×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Γυάλινα dildos

Είδη 65 εώς 96 από 131 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ibiza Nebula Model 14 Dildo Borosilicate Glass 18.5x3cm Clear

    Το NEBULA SERIES BY IBIZA dildo είναι ένα αριστούργημα σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Κατασκευασμένο από βοριοπυριτικό γυαλί υψηλής ποιότητας, αυτό το σεξουαλικό παιχνίδι είναι μια πολυτελής και ασφαλής επιλογή για όσους αναζητούν μια εξαιρετική πρωκτική ή κολπική εμπειρία.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Sparkling Crystal Transparent

    Ετοιμαστείτε για αυτό το ιδιαίτερο κόσμημα ενός lovetoy: Το Satisfyer Sparkling Crystal είναι ένα εξαιρετικό βύσμα από συμπαγές βοριοπυριτικό γυαλί, εδώ για να σας φέρει νέες και συναρπαστικές αισθήσεις. Απολαύστε το παιχνίδι σε ζεστή ή κρύα θερμοκρασία και αφήστε αυτό το πολυτελές γυάλινο δονητή να δώσει λάμψη στα μάτια σας!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Gläs Pleasure Set Double Pleasure Glass Dildo Set

    Αυτό το απαραίτητο σετ από δύο υπέροχα γυάλινα δονήματα προσφέρει τη μοναδική, κομψή αίσθηση του γυαλιού με μοναδικά σχήματα που ενισχύουν ακόμη περισσότερο την απόλαυση. Και οι δύο δονητές έχουν διπλό άκρο για να προσφέρουν απεριόριστες επιλογές για αισθησιακό παιχνίδι.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Gläs Lick It Glass Dildo

    Απολαύστε ένα αποπνικτικό γλείψιμο ευχαρίστησης από το 6" Lick It Glass Dildo μας. Απολαύστε τις φαντασιώσεις του άλλου κόσμου με 6" πλοκάμι σαν πλοκάμι, με κυρτό και λοξό άξονα γλώσσας και μύτες που προκαλούν οργασμό που επενδύουν τις άκρες και μια κορυφογραμμή ποικιλία αισθήσεων και ερεθισμάτων.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ibiza Nebula Model 22 Dildo Borosilicate Glass 21.5x2.5cm Pink

    Το NEBULA SERIES BY IBIZA dildo είναι ένα αριστούργημα σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Κατασκευασμένο από βοριοπυριτικό γυαλί υψηλής ποιότητας, αυτό το σεξουαλικό παιχνίδι είναι μια πολυτελής και ασφαλής επιλογή για όσους αναζητούν μια εξαιρετική πρωκτική ή κολπική εμπειρία. Το βοριοπυριστικό γυαλί είναι γνωστό ότι είναι ανθεκτικό σε ακραίες θερμοκρασίες και κραδασμούς, εξασφαλίζοντας εξαιρετική αντοχή. Επιπλέον, η απαλότητά του και η ικανότητα του να προσαρμόζεται στη θερμοκρασία που καθορίζει την τέλεια επιλογή για εξερεύνηση αισθήσεων.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Gläs Slimline G-Spot Glass Dildo

    Χαρίστε στον εαυτό σας έναν αβίαστο οργασμό στο σημείο G με αυτή την έμπειρα φτιαγμένη ομορφιά. Με ιδανικό μήκος και τέλεια βολβώδη μύτη, το Slimline G-Spot Glass Dildo 20,3 cm είναι απαραίτητο για τους λάτρεις του παιχνιδιού με σημείο G.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Glamour Glass Ribbed G-Spot Dildo

