×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δαχτυλίδια δόνησης και στύσης

Είδη 65 εώς 96 από 111 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Για όποιον θέλει να εξερευνήσει νέες αισθήσεις στον πρωκτό μόνος ή με έναν σύντροφο! Το Anal Adventures παρέχει πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Αυτό το βύσμα και δονούμενο C-Ring με μια σφαίρα μονής ταχύτητας υψηλής ισχύος προσφέρει έναν συνδυασμό αισθήσεων και απόλαυσης μεγαλύτερης διάρκειας. Η σιλικόνη Ultrasilk™, με τη μεταξένια απαλή της αίσθηση, αποδίδει όμορφα τους κραδασμούς.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Perfect Fit Ribbed Ring Black

    Μην πειράζετε αυτά τα φτηνά δαχτυλίδια στρόφιγγας που σπάνε μετά από λίγες μόνο χρήσεις, το Ribbed Ring είναι το νέο πρότυπο για εξαιρετική διάρκεια, ανθεκτικά δαχτυλίδια κόκορα που δεν σπάνε.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Alpha Precision Ring Grey

    Από ντροπαλούς αρχάριους έως ερωτικούς ειδικούς, το Alpha™ Liquid Silicone Precision Ring θα σας τυλίξει σφιχτά από ευχαρίστηση με το εξαιρετικά βελούδινο, εξαιρετικά ελαστικό δαχτυλίδι ενίσχυσης. Το παιχνιδιάρικο δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ελαστική υγρή σιλικόνη με τολμηρό σχέδιο διπλού δακτυλίου.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Darkness Black Penis Belt with Leash

    Βυθιστείτε στον κόσμο της υποταγής με τη σειρά DARKNESS, μια σειρά για όσους είναι πιο θαρραλέοι και παθιασμένοι με το BDSM. Στήριγμα για τη βάση του πέους, είναι προσαρμόσιμο και διαθέτει μεταλλική αλυσίδα, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τον σύντροφό σας όπου θέλετε, ή να σας οδηγήσουν, μια πρακτική υποβολής BDSM.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe Black

    Όταν ψάχνετε για τον απόλυτο δακτύλιο στήριξης για τον κόκορα και τις μπάλες σας, το Rock Hard Cock Pipe είναι η τέλεια επιλογή για να σας δώσει αυτό το επιπλέον πλεονέκτημα! Σπρώξτε το πακέτο σας προς τα έξω στο μέγιστο των δυνατοτήτων του και απολαύστε ένα σφιχτό τράβηγμα στις μπάλες σας ενώ παραμένετε πιο σκληροί και παχύτεροι από ποτέ.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sport Fucker Energy Ring Transparent

    Το Energy Ring είναι το νεότερο κόκορα του Sport Fucker. Αυτό το παιχνίδι έχει τρεις κύριους δακτυλίους και δύο πλευρικούς δακτυλίους που σας κάνουν να φοράτε αυτή τη συσκευή με δύο διαφορετικούς τρόπους.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Ultraballs 2 Pack Cockring Black-Clear

    Το ULTRABALLS είναι ό,τι αγαπήσατε στο αρχικό σχέδιο POWERBALLS, αλλά πιο ελαστικό, πιο ελαστικό και ακόμα πιο έντονο για το χρήμα σας.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Θέλετε να ανεβείτε επίπεδο; Το Bcharmed Basic Plus είναι ένα διπλό δαχτυλίδι μασάζ με ισχυρό μίνι μοτέρ, ιδανικό τόσο για σόλο όσο και για παρτενέρ. Η 100% ασφαλής για το σώμα σιλικόνη του δίνει ένα ευέλικτο τέντωμα για εφαρμογή τόσο άνετη που θα είστε στο δρόμο σας για μεγαλύτερη διάρκεια σε χρόνο μηδέν. Η μεταξένια απαλή του αίσθηση σε συνδυασμό με πέντε λαχταριστά μοτίβα δόνησης φέρνει πιο πολλές στύσεις γι 'αυτόν και ταυτόχρονη ευχαρίστηση της κλειτορίδας για εκείνη.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Για μια νύχτα ατελείωτου πάθους είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα καλό δαχτυλίδι κόκορα. Αλλά, αν προσθέσουμε ένα σε αυτό για τους όρχεις, η νύχτα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Με βραχίονες για να το προσαρμόσετε, αυτό το δαχτυλίδι θα σας δώσει αυτό το κράτημα που θέλετε τόσο πολύ, και όχι μόνο θα το απολαύσετε, βλέποντας πώς είναι το πέος σας, αλλά ο σύντροφός σας θα μπορεί να απολαμβάνει τις διεισδύσεις πιο δυνατά από ποτέ.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Velv'Or JBoa 301 Adjustable Cock Ring

    Το JBoa της Velv'Or είναι ένας πλήρως ρυθμιζόμενος δακτύλιος πέους που έχει σχεδιαστεί για να συσφίγγει το πέος στη βάση του με αποτέλεσμα εξαιρετικά σκληρές, μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις, καθώς και ευφορικές εκσπερματώσεις.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Red

