×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δονητές σημείου G

Είδη 65 εώς 96 από 355 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Είσαι αναποφάσιστος; Το Curvy Trinity 1 λειτουργεί ως διεγέρτης παλμών αέρα, δονητής lay-on και δονητής σημείου G, όλα σε ένα! Χρησιμοποιήστε κάθε διαχωρισμό λειτουργιών και άνετα.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Tracy Purple

    Αυτός ο εξαιρετικά μαλακός δονητής κουνελιού 7 λειτουργιών σιλικόνης είναι εκπληκτικός εξοπλισμός για να σας προσφέρει έντονη απόλαυση κάθε βράδυ. Το σχήμα αυτού του κομψού και μονόχρωμου μωβ παιχνίδια είναι λείο και κυρτό με παχιά κεφαλή για να φτάσει στο εσωτερικό σας σημείο G και μικρότερο καμπυλωτό κουνελάκι που εξασφαλίζει τον οργανισμό με σφίξιμο της γροθιάς.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    Ηλεκτρονική διέγερση και δόνηση – σε ένα αριστοκρατικό παιχνίδι!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lovense Osci 2

    Το Osci 2 είναι μια νέα γενιά παιχνιδιών ταλαντευόμενου σημείου g με ισχυρότερο κινητήρα, βελτιωμένο σχήμα κεφαλής, πιο άνετη γωνία παιχνιδιού, δραστικά βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (έως 5 ώρες!), βελτιωμένη συνδεσιμότητα και νέα μέθοδο φόρτισης!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Εξερευνήστε και απολαύστε όλες τις αγαπημένες σας αισθήσεις με το Drift. Καμπυλωμένο σε όλα τα σωστά σημεία, το γωνιακό σχήμα του Drift έχει σχεδιαστεί για να φτάνει σε όλα τα σωστά σημεία - μέσα και έξω. Το περίγραμμα της κεφαλής διαθέτει ένα ανυψωμένο σημείο διέγερσης για ακόμα περισσότερη αίσθηση σε κάθε μια από τις ερωτογενείς ζώνες σας. Ξεκινώντας με ένα βαθύ βουητό και ανεβαίνοντας σε έντονους κραδασμούς, το Drift θερμαίνει ακόμη και τη θερμοκρασία του σώματος με το πάτημα ενός κουμπιού για μια πραγματικά πλούσια αισθητηριακή εμπειρία.

    219 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Dream Toys Elite Renee Black

    Ο διεγέρτης Renée από τη συλλογή Elite της Dream Toys είναι ένας μαύρος διεγέρτης με κομψές χρυσές αποχρώσεις, στρογγυλεμένη κεφαλή και ευέλικτη σύνδεση μεταξύ των δύο άκρων. Το Renée διαθέτει 2 ισχυρούς κινητήρες, έναν σε κάθε άκρο, που προσφέρουν 7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Τελικά βρήκε ένα παιχνίδι που έλεγχε όλα τα κουτιά της: δόνηση, ώθηση, περιστροφή, διέγερση κλειτορίδας και θέρμανση. Ανυπομονούσε να δοκιμάσει το Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her! Ήθελε να μάθει πώς ήταν να νιώθεις τα πάντα στη λίστα της με τη μία.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Αυτό που κάνει αυτόν τον προσωπικό δονητή ξεχωριστό είναι το σχήμα του. Το μεγάλο κεφάλι με αυτή την υπέροχη κορυφογραμμή που πιέζει και τραβάει το σημείο G ακριβώς... είτε εσείς είτε ο σύντροφός σας μπορείτε να το χειριστείτε και να το μετακινήσετε, για να βρείτε αυτό το γλυκό σημείο που θα σας φέρει σε μια πολύ υγρή κορύφωση σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα χρόνος.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Προσθέστε λίγη μουσική στο εσωτερικό σας :G Note (Ok G-SPOT) με το Freestyle :G, έναν ασύρματο δονητή που βασίζεται στη μουσική. Όταν είναι συνδεδεμένο σε iPod/iPhone (ή σε πολλαπλό mp3 player), η ατμόσφαιρα θα υπάρχει στη μουσική δίνοντάς σας μια μοναδική εμπειρία διπλής αίσθησης με απόλυτη ελευθερία κινήσεων και κίνησης.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Το κομψό σχήμα τριαντάφυλλου όχι μόνο φαίνεται όμορφο, αλλά εξαλείφει επίσης την αμηχανία των σεξουαλικών παιχνιδιών και είναι διπλή απόλαυση για τις αισθήσεις. Η καλή σου διάθεση ξεκινά όταν το βλέπεις. Ο συνδυασμός των ρομαντικών τριαντάφυλλων με την αγάπη είναι ο παράδεισος της σεξουαλικής εμπειρίας που δεν θέλετε να χάσετε. Αυτός ο ερωτικός δονητής είναι κατασκευασμένος από μαλακή σιλικόνη, ασφαλής και μη τοξικός, άνετος στην αφή, χρησιμοποιήστε τον με σιγουριά.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Η καμπύλη Bgood Deluxe έχει διαμορφωθεί σε φυσική καμπύλη στο κεφάλι, παρέχοντας πλήρη κάλυψη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την παχιά και απαλά στρογγυλεμένη άκρη της.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Ternence Purple

