×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Strap-ons

Είδη 161 εώς 192 από 338 σύνολο

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Strap U Supple Swirl 21x Remote Control Silicone Dildo Black

    Απολαύστε την υφή της στροβιλιζόμενης ικανοποίησης! Τέλεια σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε τυπικές ιμάντες για χρήση με λουράκι, αυτό το πολυτελές dildo είναι κατασκευασμένο από υγρή σιλικόνη για να δημιουργεί ένα βελούδινο-λείο φινίρισμα με αρκετή ευελιξία. Αφεθείτε σε 3 ταχύτητες και 7 λειτουργίες ισχυρής δόνησης, που ελέγχονται εύκολα από το ασύρματο τηλεχειριστήριο για περισσότερη άνεση και ενθουσιασμό.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Brutus Packer Silicone Small Skin

    Αυτό το BRUTUS Packer είναι ένα ιδανικό πέος συσκευασίας με πολύ ρεαλιστική εμφάνιση και αίσθηση. Είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά απαλή υγρή σιλικόνη και ως εκ τούτου απίστευτα απαλό, ελαστικό, εύκαμπτο και εύκαμπτο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η πολύ ρεαλιστικά σχεδιασμένη συσκευασία είναι υπέροχα στη χρήση.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Strap-On Silicone Sleeve +6cm Large

    Κοίλο ρεαλιστικό dildo σε ελαστικούς ιμάντες καλωδίωσης - με συμπαγή βάλανο που επεκτείνει το πέος κατά 6 cm. Το κοίλο λουράκι είναι το τέλειο εργαλείο για άντρες που θέλουν να μεγεθύνουν το μήκος και το πλάτος του πέους τους και ταυτόχρονα να βελτιώσουν την ακαμψία και τη δύναμή του. Ο σύντροφός σας απολαμβάνει επίσης μια αίσθηση γλυκιάς πληρότητας.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Realistic 6 Inch Strap-On Black

    Διεισδύστε στο σώμα του συντρόφου σας με αυτό το ρεαλιστικό λουράκι 6" του Ouch! Οι ιμάντες είναι ελαστικοί και διασφαλίζουν ότι η προσαρτημένη στρόφιγγα θα παραμείνει στη θέση της. Το ρεαλιστικό δονητή μπορεί να ξεκουμπωθεί από τη ζώνη. Το υλικό είναι πολύ μαλακό στο εσωτερικό και πολύ άνετο στη χρήση. Έτσι όλοι μπορούν να ζήσουν τις πιο άτακτες φαντασιώσεις τους.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fetish Fantasy 7" Hollow Rechargeable Strap-On with Balls Flesh

    Πάντα ήθελες να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το μέγεθός σου και να απολαμβάνεις ένα ικανοποιητικό σεξ με τον σύντροφό σου για αρκετό καιρό ώστε και οι δύο να φτάσετε σε οργασμό; Ο εραστής σας ξέρει ότι το μέγεθος έχει σημασία—και τίποτα δεν μπορεί να εκπληρώσει τις φαντασιώσεις και να ευχαριστήσει έναν σύντροφο σαν έναν άντρα με αυτοπεποίθηση που ξέρει τι κάνει!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Queen

    Προετοιμαστείτε για απολαυστική απόλαυση και κορυφαίο παιχνίδι probe που ταιριάζει πραγματικά με το The Regal™ Queen. Η πολυτελής ζώνη Her Royal Harness™ είναι κατασκευασμένη για απόδοση και άνεση με σχέδιο δαντέλας σαν κορσέ, βελούδινη επένδυση και ρυθμιζόμενο περίβλημα πόρπης. Η τολμηρή σχεδίαση χωρίς καβάλο προσελκύει ακόμη και τους πιο κυρίαρχους με τα διακριτικά κουμπώματα που γίνονται για να χωρούν δακτύλιο ανίχνευσης οποιουδήποτε μεγέθους.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Dual Density Starter Set Flesh

    Το σετ εκκίνησης διπλής πυκνότητας Vac-U-Lock™ παρέχει μια διασκεδαστική και καινοτόμο εισαγωγή στο σεξ με λουράκι με μια πλήρη ζώνη με αφαιρούμενους δακτυλίους και βύσμα, τρία μεσαίου μεγέθους εξαρτήματα ULTRASKYN™ και ένα μπουκάλι λιπαντικό Mood με βάση το νερό .

