×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Αυτόματοι αυνανιστές

Είδη 33 εώς 64 από 234 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Squeezable Automatic Deep Throat 3D Realistic Structured Pussy Masturbator

    Απόλυτα προσαρμόσιμος όσον αφορά τη στεγανότητα, ο αυνανιστής διαθέτει μια φαρδιά πλάκα στο σταθερό εξωτερικό περίβλημα που μεταφέρει την πίεση ενός χεριού που κρατάει απλά πιέζοντας για να αυξήσει την τριβή, το κράτημα και το σφίξιμο.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • InToYou Conor Heated Thrusting & Vibrating Masturbator

    Ο Conor είναι ένας αυνανιστής σχεδιασμένος ειδικά για την ευχαρίστησή του. Διαθέτοντας 2 ισχυρούς κινητήρες, ο Conor προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών για μια εξαιρετικά ευχάριστη νύχτα, είτε μόνος είτε με έναν σύντροφο.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Suck-O-Mat 2.0

    Η συστηματική περαιτέρω ανάπτυξη του SUCK-O-MAT 1.1!

    619 €

    309 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Tenga Vacuum Controller

    Ο ελεγκτής κενού είναι μια νέα συσκευή κενού που προσθέτει μια επιπλέον διέγερση στους αυνανιστές της Tenga, χρησιμοποιώντας έναν ισχυρό κινητήρα για να διατρέχει την εσωτερική μεμβράνη αυτών των παιχνιδιών.

    95,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zero Tolerance Let It Slide Black

    Νιώθετε άγχος; Απλά αφήστε το να γλιστρήσει! Πιάστε την ογκώδης εργονομική λαβή σε αυτό το μοναδικό μοτέρ, πατήστε το κουμπί και πηγαίνετε στη χώρα της φαντασίας. Αφήστε την κίνηση να γλιστρήσει και να γλιστρήσει ολόγυρα σας ενώ χαλαρώνετε και απολαμβάνετε 3 ταχύτητες χαϊδεύματος, για να μην αναφέρουμε το κομμένο εσωτερικό που προσθέτει μια νόστιμη αίσθηση υφής στην πορεία. Καθαρίστε γρήγορα βγάζοντας το μαλακό και ελαστικό μοτέρ και πλένοντας με καθαριστικό παιχνιδιών και νερό. Επαναφορτιζόμενη μέσω USB.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zero Tolerance Cyclone Black-Clear

    Οι περιστρεφόμενες δονήσεις προσφέρουν καθαρή έκσταση με αυτό το εύπλαστο μοτέρ που έχει σχεδιαστεί για μια γευστική αίσθηση ζωής, ξεκινώντας από τη ρεαλιστική του είσοδο σε σχήμα στόματος. Λειτουργήστε κάθε κινητήρα ξεχωριστά για να προσαρμόσετε την ευχαρίστησή σας, είτε θέλετε να δοκιμάσετε την ισχυρή σφαίρα στη βάση του καναλιού είτε να νιώσετε την περιστροφή του περιβλήματος γύρω σας – είτε και τα δύο ταυτόχρονα για την απόλυτη απελευθέρωση.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Electric Thrusting & Rotating Masturbator with 7 Modes and Realistic 3D Channel Green

    Σχεδιασμός οργής με 7 λειτουργίες και ένα κουμπί: Αυτός ο ηλεκτρικός αυνανιστής προσφέρει τηλεσκοπική λειτουργία 7 λειτουργιών και περιστρεφόμενης λειτουργίας μασάζ, σεξουαλικό παιχνίδι για άνδρες που διεγείρουν το πέος, θα νιώσετε διαφορετική διέγερση σε 7 συχνότητες δόνηση. Κύπελλο Hands-free Man Masturbator, ο σχεδιασμός οργασμού με ένα κουμπί σας δίνει συνεχή διέγερση, αυναιστής στην πιο δυνατή λειτουργία ανάληψης και λειτουργίας δόνησης, έτσι ώστε να ρουφάει το παιδί σας ρουφάει και δίνεται.

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Orctan Automatic Masturbator

    Meet Orctan: ένας αυτόματος αυνανιστής που προσφέρει την πιο ρεαλιστική αίσθηση στοματικού σεξ μέχρι σήμερα, που δημιουργήθηκε από τον εφευρέτη του Womanizer. Αυτό το σεξ παιχνίδι του μέλλοντος είναι εξοπλισμένο με κυλίνδρους μασάζ και τροφοδοτείται από 9 προγράμματα που δημιουργούν νέες αισθήσεις διέγερσης, με αποκορύφωμα τον οργασμό. Για ακόμη πιο έντονη διέγερση, το Orctan είναι εξοπλισμένο με λειτουργία ενίσχυσης ισχύος, ενισχυτή κραδασμών, λειτουργία μπορντούρας και 3 αυτόματες λειτουργίες.

