×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Σφήνες πρωκτού σιλικόνης 10 - 14,9 cm

Είδη 33 εώς 64 από 108 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Blush Temptasia Fuck Me Butt Plug Black

    Το Temptasia Fuck Me Butt Plug στέλνει ένα σαφές μήνυμα - ξέρετε τι θέλετε. Κατασκευασμένο από εύκαμπτη σιλικόνη, αυτό το ριψοκίνδυνο βύσμα διαθέτει ασφαλή βάση σε σχήμα καρδιάς. Το σατινέ λείο φινίρισμά του έχει μια βουτυρώδη-απαλή πινελιά που γίνεται λεία με το λιπαντικό. Ο λαμπτήρας του Spank Me Plug προσφέρει περίμετρο άνω του μέσου όρου με κωνική κωνικότητα για εύκολη εισαγωγή.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Firefly Prince Pink Small

    Το βύσμα σιλικόνης Firefly Prince Glow-in-the-Dark έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευχαρίστησή σας. Σκληρό, ελαστικό και κατάλληλο για όλα τα λιπαντικά. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Όταν ο ήλιος δεν λάμπει, φτιάχνεις τη δική σου λάμψη.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • XR Brands Greygasms Apprentice 3 Piece Silicone Anal Trainer Set

    Αυτό το σετ 3 λείων, απαλά βαθμονομημένων βυσμάτων είναι ιδανικά για απαλή εισαγωγή στο πρωκτικό παιχνίδι. Ο εργονομικός σχεδιασμός μιμείται τις φυσικές καμπύλες του αμαξώματος και η σταθερή αλλά μαλακή σιλικόνη είναι αρκετά άνετη για μακροχρόνια χρήση. Οι απαλά στρογγυλεμένες μύτες και το μη απειλητικό μέγεθος είναι ιδανικά για προπόνηση ή εργασία μέχρι το επόμενο μέγεθος. Η βάση της βεντούζας σάς επιτρέπει να κολλάτε κάθε βύσμα σε μια λεία, σκληρή επιφάνεια για εισαγωγή χωρίς χέρια.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Backdoor Friend XL

    Μαύρο πισινό με βεντούζα.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Malesation Silicone Plug Large

    Καινοτόμος και εργονομικός σχεδιασμός, απαλός, υγιεινός, χωρίς φυσαλίδες, άοσμος, αντιαλλεργικός, ανθεκτικός, εύκολος στο καθάρισμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις. Υλικό: 100% σιλικόνη, μήκος: 12 cm, Ø 4,1 cm

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Το Twinny Bud είναι το πρωκτικό βύσμα που σας προσφέρει αισθήσεις όπως ποτέ πριν. Το πρωκτικό βύσμα έχει δύο πέρλες με 10 κραδασμούς και μπορεί να επαναφορτιστεί με καλώδιο USB. Οι 2 μπάλες είναι τέλειες για διπλή διέγερση του πρωκτού, ο εργονομικός σχεδιασμός εξασφαλίζει ιδανική πρωκτική εισαγωγή και το Twinny Bud έχει μια εξαιρετικά απαλή αφή χάρη στην υγρή σιλικόνη.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Ο ελεγχόμενος από την εφαρμογή Satisfyer Deep Diver παρέχει ιδιαίτερα απολαυστική διέγερση: Αυτός ο δονητής θα σας εμπνεύσει με την αισθητική δομή της μπάλας και τις ισχυρές δονήσεις του. Και η φαρδιά βάση εξασφαλίζει ότι μπορείτε να κάνετε τα παιχνίδια της αγάπης σας.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Medium 101 - Sliding Buttplug

    Με αυτό το κλασικό βύσμα άγκυρας θα απολαύσετε μια υπέροχη πρωκτική διέγερση. Είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτη σιλικόνη για άνετη χρήση. Το βύσμα είναι εύκολο στη χρήση: πιέστε τα δύο άκρα μαζί και τοποθετήστε το βύσμα.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Μια μικροκαμωμένη εκδοχή του βύσματος στερέωσης με τις καλύτερες πωλήσεις, που ενσωματώνει περιστρεφόμενες χάντρες για αίσθηση στεφάνης και δόνηση στο άκρο για διέγερση οργασμού. Αυτό το συμπαγές, ασφαλές για το σώμα, χωρίς ραφή, βύσμα σιλικόνης είναι ισχυρό φορτισμένο για να διεγείρει όλα τα σωστά σημεία. Χρήση με ή χωρίς το ασύρματο τηλεχειριστήριο που όχι μόνο κάνει τη χρήση παιχνιδάκι, αλλά επιτρέπει επίσης ποικίλες δυνατότητες παιχνιδιού για ζευγάρια.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Alive Bob Soft Anal Plug L