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-On 25cm

    Φέρτε το σεξ με λουράκι στα άκρα με το Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-On. Αυτός ο κοίλος ιμάντας βαρέως τύπου διαθέτει ένα λαστιχένιο ντονγκ μήκους 10" και πάχους 2,5" χωρίς φθαλικές ενώσεις, που συγκρατείται στη θέση του από έναν ατσάλινο δακτύλιο Ο και δερμάτινη ζώνη. Η άνετη δερμάτινη ζώνη προσαρμόζεται εύκολα για να ταιριάζει στα περισσότερα μεγέθη, ενώ τα ανθεκτικά μεταλλικά rings συγκρατούν τα πάντα. Ένας μακρύς κοίλος πλαστικός σωλήνας, διαμέτρου 1" τοποθετείται μέσα στο λαστιχένιο dong, καθιστώντας το ιδανικό για να φορούν και τα δύο φύλα. Όποιος λέει ότι το μέγεθος δεν έχει σημασία, δεν έχει βιώσει αυτό το τεράστιο λουράκι!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Platinum Luxe Harness Black

    Το Luxe Harness έχει κομψό σχεδιασμό, με απλές γραμμές και άνετη κατασκευή. Εύκολα ρυθμιζόμενο έως και 69", με ιμάντες που τραβούν για σφίξιμο, ανοιχτό καβάλο και πίσω μέρος και κούμπωμα μπροστά για εναλλαγή εξαρτημάτων. Κατασκευασμένο από λείο μαύρο νεοπρένιο, το Luxe λειτουργεί με όλα τα εξαρτήματα Vac-U-Lock καθώς και με παιχνίδια συμβατά με λουράκια. Περιλαμβάνει δύο δακτυλίους O. Σχεδιασμένο για χρήση από γυναίκες και άνδρες. Δυνάμενος να πλυθεί.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • strap-on-me Leatherette Harness Curious Rose Gold Holographic

    Η απομίμηση δέρματος Curious θα προκαλέσει την επιθυμία και την περιέργεια με το πληθωρικό, διαχρονικό στυλ και τη μοναδική σχεδίασή της.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension with Harness Brown

    Μεγιστοποιήστε την ευχαρίστησή σας και προχωρήστε σε νέα μήκη με την προέκταση Life-like Extension With Harness Performance Maxx™. Το ζωντανό μανίκι με κοίλο σχέδιο προσθέτει 2 ίντσες (5 cm) στο μήκος σας για μια βελτιωμένη εμπειρία απόλαυσης.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • strap-on-me Harness Leatherette Curious

    Αυτό το Strap-on-me Curious λουρί με το μοναδικό του σχεδιασμό θα σας ενθουσιάσει με την απλότητα και την άνεση χρήσης του.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fetish Fantasy 6" Hollow Rechargeable Strap-On with Remote Flesh

    Πάντα ήθελες να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το μέγεθός σου και να απολαμβάνεις ένα ικανοποιητικό σεξ με τον σύντροφό σου για αρκετό καιρό ώστε και οι δύο να φτάσετε σε οργασμό; Ο εραστής σας ξέρει ότι το μέγεθος έχει σημασία – και τίποτα δεν μπορεί να εκπληρώσει τις φαντασιώσεις και να ευχαριστήσει έναν σύντροφο σαν έναν άντρα με αυτοπεποίθηση που ξέρει τι κάνει!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ibiza Strapless Vibrator with Remote Control Push Button Black

    Οι διακοπές στην Ίμπιζα μπορεί να πάρουν πολλές μορφές, αλλά είναι καλύτερο να γίνουν ως ένα συναρπαστικό ταξίδι με αυτόν τον δονητή στράπλες! Έχει ένα ευχάριστο σχήμα που θα απευθύνεται τόσο στο σημείο G όσο και χωρίς να ξεχνάμε την κλειτορίδα του χρήστη, καθώς φιλοξενεί 3 ισχυρούς κινητήρες! Παίξτε μαζί του ως ζευγάρι, έχει κραδασμούς και για τους δύο.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Double Vibrating Silicone Strap-On Adjustable Black

    Όπως λένε το να δίνεις είναι να λαμβάνεις, και αυτό το σετ είναι εξοπλισμένο με λειτουργία "διπλού δονητή/dildo" για ικανοποίηση και στις δύο πλευρές! Κατασκευασμένο από 100% μεταξένια λεία σιλικόνη ιατρικής ποιότητας. Το κομψό σετ δονητή/dildo συνοδεύεται από σύστημα στερέωσης τριών σημείων και διπλά κουμπιά, για να τα κρατάτε με ασφάλεια στη θέση τους.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Blush Temptasia Twist Kit Set of Three Black