    429 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Αν έχετε δυσκολευτεί ποτέ να βρείτε την τέλεια θέση hands-free για τη διασκέδασή σας, αυτό το παιχνίδι είναι έτοιμο να σκύψει προς τα πίσω για να σας ευχαριστήσει.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Γνωρίστε την Calor, το πρώτο μας λανσάρισμα για το 2022 και την τελευταία προσθήκη στη σειρά μας για σεξ μεγάλων αποστάσεων! Ο Calor είναι ένας συμπαγής αρσενικός αυνανιστής θέρμανσης ελεγχόμενου βάθους.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Ελεγχόμενος εξ αποστάσεως μέσω APP, εγκαταλείψτε την εξουσία και αφήστε τον σύντροφό σας να σας κρατήσει σε ένα ταξίδι ευχαρίστησης, από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    Το Handy είναι ένα επαναστατικό σεξουαλικό παιχνίδι που φέρνει τη διασκέδαση της sextech στις μάζες. Η φιλοσοφία Handy βασίζεται στην ομαλοποίηση της σεξουαλικής περιέργειας και στην προώθηση της σεξουαλικής θετικότητας για όλους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι φτιαγμένο ώστε να προσαρμόζεται όσο το δυνατόν πιο άνετα με το πλήρως ρυθμιζόμενο κράτημα και το μήκος διαδρομής του για να χωράει όλα τα σχήματα, μεγέθη και προτιμήσεις.

    549 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Παρουσιάζουμε την πρώτη στο είδος της τεχνολογία αυνανισμού γαλακτοπαραγωγής που έχει σχεδιαστεί για να περιβάλλει πλήρως τον άξονά σας με δονούμενη, περιστροφική διέγερση για την απόλυτη εμπειρία ευχαρίστησης!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Νέο
  • Lovebotz The Super Milker Stroker Machine

    Τώρα με περισσότερους κυλίνδρους και υφές για ακόμα περισσότερη έκσταση! Αφήστε το Super Milker Deluxe Stroker Machine να κάνει όλη τη σκληρή δουλειά για εσάς! Αυτό το μηχάνημα αγάπης είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτόματο χάιδεμα και πιπίλισμα, με συνολικά 4 κυλίνδρους για ποικίλες αισθήσεις. Αυτό το μηχάνημα πολλαπλών ταχυτήτων φιλοξενεί όλα όσα χρειάζεστε διακριτικά στο επάνω μέρος ασφάλισης της θήκης.

    1.539 €

    959 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zero Tolerance Sasha Grey's Girlfriend Stroker Experience

    Το απόλυτο fantasy stroker είναι εδώ! Συνδεθείτε σε μια ερωτική εμπειρία που πυροδοτεί όλες σας τις αισθήσεις. Γλιστρήστε μέσα στη ρεαλιστική κολπική είσοδο για να απολαύσετε έναν μοναδικό δονούμενο και συσφιγκτικό θάλαμο. Δίνεται και σφύζει από μια ζωντανή αίσθηση που δεν έχετε ξαναζήσει καθώς παρακολουθείτε τη δράση μέσα από το πολύχρωμο παράθυρό του!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Αυτός ο δονούμενος αυνανισμός ξεπερνά τη φαντασία, επιτρέποντάς σας να διεισδύσετε στον κόλπο και να νιώσετε μια γλώσσα μέσα σας! Αντιμετωπίστε το πέος σας σε 3 ταχύτητες και 4 λειτουργίες δόνησης από τον αιδοίο και τρεμούλιασμα από τη γλώσσα. Απλώς λιπανθείτε και γλιστρήστε αμέσως! Μπορείτε ακόμη και να αποσυνδέσετε το τμήμα της γλώσσας για να το χρησιμοποιήσετε ξεχωριστά σε άλλα μέρη του σώματος.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Περιστρέφεται και κινείται πάνω-κάτω: σεξουαλικό παιχνίδι για άνδρες, χάρη στις ρυθμιζόμενες λειτουργίες - προσομοίωση διαφορετικών ταχυτήτων και κινήσεων - και οδηγώντας πάνω-κάτω το ένθετο σιλικόνης, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο παρά να απολαύσετε. Αν θέλετε, η συσκευή παρέχει ένα όμορφο μασάζ με βελανίδι στο επίπεδο 1. Αρσενικός αυνανιστής, το επίπεδο θορύβου είναι μέτριο, το σχήμα είναι αρκετά κομψό.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Είστε έτοιμοι για την καλύτερη εμπειρία αυνανισμού της ζωής σας; Ιδανικό για αρχάριους, το PDX ELITE Dirty Talk Starter Stroker προσφέρει μια εμπειρία απόλυτης αισθητηριακής απόλαυσης. Η ισχυρή δόνηση συνδυάζεται με παθιασμένη γκρίνια και σέξι ομιλία για να οδηγήσει τις συνεδρίες αυνανισμού σας σε εντελώς νέα επίπεδα ικανοποίησης!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Toys Orgastobator 01 Male Masturbator Black & Transparent

