×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Ειδικοί δονητές

Είδη 33 εώς 64 από 108 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Tri Ball 1 Red

    Απολαύστε τη λειτουργία όπως ποτέ άλλοτε… Το Tri Ball 1 είναι ένας πολλαπλός δονητής για την τόνωση πολλών σημείων ευχαρίστησης, όλα ταυτόχρονα!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Η εφαρμογή Air Pump Bunny 5 Connect είναι απίστευτα ευέλικτη: αφήστε τον εαυτό σας να περιποιηθεί τους κραδασμούς από δύο ισχυρούς κινητήρες και να γεμίσει αισθησιακά με το φουσκωτό άκρο του άξονα. Για αποκλειστικές εμπειρίες, ελέγξτε τον δονητή με την εφαρμογή Satisfyer Connect.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Η εφαρμογή Air Pump Booty 5 Connect σας περιποιείται με κραδασμούς και έναν φουσκωτό άξονα. Συνδυάστε τις δύο αισθησιακές λειτουργίες όπως θέλετε. Για αποκλειστικές εμπειρίες, ελέγξτε τον δονητή με την εφαρμογή Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Bouncy Bliss Classic Sit-On Vibrator Purple

    Ο δονητής καθίσματος hands-on Bouncy Bliss προσφέρει μια εκτεταμένη και χαρούμενη εμπειρία. Ο μεταξένιος-μαλακός εργονομικός σχεδιασμός καλύπτει το πλήρες σχήμα U της γυναικείας κλειτορίδας και παρέχει μια διέγερση που καλύπτει τα πάντα.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Τριπλή διέγερση με εξαιρετικά ισχυρούς κραδασμούς!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Chisa Kissen Glitz Vibration + Thrusting Dual Orgasm Vibrator Red

    Ψάχνετε για ένα ποιοτικό σεξουαλικό παιχνίδι με εκπληκτικά χαρακτηριστικά; Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τον δονητή Glitz, ο οποίος θα σας μαγέψει όχι μόνο με τις 10 λειτουργίες δόνησης και τις 9 λειτουργίες κρούσης. Απολαύστε την αισθησιακή πινελιά της απαλής σιλικόνης και το έξυπνο σχήμα με χειριστήρια στο άκρο της εύκαμπτης «ουράς».

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Το Satisfyer Elastic Joy έχει δύο κινητήρες και ένα εύκαμπτο σύρμα και μπορεί να λυθεί σε διαφορετικά σχήματα. Το Elastic Joy κάνει πάντα καλή εντύπωση, είτε ως δονητής ζευγαριού, δαχτυλίδι κρουνού ή δονητής ξαπλώστρου.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • California Exotics Dual Rider Remote Control Bump and Grind Blue

    Το μασάζ με αισθησιακό περίγραμμα είναι επενδεδυμένο με υφή πειρασμού για λείανση και διπλούς κινητήρες για βαθιά, βουητό ερέθισμα. Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά του τηλεχειριστηρίου και της εύκολης αφής για να περάσετε σε 12 συναρπαστικές λειτουργίες δόνησης, παλμών και κλιμάκωσης. Κάντε το ταξίδι μιας ζωής και αφεθείτε στην ευχαρίστηση όπως σας αρέσει με τους ανεξάρτητα ελεγχόμενους κινητήρες ισχύος.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Το Satisfyer Elastic Joy έχει δύο κινητήρες και ένα εύκαμπτο σύρμα και μπορεί να λυθεί σε διαφορετικά σχήματα. Το Elastic Joy κάνει πάντα καλή εντύπωση, είτε ως δονητής ζευγαριού, δαχτυλίδι κρουνού ή δονητής ξαπλώστρου.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Καιρός να επανεξετάσουμε την έννοια της «επιθυμίας της καρδιάς», γιατί η Επιθυμία της Καρδιάς μας θα την εκπληρώσει κάθε φορά. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό χάρη στο σχέδιό του, το οποίο είναι διαμορφωμένο για να ταιριάζει στα φυσικά σας περιγράμματα, αλλά και στον ισχυρό και πολύ αθόρυβο κινητήρα που θα σας ενθουσιάσει με 8 προγράμματα δόνησης. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την ηλεκτροδιέγερση και να απολαύσετε απαλό μυρμήγκιασμα ή έντονα δυνατούς παλμούς – όποιο λειτουργεί για εσάς.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Knight Thrusting Gyrating Vibrating Dildo Beige

    Η νέα σας συνταγή από τον Dr. Knight, τον απόλυτο σύντροφο ευχαρίστησης που έχει σχεδιαστεί για να φέρει επανάσταση στις προσωπικές σας στιγμές. Με την αποκλειστική μας τεχνολογία SmartThrust™ θα απολαύσετε ρεαλιστική απόλαυση ώθησης με κινητήρες υψηλής ροπής που δεν σταματά ενώ σφίγγετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Snail Vibe Curve Vibrator Purple

    Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το προϊόν προσεχώς Ανακαλύψτε το Snail Vibe Curve, με εργονομικό σχήμα για διέγερση του σημείου G, ανάγλυφη κεφαλή κλειτορίδας και άνετη λαβή. Ζήστε την καινοτόμο τεχνολογία Slide'n'Roll που συγχρονίζει τους οργασμούς της κλειτορίδας και του κόλπου για απαράμιλλη ευχαρίστηση.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Triple Lover Grey

    3 κινητήρες, 2 λειτουργίες, άφθονη ισχύς: γνωρίστε το Satisfyer Triple Lover! Αυτό το υπέροχο παιχνίδι αγάπης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δονητής κουνελιού για έντονη διέγερση του σημείου G και της κλειτορίδας ή ως μασάζ για αισθησιακά μασάζ σε όλο το σώμα.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Απολαύστε τη μέγιστη ευελιξία με το Satisfyer Elastic Game από σιλικόνη: Χάρη σε 2 κινητήρες και ένα εσωτερικό, εύκαμπτο σύρμα, το all-rounder μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δονητής, δακτύλιος πέους ή συνεργάτης δονητής.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Tri Ball 2 Light Blue

    Ζήστε την εμπειρία πολλαπλών λειτουργιών όπως ποτέ άλλοτε… Το Tri Ball 2 είναι ένας πολλαπλός δονητής για την τόνωση πολλών σημείων ευχαρίστησης, όλα ταυτόχρονα!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Το Satisfyer Elastic Joy έχει δύο κινητήρες και ένα εύκαμπτο σύρμα και μπορεί να λυγιστεί σε διαφορετικά σχήματα. Το Elastic Joy κάνει πάντα καλή εντύπωση, είτε ως δονητής ζευγαριού, δαχτυλίδι κρουνού ή δονητής ξαπλώστρου.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Snail Vibe Curve Vibrator Black

    Ανακαλύψτε το Snail Vibe Curve, με εργονομικό σχήμα για διέγερση του σημείου G, ανάγλυφη κεφαλή κλειτορίδας και άνετη λαβή. Ζήστε την καινοτόμο τεχνολογία Slide'n'Roll που συγχρονίζει τους οργασμούς της κλειτορίδας και του κόλπου για απαράμιλλη ευχαρίστηση.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved Chick Flick Mint

    Δύο αίσιο τέλος σε ένα αξέχαστο Chick Flick! Αυτή η εμπειρία διπλής κεφαλής προσφέρει έναν απαλά καμπυλωτό άξονα με ραβδώσεις στο ένα άκρο που έχει σχεδιαστεί για να φτάνει στο σημείο G με ευκολία, ενώ το άλλο άκρο προσφέρει μια συναρπαστική αίσθηση τρεμούλιασμα όπου το λαχταράτε περισσότερο. Αυξήστε τους κραδασμούς και τις ταχύτητες τρεμούλιασης με ανεξάρτητα ελεγχόμενους κινητήρες και ανακαλύψτε τη βαθιά ικανοποίηση μιας καλοφτιαγμένης διπλής λειτουργίας.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Σας αρέσουν τα γνήσια παιδιά; Τότε το Real Deal Neal μας θα πρέπει να σας αρέσει πολύ. Ένας ισχυρός κινητήρας και μια συναρπαστική σχεδίαση έχει ρυθμιστεί να σας ενθουσιάσει τόσο με το e-stim όσο και με τους κραδασμούς. Μπορείτε να απολαύσετε το κατέβασμα και το βρόμικο με τον Neal – θα σας ευχαριστήσει με 8 προγράμματα δόνησης και 5 e-stim – ή μπορεί ακόμη και να γίνει ο νέος αγαπημένος σας συνεργάτης προπόνησης. Αν χτυπήσει σε τοίχο, μπορείτε πολύ γρήγορα να τον επαναφέρετε με οποιοδήποτε μαγνητικό καλώδιο φόρτισης.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Αφεθείτε στη μαγική σας πλευρά και κάντε ένα ξόρκι για ατελείωτη απόλαυση με το Pretty Little Wands Charmer. Ωθήστε τον εαυτό σας σε νέα ύψη απόλαυσης με το μοναδικό λεπτό μασάζ με 10 ταχύτητες κραδασμών, εύκαμπτο σώμα πολλαπλών κατευθύνσεων και απολαυστική σχεδίαση διπλού άκρου.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Η σιλικόνη Satisfyer A-Mazing 2 παρέχει επιπλέον βαθιά διέγερση του σημείου Α. Διαθέτοντας μια διεγερτική αυλακωτή υφή, αυτός ο δονητής προσφέρει έντονη απόλαυση με 2 κινητήρες, έναν ευθύ εργονομικό άξονα και ένα στενό εύκαμπτο άκρο.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Liaison Wand LED Vibrator

    Ο όμορφος και κομψός δονητής Wand LED της Liaison συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα ενός δονητή σιλικόνης και γυαλιού. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τα δύο άκρα: Το άκρο με την ελαφρώς εύκαμπτη κεφαλή μασάζ είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη με βελούδινη υφή Soft Touch και το άλλο άκρο είναι κατασκευασμένο από συμπαγές, υψηλής ποιότητας βοριοπυριτικό γυαλί με αισθησιακό φως LED στην άκρη.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Air Pump Booty 2 Dark Grey

