×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δονούμενοι αυνανιστές

Είδη 97 εώς 128 από 275 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Αυτόματη λειτουργία φυσήματος – δεν χρειάζονται χέρια!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Τέσσερα, τρία, δύο, ένα... η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε και ο πύραυλος απογειώνεται με την ταχύτητα του φωτός για να σας πάει κατευθείαν σε σύμπαντα απόλαυσης!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Ζήστε την απόλυτη απόλαυση με το Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, έναν πλήρως αυτόνομο επαναφορτιζόμενο αυνανισμό που προσφέρει δυνατότητες δόνησης και ώθησης. Με 10 έντονες λειτουργίες δόνησης, παλμών και κλιμάκωσης, καθώς και 10 ανεξάρτητες λειτουργίες χαϊδεύματος, αυτή η συσκευή προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αισθήσεων για εξατομικευμένη απόλαυση.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    Ο αυνανιστής πιπιλίσματος NINJA glans παρέχει φανταστική στοματική διέγερση και επίσης αυτοθεραπεύεται. Η λειτουργία θέρμανσης θα σας οδηγήσει σε μέγιστη θερμοκρασία 45 βαθμών Κελσίου και μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί ξεχωριστά.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kokos Adel Onahole Masturbator Vibrating

    Ένα πραγματικό προϊόν στυλ? το μέγεθος και η υφή είναι σχεδόν πανομοιότυπα με έναν πραγματικό κώλο.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Αυτός ο απίστευτα αυθεντικός αυνανιστής είναι βέβαιο ότι θα πυροδοτήσει όλες τις αισθήσεις σας με μια ερωτική εμπειρία. Εξοπλισμένο με 3 ρυθμίσεις αναρρόφησης και 12 λειτουργίες δόνησης για τόνωση των πιο ευαίσθητων σημείων του πέους με διαφορετικές εντάσεις και ρυθμούς. Θα σας ευχαριστήσει με ένα μανίκι με πυκνή υφή με εξαιρετικά απαλές πτυχές ευχαρίστησης. Και όταν είστε ξανά έτοιμοι, η λειτουργία έξυπνης μνήμης θυμάται την αγαπημένη σας ρύθμιση. Εύκολο καθάρισμα με αφαιρούμενο μανίκι, δώστε σε αυτόν τον ισχυρό αυνανιστή την ευκαιρία να ξαναζήσει τις σόλο στιγμές σας.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • HiSmith HSA51 Thrusting Masturbation Cup with 9 Frequency Vibration KlicLok

    Το τηλεχειριστήριο δεν είναι πλέον μόνο για γυναίκες, στείλτε έναν σύνδεσμο, αφήστε τον σύντροφό σας να ελέγχει τη συσκευή σας όπου κι αν βρίσκεστε - από χιλιάδες μίλια μακριά ή ακόμα και δημόσια! αφήστε τον άντρα σας να απολαύσει την απόλυτη συγκίνηση.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Επιτόπια δόνηση απευθείας στο κεφάλι του πέους!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FUN FACTORY Manta Jewels Garnet

    Τα παιχνίδια που κατασκευάζονται για τα πέη είναι συχνά τεράστια, άσχημα και δύσχρηστα στη χρήση με έναν σύντροφο. Το κομψό, εύχρηστο MANTA έχει σχεδιαστεί για να είναι τέλειο για σεξ με τον σύντροφο καθώς και για σόλο παιχνίδι, γλιστρώντας ανάμεσα στο σώμα σας και μετατρέποντας ουσιαστικά το πέος σας σε δονητή. Είναι επίσης ένα εκπληκτικό αξεσουάρ για πίπα, που κάνει κύκλους στο πίσω μέρος του πέους για αίσθηση βαθιάς λαιμού. Μην ξεχνάτε το σόλο παιχνίδι! Οι κορυφογραμμές του MANTA συγκρατούν λιπαντικό, για καλύτερη αίσθηση χαϊδεύματος.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Urban Zephyr Pulasating Stroker & C-Ring Blue

