×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Δονούμενα αυγά

Είδη 97 εώς 128 από 204 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

    Kegel Rejuve, ένας έξυπνος εκπαιδευτής kegel, που χρησιμοποιεί αισθητήρες φιλμ υψηλής ευαισθησίας πολλαπλών σημείων για την ανίχνευση λεπτής μυϊκής δύναμης και Magic Kegel APP με μαθήματα εκπαίδευσης, αξιολόγηση και καθοδήγηση, για να βοηθήσει τις γυναίκες χρήστες να βελτιώσουν τους μυς του πυελικού εδάφους.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Ψάχνετε για ένα παιχνίδι που να είναι ευέλικτο και απλό στη χρήση; Αυτός ο επαναφορτιζόμενος δονητής αυγών είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο σόλο παιχνίδι σας, αλλά είναι το τέλειο μέγεθος χειρός και για παιχνίδι ζευγαριού. Κατασκευασμένο από μωβ σιλικόνη με εύκαμπτο κορδόνι, το αυγό είναι ιδανικό για εξωτερική διέγερση αλλά είναι κατάλληλο και για εσωτερική χρήση. Γιατί να μην δοκιμάσετε να φορέσετε αυτό το διεγερτικό αυγό κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών παιχνιδιών με τον σύντροφό σας ή ακόμα και να το τοποθετήσετε για ένα άτακτο ταξίδι στα μαγαζιά;

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Debby Purple

    Με αυτό το συμπαγές και εύχρηστο αυγό 12 λειτουργιών με τηλεχειρισμό μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον τόνωση στη σεξουαλική σας ζωή. Αυτό το απομακρυσμένο αυγό έχει υπέροχα στρογγυλεμένα περιγράμματα για τέλεια υφή ενάντια στο δέρμα. Το αυγό συνοδεύεται από ασύρματο τηλεχειριστήριο για να μπορείτε να αλλάζετε την ένταση κατά τη χρήση. Οι δονήσεις έρχονται με 12 μεταβλητές ταχύτητες, επιτρέποντάς σας να βιώσετε ένα ευρύ φάσμα αισθήσεων με ένα μόνο παιχνίδι.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    Το Svakom Ella Neo Mobile-ελεγχόμενο Bluetooth Egg with App είναι ένα καινοτόμο δονούμενο αυγό σφαίρας με έξυπνα χαρακτηριστικά και εργονομικό σχεδιασμό. Αυτός ο ισχυρός δονητής αβγών αγάπης έρχεται όχι μόνο με 10 επιβλητικές λειτουργίες δόνησης και δυνατότητες που τροφοδοτούνται από εφαρμογές, αλλά και μια επιπλέον ρύθμιση δόνησης, τη Λειτουργία Climax, που θα σας παρασύρει. Χρησιμοποιήστε το χειροκίνητα ή μέσω της APP, παίξτε anole ή δώστε τον έλεγχο στον σύντροφό σας, εξερευνήστε όλους τους νέους τρόπους για να ευχαριστήσετε και να ευχαριστηθείτε.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Perifit Care+ Pelvic Floor Trainer App Controlled Lilac

    Το γυμναστήριο Perifit Care+ Kegel είναι σχεδιασμένο για όλους όσους έχουν κόλπο σε κάθε στάδιο της ζωής τους που θέλουν να αποκαταστήσουν, να αναγεννήσουν και να ενισχύσουν το πυελικό τους έδαφος. Αυτός ο ανατομικά έξυπνος προπονητής λεκάνης κινείται μαζί με το σώμα σας προσφέροντας περισσότερες επιλογές κίνησης, ενισχύοντας τους πυελικούς μύες σας και προετοιμάζοντάς τους για πραγματικές καταστάσεις. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία διπλού αισθητήρα μας σας προσφέρει τις πιο ακριβείς μετρήσεις από κάθε εκπαιδευτή Kegel στην αγορά.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Under Control Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Ακόμη και από την άλλη άκρη του δωματίου, χρειάζεται μόνο ένα δάχτυλο για να ρίξει ρίγη σε αυτό το σώμα! Αφήστε την ευχαρίστηση να πάρει τον έλεγχο με αυτό το εύχρηστο τηλεχειριζόμενο, επαναφορτιζόμενο αβγό! Είτε εκτιμάτε την ευκολία κατά τη διάρκεια του σόλο παιχνιδιού είτε τη δύναμη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για ζευγάρια, το ασύρματο τηλεχειριστήριο είναι μια συναρπαστική λειτουργία για χρήση στο σπίτι ή έξω στην πόλη!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Σχεδιασμένο για εύκολη χρήση, θα βρείτε τη λειτουργία γρήγορη ακόμα και την πιο σκοτεινή νύχτα. Χωρίς απογοήτευση και ιδανικό για ευχαρίστηση, μόνο ένα πάτημα φέρνει έντονο ερέθισμα στο δρόμο σας.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Purple