    Το Air Pump Booty 2 σας πειράζει με βαθιές δονήσεις και έναν φουσκωτό άξονα που μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά στις ανάγκες σας. Αυτός ο μοναδικός δονητής πρωκτού είναι κατασκευασμένος από μαλακή σιλικόνη και διαθέτει πρακτικό δακτύλιο συγκράτησης.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Air Pump Bunny 2 Light Red

    Το Air Pump Bunny 2 προσφέρει τρεις τύπους ευχάριστης διέγερσης. 2 ισχυροί κινητήρες πειράζουν το σημείο G και τον κόλπο με έντονους κραδασμούς, ενώ ο φουσκωτός άξονας διεγείρει επιπλέον το σημείο G και σας δίνει μια ευχάριστη αίσθηση πλήρωσης.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Snail Vibe Curve Vibrator Pink

    Ανακαλύψτε το Snail Vibe Curve, με εργονομικό σχήμα για διέγερση του σημείου G, ανάγλυφη κεφαλή κλειτορίδας και άνετη λαβή. Ζήστε την καινοτόμο τεχνολογία Slide'n'Roll που συγχρονίζει τους οργασμούς της κλειτορίδας και του κόλπου για απαράμιλλη ευχαρίστηση.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lioness The Lioness Vibrator 2.0 Grey

    Η Lioness έχει ενσωματωμένους αισθητήρες στο εισαγόμενο τμήμα του δονητή για τη μέτρηση των συσπάσεων του πυελικού εδάφους, όπως η σύσπαση και η χαλάρωση των μυών του κόλπου και/ή του πρωκτού, είναι ένας από τους καλύτερους δείκτες διέγερσης και οργασμού. Κατά τη διάρκεια ενός οργασμού, οι μύες του πυελικού εδάφους έχουν τυπικά ένα ρυθμικό μοτίβο συμπίεσης και χαλάρωσης.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Η σιλικόνη Satisfyer A-Mazing 2 παρέχει επιπλέον βαθιά διέγερση του σημείου Α. Διαθέτοντας μια διεγερτική αυλακωτή υφή, αυτός ο δονητής προσφέρει έντονη απόλαυση με 2 κινητήρες, έναν ευθύ εργονομικό άξονα και ένα στενό εύκαμπτο άκρο.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • SuperLove Neptune 4in1 Rabbit Flapping Vibrator with Anal Beads Purple

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν έρχονται σύντομα.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Το Sleek Freak είναι ένα πραγματικό κλασικό. Με ίσια κόψη και χωρίς διακοσμητικά στοιχεία, μπορεί να σας δώσει όλα όσα έχουν σημασία σε ένα πραγματικά υπέροχο παιχνίδι: έναν ισχυρό και πολύ αθόρυβο κινητήρα, 8 προγράμματα δόνησης και 5 προγράμματα e-stim συν ένα πρόγραμμα εκγύμνασης του πυελικού εδάφους. Αν χτυπήσει σε τοίχο, μπορείτε πολύ γρήγορα να τον επαναφέρετε με οποιοδήποτε μαγνητικό καλώδιο φόρτισης.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Triple Euphoria Black

    Αφεθείτε στις πιο άγριες φαντασιώσεις σας με το πονηρά ισχυρό III™ Triple Euphoria. Ζήστε απόλαυση όπως ποτέ άλλοτε με το ισχυρό επαναφορτιζόμενο μασάζ τριπλής δράσης με έναν ισχυρό άξονα ώθησης, το δονούμενο teaser backdoor και το διεγέρτη αναρρόφησης κλειτορίδας.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Plum

    Το Infinite Joy έχει σχεδιαστεί με δύο ευέλικτους βραχίονες 360° που έχουν αμέτρητες απολαύσεις. Ενεργοποιεί την ευχαρίστηση κάθε είδους, παρέχοντας εσωτερική και εξωτερική διέγερση. Η ευελιξία του επιτρέπει στο Infinite Joy να γίνει εξωτερικός διεγέρτης για την κλειτορίδα ή τις θηλές, ένας δονητής για την ένωση του σημείου g ή μπορεί να χρησιμοποιήσει ως αυνανιστής για τους άνδρες. Το Infinite Joy είναι εξοπλισμένο με τρεις κινητήρες: ο κινητήρας 1 + 2 παρέχει 9 λειτουργίες δόνησης μαζί, ο κινητήρας 3 παρέχει 9 λειτουργίες δόνησης ξεχωριστά. Κάθε βραχίονας του δονητή είναι 9 cm.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FemmeFunn Ossia Pink

    Το Ossia είναι ένας επαναστατικός, τηλεχειριζόμενος φορητός δονητής σφαίρας. Η εξαιρετικά λεπτή βάση του σχεδιάστηκε για μέγιστη άνεση, καθιστώντας το απολαυστικό στη χρήση, ακόμη και για μεγάλες περιόδους.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 108 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.