×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Χειροπέδες

Είδη 65 εώς 96 από 233 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bijoux Indiscrets Maze Wide Cuffs Black

    Οι φαρδιές χειροπέδες MAZE έχουν διπλή χρήση. Ενώστε τα βραχιόλια μαζί με την αλυσίδα από τη συσκευασία για να τα μετατρέψετε στις τέλειες χειροπέδες για τα παιχνίδια της δουλείας σας.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sex & Mischief Enchanted Spreader Bar

    Απλώστε τον καρπό ή τους αστραγάλους σας με τη μπάρα μαγείας. Είναι μια δυνατή, άκαμπτη μπάρα με άνετες μανσέτες που έχουν βελούδινη αίσθηση. Οι μανσέτες έχουν εύκολο κλείσιμο. Επίσης ιδανικό για σεξουαλική τοποθέτηση, σηκώστε τα πόδια και γείρετε τους γοφούς για εύκολη πρόσβαση στο σημείο G. Είναι ελαφρύ και ταξιδεύει καλά.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Leg Belt Vegan Leather

    Το FETISH SUBMISIVE παρουσιάζει ένα μοναδικό σετ εξαρτημάτων για να διευκολύνει την τέλεια κύρια θέση για διείσδυση με τα πόδια ψηλά.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Taboom Spreader Bar with Ankle Cuffs Silver-Black

    Ταιριάζει καλύτερα για τους Κυρίαρχους και τους Υποτακτικούς που έχουν κάποια εμπειρία στο BDSM. Η TABOOM Expandable Spread Bar με μανσέτες αστραγάλου είναι κατασκευασμένη για να ανοίγει αυτά τα πόδια. Η μπάρα απλώματος περιλαμβάνει μανσέτες αστραγάλου, αλλά είναι επίσης κατάλληλη με μανσέτες καρπού, χρησιμοποιώντας ένα εύκολο κλιπ σε δαχτυλίδια στο τέλος και στη μέση της ράβδου. Η ρυθμιζόμενη ράβδος ανοίγματος μπορεί να χωριστεί σε τρία μέρη, για εύκολη μεταφορά. Η ράβδος διασκορπισμού ρυθμίζεται από 60 έως 104 cm.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Renegade Wrist Cuffs Black

    Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα, είχαμε διασκέδαση και παιχνίδια. Όλα όσα θέλετε, όπως δεμένα μάτια, μαστίγια και αλυσίδες. Αρσενικό σχέδιο και κατασκευή για τα απόλυτα αξεσουάρ master και slave. Η ανθεκτική κατασκευή βινυλίου σημαίνει ότι είναι εύκολο να καθαριστεί, εύκολο στη χρήση και εύκολο να κυριαρχήσει. Μια ολόκληρη συλλογή μόνο για εσάς. Οι πραγματικοί άντρες φορούν Renegade Bondage - θα πρέπει και εσείς.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Hunteria Cuff & Chocker

    Άτακτη διασκέδαση; Κανένα πρόβλημα! Τα πικάντικα αξεσουάρ από τη συλλογή Hunteria θα φροντίσουν για την καυτή ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα! Το παιχνιδιάρικο τσόκερ και οι χειροπέδες θα ανάβουν κάθε βράδυ για δύο και δεν θα υπάρχει τέλος στην εκπλήρωση των εσώτερων φαντασιώσεων σας! Θέλετε να περάσετε μια τρελή βραδιά γεμάτη ενθουσιασμό; Ω, ξέρουμε ήδη πόσο σου αρέσουν οι πικάντικες αισθήσεις!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Handcuffs Gold

    Πρωτότυπα βραχιόλια για κάθε περίσταση και χειροπέδες για να εκπληρώσετε τις πιο μυστικές σας φαντασιώσεις. Υπακούστε τις αισθήσεις σας!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket M