    Το Temptasia Twist Kit περιλαμβάνει και τα τρία Temptasia Twist dildos, ώστε να μπορείτε να βρείτε ακριβώς το σωστό μέγεθος για κάθε είδους παιχνίδι. Οι δονητές Twist προσφέρουν στροβιλιζόμενη υφή που είναι τέλεια για απαλή διέγερση του σημείου G ή πρωκτού. Οι χαριτωμένες βάσεις τους σε σχήμα καρδιάς έχουν ισχυρές βεντούζες και είναι συμβατές με λουρί και ιμάντα.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Pipedream King Cock 7" Uncut Cock with Strap-on Harness Flesh

    Όταν θέλετε μια απίστευτα ρεαλιστική εμπειρία με λουράκι, αυτό το King Cock Uncut με Strap-On Harness θα εκπληρώσει τη φαντασία σας με μια ζωντανή κινητή ακροποσθία που γλιστράει προς τα πίσω — ακριβώς όπως μια πραγματική άκοπη κόκορα! Ο εύκαμπτος άξονας και η ακροποσθία είναι εξαιρετικά χειροποίητα για να παρέχουν έντονα διεγερτικές αισθήσεις. Η φαρδιά βάση βεντούζας εφαρμόζει σφιχτά στη ζώνη για ασφαλή εφαρμογή και μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί χωρίς τη ζώνη – κολλήστε την σε οποιαδήποτε λεία, επίπεδη επιφάνεια για διασκέδαση με το χτύπημα στον τοίχο. Κατασκευασμένο στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής καουτσούκ της Pipedream, κάθε King Cock είναι χωρίς φθαλικές ενώσεις, χωρίς λάτεξ, ασφαλές για το σώμα και υποαλλεργικό.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fetish Fantasy 8" Hollow Rechargeable Strap-On with Remote Brown

    Πάντα ήθελες να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το μέγεθό σου και να απολαμβάνεις ένα ικανοποιητικό σεξ με τον σύντροφό σου για αρκετό καιρό ώστε και οι δύο να φτάνουν σε οργασμό; Ο εραστής σας ξέρεις ότι το μέγεθος έχει σημασία – και τίποτα δεν μπορεί να εκπληρώσει τις φαντασιώσεις και να ευχαριστήσει έναν σύντροφο σαν έναν άντρα με αυτοπεποίθηση που ξέρει τι κάνει!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Black L

    Υπογραμμίζοντας την κληρονομιά του Strap-on-me με τον εμβληματικό σχεδιασμό του, το Multi Orgasm συνδυάζει κομψότητα και μοντέρνο χαρακτήρα.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Dr. Skin 7 Inch Hollow Strap On Vanilla

    Το Dr. Skin 7 Inch Hollow Strap On είναι ένα ευέλικτο παιχνίδι που θα κρατήσει τον χρόνο παιχνιδιού σας όσο θέλετε! Το dildo είναι κοίλο για να ταιριάζει σε ένα βιολογικό πέος, αλλά μπορεί να φορεθεί από οποιοδήποτε φύλο.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Flesh M

    Κολπική ή πρωκτική χρήση, αυτό το dildo είναι κατάλληλο για όλες τις χρήσεις!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • strap-on-me Harness Heroine Red

    Από μπροστά, αυτή η ζώνη έχει μια απλή και άνετη εμφάνιση με την ελαστική ζώνη της μέσης και το σχέδιο του δεύτερου δέρματος. Μόλις το δει κανείς από το πίσω μέρος, το Heroin μετατρέπεται σε κομψά και σέξι εσώρουχα με τα ρυθμιζόμενα λουράκια του.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • strap-on-me Harness Diva Red

    Αυτό το λουρί δαντέλα που σας σαγηνεύει με την κομψότητα και την άνεσή του με το δεύτερο σχέδιο του δέρματος. Είναι επίσης εξοπλισμένο με ελαστική ζώνη μέσης και οι ζώνες καλτσοδέτας είναι ρυθμισμένες για να μεγιστοποιήσουν την ευεξία σας.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Cloneboy Dildo & Harness Strap