    Ανακαλύψτε το ZEPHYR, το all-in-one ενισχυτικό απόλαυσης. Αυτό το δαχτυλίδι μεταμορφώνεται σε stroker ή Cockring, προσαρμοζόμενο σε κάθε σας επιθυμία. Αποκαλύψτε την παλλόμενη λειτουργία στο εσωτερικό, ανεβάζοντας τις αισθήσεις σε νέα ύψη. Ζήστε την απόλαυση που επαναπροσδιορίζεται με το ZEPHYR – όπου η ευελιξία συναντά την παλλόμενη έκσταση.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    Το Moto Bator X αναβαθμίζει τον αυνανισμό με ισχυρή ώθηση με δράση εμβόλου για την απόλυτη εμπειρία stroker. Είναι μια τέλεια καταιγίδα αίσθησης για αυξημένες συνεδρίες σόλο σεξ που μπορούν να προσαρμοστούν στις προσωπικές σας διαθέσεις! Ετοιμαστείτε για εκρηκτική ώθηση hands-free που περιβάλλει το πέος σας με σειρές και σειρές απαλών κομματιών απόλαυσης. Η απόλυτη εμπειρία αυνανισμού σας είναι έτοιμη όταν είστε!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Red

    Δονητής επέκτασης πέους. 7 Δόνηση / Αθόρυβη / Φόρτιση USB / Εύκολο καθάρισμα

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    Ο πρώτος θερμαινόμενος αυνανιστής στοματικό σεξ στον κόσμο. Με σχέδιο υφής Skidproof Frosted, σίγουρα ένα υπέροχο δώρο στη φυσική κατάσταση.1. [λειτουργία ανδρικών παιχνιδιών αυνανισμού] 6 είδη κραδασμών + θέρμανσης + αδιάβροχο + σίγαση, ο ήχος είναι μικρότερος από 60dB, μπορεί να καταποθεί από τον καθημερινό θόρυβο.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Friend with Benefits Emma Olsen Electric Masturbator with Suction

    Ανακαλύψτε την Emma Olsen, μια εξαιρετικά ρεαλιστική αυνανίστρια για μια απαράμιλλη εμπειρία ζωντανών αισθήσεων! Αυτός ο αυνανιστής έχει σχεδιαστεί σχολαστικά για να αναπαράγει με ακρίβεια την εμφάνιση και την αίσθηση του αληθινού πράγματος. Οι υφές, τα περιγράμματα και το υλικό σιλικόνης προσφέρουν μια αίσθηση που θα σας αφήσει άφωνους.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Glans Masturbator Black

    Σχεδόν τόσο καλό όσο μια πίπα!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zero Tolerance Rear Beauty Light

    Αυτό το μοτέρ διπλού μοτέρ διπλού καναλιού είναι φτιαγμένο με ρεαλιστικά χρώματα και εσωτερικές υφές, στιβαρούς γλουτούς και ζωντανές εισόδους, κολπικές και πρωκτικές.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    Για τους άνδρες αυνανιστές, η υφή είναι το μόνο που έχει σημασία. Αυτό είναι που οδηγεί τον Ντέβεν. Είναι κατασκευασμένο από πολύ ασφαλές silica gel και υλικό ABS, το οποίο είναι άνετο και φιλικό προς το περιβάλλον. Μπορούν να επιλεγούν 6 λειτουργίες δόνησης συχνότητας ανάλογα με τη ζήτηση. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικούς τρόπους θέρμανσης ανάλογα με την εποχή. Το αδιάβροχο IPX6 είναι εύκολο στη χρήση και καθαρισμό. Με διάρκεια μπαταρίας άνω των 60 λεπτών, απολαύστε το για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Απολαύστε μια μεγάλη διέγερση με αυτόν τον αυνανισμό χειρός από τη συλλογή Boners. Ο αυνανιστής έχει ανοιχτό σχέδιο και επομένως είναι κατάλληλος για κάθε άντρα. Οι άνδρες με στυτική δυσλειτουργία μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον αυνανισμό.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Me You Us Dual Power Masturbation Sleeve

