×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Master Series

Είδη 1 εώς 32 από 185 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Extreme Sex Bench

    Πραγματοποιήστε σκοτεινές φαντασιώσεις ή προετοιμαστείτε για σκηνές παιχνιδιών με έντονους αντίκτυπους όταν βάζετε τον εραστή σας στον πάγκο του Obedience Extreme Sex! Αυτό το βαρέως τύπου έπιπλο σεξ είναι κατασκευασμένο από στιβαρό ατσάλι, με άνετη επένδυση για το σώμα, τα πόδια, τα χέρια και το κεφάλι του συντρόφου σας, ώστε να μπορείτε να παίζετε δυνατά για ώρες.

    1.149 €

    729 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Trilogy Orgasm Balls

    Οι μπάλες Trilogy Orgasm είναι ιδανικά ζυγισμένες για ενδυνάμωση των μυών Kegel και αφαιρούνται εύκολα μέσω του νάιλον κορδονιού απελευθέρωσης.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Ass Vault Locking Ass Expander

    Πάρτε το πρωκτικό παιχνίδι στα σοβαρά με το Ass Vault Locking Ass Expander! Κατασκευασμένο από ανθεκτικό, μη πορώδες, ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το βύσμα είναι συμβατό με όλους τους τύπους λιπαντικών και θα διαρκέσει για τα επόμενα χρόνια!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Αυτό το Master Series Interlace Restraint Kit είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να τα δεσμεύει με όλους τους τρόπους που μπορείτε να φανταστείτε. Το κιτ περιέχει οκτώ σημεία επαφής που μπορούν σίγουρα να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε στρώμα. Οι τέσσερις αφαιρούμενες μανσέτες αστραγάλου και καρπού είναι κατασκευασμένες από νεοπρένιο για να εξασφαλίζεται η άνεσή τους, αλλά και να παραμένουν συγκρατημένες σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Κάθε μανσέτα είναι ρυθμιζόμενη για να ταιριάζει στις περισσότερες και είναι κατασκευασμένη με Velcro για γρήγορη απελευθέρωση.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Imprisoned Metal Stockade with Dildo

    Τιμωρήστε και ευχαριστήστε το παιχνίδι σας σε αυτή την απίστευτα χαρακτηριστική ανατροπή σε μια τσάντα! Συγκρατήστε τον εραστή σας από το λαιμό, και τους δύο καρπούς και τους αστραγάλους τους, καθώς τους διαπερνά ένας φλεβώδης μαύρος κόκορας! Όλα τα μέρη αυτού του αξιοσημείωτου μηχανήματος είναι ρυθμιζόμενα, ώστε να μπορείτε να επεκτείνετε τη ράβδο βάσης, να προσαρμόσετε το ύψος του δονητή και του γιακά και να αλλάξετε τις θέσεις των καρπών και των αστραγάλων του αγαπημένου σας. Η κατασκευή δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη, με απλούς σωλήνες σύνδεσης με βίδες. Οι πολυτελείς, βαρέως τύπου μανσέτες είναι όλες φινιρισμένες με ένα στήριγμα ασφάλισης για να διασφαλιστεί ότι δεν μπορούν να διαφύγουν, και ένα δακτύλιο D για τη σύνδεσή τους με το κάλυμμα ή ακόμα και τη χρήση σε άλλες σκηνές δουλείας! Εμπλουτίστε τις BDSM φαντασιώσεις σας καθώς ζωντανεύουν με ένα μοναδικό όργανο για κλειδωμένη διείσδυση.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Queening / Kinging Chair

    Ώρα να πάρετε πιο σοβαρά το κοψίδι με ένα εξαιρετικό έπιπλο BDSM που κάνει το στοματικό σεξ πιο άνετο και επομένως πιο μακροχρόνιο! Τα σκαμπό kinging, ή τα σκαμπό βασιλιάς για τους κυρίους, σας επιτρέπουν να πάρετε τη σωστή θέση σας στον θρόνο του προσώπου των παιχνιδιών σας. Το συγκεκριμένο κάθισμα διαθέτει μια ρυθμιζόμενη αιώρα κεφαλής που τα τοποθετεί τέλεια έτσι ώστε το στόμα και η μύτη τους να μπαίνουν σταθερά στο κάτω μέρος σας.

