×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Διπλά δαχτυλίδια

Είδη 65 εώς 96 από 154 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Boners Cock Ring and Ball Stretcher

    Αυτό το φορείο κόκορα με δαχτυλίδι και μπάλα εφιστά την προσοχή στο πέος και τις μπάλες σας σπρώχνοντάς τα προς τα εμπρός για μια προκλητική εμφάνιση. Τα δαχτυλίδια κάνουν τις μπάλες και το πέος να διογκώνονται λίγο, με αποτέλεσμα να γίνονται μεγαλύτερες και πιο ευαίσθητες. Το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από μαλακό και ελαστικό υλικό για τέλεια εφαρμογή, που το καθιστά άνετο στη χρήση. Καθαρίστε το δαχτυλίδι κόκορα και το φορείο μπάλα μετά τη χρήση με νερό και καθαριστικό παιχνιδιών για καλή υγιεινή.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sport Fucker Trainer Ring Neon Glow Glowing

    Το Trainer Ring της Sport Fucker είναι ένα παιχνίδι κόκορας και μπάλας και ένα αυτόνομο φορείο με μπάλα όλα σε ένα.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Από ντροπαλούς αρχάριους μέχρι ερωτικούς ειδικούς, το Ultra-Soft™ Dual Ring θα σας τυλίξει σφιχτά από ευχαρίστηση με τον εξαιρετικά βελούδινο, ελαστικό δακτύλιο διπλού ενισχυτή. Το ελαστικό, άνετο ενισχυτικό δημιουργήθηκε για να αυξήσει την αντοχή, να βελτιώσει την ευαισθησία και να προσφέρει ανώτερη υποστήριξη στύσης.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    ΠΕΟΣ / ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΛΑΣ ΜΕ ΜΠΕΛΟΝΙΑ ΤΥΠΟΥ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΡΑ

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ohmama Cord-Cock and Testicles Ring Black

    Ω μαμά! Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν λίγα πράγματα καλύτερα από έναν καλό οργασμό και τη σημασία της διατήρησης καλής σεξουαλικής υγείας για τα πολυάριθμα πλεονεκτήματά του: βελτιώνει τη ροή του αίματος, ανεβάζει τη διάθεση, βοηθά στον ύπνο, διατηρεί τον εγκέφαλο υγιή, είναι φυσικό αναλγητικό, μειώνει το στρες, εκτός από την παροχή ευεξίας και τη βελτίωση της συναισθηματικής υγείας.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Φτιαγμένο για να ενισχύει, να κλιμακώνει και να εντείνει την έκσταση κάθε φορά που γλιστράτε πάνω στο Steel Beaded Silicone Enhancer Cage. Το στιβαρό, αλλά ελαστικό κλουβί διπλού ενισχυτή σιλικόνης υποστηρίζει, ενώ οι κινητές χαλύβδινες χάντρες απόλαυσης ενθουσιάζουν εσάς και τον αγαπημένο σας.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bad Kitty Cock & Ball Loop 514675 Black

    Του χαρίζει δυνατές στύσεις, τονώνει τους όρχεις και μπορεί να επεκτείνει τις αντοχές του!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    Το Switch Hitter by Sport Fucker™ έχει πάντα καλυμμένες τις βάσεις. Αυτό το μαλακό-μεταξωτό- ελαστικό δαχτυλίδι σιλικόνης και φορείο με μπάλα μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Ενισχύστε και παρατείνετε τη στύση σας με αυτό το ρυθμιζόμενο δαχτυλίδι κόκκορας και μπάλας από σιλικόνη.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring with Remote Black

    Προσφέρετε στους πελάτες σας την απόλυτη εμπειρία ευχαρίστησης με αυτό το Ramrod Strong Vibrating Cockring με τηλεχειριστήριο! Αυτό το premium δαχτυλίδι πέους είναι κατασκευασμένο από μαύρη σιλικόνη και διαθέτει ένα δεύτερο δαχτυλίδι για πρόσθετη τόνωση. Το If προσφέρει 10 δυνατούς κραδασμούς και ασύρματο τηλεχειριστήριο για απόλυτο έλεγχο και άνεση.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Transparent