    Αποκλειστικά σχέδια, ευέλικτα και απαλά στο σώμα. Προσαρμόζεται βέλτιστα και ομαλά στην ανατομία.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Το Eclipse™ Thrusting Rotator Probe είναι το εισιτήριο για μια χώρα των θαυμάτων της άτακτης πρωκτικής απόλαυσης για ευτυχισμένους αρχάριους ή ερωτικούς ειδικούς. Ο αισθητήρας 12 λειτουργιών συνδυάζει ισχυρούς κραδασμούς και έντονη διέγερση με συναρπαστικές περιστροφικές, ωστικές ενέργειες και δύο ισχυρούς κινητήρες.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Large 100 - Sliding Buttplug

    Με αυτό το κλασικό βύσμα άγκυρας θα απολαύσετε μια υπέροχη πρωκτική διέγερση. Είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτη σιλικόνη για άνετη χρήση. Το βύσμα είναι εύκολο στη χρήση: πιέστε τα δύο άκρα μαζί και τοποθετήστε το βύσμα.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Το Vibe, ο βασικός άξονας της σειράς A-Play, φιλοξενεί έναν ισχυρό εσωτερικό κινητήρα με 10 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης. Καθένα από τα 10 διεγερτικά μοτίβα προσφέρει στους χρήστες βαθιές, κραδασμούς που ελέγχονται εύκολα απευθείας στο προϊόν ή μέσω του παρεχόμενου ασύρματου τηλεχειριστηρίου.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Zeus Electrosex Bum Shock E-Stim Silicone Anal Plug Black

    Στείλτε ένα zap μέσα από τον κώλο σας! Ετοιμαστείτε για μια συγκλονιστική πρωκτική απόλαυση με αυτό το ηλεκτροαγώγιμο πισινό βύσμα σιλικόνης. Απολαύστε ένα κλασικό κωνικό σχήμα, το οποίο το καθιστά εύκολο στην εισαγωγή και άνετο στη χρήση για μεγάλες περιόδους παιχνιδιού. Τα καλώδια μολύβδου περιλαμβάνονται για τη σύνδεσή του με το Zeus Power Box σας, που πωλούνται χωριστά, επιτρέποντάς σας να αισθάνεστε μυρμήγκιασμα και τραντάγματα στην τρύπα σας! Πόσο μπορείτε να αντέξετε; Αυτό το μεταξένιο-λείο υλικό είναι χωρίς φθαλικές ενώσεις και μη πορώδες, αλλά δεν είναι συμβατό με λιπαντικά σιλικόνης. Καθαρίστε μετά τη χρήση με ένα ήπιο σαπούνι ή καθαριστικό παιχνιδιών.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bswish bfilled Basic Plus Wave Seafoam

    Το βύσμα μασάζ Bfilled Basic Wave έχει μια διεγερτική υφή κυματισμού, ειδικά καθορισμένα περιγράμματα, μια φουσκωτή βάση και μια κωνική άκρη, καθιστώντας το ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς. Διαθέτει βάρος που επιπλέει ελεύθερα που προσφέρει μια αίσθηση διέγερσης και η σιλικόνη 100 body safe θερμαίνεται στη θερμοκρασία του σώματος για μέγιστη άνεση. Είτε για εξερεύνηση σόλο είτε για συνεργάτη, το Bfilled Basic Plus Wave δημιουργήθηκε για να ξεκλειδώνει νέες πόρτες.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rebel RC Butt Plug with 3 Functions Black

    Τέλεια διαμορφωμένο βύσμα δόνησης με φουσκωτό βύσμα από την Rebel με πρωτοποριακή λειτουργία χτυπήματος στον διεγέρτη περίνεου. 3 ισχυροί κινητήρες εγγυώνται έντονη πρωκτική διασκέδαση.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Rotating & Vibrating Plug

    Καυτή περιστροφή στον πρωκτό!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Sensitive Prostate Plug Black

    Το Pretty Love Sensitive Prostate Plug είναι ιδανικό για χρήση μόνο του για να ενισχύσετε τις ιδιωτικές σας επιχειρήσεις ή με έναν συνεργάτη για επιπλέον αισθήσεις τσούξιμο κατά τη διάρκεια του προπαιχνιδιού και του σεξ.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • strap-on-me Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Black L

    Η συλλογή Switch Plug-in Dildo είναι απολαυστικά παραβατική. Μινιμαλιστικό και αινιγματικό, οι γραμμές του δίνουν την άδεια να εξερευνήσετε νέα μονοπάτια και να αψηφήσετε τη συμμόρφωση.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • FeelzToys Plugz Butt Plug Black Nr. 4

