×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Κορσέδες

Είδη 97 εώς 128 από 177 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Casmir Lauren Corset Black

    Κλασική κομψότητα με τη γεύση της μοντέρνας εμφάνισης - έτσι μπορούμε να περιγράψουμε τον κορσέ Lauren. Το απαλό σατέν που τονίζει τη σιλουέτα ενισχύει το μπούστο, ενώ τα κατάλληλα προσαρμοσμένα υλικά εκθέτουν τις γυναικείες ιδιότητες και δίνουν στη φιγούρα ένα επιθυμητό, λεπτό σχήμα. Διατίθεται σε δύο χρώματα - φλογερό κόκκινο και κλασικό μαύρο.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Avanua Coline Corset Red

    Σαγηνευτικός γυναικείος κορσές που αναδεικνύει τις καμπύλες σας.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Cottelli Bondage Set 2632977 Black

    Ένα εντυπωσιακό bondage look με 4 συγκράτηση χεριών/μπρατσών!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Passion Gracia Corset Black

    Ένας μοναδικός κορσές από κομψό πλέγμα και λεπτό τούλι. Συμπεριλαμβάνεται στρινγκ. Λουράκια ώμου από καουτσούκ σαν σουτιέν. Ρυθμιζόμενοι ιμάντες. Ρυθμιζόμενοι συνδετήρες καλτσοδέτας.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Viranes Corset Black

    Δημιουργήστε ένα επαναστατικό στυλ! Να προσελκύετε μόνο κομπλιμέντα και να νιώθετε σέξι όπως ποτέ πριν. Ο κορσές Viranes είναι εξαιρετικά πικάντικο εσώρουχο που, παρά τη μινιμαλιστική του μορφή, έχει πολλά να προσφέρει.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Casmir Denerys Corset Black

    Ψάχνεις για σέξι και αισθησιακά εσώρουχα; Δεν πρέπει να χάσετε τα προϊόντα της premium μάρκας Casmir, τα οποία είναι περήφανα για ποιοτικά υλικά, σαγηνευτικά κοψίματα και μοντέρνα σχέδια.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Passion Lovelia Corset White

    Ο καθένας μας έχει διαφορετικά πράγματα, αλλά σίγουρα ο καθένας από εμάς θα συμφωνήσει ότι ο κορσέ προσθέτει σεξουαλικότητα, τονίζει όμορφα τη μέση και το μπούστο. Τα ρομαντικά διακοσμητικά και τα δελεαστικά κοψίματα είναι μια συνταγή που θα ξετρελάνει τον σύντροφό σας για εσάς! Τα εσώρουχα διαθέσιμα σε μαύρο και δέσιμο, τα οποία είναι κλασικά μεταξύ των γυναικείων εσωρούχων - θα είναι χρήσιμα σε πολλές περιπτώσεις!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Casmir Clarisse Corset Black

    Κορσέ διατίθεται σε δύο χρώματα -μπεζ και μαύρο- από λεπτό, ελαστικό σατέν, τούλι και κομψή δαντέλα, που δείχνει τα καλλίγραμμα ατού κάθε γυναίκας. Τα στρινγκ που συνδέονται στον κορσέ συμπληρώνουν άψογα όλα τα εσώρουχα ενώ τονίζουν τον ασυνήθιστο, εξαιρετικά σέξι χαρακτήρα τους.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Passion Hera Corset Black

    Ο αυθεντικός κορσές της PASSION δημιουργείται από λεπτό τούλι και εμφανίζεται σε δύο χρώματα - κομψό μαύρο και φανταχτερό κόκκινο. Το σετ περιέχει και στρινγκ με χρυσό διακοσμητικό στοιχείο στο μπροστινό μέρος. Ο κορσές έχει επίσης βολικούς γάντζους καθώς και αποσπώμενους και ρυθμιζόμενους συνδετήρες καλτσοδέτας, που εμπλουτίζουν το στυλ μας με κάλτσες που είναι τόσο αισθησιακές για τις ανδρικές αισθήσεις.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Beauty Night Shaquila Corset

    Ένα πολύ αποκλειστικό αλλά ταυτόχρονα αισθησιακό και προκλητικό σύνολο από τη σειρά Shaquila. Εξαιρετικά πρωτότυπη, τολμηρή γραμματοσειρά τονίζει υπέροχα τη σιλουέτα κάθε γυναίκας.... Μέγεθος: S/M και L/XL

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Passion Melania Corset Black