    Το Half Guard είναι ακριβώς όπως το αρχικό μας δαχτυλίδι Sport Fucker Sport που έχει πρόσθετο διαχωριστή που θα σπρώξει τα παξιμάδια σας προς τα έξω και θα παρατείνει την στύση σας.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Το Rechargeable Silicone Dual Clit Flicker συνδυάζει 7 έντονες λειτουργίες κραδασμών με ένα ερωτικά κυματιστό πακέτο για διπλή απόλαυση που τρέμει το γόνατο. Αυτά τα διπλά μεγέθη δαχτυλιδιών διεγερτικών είναι ιδανικά για αρχάριους που θέλουν να εμπλουτίσουν τα πράγματα ή για ειδικούς που θέλουν να προσθέσουν έντονη ευχαρίστηση στο οπλοστάσιό τους.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Για μια νύχτα ατελείωτου πάθους είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα καλό δαχτυλίδι κόκορα. Αλλά, αν προσθέσουμε ένα σε αυτό για τους όρχεις, η νύχτα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Με βραχίονες για να το προσαρμόσετε, αυτό το δαχτυλίδι θα σας δώσει αυτό το κράτημα που θέλετε τόσο πολύ, και όχι μόνο θα το απολαύσετε, βλέποντας πώς είναι το πέος σας, αλλά ο σύντροφός σας θα μπορεί να απολαμβάνει τις διεισδύσεις πιο δυνατά από ποτέ.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Κατασκευασμένο για να ενισχύει, να κλιμακώνει και να εντείνει την έκσταση κάθε φορά που γλιστράτε πάνω στο Steel Beaded Dual Silicone Maximizer. Ο στιβαρός, αλλά ελαστικός δακτύλιος διπλού ενισχυτή σιλικόνης υποστηρίζει ενώ οι κινητές χαλύβδινες χάντρες απόλαυσης ενθουσιάζουν εσάς και τον αγαπημένο σας.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Θέλετε να ανεβείτε επίπεδο; Το Bcharmed Basic Plus είναι ένα διπλό δαχτυλίδι μασάζ με ισχυρό μίνι μοτέρ, ιδανικό τόσο για σόλο όσο και για παρτενέρ. Η 100% ασφαλής για το σώμα σιλικόνη του δίνει ένα ευέλικτο τέντωμα για εφαρμογή τόσο άνετη που θα είστε στο δρόμο σας για μεγαλύτερη διάρκεια σε χρόνο μηδέν. Η μεταξένια απαλή του αίσθηση σε συνδυασμό με πέντε λαχταριστά μοτίβα δόνησης φέρνει πιο πολλές στύσεις γι 'αυτόν και ταυτόχρονη ευχαρίστηση της κλειτορίδας για εκείνη.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Clear

    Πήραμε το σχέδιό μας με τις περισσότερες πωλήσεις SACKSLING και το κάναμε ακόμα πιο ελαφρύ και σαθρό… παρουσιάζοντας το SACKSLING 2. Όπως το πρωτότυπο, το SACKSLING 2 έχει ένα ενσωματωμένο COCKSLING μεταμορφωμένο σε έναν λείο, ελαστικό σάκο για τις μπάλες σας... εγγυάται Οι ξηροί καρποί δεν έχουν ξαναζήσει κάτι τέτοιο…

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Malesation Cage Ring Black

    Μανίκι πέους με δακτύλιο όρχεις και διεγερτική δομή δακτυλίου. Το σφιχτό μανίκι πέους που ενισχύει τη στύση από ελαστική, μαλακή σιλικόνη σας προσφέρει την καλύτερη εφαρμογή για το πέος σας και ο δακτύλιος των όρχεων παρέχει σταθερή, άνετη εφαρμογή χωρίς να γλιστράει.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Διπλό δαχτυλίδι για έξτρα εφαρμογή!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs 360 2-Way Cockring and Ballsling Black

    Η ποικιλία είναι το καρύκευμα της ζωής και στο Oxballs μας αρέσει να παρουσιάζουμε νέους άσχημους τρόπους παιχνιδιού. Το 360 είναι το νέο μας κούρδισμα δύο σε ένα που θα ενισχύσει το κρέας σας και θα σας κάνει να φυσάτε κάθε φορά.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring Double PR12 Clear

    Ανακαλύψτε το τέλειο τροφοδοτικό PR12 για χρήση μεταξύ των όρχεων και του πέους, που ισχύει επίσης για τη βάση του πέους. Επεκτείνετε τη διασκέδαση και κάντε την απόλαυση να διαρκεί με αυτό το υποαλλεργικό δαχτυλίδι πέους TPE από την Powering. Οι δακτύλιοι στύσης POWERING είναι ασφαλείς για το σώμα, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσουν την απόδοσή σας και θα εντείνουν την ευχαρίστησή σας.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Black

    Πήραμε το σχέδιό μας με τις περισσότερες πωλήσεις SACKSLING και το κάναμε ακόμα πιο ελαφρύ και σαθρό… παρουσιάζοντας το SACKSLING 2. Όπως το πρωτότυπο, το SACKSLING 2 έχει ένα ενσωματωμένο COCKSLING μεταμορφωμένο σε έναν λείο, ελαστικό σάκο για τις μπάλες σας... εγγυάται Οι ξηροί καρποί δεν έχουν ξαναζήσει κάτι τέτοιο…

