×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Ασύρματες σφήνες πρωκτού

Είδη 129 εώς 160 από 182 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Tardenoche Sensa Butt Plug with Remote Control Black

    Το Sensa είναι ένα διεγερτικό για γυναίκες από υγρή σιλικόνη, το πιο απαλό, ασφαλές και εύκαμπτο υλικό της αγοράς. Έχει εργονομικό σχήμα, ιδανικό για άνετη και ευχάριστη εισαγωγή. Αυτή η φόρμα είναι κοινόχρηστη με τη βάση, η οποία προσαρμόζεται στις καμπύλες σας ώστε να μην μετακινείται από τον ιστότοπό της.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Dark Desires Angelina Remote Rotating Plug Black

    Η Angelina από την ετικέτα Dark Desires είναι ένα περιστρεφόμενο δονούμενο πρωκτικό βύσμα με ασύρματο τηλεχειριστήριο, που προσφέρει μια ποικιλία διέγερσης για συντριπτική πρωκτική διέγερση. Ο διεγέρτης πρωκτού έχει 9 συνδυασμένους ρυθμούς δόνησης και περιστροφής. Λειτουργία με το κουμπί στο διεγέρτη ή με το ασύρματο τηλεχειριστήριο. Οι κραδασμοί εξαπλώνονται σε ολόκληρο το βύσμα.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Pink

    Προσθέστε μια πινελιά βελούδινου γεμίσματος στην πίσω πόρτα σας με αυτό το βύσμα σιλικόνης με τηλεχειρισμό! Ο κλασικός κωνικός σχεδιασμός καθιστά εύκολη την εισαγωγή αυτού του βύσματος για ένα ικανοποιητικό γέμισμα χωρίς άβολη είσοδο. Αυτό το παραδοσιακού σχήματος βύσμα διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα μέσα για να δονήσει και να βουίζει την τρύπα σας! Εξαιρετικό τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς, ιδανικό για παιχνίδι σόλο και συνεργάτη.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rocks-Off Desire Black

    Το εκλεπτυσμένο και κομψά σχεδιασμένο Desire είναι ένα μικροκαμωμένο αλλά ισχυρό βύσμα για όσους θέλουν να ζήσουν την ευχαρίστηση και τις συγκινήσεις του πρωκτικού παιχνιδιού. Εξαιρετικά διαμορφωμένη ώστε να ταιριάζει στο σώμα σας, η σταθερή βελούδινη βάση αφής θα προκαλέσει βαθιές παλμικές δονήσεις για να κεντρίσουν και να δελεάσουν τα μάγουλά σας. Νιώστε το σώμα σας να πιάνει τον λεπτό λαιμό καθώς το κωνικό βύσμα γλιστράει άνετα και με ασφάλεια στη θέση ευχαρίστησης.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anos RC JackHammer Massager with Vibration Black

    Βύσμα δόνησης RC JackHammer Massager από την ANOS με καινοτόμο τεχνολογία Floating Magnet που κάνει το βύσμα να κουνιέται, να πάλλεται και να ωθεί με έντονο τρόπο. Οι έντονες κρουστικές ώσεις στον διογκούμενο άξονα παρέχουν μια εξαιρετικά ευχάριστη διέγερση της περιοχής του πρωκτού και επίσης διεγείρουν άμεσα τον προστάτη. Οι κραδασμοί και οι παλμοί μπορούν επίσης να γίνουν αισθητές πολύ έντονα στο περίνεο όταν φοράτε το βύσμα.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Booty Sparks Laser Fuck Me Medium Anal Plug with Remote Control Black

    Στείλτε ένα μήνυμα και στείλτε μια πρόσκληση με αυτό το κόκκινο φως λέιζερ που προβάλλει τις λέξεις "Fuck Me". Μόλις επιλέξετε ένα μοτίβο δόνησης, το φως αναβοσβήνει εγκαίρως με την παλλόμενη δόνηση! Επιλέξτε ανάμεσα σε 4 διαφορετικές ταχύτητες και 7 διαφορετικά μοτίβα. Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψετε στο derriere σας.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus Tornado Butt Plug Medium Black