    859 €

    539 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Dick-Spand Inflatable Silicone Dildo Black

    Το Dick Spand διαθέτει μια ρεαλιστική εμφάνιση πέους, με το καθορισμένο κεφάλι και τον άκαμπτο άξονα για λαχταριστή υφή και απολαυστική συμπίεση. Απολαύστε την ικανοποιητική εισαγωγή του κανονικού ξεφουσκωμένου άξονα του και ικανοποιήστε την ανάγκη σας για γέμισμα με την εύκολα προσαρμόσιμη λειτουργία φουσκώματος - ιδανική για όσους αγαπούν το γέμισμα μεγάλων παιχνιδιών αλλά όχι την άβολη εισαγωγή. Αντλήστε τον λαμπτήρα μέχρι να φτάσετε στο γέμισμα που προτιμάτε και απολαύστε το τέντωμα!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Extreme Bondage Table

    Περάστε την ερωτική αυτοσυγκράτηση στο επόμενο επίπεδο με αυτό το Extreme Bondage Table! Με άνετη οπή προσώπου και πλήρως εκτεθειμένη τρύπα στον καβάλο, αυτό το λείο και γεμισμένο τραπέζι είναι κατασκευασμένο για να δημιουργεί ευκαιρίες για ευχαρίστηση και παιχνίδι. Οι μανσέτες στον καρπό και στον αστράγαλο που περιλαμβάνονται είναι τέλεια συνοδευτικά αντικείμενα στο τραπέζι και προσαρμόζονται εύκολα σε οποιοδήποτε από τα 20 D-Rings, ώστε να μπορείτε να συγκρατήσετε τον σύντροφό σας όπως τον ευχαριστείτε στα όρια της έκστασης!

    1.539 €

    959 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Jizz White Lubricant 1l

    Αγαπάτε την υφή και την εμφάνιση του cum; Παίξτε με το Jizz Body Glide και απολαύστε τη χρήση του σε αισθησιακό παιχνίδι! Η κρεμώδης λευκή υφή είναι φτιαγμένη από μείγμα με βάση το νερό και είναι χωρίς άρωμα, ώστε να μην έχετε την εμφάνιση και την αίσθηση χωρίς παρατεταμένες μυρωδιές!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Jolt Electro Puppy Trainer Shock Collar

    Αυτή η δόλια συσκευή γυμναστικής παρέχει άφθονο σοκ στο κουτάβι σας. Προσφέρει αποτελεσματική προπόνηση μέσω ηλεκτροδιέγερσης, δονήσεων, ηχητικών τόνων και οπτικών ενδείξεων.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Face Fuck Strap On Mouth Gag Black

    Γνωρίστε από κοντά το Face Fuk από τη σειρά Master. Αυτό το ελαστικό λουράκι από λάτεξ έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζει στο στόμα ή στο πηγούνι. Εσείς ή το παιχνίδι σας μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως φίμωμα ή να το φορέσετε στο πηγούνι που αφήνει τη γλώσσα ελεύθερη να περιπλανηθεί καθώς το dildo εισχωρεί.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Black

    Κατασκευασμένος από premium, μη πορώδη και χωρίς φθαλικές ενώσεις σιλικόνη, αυτός ο δονούμενος ήχος με χάντρες είναι ασφαλής για το σώμα και απολυμαίνεται εύκολα!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Dirty Words Anal Plug Set

    Το σετ Dirty Words Anal Plug περιλαμβάνει 3 διαφορετικά μεγέθη κορυφαίας ποιότητας αξεσουάρ σιλικόνης για να εκπαιδεύσετε αυτήν την τρύπα! Μεταβείτε από αρχάριος στην κερκόπορτα σε προχωρημένο λάτρη του πρωκτού. Κάθε βύσμα διαθέτει ένα άτακτο όνομα για τον κώλο σας - ή τον κώλο του αθύρματός σας για εμφάνιση: Σκλάβος, Πόρνη και Πόρνη!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Mouth-Full Dildo Face Mask Black

    Εκπαιδεύστε τον σύντροφό σας να κρατά ένα ντονγκ στο στόμα του και να τον φιμώνει κρυφά δημόσια! Χρησιμοποιήστε αυτή την ελαφριά, αναπνεύσιμη μάσκα προσώπου από βαμβάκι σε δημόσιους χώρους και κρύψτε το γεγονός ότι υπάρχει ένα δονητή στο στόμα τους!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Ass-Pand Large Inflatable Silicone Anal Plug Black

