×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Χάντρες πρωκτού

Είδη 33 εώς 64 από 118 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Hidden Desire Extreme Heavy Anal Balls XLarge Black

    Το Extreme by Hidden Desire προσφέρει μια μοναδική συλλογή από εργαλεία πρωκτού ειδικά κατασκευασμένα για όσους τολμούν να ξεπεράσουν τα όρια της απόλαυσης. Οι βαριές πρωκτικές μπάλες έχουν σχεδιαστεί για να γλιστράει ομαλά.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Anal Drops

    Σταγόνα σταγόνα απίστευτες απολαύσεις! Εύκαμπτο, ολισθηρό βύσμα σε κυματοειδή σχεδίαση με ευαίσθητη άκρη και λαβή δακτυλίου για ασφαλή ώθηση.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Diamond Star Beads Large Silver

    Το Diamond Star Beads είναι ένα ποιοτικό βύσμα πινό με ασημένιο κόσμημα στη βάση, που κάνει την πίσω πόρτα σας να λάμπει! Αυτό το κομψό πρωκτικό βύσμα διαθέτει εκπληκτική διέγερση με 3 - αυξανόμενες σε μέγεθος - πρωκτικές χάντρες και φουσκωτή βάση, ενισχυμένη με ένα κόσμημα.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Graduating Beads

    Το βύσμα Anal beads είναι πολύ εύκαμπτο και κατασκευασμένο από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη. Αυτά τα πρωκτικά σφαιρίδια παρέχουν επιπλέον διέγερση κατά τη διάρκεια του προκαταρκτικού παιχνιδιού ή κατά τη διάρκεια της κορύφωσης. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για κολπικό όσο και για πρωκτικό παιχνίδι. Επομένως είναι κατάλληλα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Silicone Anal Balls 4.05 Inch Black

    Το Pretty Love είναι μια νέα συλλογή πολυτελών ερωτικών παιχνιδιών. Αυτός είναι ο πιο πρόσφατος προηγμένος και καινοτόμος σχεδιασμός που είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Intensified Anal Beads

    Λείες πρωκτικές χάντρες σιλικόνης που διεγείρουν ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία σας για έντονα ευχάριστα αποτελέσματα.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Το Twinny Bud είναι το πρωκτικό βύσμα που σας προσφέρει αισθήσεις όπως ποτέ πριν. Το πρωκτικό βύσμα έχει δύο πέρλες με 10 κραδασμούς και μπορεί να επαναφορτιστεί με καλώδιο USB. Οι 2 μπάλες είναι τέλειες για διπλή διέγερση του πρωκτού, ο εργονομικός σχεδιασμός εξασφαλίζει ιδανική πρωκτική εισαγωγή και το Twinny Bud έχει μια εξαιρετικά απαλή αφή χάρη στην υγρή σιλικόνη.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • OhMama Anal Beads 10cm Black

    Ω, μαμά! Αυτό ακριβώς θα πείτε τη στιγμή που θα ελέγξετε τι θα πάρετε με αυτό το υπέροχο πρωκτικό βύσμα σιλικόνης. Η υποαλλεργική ιατρική σιλικόνη του είναι εξαιρετικά μαλακή και ο σχεδιασμός και η εργονομία του αφήνει την εύκολη εισαγωγή χάρη στο κωνικό άκρο και το στοπ που επιτρέπετε να μην κινείται περισσότερο από το επιθυμητό και μπορείτε να το αφαιρέσετε με ασφάλεια. Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα λιπαντικού (η Ohmama συνιστά τη χρήση του με λιπαντικά Waterfeel για μακροχρόνια, ποιοτική λίπανση) και απολαύστε ό,τι μπορεί να σας προσφέρει!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Πραγματικά ευέλικτο! Αυτό το παιχνίδι έχει διπλή πυκνότητα, κυματιστό, εύκαμπτο, δονούμενο άξονα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κολπικά ή πρωκτικά, εσωτερικά ή εξωτερικά. Η λαβή διευκολύνει τον έλεγχο είτε χρησιμοποιείται μόνος είτε με έναν συνεργάτη. 6 ρυθμίσεις δόνησης για να διαλέξετε.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Ass Snake Beaded Dildo Black 50cm

    Βαθύ, βαθύτερο και βαθύτερο! Ναι, και αυτό το dildo θα σας μεταφέρει σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει. Είναι ένας πραγματικός σούπερ σταρ του πρωκτού! Αγοράστε επίσης ένα καλής ποιότητας λιπαντικό για αυτό όταν έχετε τις δυνατές χτένες να σας περάσουν για επιπλέον τόνωση, θα σας φανεί χρήσιμο!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Velvets Heavy Beads

