×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δονητές κλειτορίδας

Είδη 33 εώς 64 από 847 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Με το πνεύμα της συνέχισης να εξυψώνει τι θα μπορούσαν να είναι τα σεξουαλικά παιχνίδια, ο Crave ώθησε το φάκελο δημιουργώντας την εκδοχή της τεχνολογίας φορητών συσκευών. Το Vesper είναι τόσο ένα υπέροχο κόσμημα όσο και ένας δυνατός λεπτός δονητής. Πολλοί έχουν δημιουργήσει έναν δονητή που αποτυγχάνει ως ποιοτικό κόσμημα ή ένα μενταγιόν με απίστευτη δόνηση. Η Crave βεβαιώθηκε ότι ο Vesper μπορεί πραγματικά να κάνει και τα δύο με τον πιο κομψό και μελετημένο τρόπο. Ο Crave πιστεύει ότι μπορείς να τα έχεις όλα.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    3 κινητήρες ισχύος κάνουν το σιλικόνη Satisfyer Curvy Trinity 4 ένα ευέλικτο πολυχρηστικό. Ο δονητής απόλαυσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δονητής κύματος πίεσης και σημείου G και διαθέτει έντονες δονήσεις και παλλόμενα κύματα πίεσης.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Inya Symphony Pink

    Symphony by INYA - Ένας πολυλειτουργικός δονητής με περιγράμματα που διαθέτει τρεις κινητήρες που παρέχουν ισχυρούς κραδασμούς σημείου G ενώ διεγείρουν αισθησιακά την κλειτορίδα με συναρπαστική τεχνολογία αέρα. Αδιάβροχο και επαναφορτιζόμενο. Κατάλληλο με όλα τα λιπαντικά. Κατασκευασμένο από σιλικόνη ποιότητας πλατίνας.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Δονητής δακτύλων με 9 ισχυρή κεφαλή με υφή δόνησης για έντονη διέγερση

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots GC Mini G-spotter Black

    Αυτό το κομψό και στιβαρό μασάζ σημείου G είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ABS και θα φτάσει στο σωστό σημείο για μερικούς ανεμπόδιστους οργασμούς! Η χρήση αυτού του «πύραυλου αγάπης» μήκους 13 εκατοστών είναι πολύ απλή, απλώς στρίψτε για να ξεκινήσετε, σταματήσετε ή ανοίξτε για αντικατάσταση της μοναδικής μπαταρίας ΑΑ.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • InToYou Ünihörn Clitoris Sucker Gumrose

    Όπως όλα αυτά, το Gumrose έχει κομψό σχήμα και φωτεινά, συναρπαστικά χρώματα. Το Gumrose είναι ένα κορόιδο κλειτορίδας με ούτε περισσότερες ούτε λιγότερες από 10 λειτουργίες αναρρόφησης, θα το απολαύσετε μέχρι να το νιώσετε.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Endless Fun Black

    Αυτή η αισθησιακή συσκευή που δεν ταιριάζει με το φύλο επιτρέπει το δημιουργικό παιχνίδι στη στιγμή, ειδικά για ζευγάρια που θέλουν να αναπτύξουν τη φαντασία τους. Με την περιστρεφόμενη κατά 180° κεφαλή από μαλακή σιλικόνη, αυτό το πολυ-παιχνίδι μπορεί να φιλοξενηθεί άνετα για όλες τις θέσεις.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Wave Chrome

    Το Womanizer Wave είναι ο πρώτος συνδυασμός κεφαλής ντους και διεγέρτης κλειτορίδας μασάζ με νερό, που ενώνει την τεχνογνωσία των ειδικών στο μπάνιο, hansgrohe και των ηγετών αναψυχής Womanizer για να δημιουργήσει ένα πραγματικά εξαιρετικό crossover - την κεφαλή ντους αναψυχής.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Strong 7-Speed Mini Vibrator

    Αυτές οι νέες περιορισμένες εκδόσεις σφαίρες απόλαυσης γεμάτες δύναμη θα σας ενθουσιάσουν και θα σας κεντρίσουν με 7 εθιστικές αμαρτωλές ρυθμίσεις καθαρής έκστασης!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Irresistible Desirable Black

