×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Ρεαλιστικά dildo 15 - 19,9 cm

Είδη 33 εώς 64 από 92 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Pipedream King Cock Plus 5" Triple Density Cock with Balls

    Το King Cock Plus Triple Density didlo είναι κατασκευασμένο από ανώτερη ζωντανή σάρκα Fanta. Διαθέτει άκαμπτο εσωτερικό άξονα, μαλακό εξωτερικό περίβλημα και συμπαγή βεντούζα! Η λεπτομερής υφή του δέρματος παρέχει ακόμη περισσότερη από τη ρεαλιστική αίσθηση που αναζητάτε, ενώ η μαξιλαράκι προσκολλάται σταθερά στις περισσότερες επιφάνειες, αποτρέποντας το να γλιστρήσει όταν η θερμαίνεται. Σε συνδυασμό, είναι το πιο ρεαλιστικό dildo που θα νιώσετε ποτέ!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Neo 7.5 Inch Dual Density Cock with Balls Blue

    Κατασκευασμένο με χρήση τεχνολογίας διπλής πυκνότητας Sensa Feel®. Για ένα μαλακό εξωτερικό στρώμα και έναν σταθερό εσωτερικό πυρήνα. Κάνοντας το προϊόν να αισθάνεται αισθησιακά μαλακό αλλά άκαμπτο και όρθιο για εξαιρετική απόδοση και άνεση

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fleshlight Guys Johnny Sins Dildo

    Ο Johnny Sins είναι ο καυτός και σέξι σταρ που περιμένατε. Ως ένας από τους πιο καυτούς ερμηνευτές στην επιχείρηση, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι από ένα από τα πιο κρύα μέρη των ΗΠΑ. Περνώντας τα πρώτα 23 χρόνια της ζωής του στο Πίτσμπουργκ, ο Τζόνι περίμενε απλώς να ξεφύγει από το κρύο και να ξεκινήσει μια νέα ζωή κάπου ζεστά.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • HiSmith HSA16 Large Lifelike Silicone Dildo KlicLok Flesh 19cm

    Μεγάλη ρεαλιστική σάρκα σιλικόνης Dildo KlicLok 19cm

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream King Cock 7" Uncut 18cm Flesh

    Δεν δημιουργούνται όλοι οι άκοποι πετεινοί ίσοι! Αυτό το King Cock εκπληρώνει τις φαντασιώσεις σας με μια ζωντανή κινητή ακροποσθία που γλιστράει προς τα πίσω—ακριβώς όπως ένας πραγματικός άκοπος κόκορας!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fleshlight Guys Manuel Ferrara Dildo

    Ο Manuel Ferrara γεννήθηκε από Ισπανίδα μητέρα και Γάλλο πατέρα στο Gagny, ένα γαλλικό προάστιο έξω από το Παρίσι. Είναι το νεότερο από τα τρία παιδιά και αγωνίστηκε πανελλαδικά στην πίστα Τζούντο από τότε που ήταν μικρός μέχρι που μπήκε στο κολέγιο, όπου σπούδασε φυσική αγωγή και άρχισε να διδάσκει Τζούντο. Κατά τη διάρκεια του κολεγίου, εντάχθηκε επίσης στο στρατό στο τμήμα πυροσβεστών.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • RealRock Realistic Cock 6" with Scrotum Skin

    Απολαύστε το υψηλής ποιότητας ρεαλιστικό κόκορα 6 ιντσών, σχεδιασμένο με ρεαλιστική κεφαλή, φλέβες για επιπλέον διέγερση και όσχεο για ρεαλιστική αίσθηση. Θα εκπλαγείτε πόσο ρεαλιστικό είναι αυτό το dong!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nature Skin Dildo with Movable Skin 19,9cm

    Ευέλικτο Dildo με κινητό Skin M από το Nature Skin σε εξαιρετικά ρεαλιστικό σχήμα πέους με κινητή (δέρμα) επιφάνεια με φλέβες και διογκωμένη βάλανο. Υπάρχει μια βεντούζα κάτω από τους μεγάλους όρχεις που θα κολλήσει σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια με ασφάλεια – κάνοντας δυνατή τη διασκέδαση χωρίς χέρια. Το dildo είναι επίσης συμβατό με ιμάντες και ιμάντες.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock with Balls 7" Flesh

