×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δαχτυλίδια πέους

Είδη 129 εώς 160 από 370 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Αυτή η όπλιση έχει τρεις δακτυλίους που συνδέονται μεταξύ τους: ένας με διάμετρο 2 cm, ένας με διάμετρο 3 cm και ένας με διάμετρο 4 cm. Ο μεγαλύτερος δακτύλιος (4 cm) πρέπει να φορεθεί γύρω από το όσχεο. Ο δεύτερος δακτύλιος (3 cm) πρέπει να τοποθετηθεί γύρω από τους όρχεις. Ο μικρότερος δακτύλιος (2 cm) πρέπει να τοποθετηθεί γύρω από τον άξονα του πέους. Η χρήση ενός δακτυλίου κόκορα θα περιορίσει τη ροή του αίματος και θα έχει ως αποτέλεσμα να παρέχει στον χρήστη μια πληρέστερη και πιο σκληρή στύση. Ο δακτύλιος του κόκορα γύρω από τους όρχεις τους εμποδίζει να συστέλλονται, γεγονός που παρατείνει τον οργασμό.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Αυτός ο δακτύλιος από αλουμίνιο έχει άνετη εφαρμογή και διάμετρο 50 mm. Το επίπεδο τμήμα με τις στρογγυλεμένες γωνίες του το κάνει άνετο στη χρήση και απλά κάνει τη δουλειά του.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Lust Cock Ring Trio 504297 Black

    Η τριάδα ευχαρίστησης για εντυπωσιακές στύσεις!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • CONTROL by Sir Richard's Pro Performance Ring Black

    Φτιαγμένοι με τη δύναμη να επηρεάζουν, τα Pro Performance C-Rings είναι εύκαμπτοι δακτύλιοι που δημιουργήθηκαν για να αγκαλιάζουν το πέος και τους όρχεις παρέχοντας ακριβώς τη σωστή πίεση για να επεκτείνει την απόδοση και να εντείνει τους οργασμούς. Αυτό το δαχτυλίδι χρησιμοποιεί μια φόρμουλα που προσθέτει την τέλεια συμπίεση για τους περισσότερους χρήστες. Φοριούνται μαζί ή χωριστά, τα Pro Performance C-Rings παρέχουν γνήσια ευελιξία και αντοχή, επιτρέποντας παρατεταμένη και ισχυρή απόλαυση.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Tight Chomper Small Black

    Το Mister B Tight είναι η νεότερη συλλογή παιχνιδιών κόκορα και μπάλα από τον Mister B. Είναι σχεδιασμένα να δοκιμάσουν διάφορους τρόπους, ως δαχτυλίδι κόκορα ή φορείο για μπάλα ό,τι προτιμάτε. Κατασκευασμένο στην Ευρώπη από υψηλής ποιότητας, ευέλικτο και άνετο TPR.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Διπλό δαχτυλίδι πέους κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μέταλλο χωρίς νικέλιο, που σας επιτρέπει να καθυστερήσετε την εκσπερμάτιση, να διατηρήσετε το πέος σας σε στύση πολύ περισσότερο και να παρατείνετε το χρόνο της σεξουαλικής επαφής.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    Τα παιχνίδια Vers διασκεδάζουν περισσότερο! Αυτό το δαχτυλίδι power vers μπορεί να φορεθεί σε τόσες πολλές διαφορετικές διαμορφώσεις, που ο κόκορας και οι μπάλες σας θα νομίζουν ότι αποκτούν κάτι νέο κάθε φορά.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sport Fucker Trainer Ring Neon Glow Glowing

    Το Trainer Ring της Sport Fucker είναι ένα παιχνίδι κόκορας και μπάλας και ένα αυτόνομο φορείο με μπάλα όλα σε ένα.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Από ντροπαλούς αρχάριους μέχρι ερωτικούς ειδικούς, το Ultra-Soft™ Dual Ring θα σας τυλίξει σφιχτά από ευχαρίστηση με τον εξαιρετικά βελούδινο, ελαστικό δακτύλιο διπλού ενισχυτή. Το ελαστικό, άνετο ενισχυτικό δημιουργήθηκε για να αυξήσει την αντοχή, να βελτιώσει την ευαισθησία και να προσφέρει ανώτερη υποστήριξη στύσης.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    ΠΕΟΣ / ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΛΑΣ ΜΕ ΜΠΕΛΟΝΙΑ ΤΥΠΟΥ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΡΑ

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Bonemaker 3-Pack Cockring Kit Clear

