίδι, έλεγχο κοντινής απόστασης και μεγάλης απόστασης. Η εύκολη διαδικασία συναρμολόγησης, η σταθερή και στιβαρή δομή, η αθόρυβη κατά τη χρήση καθιστούν το Lovense Sex Machine έναν τέλειο σύντροφο για όσους αγαπούν τα βαριά παιχνίδια.

    1.539 €

    959 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Chorus Cosmic Pink

    Ο πιο έξυπνος δονητής ζευγαριών από τη We-Vibe® που έγινε ποτέ — με ρυθμιζόμενη εφαρμογή, χειριστήρια που ανταποκρίνονται στην αφή και δονήσεις hands-free που ανεβάζουν το σεξ σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Το αποκλειστικό Satisfyer Luxury Haute Couture είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακή υγρή σιλικόνη και τέλεια λεπτομέρεια με γνήσιο δέρμα και πολύτιμα μέταλλα. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο απλώς και μόνο επειδή αξίζει τον κόπο! Τα πολυτελή σχέδια, τα καλύτερα υλικά και η γοητεία βρίσκονται στο σοκάκι σας; Στη συνέχεια, αυτό το εκλεπτυσμένο στολίδι από τη νέα συλλογή Satisfyer Luxury με μια επιπλέον συναρπαστική λειτουργία δόνησης είναι το τέλειο highlight για τη συλλογή παιχνιδιών σας.

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Το ασφαλές μαγνητικό καπάκι διασφαλίζει ότι το παιχνίδι παραμένει στη θέση του κατά τη χρήση και διεγείρει την κλειτορίδα σας ενώ περπατάτε, κάθεστε, χορεύετε ή ξαπλώνετε. Μια εξαιρετική επιλογή για πειράγματα ή οργασμούς πλήρους άνθισης ανεξάρτητα από το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator with Rotating Beads & Licking Tongue Pink

    Μικτές κορυφώσεις - Ο δονητής all-in-one ικανοποιεί όλο το ευαίσθητο σημείο σας - Μια συνδυασμένη κορύφωση σημαίνει ότι διεγείρονται περισσότερες από μία ερωτογενείς ζώνες ταυτόχρονα. Ο δονητής σημείων MHYNNR G, με τον ωστικό και δονούμενο άξονα, την εύκαμπτη γλώσσα γλείψιμο και τις καινοτόμες περιστρεφόμενες χάντρες 360°, μπορεί να διεγείρει ολόκληρο τον κόλπο σας --- Σημείο G, Ένα σημείο, κολπικό άνοιγμα. Εν τω μεταξύ, όχι μόνο στην κλειτορίδα, τα 3 στρώματα γλωσσών στο άκρο του κουνελιού προσφέρουν την καλύτερη εξωτερική διέγερση στον αιδοίο και τα χείλη.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer DUO 2 Bordeaux

    Το DUO 2 είναι ένα μοναδικό premium παιχνίδι κουνελιού – ένας διεγέρτης κλειτορίδας Pleasure Air και ένας ισχυρός δονητής G-Spot που συνδυάζονται για να χτυπήσουν προηγμένους, ανάμεικτους οργασμούς.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • HiSmith HSD01 Curved Giant Silicone Purple Starry Animal Dildo Suction Cup 8" Purple-Pink

    Μαλακό και ασφαλές dildo σιλικόνης: δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι αυτά τα σεξουαλικά παιχνίδια θα βλάψουν το σώμα σας. Το Hismith dildo χρησιμοποιεί ιατρική σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις και ασφαλές για το σώμα. Σε αντίθεση με το υλικό PVC/TPE, το υλικό σιλικόνης είναι μαλακό, ανθεκτικό στις ρωγμές, ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες και μικροπορώδες, το οποίο καθαρίζεται και αποθηκεύεται εύκολα. Μπορείτε να το απολαύσετε χωρίς ανησυχία.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Μια πολύ ιδιαίτερη έκδοση του Doxy Massager κατασκευασμένο από γυαλισμένο κράμα αλουμινίου/τιτανίου. Πιο δυνατό από το αρχικό Doxy.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LoveBoxxx I Love Pink Gift Box

    Εκπλήξτε τον σύντροφό σας με αυτό το πολυτελές σετ δώρου γεμάτο διασκεδαστικά παιχνίδια. Αυτό το σετ 6 τεμαχίων έχει ροζ θέμα, έτσι όλα τα παιχνίδια έχουν ένα όμορφο ροζ χρώμα. Το σετ είναι κατάλληλο για αρχάριους και περιέχει παιχνίδια για γυναίκες και για ζευγάρια. Το σετ αποτελείται από μεταλλικές χειροπέδες με κλειδιά, μπάλες αγάπης με αντίβαρα, δονητή δακτύλου, δονητή κουνελιού, μάσκα ματιών και γαργαλητό.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Sync O Purple

    Το Sync O είναι ένα νέο είδος δονητή C-Shape για όσους αναζητούν ευχαρίστηση που αναζητούν την τέλεια εφαρμογή. Ο εξωτερικός βραχίονας στηρίζεται στην κλειτορίδα, ενώ ο εύκαμπτος εσωτερικός βραχίονας σε σχήμα Ο εφαρμόζει άνετα στον κόλπο διασφαλίζοντας ότι οι δονήσεις παραμένουν ακριβώς εκεί που θέλετε. Η μοναδική καινοτομία σε σχήμα C της We-Vibe προσφέρει αβίαστη διέγερση χωρίς χέρια που προσφέρει ασφαλείς, νόστιμους κραδασμούς που μπορούν να απολαύσουν και οι δύο συνεργάτες.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 98 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.