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Annex Clear Super Stretchy Erection Enhancer Transparent

    Δημιουργήστε περισσότερη ευαισθησία και σκληρότητα με ένα ενισχυτικό στύσης που τεντώνεται γύρω από τον άξονα και το όσχεό σας για να χωρίσει τις μπάλες σας. Καθώς η ροή του αίματος στο πέος σας και κάθε μπάλα σας περιορίζεται, κάθε αίσθηση θα ενισχυθεί. Είτε αυνανίζεστε, είτε ασχολείστε με προκαταρκτικά παιχνίδια, είτε ακόμη και κάνετε σεξ, θα μπορείτε να εκτιμήσετε μια παλλόμενη στύση.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sport Fucker Energy Ring Transparent

    Το Energy Ring είναι το νεότερο κόκορα του Sport Fucker. Αυτό το παιχνίδι έχει τρεις κύριους δακτυλίους και δύο πλευρικούς δακτυλίους που σας κάνουν να φοράτε αυτή τη συσκευή με δύο διαφορετικούς τρόπους.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Darkness Black Penis Belt with Leash

    Βυθιστείτε στον κόσμο της υποταγής με τη σειρά DARKNESS, μια σειρά για όσους είναι πιο θαρραλέοι και παθιασμένοι με το BDSM. Στήριγμα για τη βάση του πέους, είναι προσαρμόσιμο και διαθέτει μεταλλική αλυσίδα, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τον σύντροφό σας όπου θέλετε, ή να σας οδηγήσουν, μια πρακτική υποβολής BDSM.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Tri-Squeeze Black

    Το TRI-SQUEEZE είναι ό,τι αγαπάτε στο κοκαλάκι TRI-SPORT αλλά με ενσωματωμένο φορείο στη βάση. Δυναμώνει το φούσκωμα σας ενώ τεντώνει τον ιδρωμένο σάκο σας.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Αυτό το ισχυρό δαχτυλίδι κόκορας είναι το τέλειο διεγερτικό για εσάς και τον σύντροφό σας! Με αυτό το πολύ ελαστικό δαχτυλίδι κόκορας από σιλικόνη, θα απολαύσετε μια στύση που διαρκεί για να συνεχίσετε για περισσότερο. Στο πάνω μέρος, υπάρχει ένα επιπλέον διεγερτικό με αφαιρούμενο mini bullet vibrator που διεγείρει την κλειτορίδα, έτσι ώστε και ο σύντροφός σας να έχει έναν υπέροχο οργασμό.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sport Fucker Tailslide 2.0 Cocksling Black

    Ο Sport Fucker ακολούθησε αμέσως την τεράστια επιτυχία του Tailslide 1.0 κυκλοφορώντας αυτό το Tailslide 2.0, προσθέτοντας ένα μακρύτερο φορείο με μπάλα για ακόμα περισσότερο αισθησιασμό.

    84,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots Toys Double Booster Black

    Ο ρυθμιζόμενος δακτύλιος κόκορας από μαύρη σιλικόνη, δημιουργεί μια σκληρή στύση. Ο δακτύλιος απλώνεται και αφαιρείται εύκολα και γρήγορα. Το δαχτυλίδι είναι ρυθμιζόμενο, ώστε να ταιριάζει σε μέγεθος. Η όπλιση για στύση που τέλεια διαρκεί!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Transparent

    Είστε έτοιμοι για κάποια ακραία ευχαρίστηση; Τότε πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το δαχτυλίδι κόκορας με ιμάντα μπάλας!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Sniper Black

    Κατασκευασμένο από φιλική προς το σώμα σιλικόνη και με 2 βρόχους, ο ένας εκ των οποίων είναι ρυθμιζόμενος στο μέγεθος, το Satisfyer Sniper παρέχει αυξημένη κατακράτηση αίματος για να παρατείνει το έρωτά σας. Πρόσθετοι κραδασμοί διεγείρουν και τους δύο συντρόφους.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Perfect Fit Armour Tug Standard Clear

    Το Armor Tug είναι μια πιο λεπτή και λεπτή έκδοση του Cock Armor με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για μεγαλύτερα εξογκώματα, βελτιωμένες στύσεις και πιο έντονους οργασμούς!

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Alpha Precision Ring Grey

    Από ντροπαλούς αρχάριους έως ερωτικούς ειδικούς, το Alpha™ Liquid Silicone Precision Ring θα σας τυλίξει σφιχτά από ευχαρίστηση με το εξαιρετικά βελούδινο, εξαιρετικά ελαστικό δαχτυλίδι ενίσχυσης. Το παιχνιδιάρικο δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ελαστική υγρή σιλικόνη με τολμηρό σχέδιο διπλού δακτυλίου.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 154 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.