    Ποιο είναι το τέλειο εσώρουχο; Ένα που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών γυναικών. Ο συνδυασμός από διάφανο τούλι που προσαρμόζεται στο σώμα, γοητευτικά διακοσμητικά από δαντέλα και κλασικό κόψιμο κάνουν τον κορσέ Melania να τονίζει το σώμα με τον πιο επιθυμητό τρόπο. Η δαντέλα που καλύπτει εν μέρει το μπούστο προσθέτει έναν μη εμφανή χαρακτήρα στα εσώρουχα. Το όλο θέμα συμπληρώνεται από έναν γοητευτικό, θηλυκό φιόγκο στην πλάτη.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Amor Blanco Corset White

    Κλασική δαντέλα, σαγηνευτικό δέσιμο και εκλεπτυσμένο κόψιμο – εδώ είναι ένας κορσέ με γοητεία και σεξ, απίστευτα θηλυκό και φλερτ από τη συλλογή Amor Blanco. Θα αγκαλιάσει ευχάριστα το σώμα σας, θα τονίσει όλα του τα προτερήματα και θα σας δώσει αυτοπεποίθηση. Αυτός ο κορσές Amor Blanco είναι μια ιδανική πρόταση για μια μέλλουσα νύφη. Οι λάτρεις του ντελικάτη λευκού συνδυασμού με ένα τολμηρό κόψιμο δεν θα απογοητευτούν επίσης.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Passion Praline Corset Black

    Ο συνδυασμός μαύρου και ροζ, σε κομψή και ταυτόχρονα πρωτότυπη έκδοση κορσέ. Λεπτό υλικό, που είναι το τούλι, προσαρμόζεται με πολύ ευχάριστο τρόπο στο σώμα, κάνοντάς σας να φαίνεστε πολύ ελκυστικές. Ο κορσέ έχει συμμετρικές εγκοπές και ιμάντες για να στηρίζει τις κάλτσες, οι οποίες μπορούν να εμπλουτίσουν το σετ σας.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Lacrisia Corset

    Ο σέξι κορσές από τη συλλογή Lacrisia είναι ένα πραγματικό στολίδι εσωρούχων. Το αισθησιακό κόψιμο αποκαλύπτει το σώμα και δημιουργεί μια εξαιρετικά πικάντικη εμφάνιση, ενώ το ανοιχτό στρινγκ ενθαρρύνει τις άτακτες απολαύσεις. Το άνετο κορδόνι στην πλάτη επιτρέπει την τέλεια εφαρμογή στο σχήμα του σώματος. Το μοναδικό choker που στολίζει υπέροχα το λαιμό και το ντεκολτέ αξίζει προσοχής.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Beauty Night Lauren Corset Black

    Πολύ αποκλειστικός αλλά ταυτόχρονα αισθησιακός και προκλητικός κορσέ από πανέμορφη δαντέλα και τούλι που ταιριάζει τέλεια στη σιλουέτα. Όμορφα διαμορφωμένα κύπελλα σουτιέν, λεπτό κορδόνι στο μπροστινό μέρος και κλείσιμο με τη μορφή γάντζων στο πίσω μέρος. Περιλαμβάνεται ασορτί στρινγκ.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Chic Amoria Corset & Thong Black

    Αν σας αρέσει ο μινιμαλισμός με ένα twist, ο κορσές και το στρινγκ Chic Amoria θα σας κλέψουν την καρδιά. Απλώς κοιτάξτε αυτές τις γεωμετρικές ρίγες – πόσο όμορφα τονίζουν τη σιλουέτα σας! Μαζί με το διαφανές πλέγμα, δημιουργούν ένα hot combo που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Χάρη στα αποσπώμενα λουράκια, μπορείτε να προσθέσετε σέξι κάλτσες σε αυτό το σετ ανά πάσα στιγμή. Η επιλογή είναι πάντα δική σας!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Sherila Corset & Thong Black

    Μια σύντομη περιγραφή του σαγηνευτικού κορσέ Sherila: ακαταμάχητη εμφάνιση, μέγιστη αυτοπεποίθηση και πειρασμός! Οι λεπτομέρειες που προκαλούν φαντασία προσθέτουν μια επιπλέον δόση πικάντικου – σέξι ζώνες καλτσοδέτας, εξαιρετικά λεπτές φούντες που καλύπτουν το στήθος και μινιμαλιστικά, δαντελένια στολίδια. Απολαυστικό, ημιδιαφανές ύφασμα εφαρμόζει άνετα στο σώμα σας με εξαιρετική ελαφρότητα, κάνοντας σας να νιώθετε εντελώς ελεύθεροι να απολαύσετε αξέχαστες στιγμές…

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Anais Meredith Corset Red

    Φορέστε αυτόν τον κορσέ και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία! Το μοναδικό του κόψιμο από σαγηνευτικές και ελαστικές τιράντες αφήνει το μπούστο σας εκτεθειμένο και τονίζει τη σιλουέτα σας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας και ευχάριστα στην αφή, γι' αυτό απολαύστε εσώρουχα που θα σας ζεστάνουν!