    Μετά την επιτυχία της πρώτης σειράς, η ομάδα του Cloneboy ανέπτυξε μια πλήρη νέα σειρά Cloneboy, η οποία περιλαμβάνει ένα κοψίδι και επιπλέον υλικό χύτευσης για μια επιπλέον αναπαραγωγή που σας εγγυάται μια υψηλής ποιότητας σιλικόνη 3D αναπαραγωγή του πέους σας. Το κιτ μας είναι κατάλληλο για πέη όλων των μεγεθών. Ακόμα και λυγισμένα.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Duchess

    Προετοιμαστείτε για απολαυστική ευχαρίστηση και κορυφαίο παιχνίδι που ταιριάζει πραγματικά στα δικαιώματα με το The Regal™ Duchess. Η πολυτελής ζώνη Her Royal Harness™ είναι κατασκευασμένη για απόδοση και άνεση με κομψό σχεδιασμό χαμηλού προφίλ, βελούδινη βελούδινη επένδυση και ρυθμιζόμενο περίβλημα πόρπης.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Adrien Lastic Queens M Purple

    Νέο δονητή με λουράκι χωρίς ιμάντες, κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακή, ευκάμπτη, αδιάβροχη σιλικόνη και με τρία διαθέσιμα μεγέθη. Θα είναι ο καλύτερος σύμμαχος πολλών από εσάς!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    Το Her Royal Harness™ ME2™ Thumper είναι κατασκευασμένο για αμοιβαία ικανοποίηση με βαθιούς παλμούς, περιστροφικούς κραδασμούς και δύο ισχυρούς κινητήρες συσκευασμένους σε μια συσκευασία με αισθησιακό περίγραμμα. Ο καμπύλος άξονας, η βάση γαργαλητού και οι 2 ισχυροί κινητήρες δόνησης που βρίσκονται στον άξονα και τη βάση για να δημιουργήσουν έναν παράδεισο ευχαρίστησης για δύο με κάθε χρήση.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fetish Fantasy Limited Edition The Pegger Strap

    Τον πείραξες πρώτα με γλώσσα ή δάχτυλο και τώρα θέλει κι άλλα! Δώστε στο αγόρι-παιχνίδι σας την ικανοποίηση που λαχταρά με το λουράκι Pegger.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • strap-on-me Mono Density Dildo Purple Metallic M

    Τολμήστε να λάμψετε! Η νέα συλλογή Metallic Shine της Strap-on-me θα σας θαμπώσει με αυτά τα τρία νέα πλούσια και έντονα μεταλλικά χρώματα. Κατασκευασμένα από υγρή σιλικόνη χωρίς φθαλικές ενώσεις, αυτά τα μονόπυκνα δονήματα θα σας εκπλήξουν με την απαλότητά τους. Χάρη στη βεντούζα τους, οι δονητές παραμένουν στη θέση τους και σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε νέα παιχνίδια χωρίς τα χέρια. Ο εργονομικός σχεδιασμός τους είναι συμβατός με λουριά.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • ToyJoy Bend Over Boyfriend Vibrating Red

    Το Bend Over Boyfriend Red της TOYJOY Classics είναι ένα δονούμενο strapless λουράκι σχεδιασμένο για παιχνιδιάρικη απόλαυση!

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Evolved Ultimate Adjustable Harness

    Αυτή είναι η απόλυτη ρυθμιζόμενη ζώνη που ταιριάζει μοναδικά στα περισσότερα μεγέθη dildo και έχει άνετη επένδυση γύρω από τη μέση για αβίαστη αίσθηση. Πειραματιστείτε με τα δικά σας παιχνίδια και μάθετε τι είναι όλο το buzz με το λουρί της! Τα άνετα πλήρως ρυθμιζόμενα vegan δερμάτινα λουράκια προσφέρουν μια πολυτελή αίσθηση, ενώ κουμπώνετε σχεδόν σε όποιο dildo ή ατμόσφαιρα επιθυμείτε!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Strap U Double Take 10X Double Penetration Vibrating Strap-on Harness Black

    Βγάλε από αυτό όσο βάζεις! Αυτό το σετ δονήσεων και λουριών διπλού άκρου προσφέρει και στους δύο δόνηση με τηλεχειρισμό. Εξερευνήστε 3 ταχύτητες κρούσης και 7 μοτίβα παλμού από τους διπλούς κινητήρες - ένα για εσάς και ένα για τον σύντροφό σας.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 161 εώς 192 από 338 σύνολο

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.