    Το Desirable έχει έναν εξαιρετικά ισχυρό κινητήρα F1 νέας γενιάς με 10 λειτουργίες δόνησης και έναν εύκαμπτο δονητή που προσαρμόζεται στο σχήμα κάθε γυναίκας και είναι τέλεια διαμορφωμένος για να χτυπά το σημείο g για να δημιουργήσει τον πιο έντονο εσωτερικό και εξωτερικό οργασμό που έχετε βιώσει ποτέ! Το Desirable διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με μαγνητική θύρα φόρτισης USB και φορτιστή. Όταν φορτιστεί πλήρως, θα διαρκέσει για 60 λεπτά Είναι μαλακό στην αφή, λείο και αδιάβροχο σχέδιο είναι κατασκευασμένο από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη, καθιστώντας το Desirable εύκολο στο καθάρισμα.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LELO Sona Black

    Το SONA διεγείρει ολόκληρη την κλειτορίδα - ακόμα και τα μέρη που δεν βλέπετε - με ήπια ηχητικά κύματα αντί για συμβατικές δονήσεις. Αυτό το ήσυχο ηχητικό μασάζ προσφέρει έναν εντελώς νέο οργασμό, μια παρατεταμένη κορύφωση μετά από μια αισθησιακή συσσώρευση. Ο απαλός, αδιάβροχος σχεδιασμός του είναι κατασκευασμένος από ένα μόνο κομμάτι σιλικόνης premium, καθιστώντας το SONA απίστευτα εύκολο στο καθάρισμα και απαλό στην αφή. Και επειδή δεν έρχεται σε άμεση επαφή με την κλειτορίδα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει πολλαπλούς οργασμούς ξανά και ξανά χωρίς καμία ενόχληση.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Martinella Clitoris Stimulator with Point Vibrator Hot Red

    Martinella, ένα θηλυκό διεγερτικό με το οποίο μπορείτε να αισθάνεστε βασίλισσα, χωρίς να χρειάζεται να εξαρτηθείτε από κανέναν για να σας ξεκουράσει και τις βαθύτερες αισθήσεις σας.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Playboy Let It Bead Black

    Θα υπάρξει απάντηση...στις επιθυμίες σας...Let It Bead! Εξερευνήστε το πρωκτικό παιχνίδι και την αναρρόφηση της κλειτορίδας με αυτή την απόλαυση διπλού άκρου που είναι φτιαγμένη για ευχαρίστηση. Το υπερσύγχρονο άκρο αναρρόφησης κλειτορίδας προσφέρει δυνατούς οργασμούς. Αναποδογυρίστε το παιχνίδι και απολαύστε νέες αισθήσεις από τη σειρά πολλών δονούμενων χάντρες. Σταθεροποιήστε τη λαβή σας με την ανάγλυφη λαβή προτού δοκιμάσετε το κουμπί Turbo Mode που στέλνει αμέσως τις χάντρες στη μέγιστη ταχύτητά τους.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Vibe Therapy Quantum Black

    Ισχυρό pocket-vibe. Φιλικό προς το δέρμα, εργονομικό σχέδιο, αθόρυβο. 7 δονήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού. Μήκος περίπου. 9 cm, Ø 2 cm. Υλικό: ABS. Μπαταρία συμπεριλ.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Red

    Το My Secret Vibrating Panty Set φέρνει τη δύναμη της απόλαυσης στα χέρια σας με μια ισχυρή δονούμενη σφαίρα που χωρίζει διακριτικά σε ένα δαντελένιο εσώρουχο που δένει στο πλάι για να διατηρήσει τη θέση του.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Jimmyjane Apex Pink

    Το Apex® είναι το best seller μας για κάποιο λόγο. Με τέσσερις ισχυρούς κινητήρες, τρία σχέδια αναρρόφησης, επτά μοτίβα κίνησης γλώσσας, δέκα σχέδια δόνησης και μια λαβή για διέγερση του σημείου g, αυτό το παιχνίδι είναι ό,τι ψάχνετε και πολλά άλλα.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish Bcute Classic Guava