    Αυτό το dildo είναι κατασκευασμένο από βοριοπυριτικό γυαλί που είναι πολύ ισχυρό, μη πορώδες, υγιεινό και ασφαλές για το σώμα. Το dildo έχει χρώματα σαπουνόφουσκας που του δίνουν μια λαμπερή εμφάνιση. Ο έξυπνος σχεδιασμός διαθέτει μια γωνιακή άκρη που είναι ιδανική για εύκολη πρόσβαση στο σημείο G ή στο σημείο P. Οι μύτες στον άξονα προσθέτουν επιπλέον τόνωση. Για εύκολο χειρισμό έχει δακτύλιο έλξης στη βάση.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Pleasure Crystals Glass Dildo Silicone Base 18cm

    Το κρυστάλλινο γυαλί φέρνει ένα επίπεδο κομψότητας και ικανοποίησης στην επιμελημένη συλλογή παιχνιδιών σας. Αυτό το βοριοπυριστικό ποτήρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ευχαρίστησή σας και είναι κατασκευασμένο από το ίδιο υλικό από το οποίο κατασκευάζονται πολλά οικιακά ποτήρια μαγειρικής.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Icicles No. 87

    Το Icicle No. 87 έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει την απόλυτη εμπειρία στη διέγερση συνεδριών σόλο σεξ ή να τη μοιραστεί με έναν σύντροφο για μια υπέροχη σεξουαλική περιπέτεια!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Glas Curved Realistic Glass Dildo With Veins

    Γυρίστε την τρύπα σας με το καμπύλο ρεαλιστικό γυαλί Dildo με φλέβες 7". Στρατηγικά κεκλιμένο για αισθησιακή διέγερση, αυτός ο φλεβώδης γολιάθος είναι στραβάς για να καλύψει άφθονο το κόμικ βασίλειό σας. Περάστε το με το αγαπημένο σας διεγερτικό λιπαντικό για ένα ποικιλία από αισθήσεις που θα σας αφήσουν να στάζετε με παρακμιακή απόλαυση. Αδειάστε τους σάκους σπέρματος σας χωρίς ανησυχία με μια κωνική βάση που έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να συνεχίσετε να κορυφώνεστε χωρίς να φοβάστε ότι ο πεινασμένος κώλος σας καταβροχθίζει αυτό το βαθύ πουλί.

    139 €

    50,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Gildo Ocean Ripple Glass Dildo

    Το Ocean Ripple είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί και διαθέτει βάση σιλικόνης, καθιστώντας το κατάλληλο τόσο για κολπική όσο και για πρωκτική χρήση.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LoveToy Glass Romance G-Spot Dildo GS03PK Pink

    Απολαύστε έναν νέο κόσμο μοναδικής απόλαυσης και παίξτε με το νέο σας αισθησιακό παιχνίδι LoveToy Glass!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ibiza Nebula Model 17 Dildo Borosilicate Glass 18.5x3cm Clear

    Το NEBULA SERIES BY IBIZA dildo είναι ένα αριστούργημα σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Κατασκευασμένο από βοριοπυριτικό γυαλί υψηλής ποιότητας, αυτό το σεξουαλικό παιχνίδι είναι μια πολυτελής και ασφαλής επιλογή για όσους αναζητούν μια εξαιρετική πρωκτική ή κολπική εμπειρία.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Gildo Ocean Flow Glass Dildo

    Το Ocean Flow είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί και διαθέτει βάση σιλικόνης, καθιστώντας το κατάλληλο τόσο για κολπική όσο και για πρωκτική χρήση.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Icicles No. 19 Glass Vibrator

    Ζεστή ή κρύα απόλαυση!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Double Crystal Transparent

    Ζήστε την αγνή πολυτέλεια και την απαράμιλλη αισθησιακή απόλαυση με το Satisfyer Double Crystal και τη μοναδική του σχεδίαση. Κατασκευασμένο από βοριοπυριτικό γυαλί υψηλής ποιότητας, αυτό το dildo είναι ελαφρύ, ασφαλές και εξαιρετικά ευέλικτο. Ετοιμαστείτε για την απόλυτη τόνωση!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sensual Glass Kaleigh