    145 γραμμάρια για την πίσω πόρτα!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Απολαύστε μεγάλη διέγερση του πρωκτού με αυτό το κομψό δονούμενο πισινό βύσμα από τη συλλογή Hueman. Το βύσμα είναι κατασκευασμένο από μαλακή σιλικόνη και διαθέτει 10 διαφορετικές ρυθμίσεις κραδασμών (4 ταχύτητες και 6 σχέδια). Ο άξονας του βύσματος άκρου είναι λυγισμένος για διέγερση του προστάτη και αποτελείται από τρία σφαιρίδια με διάφορα μεγέθη για διέγερση κατά την εισαγωγή και την αφαίρεση. Καθαρίστε καλά το πώμα του κοντακίου μετά τη χρήση με καθαριστικό παιχνιδιών και νερό.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Lolli Plug 1 Plug Vibrator Berry

    2 κινητήρες τροφοδοτούν το Lolli-Plug 1 με έντονους κραδασμούς. Η υφή του βύσματος σε σχήμα διαμαντιού παρέχει πρόσθετη διέγερση. Η φαρδιά βάση και η απαλή σιλικόνη διασφαλίζουν ότι μπορείτε να απολαύσετε άνετα και με ασφάλεια.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • FUN FACTORY B BALLS White-Purple

    The B BALLS – ένα πισινό βύσμα που αντιδρά στις κινήσεις σας! Δύο μπάλες διαβαθμισμένου μεγέθους εισάγονται με πάθος πρωκτά, τμήμα προς τμήμα σαν πρωκτικές χάντρες.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Love To Love Bing Bang Anal Beads Purple Size S

    Οι πρωκτικές χάντρες Bing Bang έχουν λαβή σε σχήμα καρδιάς και 7 χάντρες διέγερσης. Το παιχνίδι είναι μαλακό και εύκαμπτο, γεγονός που διευκολύνει την εισαγωγή. Το μέγεθος S είναι τέλειο για άτομα που μόλις ανακαλύπτουν την πρωκτική ευχαρίστηση.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Icicles No. 67

    Ένας όμορφος ειδικός της ευχαρίστησης και ένας δια βίου εραστής!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • InToYou Mouve Waving Vibrating Anal Plug with Remote Control 2 Motors Black

    Το Mouve είναι ένα πρωκτικό βύσμα με επίμηκες σώμα και πολύ ιδιαίτερο σχήμα. Διαθέτει 2 κινητήρες που προσφέρουν 10 ισχυρές λειτουργίες δόνησης, που κυμαίνονται από απαλά τσιμπήματα έως έντονα κύματα απόλαυσης. Αυτό σας επιτρέπει να απολαύσετε οποιαδήποτε αίσθηση χρειάζεστε σε κάθε δεδομένη στιγμή.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Glams Ripple Rainbow Gem Black

    Το Glams Ripple είναι καθαρός ενθουσιασμός, ευχαρίστηση και οπτική απόλαυση. Οι μπάλες αποφοίτησης και οι πολύτιμοι λίθοι του ουράνιου τόξου θα ενθουσιάσουν και θα σαγηνεύσουν τις πιο εσώτερες φαντασιώσεις σας.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Anal Beads Large Black

    Αυτές οι χάντρες θα ενθουσιάσουν και θα τονώσουν καθώς μετακινούνται μέσα και έξω, σε πολύ μεγάλο μήκος! Η σιλικόνη Ultrasilk™, με τη μεταξένια απαλή της αίσθηση, ζεσταίνει όμορφα με τη θερμότητα του σώματός σας. Οι χάντρες που εισάγονται και αφαιρούνται εύκολα αυξάνονται προοδευτικά σε μέγεθος, καθιστώντας τις ιδανικές για να προσθέτουν νέες αισθήσεις κατά το πρωκτικό παιχνίδι.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Luxe BEME 3 Silicone Anal Beads Black

    Το λεπτό σχήμα του Be Me 3 σχεδιάστηκε για την απόλυτη πρωκτική απόλαυση! Το μοναδικό σχήμα του Be Me 3 είναι ευέλικτο και έχει περιγράμματα για μια ανώτερη εμπειρία ευχαρίστησης. Δημιουργήθηκε από καθαρή premium σιλικόνη και 100% ασφαλές για το σώμα. Χρησιμοποιήστε το Be Me 3 όπου θέλετε! Η λαβή EZ κάνει το πρωκτικό παιχνίδι εύκολο και άνετο. Η λαβή EZ είναι μαλακή, εύκαμπτη και προσαρμόζεται στο κράτημα σας!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LateToBed BDSM Line Glass Anal Beads XL

    Μια σειρά σχεδιασμένη για τους λάτρεις των πιο έντονων και σκοτεινών απολαύσεων, μπείτε στη Latetobed Bdsm Line και απολαύστε τη σεξουαλικότητά σας όσο ποτέ άλλοτε.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Lolli Plug 2 Plug Vibrator Green