    Κατασκευασμένο για να προσφέρει την πιο ρεαλιστική ικανοποίηση, το φυσικό κοτσαδόρο σιλικόνης με διπλά στρώματα Love Toy είναι απίστευτα ζωντανό με άξονα δύο στρωμάτων, διογκωμένο κεφάλι και ανάγλυφες μπάλες που δημιουργούν αυθεντική αίσθηση τόσο μέσα όσο και έξω.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Max & Co Sean Realistic Dildo with Testicles 7.5" Flesh

    Το Sean είναι ένα dildo 19 εκ. με υλικά που θα σας αφήσουν άφωνους. Ο Sean έχει ένα ρεαλιστικό σώμα, γεμάτο φλέβες, με στρογγυλεμένη βάλανο και όρχεις στη βάση για να μπορείτε να σφίγγετε και να απολαύσετε όσο ποτέ άλλοτε.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • RealRock Realistic Cock 7" with Scrotum Skin

    Απολαύστε το υψηλής ποιότητας ρεαλιστικό κόκορα 7 ιντσών, σχεδιασμένο με ρεαλιστική κεφαλή, φλέβες για επιπλέον διέγερση και όσχεο για ρεαλιστική αίσθηση. Θα εκπλαγείτε πόσο ρεαλιστικό είναι αυτό το dong!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Cock Miller Silicone Double Density Super Flexible Dildo Skin 18cm

    Η COCKMILLER προσφέρει μια σειρά από δονητές με εξαιρετικά απαλό δέρμα σιλικόνης υψηλής ποιότητας με διπλή πυκνότητα και γεμάτο με πυκνή σιλικόνη cocksil™ που περιλαμβάνει επίσης ένα ανθεκτικό σώμα που το κάνει αρθρωτό, για εξαιρετικά ρεαλιστική υφή και αφή και μια εμπειρία απόλαυσης ασύγκριτη.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream King Cock 6" Cock Tan

    Θέλετε το πρώτο σας δονητή να μοιάζει και να αισθάνεται σαν το σκληρό καρφί που πάντα φαντάζονταν; Σταμάτα να ονειρεύεσαι και κατέβα με τον Βασιλιά! Κάθε φλέβα, κάθε άξονας και κάθε κεφαλή είναι προσεκτικά κατασκευασμένα στο χέρι με εξαιρετική λεπτομέρεια για να σας προσφέρετε την πιο ρεαλιστική εμπειρία που έχετε φανταστεί ποτέ. Η ισχυρή βάση βεντούς κολλάει σχεδόν σε επίπεδη επιφάνεια και καθιστά συμβατή κάθε πλεξούδα dildo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack 6 Inch ULTRASKYN Realistic UR3 Cock 17cm Black

    Μην σας ξεγελούν οι απομιμήσεις! Αυτό το εξάρτημα Code Black Vac-U-Lock είναι κατασκευασμένο από ULTRASKYN™, το πιο ζωντανό υλικό στον κόσμο!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • RealRock Vibrating Realistic Cock 7" with Scrotum Skin

    Απολαύστε την υψηλής ποιότητας δονούμενη ρεαλιστική στρόφιγγα 7 ιντσών, σχεδιασμένη με ρεαλιστική κεφαλή ως ισχυρό σημείο δόνησης, φλέβες για επιπλέον διέγερση και όσχεο για ρεαλιστική αίσθηση. Θα εκπλαγείτε πόσο ρεαλιστικό είναι αυτό το dong!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • HiSmith HSA02 Smooth Silicone Anal Dildo KlicLok Pink 17cm

    Hismith 6,7" Ομαλό πρωκτικό Dildo σιλικόνης για Hismith σεξουαλική μηχανή με σύνδεσμο KlicLok, 6,7" μήκος που μπορεί να εισαχθεί, διάμετρος 4,35" Διάμετρος 1,38" Μικρή στρόφιγγα
    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Fleshjack Allen King Dildo

    Μην ξεγελιέστε από το μικρό του καρέ - ο Άλεν Κινγκ ετοιμάζει μια εντυπωσιακή γόβα και δεν θα πιστεύετε πόσο παρόμοιο είναι το ρεαλιστικό του δονητή με το αληθινό. Ακριβώς όπως ο πραγματικός κόκορας του, το dildo του Allen καμπυλώνει ακριβώς εκεί που θα θέλατε. Και το μέγεθος είναι τέλειο για χρήση σε τακτική βάση - αυτό είναι το πουλί του φίλου, παιδιά και κορίτσια!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fleshjack Colby Keller Dildo