    Το Plugz είναι μια σειρά από πανέμορφα βύσματα που είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ιατρική σιλικόνη και είναι απολύτως ασφαλή για το ανθρώπινο σώμα.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • b-Vibe Snug Plug 4 Black

    Το Snug Plug 4 είναι ένα εξαιρετικά άνετο πισινό βύσμα 257 γραμμαρίων που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια αισθησιακή αίσθηση πληρότητας.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sweet Smile Remote Controlled Butt Plug Purple

    Καθαρή πρωκτική απόλαυση για αρχάριους και ειδικούς! Ένας υπέροχα διαμορφωμένος δονητής πρωκτού RC Butt Plug από την Sweet Smile με απαλή άκρη. Καλύπτεται από απαλή σιλικόνη που αισθάνεται τέλεια στο δέρμα.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • strap-on-me Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Black S

    Η συλλογή Switch Plug-in Dildo είναι απολαυστικά παραβατική. Μινιμαλιστικό και αινιγματικό, οι γραμμές του δίνουν την άδεια να εξερευνήσετε νέα μονοπάτια και να αψηφήσετε τη συμμόρφωση.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pretty Love Anal Plug Massager Purple

    Διέγερση πρωκτικού βύσματος γλουτών στα καλύτερά της. Κατασκευασμένο από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη και διαθέτει 12 δονήσεις λειτουργιών, είναι πολύ ευέλικτο και πολύ άνετο για τον χρήστη. Ένα πισινό σε σχήμα κρεμαστό κόσμημα που διαθέτει στενό λαιμό για εύκολη εισαγωγή, ενώ η βάση κάμψης επιτρέπει την εύκολη απόσυρση.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Renagade Knock Knock Plug Black

    Thump and Roll σε εξαιρετική απόλαυση με το Knock Knock από το Renegade. Ανατομικά σχεδιασμένο γωνιακό βύσμα σιλικόνης που διαθέτει μια χαλύβδινη σφαίρα που επιπλέει ελεύθερα. Κωνικό για εύκολη εισαγωγή.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Velvets Silicone Butt Plug 12cm

    Καθαρή αποπλάνηση!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    Το Nexus Bolster διαθέτει φουσκωτό άκρο που επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόζει την πίεση του παιχνιδιού του προστάτη. Ο ισχυρός κινητήρας του προσφέρει 6 ρυθμίσεις διέγερσης δόνησης στον προστάτη. Έλεγχος στο παιχνίδι ή μέσω του τηλεχειριστηρίου. USB επαναφορτιζόμενη και αδιάβροχη, τόσο παιχνίδι όσο και τηλεχειριστήριο.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • AfterDark Dolmen Butt Plug Silicone Black Size M 10.5 cm x 3 cm

    Ντολμέν σε πρωκτικό βύσμα για τους λάτρεις του κλασικού. Έχει στρογγυλεμένη μύτη και σώμα με παραδοσιακό, απλό και ευχάριστο σχήμα. Η βάση του είναι ορθογώνια, ιδανική για βέλτιστο και ασφαλές κράτημα.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • b-Vibe Snug Plug 2 Black

    Το Snug Plug 2 είναι ένα εξαιρετικά άνετο πισινό βύσμα 114 γραμμαρίων που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια αισθησιακή αίσθηση πληρότητας.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • NS Novelties Firefly Prince Purple Medium

    Το βύσμα σιλικόνης Firefly Prince Glow-in-the-Dark έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευχαρίστησή σας. Σκληρό, ελαστικό και κατάλληλο για όλα τα λιπαντικά. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Όταν ο ήλιος δεν λάμπει, φτιάχνεις τη δική σου λάμψη.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Vibra Slim Plug Medium Black

    Το εσωτερικό βάρος του Vibra Slim Plug κυλά με την κίνησή σας για να τονώσει τους μύες και να προσθέσει αίσθηση! Η σιλικόνη Ultrasilk™, με τη μεταξένια απαλή της αίσθηση, ζεσταίνει όμορφα με τη θερμότητα του σώματός σας. Οι κινήσεις σας ωθούν ένα ρουλεμάν μέσα σε αυτήν την λεία σιλικόνη με ένα άνετο βύσμα βάσης αγκύρωσης, ιδανικό για να προσθέτει νέες αισθήσεις και άνεση κατά τη χρήση. Αυτό το βύσμα έχει μήκος 4 ίντσες (3 ίντσες με δυνατότητα εισαγωγής) και πλάτος 1,5 ίντσας. Κατασκευασμένο με λεία, ασφαλή για το σώμα σιλικόνη, αυτό το βύσμα δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις, παραφίνες ή λάτεξ.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sport Fucker Thunder Plug Black

    Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο κατασκευής, το Sport Fucker κυκλοφόρησε το επαναστατικό νέο Thunder Plug.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 33 εώς 64 από 108 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.