    Διευρύνετε τον κώλο σας με το Ass-Pand! Αυτό το φουσκωτό πρωκτικό βύσμα σιλικόνης σάς επιτρέπει να αντλείτε τον κώλο σας σε νέα επίπεδα επέκτασης της κερκόπορτας! Το εξωτερικό σιλικόνης είναι βελούδινο ομαλό για να προσφέρει μια αίσθηση κορυφαίας ποιότητας για τη λεία σας, ενώ ο μαλακός λαμπτήρας άντλησης είναι εύκολος στο χέρι ενώ αντλείτε στην πληρότητα που προτιμάτε.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Jizz White Lubricant 488ml

    Αγαπάτε την υφή και την εμφάνιση του cum; Παίξτε με το Jizz Body Glide και απολαύστε τη χρήση του σε αισθησιακό παιχνίδι! Η κρεμώδης λευκή υφή είναι φτιαγμένη από μείγμα με βάση το νερό και είναι χωρίς άρωμα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την εμφάνιση και την αίσθηση χωρίς παρατεταμένες μυρωδιές!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Pussy Face Oral Sex Mouth Gag

    Αυτό το ανοιχτό στόμα θα μετατρέψει το πρόσωπο των συντρόφων σας σε ένα αιδοίο στο οποίο μπορείτε να ωθήσετε τον άξονα σας! Σφίξτε τους ιμάντες γύρω από το κεφάλι τους και στερεώστε τους με την πόρπη ασφάλισης. Περάστε το απαλό, ρεαλιστικό κολπικό άνοιγμα στο στόμα των σκλάβων σας που είναι πρόθυμοι να παρακαλέσουν! Ο σκληρός εσωτερικός δακτύλιος της φίμωσης θα κρατήσει τα χείλη και τα δόντια τους ανοιχτά. Απολαύστε τον εξευτελισμό του συντρόφου σας ενώ σας εξυπηρετεί με αυτό το μοναδικό φίμωτρο!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Crush Electro Ball Press CBT Board

    Αυτή η ακραία συσκευή σύνθλιψης μπάλας CBT 10 λειτουργιών ηλεκτρίζεται εσωτερικά, για έντονες αισθήσεις και ρυθμική διέγερση. Το εύχρηστο χειριστήριο σάς επιτρέπει να κάνετε κύκλο και στις 6 ρυθμίσεις έντασης και οι ρυθμιζόμενες βίδες σάς επιτρέπουν να ελέγχετε την πίεση. Οι ανθεκτικές σανίδες σάς επιτρέπουν να εφαρμόζετε μια έντονη συμπίεση χωρίς να σας απογοητεύετε.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Expansion Trainer Anal Dilator Set

    Μεταβείτε από αρχάριος στην κερκόπορτα σε προχωρημένο λάτρη του πρωκτού με αυτό το σετ 5 κοίλων διαστολέων πρωκτού διαβαθμισμένου μεγέθους. Κάθε κωνικό βύσμα έχει σχήμα έτσι ώστε να εισάγεται άνετα, με μυτερό άκρο και φουσκωτή βάση που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τα πάντα στη θέση τους για παρατεταμένη χρήση.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Small

    Βυθιστείτε στην ευδαιμονία της θηλής με αυτά τα διαφανή κορόιδα θηλής! Αυτά τα έμβολα αυξάνουν την ευαισθησία και το μέγεθος της θηλής, ώστε να μπορείτε να εκτιμήσετε καλύτερα τα υπέροχα μούδια σας. Ο απλός σχεδιασμός και τα κορυφαία υλικά δημιουργούν ένα αξιόπιστο παιχνίδι με θηλή στο οποίο μπορείτε να βασίζεστε όταν η διάθεση σας χτυπάει. Αυτό το σετ εμβόλου μικρότερου μεγέθους είναι τέλειο για όσους έχουν θηλές στη μικρότερη πλευρά με διάμετρο ανοίγματος 1,2 ίντσες και βάθος εισαγωγής 1 ίντσα.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Detained Soft Body Chastity Cage

    Κρατήστε το πουλί του δευτερεύοντος σας υπό τον έλεγχό σας, ακόμα και όταν είστε έξω!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Αυτό το σετ από δύο εξαιρετικά μαγνητισμένες σφαίρες μπορεί να είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά αυτές οι έντονες μπάλες ασκούν κάποια σοβαρή πίεση.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Cock Shock Remote CBT Electric Cock Ring

    Κρατήστε τον κόκορα του συντρόφου σας υπό έλεγχο, με το Cock Shock CBT Cock Ring.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Peephole Clear Hollow Anal Plug