    Θέλεις να κλειδώσεις το καυλιάρη σου υπόγειο; Τότε αυτό το μπουφάν Body Bag Full Cover είναι ένα must-have!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Plush Leather Hand Cuffs Black

    Το OUCH! Οι βελούδινες μανσέτες καρπού έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση ενώ δένονται στο παιχνίδι σας! Οι μανσέτες έχουν γούνινη επένδυση, ρυθμιζόμενο λουράκι με στιβαρό κούμπωμα για τέλεια εφαρμογή και προσαρτημένο δακτύλιο για εύκολο κούμπωμα!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set with Adjustable Rings Vegan Leather

    Το Fetish Submisive παρουσιάζει μια συλλογή από όμορφα και υψηλής ποιότητας αξεσουάρ BDSM από vegan δέρμα! Έχετε λαχταρήσει μια παθιασμένη βραδιά, όταν μοιράζεστε ρόλους με τον ομόλογό σας και ανακαλύπτετε τα μυστικά της αισθησιακής σκλαβιάς; Σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε αυτό το σετ συγκράτησης κρεβατιού!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey You Are Mine Cuffs

    Κλασικές μεταλλικές χειροπέδες για δέσιμο κρεβατοκάμαρας ή ως αξεσουάρ στα προκαταρκτικά παιχνίδια.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fetish Submissive Ankle and Wrist Cuffs & Hogtie Set Vegan Leather

    Πάρτε τον έλεγχο κάθε κίνησης!! Αυτές οι σύζυγοι σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε διαφορετικές στάσεις, είναι κατάλληλες για τους αστραγάλους και τους καρπούς επιτρέποντας την πλήρη υποταγή του εραστή σας. Επενδυμένο vegan δέρμα απόλυτης άνεσης, εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό κατάλληλο για προχωρημένους ή αρχάριους.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Totally His

    Υποταχθείτε στον εραστή σας με τις εντελώς απαλές χειροπέδες του. Ισχυρά και άνετα με ιμάντες και κλιπ velcro για να τα συνδέετε μεταξύ τους ή με άλλα δεσμά αντικείμενα με κρίκους D.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar and Wrist Cuffs

    Για τον εορτασμό μιας δεκαετίας ερωτικής ανακάλυψης και εκπλήρωσης, η Επίσημη Συλλογή Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι σας προσκαλεί να βυθιστεί στην εμπειρία των Πενήντα Αποχρώσεων.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Intense Fetish Vegan Leather Handcuffs Black

    Καλώς ήρθατε στον συναρπαστικό κόσμο του Intense Fetish! Εδώ μπορείτε να εκφράσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας, καθώς τα προϊόντα αυτής της συλλογής έχουν σχεδιαστεί για να εκπληρώσουν τις άτακτες φαντασιώσεις σας. Αυτό περιλαμβάνει αυτές τις μανσέτες καρπού σε μαύρο χρώμα, κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας vegan δέρμα. Εντείνετε τις ερωτικές σας εμπειρίες χωρίς να διακυβεύετε τις ηθικές σας αξίες!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Blaze Handcuff Black

    Ένα ζευγάρι κομψές μαύρες μανσέτες με όλο το μαύρο υλικό χωρίς νικέλιο και επένδυση από μαλακό αλλά ανθεκτικό υλικό νεοπρενίου για σέξι και άνετο παιχνίδι. Οι μανσέτες καρπού είναι πλήρως ρυθμιζόμενες με τις απλές πόρπες σε στυλ ζώνης. Μια αλυσίδα μήκους 10 cm κρατά τις μανσέτες ενωμένες. Η αλυσίδα είναι αποσπώμενη από τη μία πλευρά με γάντζο μουσκετόν. Είναι δυνατό να κολλήσετε περισσότερες αλυσίδες ή γάντζους σχοινιού ή επιπλέον βάρη.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Graffiti Printed Hand Cuffs Love Street Art Fasion Black