    Παρουσιάζουμε το Orgastobator 01, την πιο πρόσφατη προσθήκη στην καινοτόμο σειρά προϊόντων αναψυχής της Rimba Toys. Σχεδιασμένο με τη μέγιστη προσοχή στη λεπτομέρεια, ο Orgastobator 01 είναι ένας αυνανιστής αιχμής που προσφέρει απαράμιλλο επίπεδο ικανοποίησης και οικειότητας.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Extreme Elite Blowjob Power Pump

    Παρουσιάζουμε την επαναστατική τεχνολογία IST! Η απίστευτα ρεαλιστική διακοπτόμενη αναρρόφηση παρέχει μια ρεαλιστική αίσθηση «αρμέγματος» για την καλύτερη φυσαλίδα της ζωής σας! Προσαρμόστε την ευχαρίστησή σας όπως τη θέλετε! Απολαύστε ρεαλιστική διακοπτόμενη αναρρόφηση από μόνη της ή ώθηση για να απολαύσετε τη δράση χαϊδεύοντας βαθιά - ό,τι κι αν έχετε διάθεση! Γίνετε μεγαλύτεροι και πιο χοντροί από ποτέ!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    Ο CRUIZR CP03 είναι ένας πολυτελής και διακριτικός αυνανιστής με λειτουργίες αναρρόφησης και δόνησης. Μπορείτε να απολαύσετε νόστιμη διέγερση του πέους και μπορείτε εύκολα να επιλέξετε από τις 6 λειτουργίες πιπίλισμα ή 7 δόνησης. Ο αυνανιστής έχει λειτουργία θέρμανσης ώστε να βιώσετε μια ακόμα πιο ρεαλιστική αίσθηση. Χάρη στον εύχρηστο φωτισμό LED, μπορείτε πάντα να επιλέξετε τη σωστή λειτουργία. Το μαλακό ελαστικό μανίκι σιλικόνης έχει άνοιγμα κόλπου και διαθέτει πολλά καρφιά και ραβδώσεις στο εσωτερικό.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Thrusting Male Masturbator with 10 Thrusts & Rotations

    Ρεαλιστικός ανδρικός χαϊδευτής για μια συναρπαστική εμπειρία: Αυτό το μοναδικό ανδρικό παιχνιδάκι χαϊδάσης έχει μια ρεαλιστική αίσθηση που σας τυλίγει με απόλυτη απόλαυση. Οι κινήσεις περιστροφής και ώθησης, μαζί με άφθονες ποσότητες λιπαντικού ήταν αρκετές για να σας στείλουν την άκρη σε χρόνο ρεκόρ. Επιπλέον, αυτός ο ωστικός αυνανιστής διαθέτει οθόνη LED και ένα καθαρό παράθυρο για να παρακολουθείτε τι συμβαίνει όταν αλλάζετε τις επιλογές σας.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Xise Ethel Automatic Thrusting Vagina Doll 11.4kg Skin

    Περάστε την καλύτερη νύχτα της ζωής σας με τον Ethen, έναν ρεαλιστή αυνανιστή. Διαθέτει μαλακά και σπογγώδη υλικά για να μπορείτε να τα πιέζετε και να τα απολαμβάνετε χωρίς όρια.

