×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Σφιγκτήρες θηλής

Είδη 129 εώς 160 από 201 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Medium 2 pcs

    Αυτό το σετ κορδονιών θηλής είναι φτιαγμένο ειδικά για να κάνει τις θηλές σας να φαίνονται και να αισθάνονται εξαιρετικά σκληρές! Αυτή η ισχυρή αντλία προσκολλάται στο στήθος σας για να μην την αφήσετε ποτέ ξανά, ή τουλάχιστον όχι πολύ σύντομα. Είναι να λειτουργήσουν με τον βολικό περιστροφικό κωδικοποιητή και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εύκολα σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος θέλετε.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Latex Play Mouthgag with Ball and Nipple Clamps Black

    Παιχνίδι Rimba Latex - Σφιγκτήρας με σφιγκτήρες μπάλας και θηλής - Μαύρο

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bad Kitty Pussy Clamp with Leash Black

    Για συναρπαστικά παιχνίδια δύναμης!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • OhMama Fetish Black Nipple Clamps with Multi Chains

    Η τρέχουσα χρήση του Φετίχ ταιριάζει στη σεξουαλική σφαίρα. Αναφέρεται στη λαϊκή γλώσσα στην ευχαρίστηση ή τον θαυμασμό ορισμένων μερών ή αντικειμένων του σώματος με τρόπο που προκαλεί ενθουσιασμό ή ευχαρίστηση. Η Ohmama σας προσφέρει όλα τα στοιχεία και τα αξεσουάρ, ώστε να μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε όπως ποτέ πριν χωρίς σύμπλοκα χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Nippleweight Set 200g

    Το σετ Nippleweight περιέχει 2 βάρη

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Pinch Tweezer Clamps with Chain

    Οι σφιγκτήρες Mister B Pinch Tweezer είναι κακοί. Έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν μια έντονη πίεση μεταξύ των δύο άκρων, όπως η εστιασμένη λαβή των τσιμπίδων. Οι θηλές σας θα σας ευχαριστήσουν για τέτοιο πόνο!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Nippleweight Set 100g

    Το σετ Nippleweight περιέχει 2 βάρη

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • OhMama Fetish PU Tassel Nipple Clamps

    Η τρέχουσα χρήση του Φετίχ ταιριάζει στη σεξουαλική σφαίρα. Αναφέρεται στη λαϊκή γλώσσα στην ευχαρίστηση ή τον θαυμασμό ορισμένων μερών ή αντικειμένων του σώματος με τρόπο που προκαλεί ενθουσιασμό ή ευχαρίστηση. Η Ohmama σας προσφέρει όλα τα στοιχεία και τα αξεσουάρ, ώστε να μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε όπως ποτέ πριν χωρίς σύμπλοκα χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Adjustable Nipple Clamps with Chain 7678

    Σφιγκτήρες Θηλών με Αλυσίδα και ρυθμιζόμενο μέγεθος.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Crowned Magentic Nipple Clamps

    Οι έντονοι μαγνητικοί σφιγκτήρες αυξάνουν την ευαισθησία της θηλής σας, ιδανικοί για χρήση κατά τη διάρκεια του προκαταρκτικού παιχνιδιού ή για να διακοσμήσετε τα βυζιά του συντρόφου σας καθώς τα δένετε στα αγαπημένα σας συγκρατητικά! Ευέλικτοι και συμβατοί με όλα τα είδη άτακτων πράξεων, αυτοί οι σφιγκτήρες Crough Nipple είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς νικέλιο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε με σιγουριά.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Nipple Clamps SLAVE

    Κάντε tag τον σύντροφό σας με αυτό το απίστευτο όνομα που κρέμεται από τις θηλές σας! Αυτοί οι σφιγκτήρες θηλής σε στυλ τσιμπιδάκι έχουν μια μικρή κρεμαστή αλυσίδα με το όνομα: SLAVE.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Chisa Sins Inquisition Spring Metal Nipple Clamps

    Μεταλλικοί σφιγκτήρες θηλής Sins Inquisition Απολαύστε τη συναρπαστική διέγερση της θηλής με αυτούς τους σφιγκτήρες θηλής. Είναι ένα όμορφα φινιρισμένο στρογγυλεμένο σεξ παιχνίδι που σας δίνει μεγάλη ευχαρίστηση.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Large 2 pcs

    Αυτό το σετ κορδονιών θηλής είναι φτιαγμένο ειδικά για να κάνει τις θηλές σας να φαίνονται και να αισθάνονται εξαιρετικά σκληρές! Αυτή η ισχυρή αντλία προσκολλάται στο στήθος σας για να μην την αφήσετε ποτέ ξανά, ή τουλάχιστον όχι πολύ σύντομα. Είναι εύκολο να λειτουργήσουν με τον βολικό περιστροφικό κωδικοποιητή και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος θέλετε.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Rechargeable Nipplettes Purple