    Ψάχνετε για μια σφαλιάρα που μπορεί να τα κάνει όλα και φτιαγμένη για να παίξει σκληρά; Μην ψάχνετε άλλο. Οι άνετες μανσέτες προσαρμόζονται εύκολα με velcro για να εφαρμόζουν άνετα και σφιχτά και είναι αρκετά μεγάλες για να φορούν γύρω από τους καρπούς.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Cuff Double Lock Rigid Black

    Κάντε τους σφαλιάρες! Κρατήστε αυτά τα χέρια ενωμένα και μην τα αφήσετε έξω με το Mister B Cuff Double Lock Rigid! Αυτό το ζευγάρι μανσέτες δεν αφήνει το υποκείμενό σας χωρίς περιθώριο κουνήματος. Η σταθερή κεντρική βάση τα συγκρατεί στη θέση τους με τα χέρια τους σταθερά συνδεδεμένα στους καρπούς και δεν τα αφήνει να φύγουν μέχρι να ξεκλειδωθούν με το κλειδί. Όλα αυτά είναι μαύρα και συνδυάζονται υπέροχα με τη μαύρη δερμάτινη ή λαστιχένια εμφάνισή σας.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fetish Fantasy Gold Deluxe Furry Cuffs Gold

    Εξασφαλίστε τον εραστή σας με αυτές τις πολυτελείς γούνινες μανσέτες Deluxe. Οι χρυσές μεταλλικές μανσέτες είναι επενδεδυμένες με βελούδινη-μαλακή ψεύτικη γούνα για να κρατούν τον εραστή σας άνετα.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fetish Collection Cuffs & Plug

    Χειροπέδες και πισινό από τη συλλογή φετίχ που ενώνονται μεταξύ τους με μια αλυσίδα και 3 λουκέτα. Οι χειροπέδες έχουν μια ρεαλιστική δερμάτινη εμφάνιση και μπορούν να προσαρμοστούν με τα κουμπώματα της πόρπης – επομένως είναι κατάλληλες για ΑΥΤΟΝ και ΕΚΕΙΝΗ. Το βύσμα από ανοξείδωτο χάλυβα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παιχνίδι θερμοκρασίας και να ζεσταθεί σε ζεστό νερό ή να κρυώσει στο ψυγείο.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Cuff Double Lock with Hoop Black

    Η διπλή κλειδαριά Mister B Cuff, With Hoop, Steel είναι ο τέλειος τρόπος για να κρατήσετε τον σύντροφό σας κλειδωμένο χωρίς να βγείτε έξω. Το κέντρο συγκρατεί έναν περιστρεφόμενο σύνδεσμο που επιτρέπει στους καρπούς να κινούνται, αλλά όχι χωριστά καθώς κρατά τα χέρια πολύ κοντά μεταξύ τους. Το κλειδί θα απελευθερώσει τους κλειδωμένους καρπούς σας, αλλά μέχρι τότε, θα είναι στενά πιασμένοι μεταξύ τους και δεν μπορούν να βγουν έξω. Αυτές οι γυαλιστερές μανσέτες από χάλυβα φαίνονται υπέροχες σε κάθε σκηνή δουλείας και με κάθε εμφάνιση φετίχ.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Velcro Cuffs Red

    Ψάχνετε για μια σφαλιάρα που μπορείτε να κάνετε όλα και φτιαγμένη για να παίξετε σκληρά; Μην ψάχνετε άλλο. Οι άνετες γούνινες μανσέτες χεριών και ποδιών προσαρμόζονται εύκολα με velcro για να εφαρμόσουν ευκολίες και σφιχτά και είναι αρκετά μεγάλες για να φορούν γύρω από τους αστραγάλους ή τους καρπούς.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Body Harness with Thigh and Hand Cuffs Black

