×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δονητές

Είδη 65 εώς 96 από 2949 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Cotton Candy Light Red

    Το Cotton Candy Satisfyer ξεχωρίζει για το οβάλ σχήμα του και τον συμπαγή σχεδιασμό του. Ο δονητής τοποθέτησης από φιλική προς το σώμα σιλικόνη περιποιείται την κλειτορίδα με έναν συναρπαστικό συνδυασμό κυμάτων πίεσης και κραδασμών.

    49,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Seven Creations Vinyl P-Shape Vibrator Skin

    Το Original Vibrator είναι όσο πιο αληθινό μπορεί να γίνει. Οι 7 ισχυρές λειτουργίες και το πραγματικό μέγεθος σας προσφέρουν την πραγματική συμφωνία.

    26,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Dual G-Spot & Licking Tongue Vibrator Purple

    Πειραματιστείτε με 7 λειτουργίες γλείψιμο για μια σειρά από αισθήσεις: Διαθέτοντας 7 διαφορετικές λειτουργίες γλείψιμο, ο διεγέρτης σε σχήμα σέσουλας για γυναίκες ταιριάζει τέλεια στα άτακτα κομμάτια σας. Τοποθετήστε το εύκαμπτο άνοιγμά του γύρω από τα πιο ευαίσθητα σημεία σας, ενεργοποιήστε το, μια δονούμενη γλώσσα μέσα στη σέσουλα αρχίζει να «τρεμοπαίζει» σε όλα τα κομμάτια σας για μια εκπληκτική εμπειρία.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Engily Ross Lizer Vacuum Pump Licking Stimulator with Vibrations Red

    Σας παρουσιάζουμε το Lizer, ένα νέο διεγερτικό που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Το Lizer διαθέτει γοητευτικό, στρογγυλεμένο και συμπαγές σχέδιο, ιδανικό για εφαρμογή στην παλάμη του χεριού σας.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys RC Fucking Machine 2.0 Black

    Ο ωστικός δονητής RC Fucking Machine 2.0 της You2toys διαθέτει βεντούζα με ρυθμιζόμενη γωνία. Η βεντούζα κολλάει με ασφάλεια σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια και σημαίνει ότι είναι ιδανική για χρήση χωρίς χέρια. Η βεντούζα μπορεί επίσης να αφαιρεθεί.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved Trifecta Black

    Ανακαλύψτε τον πιο έντονο και βαθιά εκπληρωτικό οργασμό που είναι δυνατό – τον TRIGASM! Διεγείρετε τρεις ερωτογενείς ζώνες ταυτόχρονα για να ζήσετε την απόλαυση του άλλου κόσμου που θα αφήσει τα γόνατά σας αδύναμα.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Double Classic

    Το Partner Toy είναι ένας δονητής συνεργάτης που φοριέται κατά τη διάρκεια του έρωτα για να τονώσει και τους δύο ταυτόχρονα.

    68,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • GP Super Alkaline Battery AA 1 pc

    Αυτό το πακέτο νέων αλκαλικών μπαταριών GP AA LR6 Ultra μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες μικρές φορητές συσκευές, όπως ψηφιακές συσκευές αναπαραγωγής, ραδιόφωνα και χειριστήρια παιχνιδιών, καθώς και παιχνίδια και μικρότερους φακούς.

    0,69 €

    0,29 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth 360° Rotating Prostate Massager with Remote Black

    Θέλετε να ανακαλύψετε νέα ύψη ευχαρίστησης από την έντονη διέγερση της περιοχής του πρωκτού και του προστάτη; Μόνο αυτός ο περιστρεφόμενος και δονούμενος διεγέρτης θα σας προσφέρει πραγματικά εκλεπτυσμένη απόλαυση και αξέχαστες στιγμές ικανοποίησης. Ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά του είναι προσαρμοσμένα στις επιθυμίες σας, οπότε ελάτε να το δοκιμάσετε!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Pro Plus Vibration

    Απολαμβάνετε τα κύματα πίεσης του Satisfyer, αλλά σας λείπουν οι αισθησιακές δονήσεις ενός κλασικού δονητή lay-on; Το νέο Satisfyer Pro Plus Vibration συνδυάζει τα πολυπόθητα, διεγερτικά κύματα πίεσης με αισθησιακές δονήσεις, χαρίζοντας σας μια ασύγκριτη εμπειρία απόλαυσης!