    Το Nexus Tornado είναι ένα ενδιάμεσο περιστρεφόμενο και δονούμενο πισινό βύσμα σε συνδυασμό με ένα τηλεχειριστήριο για περισσότερους τρόπους παιχνιδιού.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus Duo Plug Remote Control Beginner Butt Plug Small Black

    Τα βύσματα Duo έχουν σχήμα για βέλτιστη άνεση και ικανοποίηση. Είναι κατασκευασμένα από σταθερή αλλά εύκαμπτη σιλικόνη και διαθέτουν 6 τρόπους διέγερσης κραδασμών, παλμών και κλιμάκωσης. Τόσο το παιχνίδι όσο και το τηλεχειριστήριο είναι επαναφορτιζόμενα και αδιάβροχα. Η εμβέλεια είναι 8 μέτρα τόσο μεγάλη για χρήση με έναν συνεργάτη.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Velvets RC Butt Plug 0553085 Black

    Για πρωκτική διασκέδαση μόνος ή με σύντροφο!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • We-Vibe Ditto+ Satin Black

    Το Ditto+ είναι το βασικό πρωκτικό βύσμα, ένας μικρός αλλά ισχυρός δονητής με λεία, κωνική κεφαλή και εύκαμπτη βάση για εύκολη χρήση και στοχευμένη απόλαυση. Επικαλυμμένο με μαλακή σιλικόνη, αδιάβροχο και επαναφορτιζόμενο, το Ditto+ κάνει ό,τι χρειάζεστε – και προσθέτει άλλο ένα στρώμα ευχαρίστησης για κάθε σωματότυπο.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nomi Tang Fun Plug Set

    Το Fun Plug Set είναι τέλειο για κάθε επίπεδο εμπειρίας του πρωκτικού εξερευνητή. Περιέχει τα 2 βύσματα Plug-Me-In και Fun Plug RC, σχεδιασμένα να ταράζουν το σώμα σας πειράζοντας και ευχαριστώντας τις πιο ευαίσθητες περιοχές σας.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rebel RC Butt Plug with 2 Functions 5402255 Black

    Το RC Butt Plug με 2 Λειτουργίες της Rebel διαθέτει περιστρεφόμενη κεφαλή μασάζ για άνετη διέγερση του προστάτη. Και ο πρωκτικός σωλήνας, ο πρωκτός και το εξωτερικό περίνεο χαϊδεύονται επίσης από έντονους κραδασμούς. Ολόπλευρη πρωκτική απόλαυση που είναι πραγματικά έντονη και βαθιά!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Intense Shelly Anal Plug Remote Control Purple

    Η αδιάβροχη βαθμολογία IPX7 της Intense Shelly Plug απελευθερώνει τις εξερευνήσεις σας από τα όρια της κρεβατοκάμαρας. Είτε πρόκειται για μια συνεδρία με ατμό στο ντους είτε για μια υγρή και άγρια ώρα στην μπανιέρα, αυτό το αδιάβροχο σεξ παιχνίδι είναι έτοιμο να σας συνοδέψει. Το διακριτικό τηλεχειριστήριό του προσθέτει ένα συναρπαστικό επίπεδο έκπληξης στον χρόνο παιχνιδιού σας. Δώστε τη δύναμη στον σύντροφό σας και παραδοθείτε στα απροσδόκητα τρανταχτά απόλαυση!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Je Joue Vesta Butt Plug with Remote Control Black

    Ο δονητής πισινών Vesta έχει σχεδιαστεί για μια μεταξένια απαλή εμπειρία. Το Vesta, που το όνομα σημαίνει αγνό, είναι ένα μεταξένιο απαλό σταγονίδιο που θα χορτάσει γλυκά το ντέρι σας όσο κανένα άλλο. Το μικροκαμωμένο ανάστημά του θα επιτρέψει την ευκολία χρήσης και οι εκπληκτικά ισχυροί και χαμηλής συχνότητας κραδασμοί κραδασμών θα διεισδύσουν στα σημεία ευχαρίστησής σας από βαθιά.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Je Joue Onyx Butt Plug with Remote Control Black