    Αυτή η εξαιρετικά μαλακή σιλικόνη με 12 λειτουργίες δόνησης και 4 λειτουργίες περιστροφής είναι εκπληκτικά εξοπλισμένη για να σας προσφέρει έντονη απόλαυση νύχτα με τη νύχτα. Το παιχνίδι είναι λείο και καμπυλωτό με ένα κομψό κεφάλι για να φτάσει στο εσωτερικό σας σημείο G και ένα μικρότερο καμπυλωτό στέλεχος κουνελιού για να εξασφαλίσει οργασμούς με σφίξιμο της γροθιάς.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Elite Juliette

    Ο δονητής Juliëtte σημείου G από τη συλλογή Elite της Dream Toys είναι ένας μαύρος δονητής με κομψές χρυσές αποχρώσεις και μια εύκαμπτη, λυγισμένη άκρη που είναι ιδανική για διέγερση του σημείου G.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Vibe Couture Front Row purple

    Αφήστε την κλασική κομψότητα να σας παρασύρει!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer OG Dark Grey

    Το Womanizer OG είναι ο πρώτος δονητής Pleasure Air σημείου G, που συνδυάζει στοχευμένο Pleasure Air και δονήσεις για ένα δυνατό και πρωτότυπο ταξίδι οργασμού.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Engily Ross Donnyel Panty Vibrator with G-Spot Ball & Remote Control Purple

    Αυτό το διεγερτικό εσωρούχων έχει 2 πολύ διαφορετικές λειτουργίες. Ένα από αυτά είναι η δόνηση, 5 λειτουργίες δόνησης που ταξιδεύουν σε όλο το σώμα του Donnyel, η 2η λειτουργία του βρίσκεται στην άκρη του Donnyel.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Η εφαρμογή Air Pump Booty 5 Connect σας περιποιείται με κραδασμούς και έναν φουσκωτό άξονα. Συνδυάστε τις δύο αισθησιακές λειτουργίες όπως θέλετε. Για αποκλειστικές εμπειρίες, ελέγξτε τον δονητή με την εφαρμογή Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Το INYA Ripple είναι μια νέα φυλή ατμόσφαιρας με σαγηνευτικά ραβδωτό σχέδιο, φτιαγμένο για να εξασφαλίζει απόλαυση κυματισμού σε κύμα. Κατασκευασμένο από μεταξένια λεία σιλικόνη, το Ripple τροφοδοτείται από έναν μόνο κινητήρα και διαθέτει 3 ταχύτητες και 5 λειτουργίες για μια συναρπαστική κλιματική εμπειρία. Επαναφορτιζόμενη.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Rose Scarlet G Pink

    Το ολοκαίνουργιο Scarlet G είναι εδώ για να προσφέρει τέλεια απόλαυση G-Spot! Δείτε την κομψή ενημερωμένη φόρμα με μια σέξι ασημί λεπτομέρεια και απολαύστε το απαλό σατινέ φινίρισμα και τον εξαιρετικά δυνατό κινητήρα. Γωνιακή για τέλεια διέγερση του σημείου G. Το σώμα έχει σχεδιαστεί για να φαίνεται κομψό και κομψό, ωστόσο το κεφάλι του έχει σχεδιαστεί για να παρέχει περισσότερη δύναμη στο σημείο g για οργασμούς που καταστρέφουν τη γη.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Ο δονητής Natasha από τη συλλογή Prestige της Dream Toys είναι ένας μαύρος δονητής με ένα κομψό κουμπί σε σχήμα πολύτιμου λίθου και ένα αρκετά μεγάλο, εύκαμπτο κεφάλι. Το στενό μέρος στη μέση είναι ελαφρώς εύκαμπτο. Ο ισχυρός κινητήρας προσφέρει 7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Ο πιο ισχυρός, αλλά και πιο γλυκός, δονητής σημείου G όλων των εποχών.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Rave 2 Fuchsia

    Το We-Vibe Rave 2 έχει σχεδιαστεί για απόλυτη απόλαυση, στοχεύοντας το σημείο G και το άνοιγμα του κόλπου με ικανοποιητικές δονήσεις για έντονη κορύφωση. Το στριφτό σχήμα ευχαρίστησης, η λεία σιλικόνη και η ρυθμιζόμενη εφαρμογή εξασφαλίζουν μια αξέχαστη εμπειρία.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, τρίτης γενιάς, εντυπωσιακά έξυπνο παιχνίδι, μεγάλη ευχαρίστηση τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, ένα νέο είδος διεγερτικού σημείου G που θα τονώσει επίσης την κλειτορίδα και το περίνεό σας!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Urban Flamengo Pulsating G-Spot Vibrator Pink