    Με ίσιο και κωνικό σχήμα, το Bcute Classic είναι εξαιρετικό για τον εντοπισμό της κλειτορίδας, των θηλών, της κεφαλής του πέους και οποιασδήποτε άλλης ερωτογενούς ζώνης που επιθυμείτε.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Το κομψό, διαχρονικό στυλ συναντά την εξαιρετικά άνετη εργονομική σχεδίαση με το Aya Wearable Vibrator από τη σειρά Legend. Διαθέτοντας ένα κομψό, καμπυλωτό και συμπαγές σχήμα που ταιριάζει άνετα στο σώμα, το Aya προσαρμόζεται μοναδικά για διαφορετικά είδη παιχνιδιού. Απολαύστε εξωτερική διέγερση του αιδοίου από το περίγραμμα του σώματος του Aya, καθώς και βαθιά, εσωτερική διέγερση από το αφαιρούμενο εξάρτημα σιλικόνης που είναι καμπυλωτό και διαθέτει βολβώδες άκρο για να στοχεύει το σημείο G.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Unihorn Mount n Peak Blue

    Κάθε άτομο έχει το δικό του κατώφλι ευχαρίστησης και αυτός ο ουράνιος δονητής έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να φτάσετε στο δικό σας. Με λείο και αισθησιακό σώμα και μυτερή και γευστικά περιστρεφόμενη γλώσσα, αυτό το γοητευτικό σεξ παιχνίδι θα σας μεταφέρει από το πείραγμα στη διέγερση με λίγα μόνο κουμπιά. Αν ψάχνετε για μια μοναδική και ικανοποιητική εμπειρία ευχαρίστησης, μην κοιτάξετε πέρα από αυτόν τον μαγικό μονόκερο.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Το κομψό, διαχρονικό στυλ συναντά την εξαιρετικά άνετη εργονομική σχεδίαση με το Aya Wearable Vibrator από τη σειρά Legend. Διαθέτοντας ένα κομψό, καμπυλωτό και συμπαγές σχήμα που ταιριάζει άνετα στο σώμα, το Aya προσαρμόζεται μοναδικά για διαφορετικά είδη παιχνιδιού. Απολαύστε εξωτερική διέγερση του αιδοίου από το περίγραμμα του σώματος του Aya, καθώς και βαθιά, εσωτερική διέγερση από το αφαιρούμενο εξάρτημα σιλικόνης που είναι καμπυλωτό και διαθέτει βολβούς άκρου για να στοχεύει το σημείο G.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Το αποκλειστικό Satisfyer Luxury Haute Couture είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακή υγρή σιλικόνη και τέλεια λεπτομέρεια με γνήσιο δέρμα και πολύτιμα μέταλλα. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο απλώς και μόνο επειδή αξίζει τον κόπο! Τα πολυτελή σχέδια, τα καλύτερα υλικά και η γοητεία βρίσκονται στο σοκάκι σας; Στη συνέχεια, αυτό το εκλεπτυσμένο στολίδι από τη νέα συλλογή Satisfyer Luxury με μια επιπλέον συναρπαστική λειτουργία δόνησης είναι το τέλειο highlight για τη συλλογή παιχνιδιών σας.