    Ο δονητής πισινών Onyx έχει σχεδιαστεί για την βαρυσήμαντη εμπειρία του. Το όνομά του σημαίνει μαύρος πολύτιμος λίθος, ο οποίος έχει εμπνευστεί και οι πολλαπλές άκρες που μοιάζουν με πολύτιμο λίθο, που παρέχουν μια συγκλονιστική αίσθηση πληρότητας στον χρήστη. Είναι μεταξένια μαλακή σιλικόνη και βαρύ ανάστημα θα επιτρέψει τη μοναδική ευχάριστη χρήση. Οι ισχυρές κραδασμοί κραδασμών χαμηλής συχνότητας θα διεισδύσουν στα σημεία ευχαρίστησής σας από βαθιά.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dorcel Spin Plug Black

    Ανακαλύψτε το Spin Plug της Dorcel σχεδιασμένο για προσωπική ευχαρίστηση, με τις περιστρεφόμενες χάντρες 360 μοιρών και το δονούμενο σπειροειδές τμήμα. Το Spin Plug της Dorcel είναι εύκολο να ελέγχεται με επτά λειτουργίες δόνησης και περιστροφής χρησιμοποιώντας τα τηλεχειριστήρια που περιλαμβάνονται και οι πελάτες σας μπορούν να απολαύσουν την αδιάβροχη σχεδίαση για εμπειρίες στο νερό.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Gender X Orange Dream Clear-Orange

    Τροφοδοτημένο από μια φωτεινή πορτοκαλί σφαίρα, αυτό το κρυστάλλινο σχήμα με χάντρες είναι όμορφα κατασκευασμένο και τέλειο για όλα τα είδη παιχνιδιών με δόνηση! Πηγαίνετε hands-free με το τηλεχειριστήριο και απολαύστε την ερωτική διαφανή σχεδίαση με κάθε κίνηση, περιστροφή και στροφή.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anos RC Moving Rings Butt Plug Black

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν έρχονται σύντομα.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • b-Vibe Rimming Plug 2 Black

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν έρχονται σύντομα.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • b-Vibe Rimming Plug 2 Orange

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν έρχονται σύντομα.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • InToYou Tiany Thrusting Led Lighted Anal Plug with Remote Control Black

    Το Tiany είναι ένα πολυλειτουργικό πρωκτικό βύσμα που προσφέρει 9 ισχυρές λειτουργίες δόνησης, που κυμαίνονται από απαλά γαργαλήματα έως έντονα κύματα απόλαυσης. Αυτό σας επιτρέπει να απολαύσετε οποιαδήποτε αίσθηση χρειάζεστε σε κάθε δεδομένη στιγμή.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Gender X Dual Defender Purple

    Απολαύστε δύο παιχνίδια σε ένα με αυτόν τον διπλό δονητή που διαθέτει έναν ρεαλιστικό άξονα στη μία πλευρά και ένα κωνικό, ογκώδες βύσμα στην άλλη. Κατασκευασμένα με μεταξένια λεία σιλικόνη ασφαλή για το σώμα, και τα δύο σχήματα 10 ταχυτήτων έχουν ευελιξία και μπορούν να ελεγχθούν ανεξάρτητα από το τηλεχειριστήριο ή απευθείας στο παιχνίδι.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bang! 25X Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control Black

    Προσθέστε μια πινελιά βελούδινου γεμίσματος στην πίσω πόρτα σας με αυτό το βύσμα σιλικόνης με τηλεχειρισμό! Ο κλασικός κωνικός σχεδιασμός καθιστά εύκολη την εισαγωγή αυτού του βύσματος για ένα ικανοποιητικό γέμισμα χωρίς άβολη είσοδο. Αυτό το παραδοσιακού σχήματος βύσμα διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα μέσα για να δονείται και να βουίζει το πίσω μέρος σας!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Booty Sparks Laser Heart Small Anal Plug with Remote Control Black