    Θολώστε ακόμη περισσότερο τα όρια μεταξύ ευχαρίστησης και πόνου με τις επαναφορτιζόμενες Nipplettes® Nipple Play® που αλλάζουν το παιχνίδι. Αυτό το τολμηρό σχεδιαστικό σετ σφιγκτήρων θηλής διαθέτει 12 ανεξάρτητα ελεγχόμενες λειτουργίες δόνησης, πλήρως ρυθμιζόμενους σφιγκτήρες και επαναφορτιζόμενη μπαταρία USB. Σφίξτε αυτά τα teaser πολλαπλών χρήσεων στο σώμα σας και απολαύστε κάθε βιασύνη διέγερσης καθώς τρεμοπαίζετε μέσα από τις ισχυρές λειτουργίες της δόνησης με το πάτημα ενός κουμπιού. Καθώς η ένταση σφίγγει, τα μυρμήγκιασμα εντείνονται με κάθε πάτημα του κουμπιού για τα απόλυτα παιχνίδια διέγερσης της θηλής.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Pinch Battery Clamps Adjustable with Chain Black

    Ο κύριος B PINCH πονάει τόσο καλά! Οι σφιγκτήρες μπαταρίας Mister B Pinch είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί τσιμπίδες. Το σχέδιο είναι εμπνευσμένο από την αυτοκινητοβιομηχανία και τη βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών, οπότε ξέρετε ότι αυτός είναι ένας σφιγκτήρας που θα κρατήσει. Η πίεση είναι σταθερή σε αυτούς τους σφιγκτήρες λόγω του ελατηρίου στο κέντρο, ενώ οι βίδες ρύθμισης μπορούν να καθορίσουν πόση πίεση ασκείται. Η σέξι αλυσίδα συνδέει τις δύο πλευρές, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε τις θηλές μεταξύ τους, για να δημιουργήσετε μια εξίσου οδυνηρή και ευχάριστη εμπειρία

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Nipple Teasers Smoke Black

    Πειράγματα θηλής σε μια τσάντα, ένα άλλο μοναδικό που δημιουργεί ισχυρή φυσική αναρρόφηση για αυθεντικές αισθήσεις και λάμψη που τα παραδοσιακά κλιπ δεν μπορούν να προσφέρουν. Με ένα απλό σφίξιμο, τα Teasers εφαρμόζουν τέλεια στο δέρμα και δημιουργούν μια ισχυρή σφράγιση για διασκέδαση χωρίς χέρια - απλώς στερεώστε σε κάθε θηλή και παρακολουθήστε τα να φουσκώνουν μέσα από το οπτικά διεγερτικό καθαρό μαύρο υλικό.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Ball Tip Nipple Clamps Silver

    Παρουσιάζουμε τους σφιγκτήρες θηλής με ασημί μύτες – ένας εξαιρετικός συνδυασμός κομψότητας και αίσθησης για όσους εκτιμούν την τέχνη της οικείας απόλαυσης. Αυτοί οι προσεκτικά κατασκευασμένοι σφιγκτήρες θηλής διαθέτουν μύτες μπάλας, προσθέτοντας μια πινελιά γοητείας στις αισθητηριακές σας εμπειρίες.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Silicone Bit Gag with Nipple Clamps Black

    Θέλετε να βελτιώσετε το BDSM παιχνίδι σας και να πάρετε τον έλεγχο του υποτακτικού σας; Το Silicone Bit Gag με σφιγκτήρες θηλής είναι ιδανικό για να εκπαιδεύσετε τον δευτερεύοντα ή τον σκλάβο σας.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Nipple Clamps DADDY

    Κάντε tag τον σύντροφό σας με αυτό το απίστευτο όνομα που κρέμεται από τις θηλές σας! Αυτοί οι σφιγκτήρες θηλής σε στυλ τσιμπιδάκι έχουν μια μικρή κρεμαστή αλυσίδα με το όνομα: DADDY.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs BUBBLES Nipsuckers Black

    Τα Nipsuckers φουσκώνουν τις μύτες σας κάνοντάς τις πιο ευαίσθητες, μεγαλύτερες και πιο «παλμώδεις». Τα κορόιδα μας είναι κατασκευασμένα από υγρή πλατίνα σιλικόνη επειδή είναι το καλύτερο υλικό εκεί έξω, δεν σπάνε, έχουν τη σωστή ποσότητα "έλξης" και είναι αρκετά μαλακά ώστε να σφραγίζουν πραγματικά τη μύτη σας. Το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν χάνουν ποτέ την αναρρόφησή τους... Οι Nipsuckers που δεν πιπιλίζουν είναι απλώς λυπημένοι.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Stainless Steel Nipple Clips

    Αποκτήστε αυτές τις θηλές σφιχτά με αυτά τα βαρέα μεταλλικά κλιπ θηλής από ανοξείδωτο χάλυβα! Μοιάζουν με απλά μανταλάκια, αλλά λειτουργούν πολύ πιο σκληρά από τα παραδοσιακά ξύλινα. Αυτά έχουν κάποιο βαρύ βάρος και θα τραβήξουν αυτές τις φτωχές θηλές που είναι σφιγμένες στη λαβή τους.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Scissor Nipple Clamps Green 2pcs