    Σχεδιασμένο για να ταιριάζει με το σχήμα του σώματός σας, κάθε καμπύλη στο Revolution Ring τοποθετήθηκε με ακρίβεια για να μεγιστοποιήσει αυτό που έχετε ήδη. Αυτό το ευέλικτο δαχτυλίδι, που φοριέται ως φορείο όπλισης ή μπάλας ή και τα δύο, κατασκευάστηκε για να σας κρατά!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Ενισχύστε και παρατείνετε τη στύση σας με αυτό το ρυθμιζόμενο δαχτυλίδι κόκκορας και μπάλας από σιλικόνη.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • COLT Weighted Ring Large

    Μπορείτε να βάλετε αυτό το μεγάλο COLT Weighted Ring γύρω από το πουλί σας, τις μπάλες σας και να τοποθετήσετε το βαρύ άκρο σε μέρη που δεν λάμπει ο ήλιος, αν θέλετε!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    Το ROOSTER JASON είναι ένα σταθερό σχέδιο με λουράκι, δαχτυλίδι κόκορας που μπορεί να προσαρμοστεί σε μεγέθη διαμέτρου 5. 30, 35, 40, 45 και 50 χλστ. πολλαπλά μεγέθη σας Τα ξαναπάρει αυτό το δαχτυλίδι κόκορα είτε γύρω από ολόκληρη τη συσκευασία σας (πέος και όσχεο), γύρω από τη βάση του πέους σας ή γύρω από το ίδιο σας. Απλώς ακολουθήστε τις ανάγκες του σώματός σας.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Majestic Duo

    Κατασκευασμένο από φιλική προς το σώμα σιλικόνη, το Satisfyer Majestic Duo μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους, χάρη στον περιστρεφόμενο βρόχο του. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός ολοκληρώνεται από έξυπνα χειριστήρια και έντονους κραδασμούς.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • CONTROL by Sir Richard's Pro Performance Ring Black

    Φτιαγμένοι με τη δύναμη να επηρεάζουν, τα Pro Performance C-Rings είναι εύκαμπτοι δακτύλιοι που δημιουργήθηκαν για να αγκαλιάζουν το πέος και τους όρχεις παρέχοντας ακριβώς τη σωστή πίεση για να επεκτείνει την απόδοση και να εντείνει τους οργασμούς. Αυτό το δαχτυλίδι χρησιμοποιεί μια φόρμουλα που προσθέτει την τέλεια συμπίεση για τους περισσότερους χρήστες. Φοριούνται μαζί ή χωριστά, τα Pro Performance C-Rings παρέχουν γνήσια ευελιξία και αντοχή, επιτρέποντας παρατεταμένη και ισχυρή απόλαυση.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Viceroy Reverse Endurance Ring Blue

    Από ντροπαλούς αρχάριους έως εμπειρογνώμονες σε ερωτικά θέματα, το Viceroy™ Reverse Endurance Ring θα σας τυλίξει σφιχτά από ευχαρίστηση με το εξαιρετικά βελούδινο, ελαστικό δαχτυλίδι ενίσχυσης με δύο μοναδικές υφές.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sport Fucker Cockring Black

    Το Sport Fucker είναι το πιο καθολικό παιχνίδι Cock and Ball στην αγορά.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sport Fucker Cockring Transparent

    Το Sport Fucker είναι το πιο καθολικό παιχνίδι Cock and Ball στην αγορά.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zero Tolerance Black Knight Black

    Αυτό το τολμηρό, μαύρο δαχτυλίδι κόκορας προσφέρει σκληρότερες στύσεις που διαρκούν περισσότερο, ενώ της προσφέρει μια δελεαστική βόλτα που δεν θα ξεχάσει ποτέ! Ο πανίσχυρος κινητήρας ελέγχεται εύκολα με ένα απλό κουμπί και το βουητό του διεγείρει την κύρια ερωτογενή ζώνη του με κουμπιά απόλαυσης που χτυπούν στο σωστό σημείο κάθε φορά. Καθαρίστε με καθαριστικό παιχνιδιών ZT και ξέπλυμα με ζεστό νερό.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Cock Pipe With Ball-Stretcher Black

    Όταν αναζητάτε το απόλυτο δαχτυλίδι στήριξης για τον κόκορα και τις μπάλες σας, το Cock Pipe with Ball-Stretcher είναι η τέλεια επιλογή για να σας δώσει αυτό το επιπλέον πλεονέκτημα!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Transparent