    86,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Next Dark Purple

    Το Womanizer Next είναι μια νέα διάσταση απόλαυσης – συνδυάζει την επαναστατική διέγερση της κλειτορίδας 3D Pleasure Air με το νέο Climax Control, δίνοντας πρόσθετο βάθος και πλούτο στο οργασμό σας ταξίδι. Σχεδιασμένο για έντονους, διαισθητικούς πολλαπλούς οργασμούς, το Next παρέχει ασυναγώνιστη ισχύ και κορυφαίες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας σειράς προσαρμόσιμων μοτίβων, ενώ λειτουργεί ήσυχα.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Νέο
  • ToyJoy The Kisser The Oral-Like Stimulator Red

    Ξεκλειδώστε έναν κόσμο απαράμιλλης απόλαυσης με το The Kisser Clitoris Stimulator. Σχεδιασμένο για να αναπαράγει τη σαγηνευτική στοματική διέγερση, το Kisser από τη συλλογή Designer Edition της TOYJOY θα ξεκλειδώσει έναν κόσμο απαράμιλλης απόλαυσης.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Pro Black

    Αυτός ο ωστικός δονητής έχει σχεδιαστεί για να εκπληρώνει τις βαθύτερες επιθυμίες σας με τις ζωηρές φλέβες και την έντονη διέγερσή του. Με εντυπωσιακές 70 κινήσεις το λεπτό, αυτός ο ωστικός δονητής απογειώνει τη χαρά σας.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

    Το πρώτο στο είδος του: Το Sizzling Simon είναι άνευ προηγουμένου, γιατί τα E-Stim Vibes είναι τα πρώτα και μοναδικά παιχνίδια που σας κάνουν να απολαμβάνετε ταυτόχρονα δόνηση και ηλεκτρική διέγερση – και δεν χρειάζονται καν κιτ διεγέρτη νεύρων για αυτό.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Squirting Vibrating Fuck Stick Liquid Silicone Skin

    Ζήστε την απόλυτη ικανοποίηση με το Squirting Fuck Stick™, ένα επαναφορτιζόμενο dong που διαθέτει ρεαλιστικό και εύχρηστο χαρακτηριστικό squirting. Αυτό το dong μπορεί να αντέξει έως και 0,34 fl. oz./10 mL του υγρού που προτιμάτε για μια εμπειρία που μοιάζει με ζωή.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Bradley

    Ένας απαλός δονητής σε σχήμα αυγού με λειτουργία 12 επιπέδων. Χρησιμοποιεί κουμπί 3x μπαταρία LR44. Τηλεχειριστήριο 3x μπαταρίες LR44. Επικάλυψη σιλικόνης.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Premium 2 Bordeaux

    Το Womanizer PREMIUM 2 με την αυθεντική τεχνολογία Pleasure Air είναι η πιο πολυτελής δημιουργία μας – πραγματικά το Prada των σεξουαλικών παιχνιδιών, το απόλυτο παιχνίδι για γυναίκες που αναζητούν κάτι περισσότερο από μια άλλη συσκευή για να παίξουν. Με περισσότερα επίπεδα έντασης από ποτέ και βελτιωμένη λειτουργία Αυτόματου πιλότου που σας οδηγεί σε νέες, απρόβλεπτες περιπέτειες, το PREMIUM 2 είναι η πιο αγνή απόλαυση στην υψηλότερη ποιότητα.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Το βύσμα όπλισης μπορεί να τεντωθεί 1,5 cm για να ικανοποιήσει τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Ο συνδυασμός δακτυλίου κόκορα και βύσματος διεγείρει ταυτόχρονα τους όρχεις, το περίνεο και κάνει μασάζ στον προστάτη, βελτιώνει τη στυτική λειτουργία. Το σεξ παιχνίδι για άνδρες μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διέγερση του σημείου G, ώστε να έχετε την πιο ικανοποιητική απόλαυση που δεν έχετε βιώσει ποτέ.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Arcwave Pleasure Pair Set Ion + Womanizer Premium 2 Black

    Η απόλυτη ευδαιμονία της τεχνολογίας Pleasure Air. Το πρώτο Arcwave Ion στον κόσμο Pleasure Air stroker και Womanizer Premium 2 Pleasure Air διεγερτικό κλειτορίδας.

    429 €

    309 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    Το μασάζ προστάτη Paloqueth όχι μόνο μειώνει τον κίνδυνο για οτιδήποτε, από την προστατίτιδα μέχρι τον καρκίνο του προστάτη, βελτιώνοντας παράλληλα πράγματα όπως τη στυτική λειτουργία και την κυκλοφορία του σπερματικού υγρού, αλλά και η αίσθηση της απόλυτης φαντασίας!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Urban Twist Stimulating Clitoral Vibrator Pink