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Diyosa Corset & Thong Black

    Θα ανθίσεις βλέποντας αυτόν τον κορσέ πάνω σου. Το Diyosa θα σας χαρίσει πολλή διασκέδαση! Δεν έχει μόνο σούπερ θηλυκό κόψιμο, αλλά και δαντέλα που δείχνει δελεαστική με το μαύρο. Φορώντας τον κορσέ Diyosa, θα δώσεις σήμα στον άντρα σου ότι θέλεις μια βραδιά γεμάτη απόλαυση. Θέλετε να το δοκιμάσετε; Το θέαμα να είσαι ντυμένος με έναν επικίνδυνα δελεαστικό κορσέ θα είναι πολύ ορεκτικό. Και ο τύπος σου; Θεϊκό υλικό, σαγηνευτικά σέξι ζώνη από καλτσοδέτα, στολίδια από δαντέλα... θα σας κάνουν το μόνο πράγμα που θέλει!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Meshlove Corset & Thong

    Λίγη δαντέλα και καυτό κορδόνι... Ας προσθέσουμε λίγη θηλυκότητα και chic. Έχουμε κάτι μοναδικό για εσάς! Θες να δοκιμάσεις? Εξαιρετικά πικάντικη δαντέλα, διαφανές πλέγμα – θα φαίνεστε υπέροχη και σέξι. Ω… Είναι ένας συνδυασμός φτιαγμένος μόνο για εσάς! Πιστέψτε μας, ο άνθρωπός σας θα γίνει πραγματικός θαυμαστής του σώματός σας σε αυτόν τον κορσέ. Να είστε σίγουροι λοιπόν ότι σας περιμένει μια βραδιά γεμάτη εξαιρετικά ευχάριστες εμπειρίες. Τι άλλο μπορεί να κάνει ο κορσέ Meshlove; Τσέκαρέ το!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Laluna Corset & Thong Black

    One – σέξι τιράντες. Δύο – πανέμορφο, αστραφτερό ύφασμα. Τρία – δελεαστικό κορδόνι στην πλάτη. Τρεις λόγοι για τους οποίους ο κορσές Laluna είναι το must have σου! Και υπάρχει ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να ξέρετε. Αυτός ο κορσέ είναι απίστευτα καυτός! Η θερμοκρασία στην κρεβατοκάμαρά σας θα ανέβει απόψε. Είστε έτοιμοι για φλόγες αγάπης; Θέλετε να ανακαλύψετε μεγάλη ευχαρίστηση με τον άντρα σας; Προχώρα!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Serena Love Corset & Thong Black

    Γίνε η βασίλισσα της νύχτας! Το ρομαντικό μοτίβο αυτού του κορσέ και το κλασικό κόψιμο θα αδυνατίσουν όμορφα τη σιλουέτα σας. Floral δαντέλα στολίζει το στήθος και τους γοφούς. Το σετ περιλαμβάνει ασορτί στρινγκ. Προσθέτοντας απαλές κάλτσες S800 θα δημιουργήσετε μια νυχτερινή εμφάνιση που αξίζει ένα εκατομμύριο αμαρτίες!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Casmir Denerys Corset Beige

    Ψάχνεις για σέξι και αισθησιακά εσώρουχα; Δεν πρέπει να χάσετε τα προϊόντα της premium μάρκας Casmir, τα οποία είναι περήφανα για ποιοτικά υλικά, σαγηνευτικά κοψίματα και μοντέρνα σχέδια.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Passion Beth Corset Black

    Λεπτό κορσέ κορσέ, σέξι πλέγμα και γοητευτικές τιράντες που περιβάλλουν τους μηρούς. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να ευχαριστήσει οποιονδήποτε.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Taboom Bondage Couture Belt Black

    Ντύστε για να εντυπωσιάσετε με τη ζώνη TABOOM Dona Bondage. Η ζώνη είναι δυνατή, κατασκευασμένη από vegan δέρμα και ιδανική για μια kinky περιπέτεια ή για να τη φορέσετε ως σέξι και κομψό αξεσουάρ. Αφήστε το να συμπληρώσει τις καμπύλες σας και να απαιτήσει την προσοχή που σας αξίζει. Ιδανικό για στρώσεις πάνω από το βράδυ ή πάνω από γυμνό δέρμα για σέξι αποπλάνηση.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Amor Cherris Corset & Thong Red