    Είσαι παιχνιδιάρης και θέλεις μόνο το καλύτερο από τον αυνανισμό; Το δεξί χέρι δεν μπορεί να το κάνει μόνο του! Εξοπλίστε την με αυτόν τον αυνανισμό που κόβει την ανάσα, ο οποίος είναι πολύ εύχρηστος και ταυτόχρονα ευπροσάρμοστος. Κατασκευάστηκε με γνώμονα τις ανδρικές ανάγκες και προσφέρει μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία. Είναι εξοπλισμένο με ωραία υφή για εκπληκτικά μασάζ και έχει επίσης πολλές λειτουργίες δόνησης, επιλέξτε!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    ΣΠΑΝΚΙΣΕ τον πισινό μου! Η λεία μου είναι τσιμπημένη που μπορεί να την μπερδέψετε με την αληθινή! Ζεσταίνετε με σε ζεστό νερό για να δημιουργήσετε μια ρεαλιστική αίσθηση, περάστε τον δονητή σφαίρας σε μία από τις 2 ρεαλιστικές τρύπες μου για την πρόσθετη απόλαυση πολλών ταχυτήτων και δόνησης. Το μουνί και ο κώλος μου είναι κατασκευασμένα από επαναστατικό ρεαλιστικό υλικό X5 και οι τρύπες μου είναι ικανοποιητικά άνετες. Και οι δύο έχουν ένα κανάλι με ραβδώσεις και είναι έτοιμοι να λιπανθείτε γιατί μπορώ πραγματικά να αντέξω ένα σφυροκόπημα. Phthalate Free για ασφαλή διασκέδαση και καθαρίζω εύκολα με το αγαπημένο σας καθαριστικό παιχνιδιών ή νερό με σαπούνι. Στην αρχή ή στο τέλος της ημέρας σου, θα σε περιμένω όποτε θελήσεις να με καβαλήσεις. Χρειάζομαι 2 μπαταρίες ΑΑ, δεν περιλαμβάνονται.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Playboy Gusto Navy

    Πηγαίνετε για το Gusto! Αυτό το υπερσύγχρονο stroker έχει ένα κανάλι με ρεαλιστική υφή στο οποίο μπορείτε να σύρετε. Απολαύστε μια ποικιλία ταχυτήτων και ρυθμών πιπίλισμα και δόνησης που μιμούνται τις αισθήσεις μιας κλασικής φυσήματος. Πολλοί κινητήρες λειτουργούν ανεξάρτητα για την απόλυτη προσαρμογή. Κομψό και διακριτικό, το μανίκι, η δονούμενη σφαίρα και το προστατευτικό καπάκι αφαιρούνται εύκολα για καθαρισμό.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Τρεις λειτουργίες που δεν θα θέλετε να χάσετε!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Hidden Desire Bangers Horny Fuck Slut Vibrating