    Τολμάς αρκετά να παραδώσεις τον αισθητικό σου έλεγχο στον σύντροφό σου; Θα ήθελες να εκπλήξεις τον πιο όμορφο τρόπο;

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Pink

    Το Ocean Breeze 2.0 διαφέρει από τον προκάτοχό του Ocean Breeze έχοντας έναν κινητήρα με πολύ πιο ισχυρές δυνατότητες δόνησης. Αν πριν ήταν εξαιρετικά διεγερτικά, τώρα είναι απλά οργαστικοί.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Waterproof Gyrating Bullet Pink

    Αδιάβροχη περιστρεφόμενη σφαίρα

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Το Silicone Remote Pinpoint Pleaser είναι το μοναδικού σχήματος backdoor teaser των ονείρων σας. Ο σαγηνευτικός πρωκτικός καθετήρας έχει μια μαγευτική άκρη κυλινδρικής μπάλας, ραβδωτό άξονα και 12 λειτουργίες κραδασμών που συναρπάζουν με κάθε πειραγμένο άγγιγμα. Επιλέξτε την ένταση της ευχαρίστησής σας και βουτήξτε βαθιά στην οργασμική εσωτερική διέγερση με ισχυρή διέγερση κυλίνδρων.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    Το Ocean Breeze 2.0 διαφέρει από τον προκάτοχο του Ocean Breeze έχοντας έναν κινητήρα με πολύ πιο ισχυρές δυνατότητες δόνησης. Αν πριν ήταν πολύ διεγερτικά, τώρα είναι απλά οργανικοί.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Το CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser συσκευάζει ισχυρούς κραδασμούς πολλαπλών ταχυτήτων σε ένα απόλυτα καμπυλωτό τηλεχειριζόμενο πακέτο. Με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού στο διακριτικό τηλεχειριστήριο, εσείς ή ο αγαπημένος σας μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη απολαυστική απόλαυση όποτε ή όπου κι αν σας πάει η παρόρμηση. Ο εύχρηστος διεγέρτης έχει 12 λειτουργίες δόνησης με ποικίλες εντάσεις και σχέδια για να διαλέξετε.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Σοκ και βουητό μέσα και έξω με αυτό το αυγό σιλικόνης E-Stim! Διαθέτει ισχυρούς εσωτερικούς κινητήρες για έντονες δονήσεις και εύκολη ηλεκτρική διέγερση χωρίς την ανάγκη τροφοδοτικού, καλωδίων ή ηλεκτροδίων. Ιδανικό για άτομα που θέλουν έναν απλό τρόπο ηλεκτροπαραγωγής - σοκάρετε τον εαυτό σας ή τον εραστή σας μέσα και έξω, ενώ απολαμβάνετε έντονο βουητό και ηλεκτρίζετε τις αισθήσεις σας!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Αυτή η εξαιρετικά όμορφη δονητική σφαίρα παρέχει διπλάσια τόνωση – όχι μόνο μπορεί να σας ευχαριστήσει κολπικά, αλλά μπορεί επίσης να ευχαριστήσει την κλειτορίδα σας με τον διεγερτικό της βραχίονα. Μπορείτε να επιλέξετε από 4 λειτουργίες δόνησης σε 4 ταχύτητες.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Dark Pod Rechargable Remote Control Vibrating Egg

    Συγκινήστε τον σύντροφό σας καθώς ελέγχετε από απόσταση την ευχαρίστησή του! Παίξτε με 10 τρόπους δόνησης, συμπεριλαμβανομένων 3 ταχυτήτων και 7 παλλόμενων μοτίβων. Το καμπυλωτό σχήμα του μεταξένιου-λείου κλίματος αυγού σιλικόνης διαμορφώνεται στο σώμα για άνετη χρήση στο σπίτι ή σε μια άτακτη βραδινή έξοδο. Τόσο το βύσμα όσο και το τηλεχειριστήριο είναι επαναφορτιζόμενα και λειτουργούν έως και 10 μέτρα, ή 33 πόδια μεταξύ τους!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Black