    Το BONEMAKER 3-pack είναι τα τρία καλύτερα κοκαλάκια μας για 3 φορές το κόκαλο…3 τρόποι να πιάσετε τα σκουπίδια σας…ή τις μπάλες σας…ή και τα δύο.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    Το ROOSTER JASON είναι ένα σταθερό σχέδιο με λουράκι, δαχτυλίδι κόκορας που μπορεί να προσαρμοστεί σε μεγέθη διαμέτρου 5. 30, 35, 40, 45 και 50 χλστ. πολλαπλά μεγέθη σας Τα ξαναπάρει αυτό το δαχτυλίδι κόκορα είτε γύρω από ολόκληρη τη συσκευασία σας (πέος και όσχεο), γύρω από τη βάση του πέους σας ή γύρω από το ίδιο σας. Απλώς ακολουθήστε τις ανάγκες του σώματός σας.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Bigger Ox Cockring Clear Ice

    Το BIGGER OX είναι ένα πλούσιο, μαλακό και μαλακό όπλισμα που είναι ιδανικό για μεγαλύτερη διόγκωση μεγάλης διάρκειας—σχεδιασμένο έτσι ώστε να μην κυλάει ή να τσιμπάει και τόσο ελαστικό με αρκετό κράτημα ώστε να παραμένει εκεί που το βάζετε.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ohmama Cord-Cock and Testicles Ring Black

    Ω μαμά! Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν λίγα πράγματα καλύτερα από έναν καλό οργασμό και τη σημασία της διατήρησης καλής σεξουαλικής υγείας για τα πολυάριθμα πλεονεκτήματά του: βελτιώνει τη ροή του αίματος, ανεβάζει τη διάθεση, βοηθά στον ύπνο, διατηρεί τον εγκέφαλο υγιή, είναι φυσικό αναλγητικό, μειώνει το στρες, εκτός από την παροχή ευεξίας και τη βελτίωση της συναισθηματικής υγείας.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bathmate Barbarian Power Ring

    Οι δακτύλιοι ισχύος Bathmate είναι τα πιο πρόσφατα προϊόντα που προστέθηκαν στη συλλογή Bathmate. Κατά κανόνα, η Bathmate έχει κάνει ένα επιπλέον μίλι για να εξασφαλίσει ότι μόνο τα προϊόντα καλύτερης ποιότητας φτάνουν στην αγορά και φέρουν το όνομα Bathmate. Τα Bathmate Power Rings είναι κατασκευασμένα από Elastomax που είναι ένας μοναδικός συνδυασμός TPR και TPE. Αυτό το νέο υλικό εφευρέθηκε για να κάνει τα Bathmate Power Rings τα πιο σκληρά και εύκαμπτα δαχτυλίδια στην αγορά.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Φτιαγμένο για να ενισχύει, να κλιμακώνει και να εντείνει την έκσταση κάθε φορά που γλιστράτε πάνω στο Steel Beaded Silicone Enhancer Cage. Το στιβαρό, αλλά ελαστικό κλουβί διπλού ενισχυτή σιλικόνης υποστηρίζει, ενώ οι κινητές χαλύβδινες χάντρες απόλαυσης ενθουσιάζουν εσάς και τον αγαπημένο σας.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • COLT Weighted Ring Large

    Μπορείτε να βάλετε αυτό το μεγάλο COLT Weighted Ring γύρω από το πουλί σας, τις μπάλες σας και να τοποθετήσετε το βαρύ άκρο σε μέρη που δεν λάμπει ο ήλιος, αν θέλετε!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bad Kitty Cock & Ball Loop 514675 Black

    Του χαρίζει δυνατές στύσεις, τονώνει τους όρχεις και μπορεί να επεκτείνει τις αντοχές του!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    Το Switch Hitter by Sport Fucker™ έχει πάντα καλυμμένες τις βάσεις. Αυτό το μαλακό-μεταξωτό- ελαστικό δαχτυλίδι σιλικόνης και φορείο με μπάλα μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Όχι πολύ βαρύ και όχι πολύ ελαφρύ, αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ σεξ ενώ φοράτε φορείο με μπάλα, αυτό είναι το τέλειο παιχνίδι για να δοκιμάσετε τα νερά. Το σούπερ ελαστικό φορείο μπάλας ταιριάζει σε όσχεα όλων των σχημάτων και μεγεθών.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Το Fun Bag είναι διεγερτικό όρχεων και πέους που βελτιώνει τη στύση και καθυστερεί την εκσπερμάτιση. Το δονούμενο όπλισμα είναι εξαιρετικά ελαστικό και άνετο στη χρήση. Διεγείρει αποτελεσματικά τους όρχεις, το πέος και το περίνεο. Η τσάντα διασκέδασης φοριέται εύκολα στη βάση του άξονα που τυλίγεται γύρω από τις μπάλες. Ο κύκλος της όπλισης είναι Ø 3,3 cm.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LoveToy Power Plus Cockring Transparent

