×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δαχτυλίδια για όρχεις

Είδη 65 εώς 96 από 108 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Sport Fucker Ergo Balls Black 60mm

    Το Sport Fucker πήρε τα δημοφιλή φορεία Ergo Ball και τα φόρτισε πολύ φτιάχνοντας τα από καθαρή υγρή σιλικόνη. Αυτό το ανώτερο υλικό έχει ωραία αίσθηση και βελούδινη απαλότητα στην αφή. Ελαστικά αλλά δυνατά και ανθεκτικά, αυτά τα φορεία με μπάλα Ergo Balls είναι πολύ άνετα και δεν τσιμπάνε ποτέ.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Το Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Strecher είναι ένα φορείο με μπάλα, μια συσκευή βασανιστηρίων και ένα καταπληκτικό τσακ παιχνίδι όλα σε ένα.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Black

    Το Z-BALLS είναι ένα μοναδικού σχήματος σούπερ μαλακό φορείο/όπλωμα σχεδιασμένο να κολλάει στα σκουπίδια σας σε όλα τα σωστά σημεία.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 20mm

    Τα προϊόντα Kiotos Steel είναι κατασκευασμένα από 100% ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων χάλυβα που διατίθεται σήμερα.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Clear

    Το Z-BALLS είναι ένα μοναδικό σχήμα σούπερ μαλακό φορείο/όπλωμα σχεδιασμένο να κολλάει στα σκουπίδια σας σε όλα τα σωστά σημεία.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Glow in the Dark Ball Sack

    αχ! Λάμψε στο σκοτάδι, το μέλλον της δουλείας είναι εδώ. Σχεδιασμένο με αυθεντική αισθητική, αλλά με την πρόσθετη απόλαυση των ιδιοτήτων λάμψης στο σκοτάδι, οι φθορίζουσες πράσινες λεπτομέρειες θα μετατρέψουν κάθε εκδήλωση σε ένα μέρος. Με Ωχ! Λάμψη στο σκοτάδι, η διασκέδαση μόλις αρχίζει όταν σβήνουν τα φώτα.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Λαχταράτε μια πραγματικά εκνευριστική και πιθανώς έστω και μια μικρή επώδυνη διέγερση; Και τολμάς αυτό το μεταλλικό στρίψιμο από τον Ρίμμπι; Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο πέος, στους όρχεις ή στο στήθος. Απλώς βιδώστε το και ρυθμίστε την πίεση μέχρι να φτάσετε στο μέγιστο!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Βιδώστε το μέχρι να πονέσει! Γίνετε κακοί με ένα σφιχτό κράτημα στο σακίδιο ή ακόμα και έναν άξονα κρουνιού με το φορείο από ατσάλινο μπίλια με θαμπές αιχμές. Στρίψτε αργά τις βίδες προς τα μέσα μέχρι να μην μπορούν να πιέσουν άλλο. Αυτή η συσκευή βασανιστηρίων είναι ένα φορείο με μπάλα, αλλά μπορεί επίσης να περιφέρεται γύρω από έναν άξονα κόκορα, οπότε γίνετε δημιουργικοί με το θύμα σας και ενημερώστε το ποιος είναι το αφεντικό. Να είστε ιδιαίτερα κακοί και να το κλειδώνετε με το κλειδί.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Steel Glans Ring with Spikes

    Τα βασανιστήρια κόκορα δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικά όσο με το Steel Glans Ring με Spikes! Πιέστε αυτό το κοτσαδόρο όλο και πιο σφιχτά με τις έξι ξεχωριστές ακίδες, αργά, μέχρι να μην αντέχετε άλλο. Ή δεν μπορείτε να το δώσετε άλλο - εξαρτάται από το άκρο του βασανιστηρίου που βρίσκεστε. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο κόκορας κάποιου έχει μεγάλο πρόβλημα!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs CLONE DUO 2-pack Ballstretcher Black-Black