    Το Bnaughty Deluxe Unleashed είναι μια ασύρματη σφαίρα που θα ενθουσιάσει και θα ενθουσιάσει εσάς ή έναν συνεργάτη για ώρες αδιάβροχης απόλαυσης. Χρησιμοποιήστε το διακριτικό και διαισθητικό τηλεχειριστήριο για να βιώσετε και τις 6 ισχυρές λειτουργίες της μεταξένιας λείας και τέλειας ραβδωτής σφαίρας σιλικόνης.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sweet Smile RC Bendable Panty Vibrator Black

    Ο αδιάβροχος εύκαμπτος δονητής εσωρούχων RC από την Sweet Smile είναι ο νικηφόρος συνδυασμός ενός εύκαμπτου δονητή σημείου G και δονητή κλειτορίδας. Φοριέται μέσα στο εσώρουχο, το μεταξένιο μαλακό δονητικό εσώρουχο χαρίζει ταυτόχρονα κολπική και κλειτορική απόλαυση – αθόρυβα και διακριτικά, χωρίς να το καταλάβει κανείς!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Elvira Pink

    Δώστε την ευχαρίστηση ξανά και ξανά. Κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακή σιλικόνη ιατρικής ποιότητας, 12 ρυθμίσεις κραδασμών που διασφαλίζουν ότι βρίσκετε πάντα την τέλεια αίσθηση δόνησης!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Pleasure Egg

    Ανακαλύψτε ξανά τις αχνιστές περιπέτειες της Αναστασίας και του Κρίστιαν Γκρέι με την Επίσημη Συλλογή Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι. Βασισμένα στο ερωτικό λογοτεχνικό φαινόμενο που εισήγαγε τα ζευγάρια σε όλο τον κόσμο στον αισθησιασμό του BDSM, πουλώντας πάνω από 150 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και δημιούργησε τρεις εξαιρετικές ταινίες, αυτά τα προσεκτικά επιμελημένα παιχνίδια και αξεσουάρ δουλειάς ήταν παγκόσμια επιτυχία από τότε που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά. στα ραφια το 2012.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LUV EGG Green

    Προκαλέστε τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας με το LUV EGG! Αυτό το δονούμενο αυγό με τηλεχειριστήριο είναι ιδανικό για συντρόφους που αναζητούν ένα συναρπαστικό σεξουαλικό παιχνίδι. Το δονούμενο αυγό είναι τυλιγμένο σε μαλακή σιλικόνη, η οποία είναι ασφαλής για το σώμα, αισθάνεται άνετα στο δέρμα και μπορεί να καθαριστεί σχολαστικά. Το LUV EGG διαθέτει έναν εξαιρετικά ισχυρό κινητήρα με 12 ρυθμίσεις κραδασμών. Το αυγό είναι αδιάβροχο, επαναφορτιζόμενο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με λιπαντικό με βάση το νερό.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    Ερωτευτείτε το Amour Remote Bullet, έναν πολυχρηστικό μίνι δονητή τηλεχειρισμού με τηλεχειριστήριο 16,5' και διακριτικό σώμα. Αυτή η εντυπωσιακή αδιάβροχη σφαίρα είναι γεμάτη με 7 λειτουργίες δόνησης με 5 ταχύτητες για κάθε λειτουργία για μια ποικιλία παιχνιδιάρικων παλμών.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FeelzToys Remote Controlled Motion Love Balls Jivy

    Οι Motion Love Balls από την Feelztoys σου δίνουν μια καταπληκτική αίσθηση μέσα σου! Οι κωνικές μπάλες είναι παιχνιδιάρικες και συναρπαστικές, κινούνται και περιστρέφονται για να σας δώσουν καλούς κραδασμούς. Και επειδή είναι αθόρυβα και αδιάβροχα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε παντού! Ακόμα και δημόσια. Επειδή το τηλεχειριστήριο έχει εμβέλεια 15 μέτρων, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τον πειρασμό και τον ενθουσιασμό με τον σύντροφό σας έξω από το σπίτι.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Το Bnaughty Premium Unleashed μας δεν μπορεί να εξημερωθεί. Παραδοθείτε στη σφαίρα Bnaughty και αφήστε τον πλήρη έλεγχο σε όποιον κρατά το ασύρματο τηλεχειριστήριό του. Μικρό αλλά ισχυρό, αυτό το παιχνίδι είναι τέλειο για να στοχεύσετε εκείνα τα γλυκά σημεία που σας εξαγριώνουν. Αδιάβροχο και κατασκευασμένο από μη πορώδη υλικά σιλικόνης, πλαστικά ABS και επίστρωση PU, θα νιώσετε σίγουροι χρησιμοποιώντας το όπου κι αν σας πάει η φαντασία. Είτε κάτω από τα σκεπάσματα είτε στο κοινό, η αθόρυβη δόνηση του δεν θα σας χαρίσει…αλλά καλή τύχη που συγκρατεί τη διέγερσή σας.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • OhMiBod Lovelife Krush App Connected Bluetooth Kegel Pink