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Womanizer Premium Red-Gold

    Το Womanizer Premium είναι ο ιδανικός συνδυασμός νέων τεχνολογιών και σχεδιασμού υψηλής ποιότητας. Η τεχνολογία Pleasure Air διεγείρει την κλειτορίδα σας χωρίς επαφή – από supersoft έως superpower σε 12 διαφορετικά επίπεδα έντασης. Με τη νέα λειτουργία αυτόματου πιλότου, βιώνετε τον οργασμό σας απροσδόκητα και με έναν εκπληκτικά νέο τρόπο. Ο ρυθμός αλλάζει με κάθε χρήση. Το Smart Silence αισθάνεται την επιθυμία σας. Το Womanizer Premium ξεκινά μόνο όταν αγγίζει σχεδόν την επιφάνεια του δέρματός σας. Αυτό όχι μόνο το κάνει πιο αθόρυβο στη χρήση, αλλά κάνει και την απόλαυσή σας ακόμα πιο έντονη. Χάρη στη μοναδική του επεξεργασία, το Womanizer Premium είναι εντελώς αδιάβροχο.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Το Cotton Candy Satisfyer ξεχωρίζει για το οβάλ σχήμα του και τον συμπαγή σχεδιασμό του. Ο δονητής τοποθέτησης από φιλική προς το σώμα σιλικόνη περιποιείται την κλειτορίδα με έναν συναρπαστικό συνδυασμό κυμάτων πίεσης και κραδασμών.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Από την παρουσίαση της συλλογής Romance από την Dream Toys, απολαύσαμε μεγάλο ενδιαφέρον για τη σειρά παιχνιδιών από τους πελάτες μας και τους πελάτες τους, τους χρήστες. Η συλλογή Romance χαρακτηρίζεται από ένα μπορντό κόκκινο χρώμα με χρυσές πινελιές που δίνουν στα παιχνίδια μια αριστοκρατική εμφάνιση. Στο εσωτερικό διαθέτουν τεχνολογία υψηλής ποιότητας που προσφέρει έντονη τόνωση. Η ευκολία χρήσης είναι επίσης σημαντική, γι' αυτό είναι όλα αδιάβροχα και επαναφορτιζόμενα.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Αυτό το κομψό και στιβαρό μασάζ σημείου G είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ABS και θα φτάσει στο σωστό σημείο για μερικούς ανεμπόδιστους οργανισμούς! Η χρήση αυτού του «πύραυλου αγάπης» μήκους 13 εκατοστών είναι πολύ απλή, απλώς στρίψτε για να ξεκινήσετε, σταματήσετε ή ανοίξτε για αντικατάσταση της μοναδικής μπαταρίας ΑΑ.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Το ασφαλές μαγνητικό καπάκι διασφαλίζει ότι το παιχνίδι παραμένει στη θέση του κατά τη χρήση και διεγείρει την κλειτορίδα σας ενώ περπατάτε, κάθεστε, χορεύετε ή ξαπλώνετε. Μια εξαιρετική επιλογή για πειράγματα ή οργασμούς πλήρους άνθισης ανεξάρτητα από το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Όλοι γνωρίζουν ότι η διέγερση της κλειτορίδας είναι το κλειδί για την κορύφωση για εμάς. Όλοι όμως βιώνουμε την ευχαρίστηση διαφορετικά. Κάποιοι απολαμβάνουν την έντονη διέγερση, άλλοι προτιμούν την ήπια. Έτσι, η εύρεση ενός παιχνιδιού που λειτουργεί για εσάς μπορεί να είναι δύσκολη. Γι' αυτό δημιουργήσαμε το Trinitii.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Το κομψό, διαχρονικό στυλ συναντά την εξαιρετικά άνετη εργονομική σχεδίαση με το Aya Wearable Vibrator από τη σειρά Legend. Διαθέτοντας ένα κομψό, καμπυλωτό και συμπαγές σχήμα που ταιριάζει άνετα στο σώμα, το Aya προσαρμόζεται μοναδικά για διαφορετικά είδη παιχνιδιού. Απολαύστε εξωτερική διέγερση του αιδοίου από το περίγραμμα του σώματος του Aya, καθώς και βαθιά, εσωτερική διέγερση από το αφαιρούμενο εξάρτημα σιλικόνης που είναι καμπυλωτό και διαθέτει βολβούς άκρου για να στοχεύει το σημείο G.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Black

    Η εύρεση του χρόνου για κάποιο σόλο παιχνίδι είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της καλής σεξουαλικής υγείας, και είναι επίσης απλά διασκεδαστικό! Έχοντας αυτό υπόψη, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε το κατάλληλο κιτ για τη δουλειά, όπου έρχεται ο δονητής σφαίρας λειτουργίας Me You Us Blossom 10. Με ενσωματωμένες 10 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης, Θα διαπιστώσετε ότι ο δονητής είναι εύκολος στη χρήση, κομψός στην εμφάνισή του και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους χρήστες.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator Black

    Μίνι δονητής Ladyfinger

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Το Dual Kiss θα σας εντυπωσιάσει με έναν συνδυασμό υπέροχων κυμάτων πίεσης και ενός δονούμενου άξονα που εισάγεται. Φιλικό προς το δέρμα, απαλή σιλικόνη και αδιάβροχο φινίρισμα ολοκληρώνουν το σχέδιο.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Red Hot Ember

    Ένα διακριτικό μασάζ "goes anywhere" που ικανοποιεί κάθε λαχταριστό πόθο με ευχάριστη απόλαυση. Ναι, είναι ένα Red Hot, δυναμώνοντας τη ζέστη σε κάθε σας επιθυμία. Με ένα έντονο μοτέρ 10 λειτουργιών και ένα κωνικό σώμα που είναι κατασκευασμένο από άοσμη, μη πορώδη και υποαλλεργική premium σιλικόνη, δεν υποφέρετε σε ποιότητα για το καλύτερο στην ευχαρίστηση.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 847 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.