    Το Sensual Glass είναι ένα dildo που είναι ασφαλές στη χρήση. Επιλέξτε ένα μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και ανακαλύψτε μια νέα διάσταση στην απόλαυση. Εκτός από το κανονικό ερωτικό μασάζ, μπορείτε επίσης να διαφέρετε ανάλογα με τη θερμοκρασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γυάλινο dildo κρύο ή ζεστό.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Icicles No. 8

    Αυτό το αποκλειστικό, φυσητό στο χέρι γυάλινο dildo είναι τέλειο για μασάζ. Το dildo μπορεί να ζεσταθεί ή να κρυώσει σε νερό και κάνει δυνατές εξαιρετικά συναρπαστικές στιγμές απόλαυσης. Το γυαλί είναι εντελώς χωρίς ραφή και ξεχωρίζει λόγω των υποαλλεργικών χαρακτηριστικών του.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Glas Classic Curved Dual-Ended Dildo

    Το Gläs 9" Classic Curved Dual-Ended Dildo σας προσφέρει δύο άκρα για διείσδυση με δύο τρόπους. Το ένα άκρο είναι καμπυλωμένο με λεία επιφάνεια για ευχαρίστηση με μακρύτερη μύτη που μπορεί να εισαχθεί και είναι στρογγυλεμένη για αίσθηση γεμίσματος. Το άκρο του βύσματος έχει κωνική άκρη για εύκολη εισαγωγή και επίπεδη βάση για ασφαλές πρωκτικό παιχνίδι.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FeelzToys Glazzz Glass Dildo Dark Desire

    Το Glazzz της Feelztoys σας προσφέρει μια εκλεκτή επιλογή από γυάλινες δονητές. Όλα τα δονήματα Glazzz είναι κατασκευασμένα από υποαλλεργικό, ανθεκτικό στη θραύση βαρύ γυαλί, το οποίο είναι ισχυρό και υγιεινό και παρέχει ομαλή διείσδυση. Οι δομές των δονήσεων δίνουν μια υπέροχη διέγερση με κάθε κίνηση. Οι δονητές Glazzz μπορούν να ψυχθούν ή να θερμανθούν με νερό πριν από τη χρήση για να σας δώσουν αυτό το επιπλέον ρίγος αίσθησης.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Glas Purple Rose Nubby Dildo

    Χτυπήστε όλα τα σωστά σημεία με το Purple Rose Nubby Dildo, το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομα, διαθέτει ευχάριστα σημεία σε όλο τον μακρύ άξονα του. Απολαύστε εσωτερική διέγερση σε αντίθεση με οτιδήποτε έχετε νιώσει ποτέ με αυτό το όμορφο χειροποίητο μασάζ γυαλιού που διατίθεται σε ικανοποιητικό μήκος 7 ιντσών.

    149 €

    54,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • FeelzToys Glazzz Glass Dildo Lucid Dreams

    Το Glazzz της Feelztoys σας προσφέρει μια εκλεκτή επιλογή από γυαλίνες δονητές. Όλα τα δονήματα Glazzz είναι κατασκευασμένα από υποαλλεργικό, ανθεκτικό στη θραύση βαρύ γυαλί, το οποίο είναι ισχυρό και υγιεινό και παρέχει ομαλή διείσδυση. Οι δομές των δονήσεων δίνουν μια εξαιρετική διέγερση με κάθε κίνηση. Οι δον Glazzz μπορούν να ψυχθούν ή να θερμανθούν με νερό πριν από τη χρήση για να σας δώσουν τις επιπλέον ρίγες αισθήσεις αυτής της χρήσης.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ibiza Nebula Model 24 Dildo Borosilicate Glass 28.5x5cm Pink

    Το NEBULA SERIES BY IBIZA dildo είναι ένα αριστούργημα σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Κατασκευασμένο από βοριοπυριτικό γυαλί υψηλής ποιότητας, αυτό το σεξουαλικό παιχνίδι είναι μια πολυτελής και ασφαλής επιλογή για όσους αναζητούν μια εξαιρετική εμπειρία πρωκτού.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ibiza Nebula Model 21 Dildo Borosilicate Glass 20.5x3.5cm Pink