    Δείξτε την καρδιά και τον ρυθμό σας! Αυτό το πρωκτικό βύσμα έχει μια φωτεινή κόκκινη καρδιά που αναβοσβήνει εγκαίρως με την παλλόμενη δόνηση! Επιλέξτε ανάμεσα σε 4 διαφορετικές ταχύτητες και 7 διαφορετικά μοτίβα. Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψετε στο derriere σας.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Booty Sparks Laser Fuck Me Small Anal Plug with Remote Control Black

    Στείλτε ένα μήνυμα και στείλτε μια πρόσκληση με αυτό το κόκκινο φως λέιζερ που προβάλλει τις λέξεις "Fuck Me". Μόλις ένα μοτίβο δόνησης, το φως αναβοσβήνει εγκαίρως με την παλλόμενη δόνηση! Επιλέξτε ανάμεσα σε 4 διαφορετικές ταχύτητες και 7 διαφορετικά μοτίβα. Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψετε στο derriere σας.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Booty Sparks Laser Heart Medium Anal Plug with Remote Control Black

    Δείξτε την καρδιά και το ρυθμό σας! Αυτό το πρωκτικό βύσμα έχει μια φωτεινή κόκκινη καρδιά που αναβοσβήνει εγκαίρως με την παλλόμενη δόνηση! Επιλέξτε ανάμεσα σε 4 διαφορετικές ταχύτητες και 7 διαφορετικά μοτίβα. Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψετε στο derriere σας.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NU Sensuelle Andii Roller Motion Plug Violet

    Έχετε τα τυπικά σας πρωκτικά βύσματα και μετά έχετε το Andii, ένα βύσμα που παρέχει στον χρήστη μια μοναδικά εξατομικευμένη αισθησιακή εμπειρία όπως καμία άλλη. Ενεργοποιημένο από τον κινητήρα S-Wave Plus, το Andii είναι τόσο δυνατό που μπορεί να χορέψει μόνο του. Ενώ μεγάλο μέρος της αγριότητας του Andii βρίσκεται στις 4 ταχύτητες και τις 11 λειτουργίες του, οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν τη λειτουργία κίνησης κυλίνδρου που ελέγχεται ανεξάρτητα από το βύσμα – ιδανική για επανειλημμένα χτυπήματα σε αυτά τα δυσπρόσιτα αισθητήρια σημεία.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anos RC Inflatable Massager with Vibration Black

    Το φουσκωτό μασάζ RC με βύσμα δόνησης από την ANOS για διέγερση του πρωκτού έχει στρογγυλεμένη, αυλακωτή άκρη που μπορεί να φουσκώσει έτσι ώστε να είναι μεγάλη και διογκωμένη. Οι ισχυροί κραδασμοί γίνονται αισθητοί στο περίνεο όταν το βύσμα έχει φθαρεί.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Seven Creations Kero Pulsating Buttplug Black

    7 λειτουργίες δόνησης και 3 ταχύτητες κραδασμών

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Seven Creations Artemis Pulsating Buttplug Black

    7 λειτουργίες δόνησης και 3 ταχύτητες κραδασμών

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FemmeFunn Pyra Small Dark Purple

    Πλησιάστε πιο κοντά στην έκσταση ένα βήμα τη φορά. Το Pyra προσφέρει διεγερτικό πρωκτικό παιχνίδι με 10 ισχυρές λειτουργίες δόνησης, κωνική μορφή και κυματιστή υφή. Παίξτε hands-free με τη φιλική προς την πλεξούδα βάση αναρρόφησης και το τηλεχειριστήριο.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Anal Adventures Matrix Atomic Plug Martian Wine

    Αυτό το όμορφο, προσεκτικά σχεδιασμένο τηλεκατευθυνόμενο πρωκτικό βύσμα που περιβάλλεται από ένα αστραφτερό ιριδίζον φινίρισμα έχει σχεδιαστεί με τις 5 σειρές περιστρεφόμενων πρωκτικών σφαιριδίων για να διεγείρει τις ευαίσθητες νευρικές απολήξεις στον πρωκτό, παρέχοντας έντονες αισθήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε ισχυρούς οργασμούς.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 129 εώς 160 από 182 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.