    Το Oxballs λατρεύει τις μπάλες, είναι το δεύτερο πιο αγαπημένο μας μέρος ενός άντρα. Οι μπαλοκόροι είναι μια έκρηξη κατά τη διάρκεια του σόλο παιχνιδιού JO ή ενώ γαμούνται. Η αίσθηση της πίεσης στο σάκο σας, το βαρύ βάρος της λαστιχένιας σιλικόνης που κρέμεται στα παξιμάδια σας, το τέντωμα, το τράβηγμα… τόσες πολλές καλές αισθήσεις.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Neo Tall Ballstretcher Black

    Το NEO TALL είναι ένα ψηλό φορείο σχεδιασμένο για άντρες με μεγαλύτερη εμπειρία ή που θέλουν να αυξήσουν τις διατάσεις τους στο επόμενο μέγεθος.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Cock Dangler Silicone Penis Strap with Weights Black

    Αυτό το σκούρο κρεμαστό κρέμεται από το στέμμα για να μπορείτε να προσθέσετε βάρη στον άξονα σας! Δοκιμάστε τη δύναμή σας με 4 διαφορετικά βάρη χάλυβα που κυμαίνονται από 0,8oz (22g) έως 2,2oz (62g)! Ο δακτύλιος και το κύπελλο υποδοχής μπάλας είναι κατασκευασμένα από ελαστική, χωρίς φθαλικές ενώσεις, premium σιλικόνη. Μετά τη χρήση, απλά πλύνετε με ζεστό νερό και σαπούνι και στη συνέχεια ψεκάστε με ένα καθαριστικό παιχνιδιών πριν το αποθηκεύσετε.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Balldo Single Spacer Ring Pink

    Το Balldo Single Spacer Ring είναι μια επέκταση για το Starter Set Balldo. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον μαλακό εύκαμπτο και ελαστικό δακτύλιο σιλικόνης σε συνδυασμό με τους άλλους 2 δακτυλίους και τον κώδικα. Μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερη σταθερότητα εάν χρειάζεται. Φυσικά, μπορείτε να κρατήσετε και το δαχτυλίδι ως ανταλλακτικό. Ο δακτύλιος καθαρίζεται εύκολα μετά τη χρήση με χλιαρό νερό και καθαριστικό παιχνιδιών.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Airballs Electro Air-Lite Ballstretcher Clear Ice

    Το AIRBALLS ELECTRO είναι μια έκδοση ηλεκτροφόρου και η νεότερη προσθήκη στη σειρά προϊόντων μας AIR. Το AIRBALLS ELECTRO είναι κατασκευασμένο από απαλό, λείο μείγμα plus+SILICONE™, ώστε να είναι ελαστικό και κομψό αλλά αρκετά σταθερό για να σας προσφέρει αυτό το συμπαγές τέντωμα. Το AIRBALLSELECTRO έχει πολλαπλές οπές αποστράγγισης που κάνουν πιο ελαφριά φθορά και διπλάσια ως βάσεις για ηλεκτροεπαφές. Ο σχεδιασμός ergo dip και το μαλακό υλικό κάνουν άνετη χρήση. Η μοναδική μας σχεδίαση με μπαλέτο δεν μοιάζει με κανένα άλλο στην αγορά. Περιλαμβάνει δύο ηλεκτρονικές επαφές 4mm.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Bent 2 Ball Stretcher Black

    Το BENT είναι ένα καμπύλο φορείο που είναι ενισχυμένο με βιομηχανικές ραβδωτές λεπτομέρειες. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας καθαρή πλατίνα σιλικόνη, ώστε να είναι εξαιρετικά ελαστικό, απαλό και λείο, ιδανικό για άνετο τέντωμα μπάλας. Κάθε άκρο του BENT καλύπτεται με ένα στριμωγμένο χείλος που πιέζει τις μπάλες σας προς τα κάτω για μια αίσθηση τεντώματος. Ο μοναδικός κυρτός σχεδιασμός κρατά τις μπάλες σας τραβηγμένες προς τα κάτω και μακριά από το σώμα σας για πιο έντονο οργασμό.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Night Edition

    Νέο από την OXBALLS: Εργαλείο NIGHT EDITION σε βελούδινο φινίρισμα σιλικόνης μείγμα PLUS+silicone™…ισχυρό TPR για εκπληκτικό τέντωμα + μεταξένια σιλικόνη για ελαστική ελαστική αίσθηση.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Label Extreme Ballstretcher Cage