    Σας αρέσουν οι αυνανιστές σας μεγάλοι, τολμηροί και σούπερ ρεαλιστές; Τότε θα λατρέψετε το Horny Fuck Slut Vibrating από τη συλλογή Bangers της Hidden Desire! Αυτός ο ανατομικά διαμορφωμένος αυνανιστής προσφέρει μια από κοντά και προσωπική εμπειρία για να δελεάσει όλες τις αισθήσεις.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Ποιος δεν απολαμβάνει το στοματικό σεξ; Κι αν σας πούμε ότι υπάρχει και άλλο υψηλότερο επίπεδο; Το Hurricane by Jamyjob έρχεται κατευθείαν από το μέλλον για να σας δείξει πώς γίνονται τα πράγματα εκεί. Αυτός ο διεγερτικός δεν είναι μόνο ένας προσομοιωτής στοματικό σεξ, αλλά τον βελτιώνει ακόμη και!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    Το Hot Chocolate Heather προσφέρει ένα απαλό και εύπλαστο στόμα που περιμένει να καταπιεί τον άξονα σας. Αυτό το ρεαλιστικό stroker είναι σφιχτό, ευέλικτο και γεμάτο με εντυπωσιακές υφές. Έρχεται με μια σφαίρα δόνησης πολλαπλών ταχυτήτων, για ενίσχυση της αίσθησης καθώς χτυπάτε.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Pretty Love The Emily αυνανιστής έχει ένα διαφανές παράθυρο γιατί η απόλαυση είναι επίσης οπτική. Η αφαιρούμενη εσωτερική θήκη του είναι κατασκευασμένη από TPR, ένα πολύ απαλό και ελαστικό υλικό σαν δέρμα. Το πέος σας θα είναι τυλιγμένο σε διέγερση πριν καν ξεκινήσετε. Όταν το ενεργοποιήσετε, το γαργαλητό στο κάτω μέρος θα αρχίσει να σας γλείφει και να σας κάνει μασάζ σε μια βαθιά και ισχυρή κορύφωση.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Το πρώτο Guybrator™ στον κόσμο με πατενταρισμένη τεχνολογία PulsePlate™. Το PULSE είναι ένας πολυβραβευμένος ανδρικός διεγέρτης που χρησιμοποιεί ταλαντώσεις για να τονώσει τον άνδρα. Ενώ το PULSE III SOLO έχει σχεδιαστεί για ανδρική σόλο χρήση, το PULSE III DUO με το τηλεχειριστήριο και το δονούμενο κάτω μέρος έχει σχεδιαστεί ειδικά για ζευγάρια.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Ένα ανθεκτικό εξωτερικό κέλυφος σιλικόνης από τζελ περικλείει δύο ισχυρούς δονητές με 9 μοναδικές λειτουργίες για να στέλνει διέγερση σε έκσταση, ενώ ένα πολυτελές εσωτερικό επενδεδυμένο με gelsilicone διπλής πυκνότητας, ένα μαλακό gel σιλικόνης που προσαρμόζει γρήγορα τη θερμότητα του σώματος στη θερμοκρασία του σώματος. Jamyjob.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Εύκολο στο κράτημα Masturbator 01 από τη WYNE με ένα συναρπαστικά διάστικτο, απαλό μανίκι σε σχήμα κόλπου. Επιπλέον, λειτουργία θέρμανσης έως 42°C, 5 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης σε 3 ταχύτητες και λειτουργία έντονης αναρρόφησης σε 3 λειτουργίες. Όλες οι λειτουργίες μπορούν να ελεγχθούν μαζί ή χωριστά με το πάτημα ενός κουμπιού.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bodywand MensWand Black

    Το MensWand είναι το πρώτο Bodywand ειδικά σχεδιασμένο για άνδρες. Η συμπαγής ισχυρή επαναφορτιζόμενη συσκευή μασάζ USB διαθέτει εύκαμπτο λαιμό που βοηθά στην εφαρμογή περισσότερης ή λιγότερης πίεσης στις επιθυμητές περιοχές. Τα λεία φτερά σιλικόνης του παρεχόμενου προσαρτήματος πολλαπλών χρήσεων τυλίγουν τον άξονα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σόλο παιχνίδι, προκαταρκτικά παιχνίδια ή ως προσθήκη στο στοματικό σεξ. Ισχύει μέσω 8 ταχυτήτων και 20 μοτίβων κραδασμών για να απολαύσετε τη διεγερτική πινελιά του ελαφριάς υφής εσωτερικού του προσαρτήματος.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Πάρτε το PULSE SOLO ESSENTIAL στο σπίτι και ανακαλύψτε έναν εντελώς νέο κόσμο ανδρικού αυνανισμού. Με το όνομα του πρώτου Guybrator™ στον κόσμο, το πολυβραβευμένο ανδρικό σεξουαλικό παιχνίδι μας μπορεί να σας κάνει να τελειώσετε τα χέρια χωρίς χέρια, χωρίς να χρειάζεται να χαϊδεύετε. Ο ευέλικτος σχεδιασμός του σημαίνει ότι είναι το τέλειο παιχνίδι για όλους με πέος.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Ανδρικός αυνανιστής με 7 μοτίβα δόνησης και 5 ισχυρές λειτουργίες αναρρόφησης. Διαθέτει άνοιγμα σε σχήμα κόλπου με κανάλι με υφή με φουτουριστικό σχέδιο.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 275 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.