    Αυτό θα είναι μια τρελή βόλτα! Ανοίξτε αυτά τα πόδια και πιάστε τους καρπούς για ένα σοβαρά kinky παιχνίδι BDSM. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τον ιμάντα πλάτης για να φέρετε τους καρπούς του συντρόφου σας πάνω ή κάτω στην πλάτη τους.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    Για μαγευτικές στιγμές!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Beginner's Handcuffs Metal

    Παίξτε και κλειδώστε τον εραστή σας με αυτές τις υπέροχες και άτακτες «Χειροπέδες για αρχάριους» Ο μηχανισμός κλειδώματος διαθέτει κουμπί γρήγορης απελευθέρωσης σε περίπτωση που χάσετε και τα δύο κλειδιά.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Black

    Κάντε τους σφαλιάρες! Κρατήστε αυτά τα χέρια ενωμένα και μην τα αφήσετε έξω με το Mister B Cuff Double Lock, Chain! Αυτό το κομψό, μαύρο ζευγάρι μανσέτες είναι η χειροπέδα κλασικού στυλ στην οποία μπορείτε να βασιστείτε. Κανείς δεν θα ξεφύγει από αυτά τα κακά αγόρια μέχρι να αφήσεις να βγουν ξεκλειδώνοντας κάθε μανσέτα. Το kinky παιχνίδι είναι πάντα καλό με σταθερούς περιορισμούς! Η αλυσίδα δύο συνδέσμων επιτρέπει στα χέρια σας να κινούνται λίγο και να στρίβουν σε μια πιο άνετη θέση εάν χρειάζεται, αλλά όχι ελεύθερα.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Luxury Hand Cuffs Black

    Εμπλουτίστε το BDSM παιχνίδι σας με αυτές τις κομψές αλλά σούπερ δυνατές χειροπέδες!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Beginner's Handcuffs Furry Pink

    Παίξτε και κλειδώστε τον εραστή σας με αυτές τις υπέροχες και άτακτες χειροπέδες για αρχάριους". Ο μηχανισμός κλειδώματος διαθέτει κουμπί γρήγορης απελευθέρωσης σε περίπτωση που χάσετε και τα δύο κλειδιά.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dominate Me Leather Handcuffs D12 Black-Black

    Μαλακές, αλλά συμπαγείς και ανθεκτικές δερμάτινες μανσέτες κατασκευασμένες στην Τσεχική Δημοκρατία. Ενισχύστε τα παιχνίδια στο κρεβάτι σας και ενεργοποιήστε τον ομόλογό σας. Στη φαντασία, τα όρια δεν τίθενται, επομένως είναι στο χέρι σας να τα βάλετε. Για την άνετη εφαρμογή, οι μανσέτες είναι ρυθμισμένες σε μέγεθος και ενώνονται με 2 κουμπωτά άγκιστρα (χωρίς αλυσίδα), ώστε να μπορείτε εύκολα να τα λύσετε για να στερεώσετε κάθε χέρι ξεχωριστά, για παράδειγμα, στο κρεβάτι ή στη θερμάστρα.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Ζώνη μέσης με μανσέτες στα πόδια και αφαιρούμενες χειροπέδες της ZADO εξ ολοκλήρου από δέρμα. Οι ρυθμιζόμενες χειροπέδες είναι εξοπλισμένες με ένα δερμάτινο λουρί που έχει ένα καραμπίνερ σε κάθε άκρο.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Taboom Spreader Bar with Ankle Cuffs Gold-Red

    Ανοίξτε τα πόδια με TABOOM Expandable Spreader Bar with Ankle Cuffs, ειδικά κατασκευασμένο για έμπειρους λάτρεις του BDSM. Η ράβδος εξάπλωσης είναι εξοπλισμένη με 4 δακτυλίους για να κουμπώνουν στις συμπεριλαμβανόμενες μανσέτες αστραγάλου.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bad Kitty Wrist-To-Neck Restraint Stainless Steel

    Δουλεία για τους ειδικούς!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 233 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.