    Ανυψώστε την ευχαρίστηση με το FLAMENGO – ένα θαύμα σε σχήμα L σχεδιασμένο για παλμούς του σημείου G και διέγερση της κλειτορίδας. Καθώς φοριέται και ως εσώρουχο, αυτό το ευέλικτο παιχνίδι πυροδοτεί το πάθος ανά πάσα στιγμή. Ζήστε μια συμφωνία αισθήσεων, φτιαγμένη για να ευχαριστήσει κάθε σας επιθυμία. Απελευθερώστε την οικεία ευδαιμονία με το FLAMENGO και ανακαλύψτε απεριόριστη απόλαυση.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Εξαιρετικά ευέλικτο για ποικίλη διέγερση!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Atlas Pink

    Αυτή η κομψή, χωρίς φασαρία ατμόσφαιρα είναι απίστευτα εύκολη στη χρήση. Απλώς πατήστε το κουμπί στη βάση για να ενεργοποιήσετε το παιχνίδι σας και ξανά για να περιηγηθείτε στις ρυθμίσεις δόνησης, υπάρχουν 10 για να διαλέξετε, ώστε να ξέρουμε ότι θα διασκεδάσετε! Το σώμα σιλικόνης έχει μια έντονη κεφαλή που είναι ειδικά κυρτή για να στοχεύει το σημείο G σας. Για να το κάνετε ακόμα πιο εύκολο, ο ελαφρώς εύκαμπτος λαιμός σας επιτρέπει να βρείτε την τέλεια γωνία.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth G-Spot Vibrator with 10 Vibration Modes Pink

    Ζήστε εντυπωσιακούς οργασμούς με τον μαγικό μας δονητή σημείου G που διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα που έχει σχεδιαστεί για να διεγείρει το πιο ευαίσθητο σημείο σας όπως ποτέ άλλοτε. Επιπλέον, το μοναδικό κοίλο άκρο του καθιστά εύκολο το κράτημα και τον έλεγχο.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Στο σύντομο διάστημα που κυκλοφορεί η συλλογή Pillow Talk, έχει γίνει διεθνές best seller! Αυτή η σειρά προϊόντων εκφράζει την ομορφιά, τη διασκέδαση και τη δύναμη με τη Sassy να είναι η κορυφή αυτών των ιδανικών. Το απαλό, εύκαμπτο σώμα σας βοηθά να ανακαλύψετε κάθε επιθυμία σας, ενώ η μεγάλη άκρη είναι κυρτή για βέλτιστη απόλαυση στο σημείο G.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Από την καινοτόμο τεχνολογία PulsWave™, το ZALO στοχεύει επίσης να προσφέρει στις γυναίκες μια ολοκαίνουργια εμπειρία εξερεύνησης του σημείου G. Διαφορετικό από την παραδοσιακή δονητική διέγερση, το PulsWave™ εφαρμόζει την αποκλειστική κίνηση κυματοκινητήρα. Η σωστή γωνία καμπύλης και το απαλό πτερύγιο στο σημείο G σχηματίζουν μια περιοχή μεγέθους πολτού δακτύλου μπορούν να διευκολύνουν τις γυναίκες να αισθανθούν τα σημεία G τους και να απολαύσουν. Με τη συνεργασία του κινητήρα PulseWave™ και ενός άλλου ανεξάρτητου κινητήρα δόνησης, καθώς και με τη λειτουργία θέρμανσης, οι γυναίκες μπορούν να αποκαλύψουν τις βαθιά κλειστές απολαύσεις.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Δονητής υψηλής ποιότητας ειδικά σχεδιασμένος για διέγερση του σημείου g και της κλειτορίδας. Ισχυρός και εξαιρετικά αθόρυβος δονητής με επτά άγριες λειτουργίες.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lora DiCarlo Onda Robotic Massager for G-Spot Orgasms

    Η Onda χρησιμοποιεί μικρορομποτική για να μιμηθεί τις αισθήσεις των δακτύλων που χαϊδεύουν πάνω από το σημείο G, με την πρόσθετη ώθηση των αισθήσεων βουητού όποτε θέλετε. Ασφαλές για το σώμα, αδιάβροχο και επαναφορτιζόμενο, το Onda έχει μοναδικό σχήμα για να ακολουθεί τις καμπύλες του σώματος για να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε και να εντοπίσετε την ευχαρίστησή σας.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 65 εώς 96 από 355 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.