    Χρειάζεται μόνο μια ματιά για να μάθετε γιατί τα κόκκινα εσώρουχα θεωρούνται εξαιρετικά σέξι. Ο κορσέ Amor Cherris είναι ένας φλογερός συνδυασμός λείου υφάσματος με ένθετα δαντέλας που θα σας κάνει να νιώσετε αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα. Το κλασικό κόψιμο θα αγκαλιάσει το σώμα σας, αναδεικνύοντας το σχήμα των γοφών και του ντέριερ σας. Αυτό το δελεαστικό σετ συμπληρώνεται με ρυθμιζόμενους ιμάντες για να προσαρμόσετε τις αγαπημένες σας κάλτσες.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Rosenty Corset

    Θέλετε να αποφύγετε την πλήξη και τη μονοτονία να εισχωρήσει στη ζωή σας; Ψάχνετε συνεχώς για ενδιαφέρουσες επιλογές; Τα εσώρουχα Rosenty αναμφίβολα θα σας τραβήξουν με το φλερτ σχέδιο τους, που θα σας κάνει να θέλετε να τα φορέσετε αμέσως. Ένας διχτυωτός κορσέ με φινίρισμα με λουλουδάτο μοτίβο και λεπτές μαύρες πινελιές θα ανεβάσει τη θερμοκρασία όπου κι αν αποφασίσετε να τον καμαρώσετε. Εξαιρετικά ευχάριστες αισθήσεις είναι στα χέρια σας!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Strapelie Corset & Thong

    Έχεις διάθεση να δοκιμάσεις κάτι πιο τολμηρό; Ω ναι! Μπροστά σας –και αυτόν επίσης– μια νύχτα γεμάτη απίστευτες αισθήσεις! Έχουμε μια προσφορά που δεν μπορεί να απορριφθεί – ένας ασυνήθιστος κορσέ από διάφανο, μαύρο ύφασμα. Το Strapelie είναι ένα μοντέλο που θα τονίσει την καυτή ιδιοσυγκρασία σας και θα... κρατήσει μακριά τη χειμωνιάτικη ανατριχίλα για πολύ καιρό! Ένας εξαιρετικά κομψός κορσέ με ένα εκπληκτικό στρινγκ είναι ένα τέλειο δίδυμο για μια δελεαστική σαν εσάς! Δεν μπορώ να περιμένω; Σύντομα θα το θαυμάσετε μόνοι σας!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Beauty Night Joanna Corset

    Εξαιρετικά πολυτελές και συνάμα σέξι σετ που αποτελείται από έναν όμορφο κορσέ και σέξι εσώρουχα.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Beauty Night Monica Corset Black

    Αισθησιακός, κομψός κορσές για διάφορες περιστάσεις. Από λεπτό τούλι και βελούδινο στην αφή απαλό βελούδο. Η σέξι περικοπή τονίζει τέλεια τη φιγούρα. Η πλάτη είναι κατασκευασμένη από ελαστικές οριζόντια διατεταγμένες ρίγες. Συμπεριλαμβάνεται κορδόνι.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Passion Lovelia Corset Black

    Ο καθένας μας έχει διαφορετικά γούστα, αλλά σίγουρα ο καθένας από εμάς θα συμφωνήσει ότι ο κορσέ προσθέτει σεξουαλικότητα, τονίζει όμορφα τη μέση και το μπούστο. Ρομαντικά διακοσμητικά και δελεαστικά κοψίματα είναι μια συνταγή που θα ξετρελάνει τον σύντροφό σας για εσάς! Τα εσώρουχα διαθέσιμα σε μαύρο και δέσιμο, τα οποία είναι κλασικά μεταξύ των γυναικείων εσωρούχων - θα είναι χρήσιμα σε πολλές περιπτώσεις!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Obsessive Brasica Corset

    Ο μαύρος κορσές Brasica είναι ένα μινιμαλιστικό κόψιμο σε συνδυασμό με όμορφες λεπτομέρειες σε απόχρωση ροζ χρυσού. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά κομψό σχέδιο, κατασκευασμένο από λεπτό πλέγμα, για πολλές καυτές περιστάσεις. Τα πλαϊνά του κορσέ διακοσμημένα με ρίγες θα τονίσουν υπέροχα τη μέση σας. Κουμπώματα με γάντζο και μάτι, ασορτί κιλοτάκι και ένα κοσμηματοπωλείο στο λαιμό - το όλο θέμα θα κάνει μια ηλεκτρισμένη εντύπωση (και δεν θα είστε η μόνη)!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 177 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.