    Το τέλειο μέγεθος για αρχάριους πρωκτούς ή για όσους προτιμούν μικρότερη διείσδυση. Το Peephole σας επιτρέπει να ανακαλύψετε ένα εντελώς νέο μέρος του συντρόφου σας καθώς κοιτάτε στα βάθη του κώλου του! Αυτό το πρωκτικό βύσμα είναι διαυγές και κοίλο για μέγιστη ορατότητα.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Golden Kitty Collar with Cat Bell Black-Gold

    Δώρο στην πολύτιμη γατούλα σας με το δικό της γιακά! Το κουδούνι, το παπιγιόν και η jet black αισθητική αφήνουν το υποκείμενό σας να αναδείξει την εσωτερική υποταγή του αιλουροειδούς με ένα αποπνικτικό στυλ! Κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλλά μαλακό δέρμα PU για άνεση, ιδιαίτερα χρήσιμο για εκτεταμένες συνεδρίες παιχνιδιού με γατάκια.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Under Cover Ball Gag Face Mask

    Κρατήστε τον σύντροφό σας κρυφά φιμωμένο ενώ είστε δημόσια! Χρησιμοποιήστε αυτή την ελαφριά, αναπνεύσιμη μάσκα προσώπου από βαμβάκι σε δημόσιους χώρους και κρύψτε το γεγονός ότι υπάρχει μια λαστιχένια μπάλα στο στόμα τους!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Black Baller Anal Beads

    Το Black Baller προσφέρει πέντε εντυπωσιακά μεγέθους σφαίρες για έντονες αισθήσεις σκάει. Η λαβή δακτυλίου εύκολης έλξης παρέχει εύκολο έλεγχο και ασφαλές κράτημα, και το λείο, εύκαμπτο υλικό TPE κάνει αυτό το παιχνίδι ασφαλές και εύκολο στο καθάρισμα.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Bull Nose Nipple Clamps

    Προσαρτημένοι σε μία μόνο αλυσίδα, μόλις τοποθετηθούν αυτοί οι σφιγκτήρες τύπου bullnose στις θηλές του παιχνιδιού σας, μπορείτε να ελέγξετε πόση ευχαρίστηση ή πόνο τους αξίζει.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Titanica Extreme Steel Orgasm Balls

    Σας παρουσιάζουμε τις μπάλες οργασμού της Titanica. Έχουν άφθονο μέγεθος, εξαιρετικά ζυγισμένο και σας τολμούν να τα δοκιμάσετε. Αυτές οι τεράστιες μπάλες οργασμού είναι ιδανικές για έντονο παιχνίδι με αισθήσεις και για όσους απολαμβάνουν μια ωραία, γεμάτη αίσθηση. Φτιαγμένο από ατσάλι

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Dark Heart Choker

    Ιδανικό για φθορά στην πόλη ή για μια άτακτη νύχτα, αυτό το μοντέρνο τσόκερ αναδίδει αδιαμφισβήτητα BDSM δονήσεις. Η μεταλλική καρδιά στο κέντρο το κάνει ένα ρομαντικό δώρο για έναν υποτακτικό σύντροφο, ενώ είναι επίσης χωρίς νικέλιο για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Δοκιμάστε τα όριά σας με ένα μοναδικό φορείο μπάλας και δύο βάρη 8 ουγκιών! Ξεκινήστε με ένα διαχειρίσιμο τράβηγμα γλιστρώντας το U τμήμα του φορείου στο όσχεό σας πάνω από τις μπάλες σας. Απολαύστε την έλξη του ανοξείδωτου χάλυβα βαρέως τύπου καθώς η βαρύτητα το κάνει να το κάνει! Δύο αλυσίδες σύνδεσης κρέμονται με βολικά άγκιστρα για την προσθήκη καθεμιάς από τις βαριές μπάλες... ή ίσως και περισσότερο! Πόσο μπορείτε να αντέξετε; Παίξτε μόνοι σας ή με τον Κύριο ή την Κυρία σας! Το ανθεκτικό υλικό είναι μη πορώδες, καθιστώντας το εύκολο να απολυμανθεί μετά από κάθε χρήση.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Για το πιο έντονο παιχνίδι σύνθλιψης μπάλας, πάρτε αυτόν τον ακρυλικό θραυστήρα κρουνιού και μπάλας.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 1 εώς 32 από 185 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.