    Αυτό το ελαστικό, ανάγλυφο δαχτυλίδι κόκορας είναι ένα τέλειο δαχτυλίδι εισαγωγής για αρχάριους μέχρι πιο προχωρημένους χρήστες που φορούν δαχτυλίδια κόκορα. Κατασκευασμένα από εξαιρετικά ελαστικό και ανθεκτικό υλικό, θα εφαρμόζουν πάνω σας ημιόρθιοι και θα σας κρατούν να παίζετε για περισσότερη ώρα. Τα δαχτυλίδια κόκορα σας κρατούν πιο σκληρούς και ενθουσιασμένους, καθυστερώντας την εκσπερμάτιση, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν την ευαισθησία.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Απολαύστε την απόλυτη ικανοποίηση, σταθμισμένη για την αισθησιακή σας απόλαυση.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Admiral 2 Ring Set Blue

    Παρουσιάζουμε το σετ δακτυλίων Admiral® 2, ένα ευέλικτο σετ ενισχυτών σιλικόνης υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την απόδοση και την ευχαρίστησή σας. Αυτό το σετ περιλαμβάνει δύο δακτυλίους σταδίου μεγέθους από ελαστική, άνετη και στιβαρή σιλικόνη.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Ενισχύστε και παρατείνετε τη στύση σας με αυτό το ρυθμιζόμενο δαχτυλίδι κόκκορας και μπάλας από σιλικόνη.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Classix Performance Cock Ring Set Smoke

    Επεκτείνετε τη διασκέδαση σας και μεγιστοποιήστε την απόλαυση με αυτό το σετ εξαιρετικά ελαστικών δαχτυλιδιών CLASSIX Couples Cock. Φοριμένοι μαζί ή χωριστά, αυτοί οι δακτύλιοι στύσης θα παρατείνουν την απόδοση και θα τονώσουν την απόλαυση!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Transparent

    Το Half Guard είναι ακριβώς όπως το αρχικό μας δαχτυλίδι Sport Fucker Sport που έχει πρόσθετο διαχωριστή που θα σπρώξει τα παξιμάδια σας προς τα έξω και θα παρατείνει την στύση σας.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Παρουσιάζουμε τη σειρά Fusion από το Sport Fucker!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Για μια νύχτα ατελείωτου πάθους είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα καλό δαχτυλίδι κόκορα. Αλλά, αν προσθέσουμε ένα σε αυτό για τους όρχεις, η νύχτα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Με βραχίονες για να το προσαρμόσετε, αυτό το δαχτυλίδι θα σας δώσει αυτό το κράτημα που θέλετε τόσο πολύ, και όχι μόνο θα το απολαύσετε, βλέποντας πώς είναι το πέος σας, αλλά ο σύντροφός σας θα μπορεί να απολαμβάνει τις διεισδύσεις πιο δυνατά από ποτέ.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bathmate Spartan Power Ring

    Οι δακτύλιοι ισχύος Bathmate είναι τα πιο πρόσφατα προϊόντα που προστέθηκαν στη συλλογή Bathmate. Κατά κανόνα, η Bathmate έχει κάνει ένα επιπλέον μίλι για να εξασφαλίσει ότι μόνο τα προϊόντα καλύτερης ποιότητας φτάνουν στην αγορά και φέρουν το όνομα Bathmate. Τα Bathmate Power Rings είναι κατασκευασμένα από Elastomax που είναι ένας μοναδικός συνδυασμός TPR και TPE.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Clear

    WILLY RING 3-συσκευασία όπλισης σούπερ τεντώματος, χρησιμοποιήστε τα μονή ή στοιβαγμένα ή σε στρώσεις. Oxballs νέοι σούπερ ελαστικοί κρίκοι WILLY RINGS 3 συσκευασιών, το τέλειο δαχτυλίδι για άντρες που θέλουν ένα ελαστικό σφιχτό δαχτυλίδι που να διαρκεί—αυτό δεν είναι δαχτυλίδι ζελέ, το τελευταίο του WILLY.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Κατασκευασμένο για να ενισχύει, να κλιμακώνει και να εντείνει την έκσταση κάθε φορά που γλιστράτε πάνω στο Steel Beaded Dual Silicone Maximizer. Ο στιβαρός, αλλά ελαστικός δακτύλιος διπλού ενισχυτή σιλικόνης υποστηρίζει ενώ οι κινητές χαλύβδινες χάντρες απόλαυσης ενθουσιάζουν εσάς και τον αγαπημένο σας.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 129 εώς 160 από 370 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.