    Αξίζουν οι θηλές σας μια μικρή τιμωρία; Πιέστε τα με αυτούς τους μοναδικούς σφιγκτήρες σε σχήμα ψαλιδιού! Την πίεση την καθορίζεις μόνος σου! Το ελαφρύ πλαστικό υλικό τα κάνει εύκολα στο χειρισμό και το αρχικό σχήμα τα κάνει αγαπημένα στη συλλογή σας σεξουαλικών παιχνιδιών.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs BUBBLES MAX Nipsuckers Black

    Τα Nipsuckers φουσκώνουν τις μύτες σας κάνοντάς τις πιο ευαίσθητες, μεγαλύτερες και πιο «παλμώδεις». Τα κορόιδα μας είναι κατασκευασμένα από υγρή πλατίνα σιλικόνη επειδή είναι το καλύτερο υλικό εκεί, δεν σπάνε, έχουν τη σωστή ποσότητα "έλξης" και είναι αρκετά μαλακά ώστε να σφραγίζουν πραγματικά τη μύτη σας. Το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν χάνουν ποτέ την αναρρόφησή τους... Οι Nipsuckers που δεν πιπιλίζουν είναι απλώς λυπημένοι.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Label Forcep Pliers

    Ένα κλασικό κιτ για όλους εσάς τους φετιχιστές εκεί έξω, αυτές οι γνήσιες, υψηλής ποιότητας πένσες Forcep από τη μάρκα Black Label είναι μια απαραίτητη προσθήκη στο μπουντρούμι σας!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Enslaved Slave Chain Nipple Clamps

    Βεβαιωθείτε ότι όλοι γνωρίζουν τη θέση τους όταν φορούν αυτούς τους σφιγκτήρες θηλής. Η μεγάλη, έντονη γραμματοσειρά γράφει SLAVE και με ένα τράβηγμα στους σφιγκτήρες μπορείτε να τα βάλετε στη θέση τους αν το ξεχάσουν! Το μέταλλο χωρίς νικέλιο είναι τέλειο για το ευαίσθητο δέρμα και το γυαλιστερό μέταλλο φαίνεται υπέροχο ως kinky αξεσουάρ!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Bound Nipple Clamps M1 Rose Gold

    Οι σφιγκτήρες δεσμευμένων θηλής είναι για ερωτικές και διεγερτικές αισθήσεις. Κατασκευασμένο από μέταλλο χωρίς νικέλιο.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bad Kitty Heart Shaped Nipple Clamps Silver

    Γλυκόπικρος πόνος σε σχήμα διαπεραστικό βέλος και καρδιά!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Magnetic Nipple Clamps Diamond Pin Grey

    Οι ισχυροί μαγνήτες διασφαλίζουν ότι κάθε ευαίσθητη λαβή συμπιέζεται σφιχτά ανάμεσα στις δύο πλευρές του σφιγκτήρα. Εσείς αποφασίζετε πόση επώδυνη πίεση μπορούν να αντέξουν; Βάλτε τα στην κατάψυξη για να κρυώσουν τα πράγματα ή σε ένα μπολ με ζεστό νερό για να ανάψουν τα πράγματα! Κατασκευασμένα από κομψό αλουμίνιο, είναι απόλυτα ασφαλή για το σώμα, υποαλλεργικά και καθαρίζονται εύκολα

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Pinch Mawa Nipple Clamps

    Οι σφιγκτήρες θηλής Mister B Pinch Mawa είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς σφιγκτήρες θηλής τώρα και σε βασική μη ρυθμιζόμενη έκδοση.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Nipple Adjustable Clamps Bullet Weights 2x100g

    Παρουσιάζουμε τους ρυθμιζόμενους σφιγκτήρες θηλής με σταθερά βάρη σφαίρας 2 x 100 g, έναν συναρπαστικό συνδυασμό που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την εμπειρία παιχνιδιού στη θηλή όπως ποτέ πριν. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι έντονων αισθήσεων και αναμφισβήτητης ευχαρίστησης με αυτό το εξαιρετικό σετ.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Nippel Clamps with Peacock Feather Trim

    Ρυθμιζόμενοι όμορφοι σφιγκτήρες θηλής φούντας με αφράτο τελείωμα από φτερά παγωνιού. Ιδανικό για αρχάριους αλλά προχωρημένους χρήστες. Αυξάνει την αίσθηση και την ερωτική απόκριση. Τέλειο ως ερωτικό δώρο για τον σύντροφό σας.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Hardware Clamp Forceps

    Ο γιατρός είναι στο σπίτι…προσέξτε! Για σκληρό και kinky πόνο στη θηλή και ευχαρίστηση, το Mister B Hardware Clamp Forceps είναι τα κατάλληλα εργαλεία για τη δουλειά.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 129 εώς 160 από 201 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.