    Το NEBULA SERIES BY IBIZA dildo είναι ένα αριστούργημα σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Κατασκευασμένο από βοριοπυριτικό γυαλί υψηλής ποιότητας, αυτό το σεξουαλικό παιχνίδι είναι μια πολυτελής και ασφαλής επιλογή για όσους αναζητούν μια εξαιρετική πρωκτική ή κολπική εμπειρία.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ibiza Nebula Model 13 Dildo Borosilicate Glass 18x3.5cm Pink

    Το NEBULA SERIES BY IBIZA dildo είναι ένα αριστούργημα σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Κατασκευασμένο από βοριοπυριτικό γυαλί υψηλής ποιότητας, αυτό το σεξουαλικό παιχνίδι είναι μια πολυτελής και ασφαλής επιλογή για όσους αναζητούν μια εξαιρετική πρωκτική ή κολπική εμπειρία.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Glas Double Ended Glass Dildo with Anal Beads

    Απολαύστε ένα τριπλό χτύπημα απόλαυσης με το γυάλινο Dildo 12" με διπλό άκρο με πρωκτικές χάντρες από την Gläs. Απλώστε τον σφιγκτήρα σας για ένα διπλό χαρακτηριστικό fellatio με αυτό το αριστούργημα της πρωκτικής παρείσφρησης που μοιάζει με ανώμαλο, ανώμαλο, ζωντανό αριστούργημα.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ibiza Nebula Model 12 Dildo Borosilicate Glass 17x3.5cm Pink

    Το NEBULA SERIES BY IBIZA dildo είναι ένα αριστούργημα σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Κατασκευασμένο από βοριοπυριτικό γυαλί υψηλής ποιότητας, αυτό το σεξουαλικό παιχνίδι είναι μια πολυτελής και ασφαλής επιλογή για όσους αναζητούν μια εξαιρετική εμπειρία πρωκτού.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ibiza Nebula Model 20 Dildo Borosilicate Glass 20.5x3cm Pink

    Το NEBULA SERIES BY IBIZA dildo είναι ένα αριστούργημα σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Κατασκευασμένο από βοριοπυριτικό γυαλί υψηλής ποιότητας, αυτό το σεξουαλικό παιχνίδι είναι μια πολυτελής και ασφαλής επιλογή για όσους αναζητούν μια εξαιρετική πρωκτική ή κολπική εμπειρία.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Gildo Ocean Curl Glass Butt plug

    Το Ocean Curl είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί και έχει βάση σιλικόνης.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Double Crystal Light Blue

    Ζήστε την αγνή πολυτέλεια και την απαράμιλλη αισθητική απόλαυση με το Satisfyer Double Crystal και τη μοναδική του σχεδίαση. Κατασκευασμένο από βοριοπυριτικό γυαλί υψηλής ποιότητας, αυτό το dildo είναι ελαφρύ, ασφαλές και εξαιρετικά ευέλικτο. Ετοιμαστείτε για την απόλυτη τόνωση!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Glamour Glass Chunky Ring Plug

    Το Glamour Glass είναι μια γυάλινη σειρά παιχνιδιών από την Dream Toys με μαγευτικά χρώματα σαπουνόφουσκας. Η σειρά διαθέτει δονητές, ράβδους και βύσματα και αυτό το υπέροχο δονητή.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Glas Realistic Ribbed Glass G-Spot Dildo with Balls

    Κάντε ένα ταξίδι υφής στον μακρύ άξονα αγάπης του ρεαλιστικού γυαλιού 8" με ραβδώσεις G-Spot Dildo με μπάλες. Προετοιμάστε το fanny σας για μια γέμιση με 6,5 ίντσες μπλούζα με ραβδώσεις και μια έκταση 5,25 περιφέρειας γύρω από αυτό το όμορφο, βολβώδες σημείο απόλαυσης .

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 131 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.