    Βαρύ και εντυπωσιακό φορείο οσχέου (φορείο μπάλας) ή βάρος αυγού σε πολυτελή εκδοχή. Η σαγηνευτική εμφάνιση του προσαρτημένου κλουβιού για το όσχεό σας το καθιστά μοναδικό εργαλείο.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Clear Ice

    Το AIRBALLS είναι μια έκδοση με μπαλέτο και η νεότερη προσθήκη στη σειρά προϊόντων μας AIR. Το AIRBALLS είναι κατασκευασμένο από απαλό, λείο μείγμα plus+SILICONE™, ώστε να είναι ελαστικό και κομψό αλλά αρκετά σταθερό για να σας προσφέρει αυτό το συμπαγές τέντωμα. Το AIRBALLS έχει πολλαπλές οπές αποστράγγισης που κάνουν πιο ελαφριά φθορά και διπλάσια ως υποδοχές για ηλεκτρικές επαφές. Ο σχεδιασμός ergo dip και το μαλακό υλικό κάνουν άνετη χρήση. Η μοναδική μας σχεδίαση με μπαλέτο δεν μοιάζει με κανένα άλλο στην αγορά.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs ULTRACORE Core Ballstretcher + Axis Ring Blue Ice

    Το σύστημα ULTRACORE είναι για τους πραγματικά μεγάλους μπαλαράδες που σκάβουν το μεγαλύτερο τέντωμα που πιάνει την τσάντα! Παίρνετε το εκπληκτικό φορείο CORE—έχει εξωτερικές πλευρές για εξαιρετικά μεγάλη έκταση: παραμένει ψηλότερο στο σάκο σας με πιο γεμισμένο κράτημα στη μέση για μια λιπαρή τσάντα.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher with Ankle Restraints

    Συνδυάζει δύο πονηρούς τρόπους για να παίξετε με την τσάντα subs σας! Χρησιμοποιήστε το κλειδί Allen που περιλαμβάνεται για να συνδέσετε αυτό το δαχτυλίδι βαρέως τύπου στο όσχεο του συντρόφου σας και συνδέστε τις συμπεριλαμβανόμενες μανσέτες αστραγάλου για να τον πιέσετε στα γόνατά τους όπου ανήκουν!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Triune Ball Clamp

    Το Triune Ball Clamp είναι το τέλειο εργαλείο για τους λάτρεις του BDSM και του φετίχ που τους αρέσει να απολαμβάνουν παιχνιδιάρικο και επίπονο περιορισμό. Δεν είναι παρά ένας επικίνδυνος θραυστήρας όρχεων από ανθεκτικό υλικό. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση της λαβής και ως εκ τούτου να ρυθμίσετε την πίεση σύσφιξης για να επιτύχετε τον μέγιστο ενθουσιασμό. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να διευρύνετε τα όριά σας, να ενισχύσετε την ερωτική σας εμπειρία και να φτάσετε σε νέα επίπεδα διέγερσης.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Bullballs-2 Ball Stretcher Black

    Το BULLBALLS είναι το παλαιότερο και με τις μεγαλύτερες πωλήσεις φορείο σιλικόνης. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας καθαρή πλατίνα σιλικόνη, ώστε να είναι εξαιρετικά απαλό και σβέλτο για άνετο τέντωμα. Ο κομψός, βιομηχανικός σχεδιασμός είναι απλός αλλά σπρώχνει τις μπάλες σας προς τα κάτω και μακριά από το σώμα σας για πιο έντονο οργασμό. Το BULLBALLS έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση και το μαλακό υλικό πιάνει και πιέζει τον σάκο σας σαν δεύτερο δέρμα.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Hünkyjunk GYROBALL Ballstretcher Bronze Metallic

    Το πιο μακροχρόνιο φορείο SQUEEZE - STYLE μεγαλύτερο φορείο, GYROBALLS super - φορείο από το hünkyjunk.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Neo Angle Ballstretcher Black