    Αν ψάχνετε για έναν αληθινό άντρα, μην κοιτάξετε πέρα από τον Κόλμπι και τον ολοζώντανο δονητή του. Αισθάνεσαι τόσο ωραία, μπορεί απλώς να εγκαταλείψεις το πραγματικό πράγμα. Ακριβώς όπως ο πραγματικός κόκορας του, το dildo του Colby είναι περιμετρικό όταν έχει ακριβώς το σωστό μήκος για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας... ξανά και ξανά.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Mr. Dixx 7.6 Inch Dual Density Dildo Skin

    Αυτό το δονητή διπλής πυκνότητας Mr Dixx 7,6 ιντσών έχει σταθερό πυρήνα με πιο απαλό, ζωντανό εξωτερικό. Αυτό ονομάζεται Dual Density και προσθέτει στην εμπειρία κατά τη χρήση: η διείσδυση θα αισθάνεται σαν να είναι η πραγματική! Οι φλέβες, η βάλανο και το όσχεο συμβάλλουν επίσης σε αυτή την εμπειρία. Το dildo έχει βάση βεντούζας, ώστε να κολλάει σταθερά σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια και να είναι συμβατό με λουριά. Κατασκευασμένο από αντιβακτηριακό TPE, χωρίς φθαλικές ενώσεις και λάτεξ, άοσμο και ασφαλές για το σώμα.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream King Cock 7" Cock with Balls Tan

    Θέλετε το πρώτο σας δονητή να μοιάζει και να αισθάνεται σαν το σκληρό καρφί που πάντα φαντάζονταν; Σταμάτα να ονειρεύεσαι και κατέβα με τον Βασιλιά! Κάθε φλέβα, κάθε άξονας και κάθε κεφαλή είναι προσεκτικά κατασκευασμένα στο χέρι με εξαιρετική λεπτομέρεια για να σας προσφέρετε την πιο ρεαλιστική εμπειρία που έχετε φανταστεί ποτέ. Η ισχυρή βάση βεντούς κολλάει σχεδόν σε επίπεδη επιφάνεια και καθιστά συμβατή κάθε πλεξούδα dildo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Ryan Bones 7 Inch Cock

    Φτιαγμένο απευθείας από τον Ryan Bones του Men.com, αυτό το πουλί σίγουρα δεν απογοητεύει. Οι αυθεντικές λεπτομέρειες και το ρεαλιστικό υλικό αυτού του βαρέως αντιγράφου δονητή είναι τόσο αληθινά που είναι σαν να γεμίζεις πραγματικά από το παχύ εξογκωμένο εργαλείο του αστεριού. Χειροποίητο σε ρεαλιστικό ULTRASKYN που αισθάνεται αληθινό και ζεσταίνει στο άγγιγμα, το 7 ιντσών στρόφιγγα του Ryan είναι εδώ για να κάνει πραγματικότητα τη φαντασία των πορνοστάρ σας.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Skin

    Έχετε το μέγεθος της ευχαρίστησής σας και τα CalExotics Silicone Studs 6” έφτασε για να προσφέρει μια συγκλονιστική εμπειρία που ταιριάζει σε κάθε μέγεθος βασίλισσα. Το dong πραγματικής αίσθησης είναι κατασκευασμένο με άφθονο άξονα 6 ιντσών, ρεαλιστική ευέλικτη σχεδίαση και βάση βεντούζας

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Real Body Real Jo 18,5cm

    Εξαιρετικά ρεαλιστικό πέος. Ένα επαναστατικά πραγματικό, εύκαμπτο και εξαιρετικά μαλακό πέος, με ακροποσθία που κινείται μπρος-πίσω, ευκάμπτους όρχεις με κινούμενα μάρμαρα και κορόιδο για να προσκολληθούν σε όλες τις επιφάνειες.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream King Cock Clear 6" Cock

    Σαφώς το καλύτερο! Αυτή η ειδική κατασκευασμένη φόρμουλα δημιουργήθηκε για να ενισχύσει την εμπειρία ευχαρίστησής σας, είναι ουσιαστικά άοσμη, δεν κολλάει και καθαρίζεται εύκολα. Το King Cock Clear συνδυάζει ένα ημιδιαφανές dildo με ένα ρεαλιστικό σχέδιο κόκορα. Η φωτεινή διαύγεια και η ζωντανή μορφή θα εκπληρώσει όλες τις φαντασιώσεις σας!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dong 7.5 Inch