    Το TRI-SPORT είναι το νέο φουτουριστικό σπορ από την ATOMIC JOCK.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Δονήσεις για να πειράζουν τις μπάλες, που παρέχονται από αυτό το δονούμενο teaser όσχεου Mr Pleasure, για μέγιστη απόλαυση! Το δονούμενο όσχεο teaser είναι κατασκευασμένο από μαλακή σιλικόνη και διαθέτει βολικό ιμάντα πέους. Απλώς πατήστε το κουμπί στη σφαίρα δόνησης μίας ταχύτητας και απολαύστε τις συναρπαστικές αισθήσεις των δονήσεων που πειράζουν τις μπάλες σας.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rebel Glans Ring Black

    Ανοιχτό δαχτυλίδι από ανοξείδωτο ατσάλι με 2 μπάλες κοσμήματος, κατάλληλο τόσο για περιτομή όσο και για μη περιτομή πέη. Ο λεπτός δακτύλιος προσαρμόζεται απευθείας στην άκρη της βαλάνου.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring 1 Black

    Ο δονούμενος δακτύλιος θα αλλάξει την άποψή σας για το σεξ! Θα σας δώσει αισθησιακή τόνωση της κλειτορίδας κατά τη διάρκεια του έρωτα και υπέροχες κοινές κορυφές. Αυτό από την Pretty Lova θα σας ευχαριστήσει με το μαλακό υλικό σιλικόνης και την οδοντωτή επιφάνεια που ερεθίζει το μουνί. Επιπλέον, προάγει επίσης μια στύση και καθυστερεί την κορύφωση. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, βάλτε το στο καλάθι!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Addicted Toys Flexible Silicone Cock Ring Set 7 Pieces Black

    Αποκτήστε καλύτερους και παρατεταμένους οργασμούς, με αυτό το σετ 7 δαχτυλιδιών σιλικόνης για το πέος.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    Το ROOSTER JASON είναι ένα σταθερό σχέδιο με λουράκι, δαχτυλίδι κόκορας που μπορεί να προσαρμοστεί σε μεγέθη διαμέτρου 5. 30, 35, 40, 45 και 50 χλστ. Τα πολλαπλά μεγέθη σάς επιτρέπουν να φοράτε αυτό το δαχτυλίδι κόκορα είτε γύρω από ολόκληρη τη συσκευασία σας (πέος και όσχεο), γύρω από τη βάση του πέους σας ή γύρω από το όσχεό σας. Απλώς ακολουθήστε τις ανάγκες του σώματός σας.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Συνδυασμένος δαχτυλίδι κόκορας/μπάλας Τριπλή μπάλα/Δαχτυλίδι κόκορα με πρωκτικές χάντρες από την Rebel με 2 πρωκτικές χάντρες καλά στερεωμένες σε ένα λουρί. Ο ρυθμιζόμενος δακτύλιος κόκορας και οι δύο εύκαμπτοι σφαιρικοί δακτύλιοι κρατούν σφιχτά τα καλύτερά του στοιχεία και μπορούν να υποστηρίξουν αποτελεσματικά την στύση του χάρη στο φαινόμενο συμφόρησης του αίματος.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Black

    Το TRI-SPORT είναι το νέο φουτουριστικό σπορ από την ATOMIC JOCK.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Θέλετε να ανεβείτε επίπεδο; Το Bcharmed Basic Plus είναι ένα διπλό δαχτυλίδι μασάζ με ισχυρό μίνι μοτέρ, ιδανικό τόσο για σόλο όσο και για παρτενέρ. Η 100% ασφαλής για το σώμα σιλικόνη του δίνει ένα ευέλικτο τέντωμα για εφαρμογή τόσο άνετη που θα είστε στο δρόμο σας για μεγαλύτερη διάρκεια σε χρόνο μηδέν. Η μεταξένια απαλή του αίσθηση σε συνδυασμό με πέντε λαχταριστά μοτίβα δόνησης φέρνει πιο δυνατές στύσεις γι 'αυτόν και ταυτόχρονη ευχαρίστηση της κλειτορίδας για εκείνη.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Boners Large Cock Ring Set

    Απολαύστε μια έντονη σεξουαλική εμπειρία με αυτό το σετ κρίκου 3 τεμαχίων! Οι δακτύλιοι είναι κατασκευασμένοι από μαλακή και εύκαμπτη σιλικόνη για καλή και άνετη εφαρμογή. Τοποθετήστε το δακτύλιο γύρω από τη βάση του πέους όταν το πέος είναι χαλαρό. Κατά τη διάρκεια μιας στύσης, ο δακτύλιος περιορίζει τη ροή του αίματος για μια πιο σκληρή και μακροχρόνια στύση. Αυτό κάνει επίσης τους οργασμούς να αισθάνονται πιο έντονοι.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Again and Again Adjustable Love Ring

    Αξιοποιήστε τις μέγιστες δυνατότητές σας κατά τη διάρκεια κοινών συναντήσεων με το Again and Again, ένα ρυθμιζόμενο δαχτυλίδι που ταιριάζει σε διαφάνεια που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στη βελτίωση των στύσεων και στη βελτιστοποίηση της δύναμης παραμονής, για κουραστικές συνεδρίες πάθους και πλήρη ικανοποίηση.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 111 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.