    Το NEO ANGLE είναι ένα κοντό φορείο με γωνιακό "χείλος" που έχει σχεδιαστεί για να σπρώχνει τον σάκο σας προς τα πάνω και προς τα έξω.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Hünkyjunk FRACTAL Ballstretcher Clear Ice

    Το OXBALLS hünkyjunk Fractal Tactile Ball Strecher in Clear Ice είναι κατασκευασμένο από το πιο απαλό ελαστικό-μαλακό μείγμα Plus+SILICONE που σχεδιάστηκε για μεγαλύτερη διάρκεια παιχνιδιού με τέντωμα μπάλας.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sport Fucker Ergo Balls Black 50mm

    Το Sport Fucker πήρε τα δημοφιλή φορεία Ergo Ball και τα φόρτισε πολύ φτιάχνοντάς τα από καθαρή υγρή σιλικόνη. Αυτό το ανώτερο υλικό έχει ωραία αίσθηση και βελούδινη απαλότητα στην αφή. Ελαστικά αλλά δυνατά και ανθεκτικά, αυτά τα φορεία με μπάλα Ergo Balls είναι πολύ άνετα και δεν τσιμπάνε ποτέ.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Balldo Single Spacer Ring Grey

    Το Balldo Single Spacer Ring είναι μια επέκταση για το Starter Set Balldo. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον μαλακό εύκαμπτο και ελαστικό δακτύλιο σιλικόνης σε συνδυασμό με τους άλλους 2 δακτυλίους και τον κώνο. Μπορείτε επομένως να δημιουργήσετε περισσότερη σταθερότητα εάν χρειάζεται. Φυσικά, μπορείτε να κρατήσετε και το δαχτυλίδι ως ανταλλακτικό. Ο δακτύλιος καθαρίζεται εύκολα μετά τη χρήση με χλιαρό νερό και καθαριστικό παιχνιδιών.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Neo Short Ballstretcher Black

    Το NEO SHORT είναι ένα κοντό φορείο που είναι εξαιρετικό για παιδιά που αρχίζουν να κάνουν μπαλαρίσματα ή στοίβαγμα με άλλο φορείο.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Black Ice

    Το AIRBALLS είναι μια έκδοση με μπαλέτο και η νεότερη προσθήκη στη σειρά προϊόντων μας AIR. Το AIRBALLS είναι κατασκευασμένο από απαλό, λείο μείγμα plus+SILICONE™, ώστε να είναι ελαστικό και κομψό αλλά αρκετά σταθερό για να σας προσφέρει αυτό το συμπαγές τέντωμα. Το AIRBALLS έχει πολλαπλές οπές αποστράγγισης που κάνουν πιο ελαφριά φθορά και διπλάσια ως υποδοχές για ηλεκτρικές επαφές. Ο σχεδιασμός ergo dip και το μαλακό υλικό κάνουν άνετη χρήση. Η μοναδική μας σχεδίαση με μπαλέτο δεν μοιάζει με κανένα άλλο στην αγορά.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Hünkyjunk GYROBALL Ballstretcher Tar Ice

    Το GYROBALLS είναι ένα μαλακό ελαστικό καμπυλωτό φορείο μπάλας - κλεψύδρας - με οκτώ σούπερ ελαστικές νευρώσεις για μέγιστο τέντωμα σε ένα ψηλότερο φορείο — οι νευρώσεις κρατούν το σφίξιμο προς τα κάτω, ώστε να αισθάνεστε σαν να τραβάτε το μήκος του σάκου σας.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys 4in1 Pleasure Toy Skin

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν έρχονται σύντομα.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs ULTRACORE Core Ballstretcher + Axis Ring Red Ice

    Το σύστημα ULTRACORE είναι για τους πραγματικά μεγάλους μπαλαράδες που σκάβουν το μεγαλύτερο τέντωμα που πιάνει την τσάντα! Παίρνετε το εκπληκτικό φορείο CORE—έχει εξωτερικές πλευρές για εξαιρετικά μεγάλη έκταση: παραμένει ψηλότερο στο σάκο σας με πιο γεμισμένο κράτημα στη μέση για μια λιπαρή τσάντα.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 108 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.