    Το Dual Density Cock 7,5 ιντσών είναι ένα ευχάριστο, ζωντανό dong από τη συλλογή Get Real by TOYJOY, σχεδιασμένο να χτυπά όλα τα οικεία hot spots σας. Αυτό το premium dong είναι ένα χρώμα σάρκας και έχει μια φυσική σιλουέτα με βάση βεντούζας: σας προσφέρει μια συναρπαστική ρεαλιστική εμπειρία.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • RealRock Vibrating Realistic Cock 6" with Scrotum Skin

    Απολαύστε την υψηλής ποιότητας δονούμενη ρεαλιστική στρόφιγγα 6 ιντσών, σχεδιασμένη με ρεαλιστική κεφαλή ως ισχυρό σημείο δόνησης, φλέβες για επιπλέον διέγερση και όσχεο για ρεαλιστική αίσθηση. Θα εκπλαγείτε πόσο ρεαλιστικό είναι αυτό το dong!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock 7" Flesh

    Σχεδιασμένο για να προσφέρει την πιο ρεαλιστική ικανοποίηση, η φυσική στρόφιγγα σιλικόνης με διπλά στρώματα Love Toy είναι απίστευτα ζωντανή με άξονα δύο στρωμάτων, διογκωμένη κεφαλή που δημιουργούν αυθεντική αίσθηση τόσο μέσα όσο και έξω

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Dr. Skin Dr. Tim 7.5 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    Ο γιατρός είναι μέσα! Το Dr. Tim 7,5 ιντσών κρουνός δόνησης με βεντούζα έχει στόχο να ευχαριστήσει με την απαλή, ρεαλιστική του αίσθηση. Οι κραδασμοί πολλαπλών ταχυτήτων αυτού του παιχνιδιού είναι ρυθμιζόμενοι, ώστε να μπορείτε να βρείτε το σωστό επίπεδο ισχύος για το σώμα σας.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Dr. Skin Plus 7 Inch Posable Dildo Vanilla

    Τα Dr. Skin Plus Posable Dildos είναι απίστευτα ρεαλιστικά και διαθέτουν έναν άξονα που μπορεί να τοποθετηθεί που κρατά την επιθυμητή θέση μέσα στο σώμα σας για άνεση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, προσαρμοσμένα για την ευχαρίστησή σας.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Silicone Vibrating Remote Dildo Skin

    Αυτό το δονούμενο δονητικό δονητή είναι ένα ολοζώντανο dildo από τη συλλογή Get Real Naked της TOYJOY και χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητά του. Χάρη στη βάση αναρρόφησής του, μπορείτε να τοποθετήσετε το dildo σε μια επίπεδη επιφάνεια και να απολαύσετε τις φυσικές λεπτομέρειες και τις βαθιές, διεγερτικές δονήσεις του εντελώς χωρίς χέρια. Προτιμάτε να παίζετε μαζί; Είναι κι αυτό δυνατό! Αυτό το dildo είναι συμβατό με λουράκι.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Dr. Skin Plus 7 Inch Girthy Posable Dildo with Balls Chocolate

    Τα Dr. Skin Plus Poseable Dildos είναι απίστευτα ρεαλιστικά και διαθέτουν έναν άξονα που μπορεί να τοποθετηθεί που κρατά την επιθυμητή θέση μέσα στο σώμα σας για άνεση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, προσαρμοσμένα για την ευχαρίστησή σας. Τριπλής πυκνότητας σχεδιασμένη για μια εκπληκτική και απαράμιλλη εμπειρία, τα Dr. Skin Posable Dildos έχουν μια ισχυρή βάση βεντούζας που ασφαλίζει στις περισσότερες επίπεδες, καθαρές επιφάνειες και είναι συμβατά με λουριά! Κατασκευασμένα από ασφαλές για το σώμα X5 Superior TPE, τα Dr. Skin Poseable Dildos είναι χωρίς φθαλικές ενώσεις, χωρίς άρωμα και χωρίς λάτεξ. Ο Δρ θα σας δει τώρα!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson The Naturals Double Penetrator

    Αυτό το Double Penetrator προσφέρει διπλό κολπικό και πρωκτικό παιχνίδι, κατασκευασμένο από καουτσούκ με ρεαλιστική αίσθηση! Το κολπικό dong έχει μήκος 5 ίντσες και περίμετρο 5 ιντσών. Το πρωκτικό dong έχει μήκος 5 ίντσες και έχει περιφέρεια 3,5 ίντσες. Αυτό το ντονγκ «Naturals» έχει ρεαλιστικό στυλ και χοντρές φλέβες για επιπλέον ευχαρίστηση.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 92 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.