    Παρουσιάζουμε το TWIST, τον δονητή κλειτορίδας σε σχήμα C που έχει σχεδιαστεί για τέλεια απόλαυση. Ζήστε την παλμική διέγερση καθώς στοχεύει με ακρίβεια την κλειτορίδα. Με την εργονομική του λαβή, η επίτευξη απόλυτης ικανοποίησης είναι εύκολη. Ανεβάστε το παιχνίδι ευχαρίστησής σας με το TWIST – όπου η καινοτομία συναντά την ακριβή απόλαυση, ξεκλειδώνοντας έναν κόσμο απόλαυσης.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Paloqueth Thrusting Anal Lock Prostate Massager with Remote Control Black

    Αυτός ο πρωκτικός δονητής έχει 3 διαφορετικούς τρόπους ώθησης με μέγιστη απόσταση ώθησης έως και 0,4 ίντσες. Προσθέτει επίσης 10 λειτουργίες δόνησης για να ωραιοποιήσετε τον απολαυστικό σας χρόνο. Και αυτό το σεξ παιχνίδι έχει επίσης έναν συνδεδεμένο δακτύλιο πέους, ο οποίος μπορεί να εκπαιδεύσει αποτελεσματικά το πέος, να κλειδώσει το σπέρμα και να παρατείνει τον ευχάριστο χρόνο. Το τηλεχειριστήριο 10M μπορεί να προσθέσει περισσότερη διαδραστική διασκέδαση για ζευγάρια.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Το πρωτοποριακό Rrrolling Pleasure σας χαλάει δύο φορές με έντονους κραδασμούς και μια κυλιόμενη μπάλα στην άκρη. Ζήστε την έντονη διέγερση του σημείου G με τον καμπύλο σχεδιασμό και τη λεπτή δομή αυλακιού.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed Prostate Stimulator Black

    Το Naughty-Boy είναι ένα διασκεδαστικό μασάζ προστάτη διπλής δράσης, βασισμένο στο παγκοσμίου φήμης Rude-Boy, αλλά αυτή τη φορά με μια κομψή και αναιδή αλλαγή σχεδίασης που το κάνει τέλεια για αρχάριους στο σημείο P και στο περίνεο!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Vibe Therapy Quantum Pink

    Μίνι πλαστικός αδιάβροχος δονητής ABS με 7 λειτουργίες.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    Αποκτήστε όλα τα παιχνίδια που χρειάζεστε για συναρπαστική απόλαυση σε ένα εύχρηστο μωβ κιτ – με λιγότερα!

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Gender X The Gold Standard Black

    Αυτή η ισχυρή σφαίρα σιλικόνης 10 ταχυτήτων διαθέτει μια λοξή άκρη σε σχήμα κραγιόν που είναι ιδανική για στοχευμένη διέγερση, ικανή να χωράει σε χαραμάδες ή να ξαπλώνει ομοιόμορφα και επίπεδα. Ο ίσιος άξονας τελειώνει με μια κομψή βάση από ροζ χρυσό που φιλοξενεί έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου με 1 κουμπί που ανάβει όταν χρησιμοποιείται. Φέρτε αυτό το κλασικό κομοδίνο στη μπανιέρα ή στο ντους μαζί σας, καθώς είναι πλήρως βυθιζόμενο στο νερό - και επαναφορτίζεται άνετα μέσω USB.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    Το Domi 2 είναι ένας δονητής ράβδου με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και αποδοτικό τσιπ Bluetooth 5.0 και αναβαθμισμένη κεραία.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Pocket Rocket Purple

    Κορίτσια, φορέστε το με στυλ και πιάστε τα κομοδίνα γιατί θα απολαύσετε αυτό το εκπληκτικό σεξουαλικό παιχνίδι.

    7,90 €

    2,29 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Womanizer Duo Bordeaux

    Το DUO προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό διέγερσης της κλειτορίδας και του G. Ο διεγέρτης κλειτορίδας της DUO σημείο εστίασης την τεχνολογία Pleasure Air™ ενώ το σημείο G σας μασάζ με τον τέλειο καμπύλο και ισχυρό δονητή. Ετοιμαστείτε για τον ανάμεικτο οργασμό που πάντα θέλετε.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Satisfyer Top Secret Pink

    Χάρη στη φαρδιά, επίπεδη βάση του, το Top Secret από μαλακή σιλικόνη μπορεί να φορεθεί διακριτικά και άνετα εν κινήσει. Οι βαθιές, ισχυρές δονήσεις του ογκώδους άξονα μπορούν επίσης να ελεγχθούν διαισθητικά και μεμονωμένα μέσω της εφαρμογής.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    Το Curvy Trinity 5 από την Satisfyer είναι ένας διεγέρτης παλμών αέρα, ένα παιχνίδι 3 σε 1 για τεράστια διασκέδαση!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Νέο

Είδη 65 εώς 96 από 2949 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.