    Ένα από τα πιο ευέλικτα παιχνίδια που συνδέονται με εφαρμογές στην αγορά. Το Lovelife krush είναι ένα τηλεχειριστήριο με δυνατότητα εισαγωγής μπάλες ευχαρίστησης με δυνατότητα Bluetooth® και επίσης ένα έξυπνο γυμναστήριο Kegel. Αυτό το παιχνίδι βραβεύτηκε με το Best of Show στο Consumer Electronics Show το 2016 στην κατηγορία Digital Health and Fitness.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Remote Dual Motor Kegel System Pink

    Προετοιμασμένο και έτοιμο για την επόμενη προπόνησή σας στο πυελικό έδαφος, το Remote Dual Motor Kegel System είναι εδώ για να εντείνει τη ρουτίνα άσκησής σας. Η ομάδα ανάπτυξης προϊόντων αποκλειστικά για γυναίκες της CalExotics το έκανε ξανά σχεδιάζοντας έναν διπλό δονητή kegel τόσο άνετο όσο και συναρπαστικό με 12 λειτουργίες έντονων κραδασμών, διπλούς κινητήρες και 32,5 πόδια εμβέλειας τηλεχειριστηρίου.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Javida Shaking Love Ball Remote Controlled Purple

    Επαναφορτιζόμενη σφαίρα δόνησης Shaking Love Ball (RC) από την Javida με ανακινούμενο/παλμικό μαγνήτη στο εσωτερικό που κινείται πάνω-κάτω σε 8 διαφορετικές ταχύτητες. Οι λειτουργίες μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν με το κουμπί στο τηλεχειριστήριο. Το τηλεχειριστήριο έχει εμβέλεια 5 μέτρων που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από συνεργάτη – για εκπληκτικές στιγμές ευχαρίστησης και συναρπαστικά παιχνίδια ελέγχου.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Απόλαυση για εκείνη, για εκείνον και για τους δύο ταυτόχρονα! Θα διασκεδάσετε πολύ σέξι με αυτό το σετ, πιστέψτε μας. Περιλαμβάνει έναν εναλλάξιμο μίνι δονητή με λειτουργίες ελεγχόμενες από εφαρμογές, καθώς και έναν δακτύλιο ανέγερσης σιλικόνης Dante II και έναν διεγέρτη κλειτορίδας Candy για την εισαγωγή του μίνι δονητή. Απολαύστε προκαταρκτικά παιχνίδια γεμάτο μεθυστικό ενθουσιασμό καθώς και πιο έντονο έρωτα, θα αξίζει τον κόπο!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Slay ThrustMe Purple

    Απολαύστε τη χαριτωμένη αλλά λειτουργική συσκευή σας σε σχήμα φιστικιού που ονομάζεται Slay® #ThrustMe

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Maia Toys Syrene Purple

    Το SYRENE είναι ένας επαναφορτιζόμενος δονητής σφαίρας USB με τηλεχειριστήριο που λειτουργεί με μπαταρία. Το Syrene συσκευάζει τη δύναμη μιας σφαίρας με έναν μακρύ, εύκαμπτο λαιμό που θα σας φτάσει όπου θέλετε.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Εξαπολύστε μια καταιγίδα τόνωσης με το τηλεχειριζόμενο δονούμενο αυγό αγάπης George. Το νέο εκρηκτικό μεταξένιο εξωτερικό σιλικόνης έχει ένα μπαράζ από τρίχες ευχαρίστησης που καλύπτουν όλη την περιφέρεια του αυγού, για απίστευτα έντονες και οργαστικές αισθήσεις. Αυτό το υπέροχο παιχνίδι θα σας αφήσει αδύναμους και τρέμοντας στα γόνατα.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Lime green

    Το Perifit είναι η επαναστατική λύση για τη θεραπεία της λεκάνης και την προοπτική ενδυνάμωσης. Part app, part exerciser, Perifit δίνει στις ασκήσεις σας Kegel μια σύγχρονη αναβάθμιση χρησιμοποιώντας συναρπαστική gamified τεχνολογία.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 204 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.