    Οι 2 κινητήρες και οι ισχυρές δονήσεις καθιστούν το Lolli-Plug 2 εντυπωσιακό. Η δομή της μπάλας είναι κατασκευασμένη από μαλακή σιλικόνη και είναι κλειστή από τη φαρδιά βάση για ασφαλή χρήση.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Icicles No. 66

    Ζεστή ή κρύα απόλαυση!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Me You Us Onyx Silicone Anal Beads

    Οι πρωκτικές χάντρες σιλικόνης Onyx προσφέρουν ευέλικτη διασκέδαση όταν πρόκειται για πρωκτική απόλαυση.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Silicone Love Probe Black

    Κατεβείτε με το Silicone Love Probe™, ένα διαβαθμισμένο εύκαμπτο βύσμα με βρόχο δακτύλου σε σχήμα καρδιάς, φτιαγμένο με αγάπη για έντονη διέγερση πίσω πόρτας. Ο πρωκτικός καθετήρας σιλικόνης προσφέρει συναρπαστική πρωκτική απόλαυση από την κωνική κορυφή προς τα κάτω στον εύκαμπτο, κλιμακωτό άξονα.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus Excite Large Anal Beads

    Αυτές οι μεγάλες πρωκτικές χάντρες είναι κατασκευασμένες από μεταξένια λεία σιλικόνη. Βάλτε τα μέσα και τραβήξτε τα έξω στο σημείο κορύφωσης για εκπληκτικές αισθήσεις που θα λατρέψετε! Ο δακτύλιος στη βάση διευκολύνει την απόσυρση για να διασφαλίσετε ότι ο χρόνος παιχνιδιού σας βελτιώνεται στο μέγιστο. Μην χρησιμοποιείτε με λιπαντικό σιλικόνης.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Deep Secret M Black

    Δονηθείτε σαν ένα και μοιραστείτε εξαιρετικά βαθιές αισθήσεις με το Deep Secret. Μόνο για τους τολμηρούς, αυτή η μαλακή δονούμενη πρωκτική αλυσίδα σιλικόνης παρέχεται με τηλεχειριστήριο που μπορεί να ενεργοποιήσει ο σύντροφος από απόσταση έως και 10 μέτρα... Ένα απαραίτητο στοιχείο για όσους τολμούν να ξεπεράσουν τα όρια του πόθου.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus Tornado Rotating Beaded Probe Black

    Το Nexus Tornado είναι ένας φιλικός προς τους αρχάριους περιστρεφόμενος και δονούμενος ανιχνευτής πρωκτού που συνδυάζεται με ένα τηλεχειριστήριο για περισσότερους τρόπους παιχνιδιού.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Playboy Jewels Beads Iridescent

    Σας παρουσιάζουμε τη συλλογή Jewels, που προορίζεται να γίνει η αγαπημένη σας στο συρτάρι των σεξουαλικών παιχνιδιών σας. Στολίστε το σώμα σας με ευχαρίστηση και τις χάντρες των κοσμημάτων. Αυτός ο λεπτοκαμωμένος άξονας με χάντρες διαθέτει τέσσερις στρογγυλούς λαμπτήρες που διαβαθμίζονται σε μέγεθος από τον μικρότερο στην άκρη έως τον μεγαλύτερο στο κάτω μέρος, ακολουθούμενοι από μια φουσκωτή βάση ασφαλείας που διαθέτει το σχέδιο κεφαλής κουνελιού.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • LateToBed G.Flex Bendable Thai Anal Beads Black

    Οι ταϊλανδικές μπάλες Late te Bed's είναι ιδανικές για όλους τους λάτρεις του πρωκτικού σεξ, είτε είστε επαγγελματίας είτε σκέφτεστε να μπείτε σε αυτόν τον παθιασμένο κόσμο της απόλαυσης.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved Sweet Treat Purple

    Ξεκλειδώστε το κλειδί για την απόλαυση στην κερκόπορτα με αυτές τις χάντρες σιλικόνης σε σχήμα καρδιάς που διαβαθμίζονται σε μέγεθος, ώστε να μπορείτε να βρείτε την περίμετρο που σας ταιριάζει!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Firefly Pleasure Beads Pink

    Από μικρό έως μεγάλο, ο ενθουσιασμός είναι ατελείωτος. Οι χάντρες Firefly Glow-in-the-Dark είναι φτιαγμένες για διασκέδαση και περιπέτεια. Ευέλικτες και άνετες, αυτές οι χάντρες θα ικανοποιήσουν τόσο τον αρχάριο όσο και τον ειδικό. Κατασκευασμένο από TPE ασφαλές για το σώμα και κατάλληλο για όλα τα λιπαντικά. Ενεργοποιήστε τον ενθουσιασμό, ανάψτε τη λάμψη.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 118 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.