    699 €

    539 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Engily Ross Cumera Thrusting & Rotating Camera Masturbator

    Η Cumera ξεχωρίζει για τη μοναδική σχεδίαση και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της. Αυτή η καινοτόμος συσκευή διαθέτει δύο ξεχωριστά άκρα, καθένα από τα οποία προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ευχαρίστησης.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ, ΑΝΟΙΧΤΙΚΑ, ΕΠΑΝΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕ USB ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΛΕΜΕΝΑ! Το Mega-Bator είναι ο μόνος αυνανιστής hands-free στον κόσμο που κάνει όλη τη δουλειά για εσάς ενώ παρακολουθείτε την αγαπημένη σας βρωμιά στην κινητή συσκευή σας!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blowcast Blowbot Automatic Masturbator

    Γνωρίστε το BLOWCAST. σχεδιασμένο με καινοτομία και πάθος, με σκοπό να ζωντανέψει τις φαντασιώσεις σας! Το Blowbot προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με ευχάριστες δονήσεις και λειτουργία λωρίδας και θέρμανσης. Με τον ισχυρό κινητήρα και το μαλακό περίβλημα, θα ανακαλύψετε αισθήσεις όπως ποτέ πριν.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Toys Orgastobator 03 Male Masturbator Black & Transparent

    Παρουσιάζουμε το Orgastobator 03, την πιο πρόσφατη καινοτομία απόλαυσης από τη Rimba Toys. Ως μέρος της αξιόπιστης συλλογής μας από προϊόντα οικείας χρήσης, το Orgastobator 03 προσθέτει μια νέα διάσταση απόλαυσης και ενθουσιασμού στις αισθησιακές σας περιπέτειες.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • F-Machine Tremblr BT-R Milking Machine

    Τώρα με τα ολοκαίνουργια μανίκια σιλικόνης για μια πιο απαλή και αισθησιακή εμπειρία που θα σας αφήσει να ουρλιάζετε για περισσότερα!!

    1.849 €

    1.149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Playboy Pursuit of Pleasure Black

    Για τους απαιτητικούς που αναζητούν τη συγκίνηση, το Pursuit of Pleasure είναι ένα υπερσύγχρονο Stroker με ένα καθαρό παράθυρο στην αίθουσα, ώστε να μπορείτε να δείτε όλη τη δράση. Ένα εύκαμπτο, ανάγλυφο εσωτερικό κανάλι από καουτσούκ TPE σας κρατά σφιχτά καθώς εξερευνάτε 7 ταχύτητες δόνησης και ρυθμούς. Οι δακτύλιοι με χάντρες κινούνται πάνω και κάτω στον άξονα, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη τόνωση και ευχαρίστηση. Ελευθερία για παιχνίδι!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fleshlight Universal Launch Stroking Simulator

    Το Universal Launch λειτουργεί με μια ποικιλία προϊόντων Fleshlight που σας χαϊδεύουν αυτόματα έως και 250 πινελιές ανά λεπτό! Τοποθετήστε το smartphone σας και παρακολουθήστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο και φύγετε!

    549 €

    249 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Η πρωτοποριακή τεχνολογία αερόσακων έχει σχεδιαστεί για να φουσκώνει και να ξεφουσκώνει ενώ περιβάλλει τον άξονά σας με διεγερτική πίεση και ευχαρίστηση απελευθέρωσης. Πολλαπλοί αερόσακοι με πολλαπλές λειτουργίες, σε συνδυασμό με ισχυρή αεροστεγή αναρρόφηση για το γάλα κάθε ίντσας του κόκορα σας, θα σας δώσουν την καλύτερη εμπειρία αυνανισμού της ζωής σας!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Suck-O-Mat

    Η καινοτόμος ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΝΑΣΤΙΣΜΟΥ SUCK-O-MAT® HANDS FREE με ελεγχόμενη με διαστήματα διέγερση το καθιστά δυνατό. Δεν χρειάζεται να κάνετε τις τυπικές κινήσεις των χεριών εάν έχετε το SUCK-O-MAT® – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να ξαπλώσετε και να απολαύσετε. Οι ισχυρές ωθήσεις αντλίας/αναρρόφησης κάνουν το μαλακό, εύκαμπτο χιτώνιο σιλικόνης να κινείται πάνω-κάτω στο πέος με αυτόματο, ρυθμικό τρόπο – προσομοιώνοντας ένα παθιασμένο στόμα που προσφέρει καυτή απόλαυση… Ουάου! Επιπλέον, το ενσωματωμένο δαχτυλίδι ευχαρίστησης θα αυξήσει την υπέροχη αίσθηση πιπιλίσματος!

    379 €

    229 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 234 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.