×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

Κορσέδες

Είδη 129 εώς 160 από 177 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Passion Serara Corset Beige

    Ανάμεσα στα ερωτικά εσώρουχα, ο κορσέ είναι σίγουρα μια επιλογή που δύσκολα περνά κανείς αδιάφορα. Ο κορσές Serara σε κρεμ χρώμα συνδυάζει απαλό υλικό, ημιδιαφανές ύφασμα και μαύρες λεπτομέρειες. Ο κορσές συνοδεύεται από στρινγκ. Χάρη στις ζώνες, μπορείτε να συνδέσετε κάλτσες στο σετ, δημιουργώντας ένα τέλειο σετ για πολλές βραδιές γεμάτες τρέλα και μεγάλη διασκέδαση.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Obsessive Glandez Corset Black

    Η ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρά σας θα γίνει καυτή μόλις περάσετε το κατώφλι με έναν κορσέ από τη συλλογή Glandez. Το λεπτό μαύρο θα σας ταξιδέψει σε μια χώρα γεμάτη απολαυστικές στιγμές που θα θυμάστε για πολύ καιρό. Τα εντυπωσιακά κορδόνια στα πλαϊνά και οι κόκκινες, ρυθμιζόμενες τιράντες δημιουργούν εσώρουχα που δελεάζουν και ιντριγκάρουν. Θαμπώστε με τη σαγηνευτική ομορφιά χωρίς να θυσιάσετε καμία άνεση.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Lacelove Corset Red

    Αν ονειρευτείτε μια αισθησιακή εμφάνιση που θα αναδείξει τα ατού σας και θα φωτίσει την ατμόσφαιρα, ο κορσέ και το στρινγκ Lacelove θα είναι κάτι παραπάνω από τέλειο. Απλά κοιτάξτε αυτό το κόψιμο και πόσο όμορφα διαμορφώνει τη φιγούρα. Επιπλέον, αυτό το βαθύ κόκκινο και η δαντέλα – ένας καυτός συνδυασμός ακριβώς στην ώρα του για ένα ραντεβού έξω από αυτόν τον κόσμο. Α, ένα τέτοιο σετ θα δυσκολέψει να πάρεις τα μάτια και τα χέρια κάποιου από πάνω σου...

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Heartia Corset Black

    Θα θέλατε να βάλετε κάτι δελεαστικό και χαριτωμένο; Εδώ είναι ένας κορσέ φτιαγμένος μόνο για εσάς! Η φαντασία υπό το πρόσχημα της καρδιάς θα καταλάβει την κρεβατοκάμαρά σας σήμερα. Η θέα στον καθρέφτη θα είναι λίγο πικάντικη. Τώρα ρίξτε μια ματιά στην πλούσια διακοσμημένη πρόσοψη. Κάτω από τις απολαυστικές τιράντες μπορείτε να δείτε κάτι... εξαιρετικά σέξι. Ωχ… και το διαφανές πλέγμα! Τώρα πηγαίνετε στην κρεβατοκάμαρά σας - οι δυο σας θα περάσετε αξέχαστες στιγμές στην αγκαλιά του άλλου εκεί!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Beauty Night Sienna Corset White

    Λατρεύετε τα πολυτελή σέξι εσώρουχα; Αυτός ο κορσές από το Beauty Night θα σας καταπλήξει! Διαθέτει γοητευτικά λευκά λουράκια, ρομαντικό σχέδιο και κορδόνι στην πλάτη. Έχετε κάποια ειδική περίσταση που έρχεται; Μην ξεχνάς λοιπόν ότι τέτοιες στιγμές απαιτούν ιδιαίτερα ρούχα όπως αυτό που βλέπεις!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Alessya Corset Black

    Σέξι, μαύρος κορσές με στοιχεία δαντέλας σε φλοράλ μοτίβο. Μια πολύ κομψή πρόταση σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Η λαιμόκοψη διακοσμημένη με σέξι τιράντες σίγουρα τραβάει την προσοχή, αλλά και πειρασμούς και ίντριγκες. Το ελαφρώς ημιδιαφανές πλέγμα στα πλαϊνά τονίζει όμορφα τη φιγούρα και το ρυθμιζόμενο κορδόνι εγγυάται άνεση και προσθέτει χαρακτήρα σε όλο το ντύσιμο. Συνδυάστε το με ασορτί κάλτσες και θα δημιουργήσετε ένα στυλ γεμάτο σεξ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Yaskana Corset Black

    Κορσέ και στρινγκ από δαντέλα από τη συλλογή Yaskana. Κλασική κομψότητα σε μια πολύ μοντέρνα και σέξι εκδοχή. Οι λεπτές τιράντες και τα αισθησιακά κοψίματα τονίζουν μοναδικά την εμφάνιση της φιγούρας. Το σταυρωτό κορδόνι στην πλάτη τραβάει την προσοχή, αποτελώντας μια πολύ άνετη λύση που επιτρέπει στο εσώρουχο να ταιριάζει απόλυτα στο σχήμα του σώματος.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Beauty Night Estera Black

    Αποκλειστικός αλλά και άκρως σέξι και αισθησιακός κορσέ από λεπτή δαντέλα. Η βαθιά λαιμόκοψη εκθέτει υπέροχα το στήθος και σε συνδυασμό με ένα λεπτό τούλι αναδεικνύει υπέροχα τη γυναικεία γοητεία. Ο κορσές έχει κάτω καλώδια και ζώνες καλτσοδέτας. Συμπεριλαμβάνεται στρινγκ.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Casmir Sidra Corset Minty

    Ψάχνεις για σέξι και αισθησιακά εσώρουχα; Δεν πρέπει να χάσετε τα προϊόντα της premium μάρκας Casmir, τα οποία είναι περήφανα για ποιοτικά υλικά, σαγηνευτικά κοψίματα και μοντέρνα σχέδια.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Passion Jannies Corset Black

    Οι κλασικοί κορσέδες δεν είναι για εσάς; Δοκιμάστε κάτι πιο τολμηρό! Αυτό το υπέροχο κομμάτι από το Passion θα τονίσει και θα αποκαλύψει το μπούστο σας και, χάρη στο underwire, θα το ανασηκώσει αποτελεσματικά. Το μοντέρνο κόψιμο τονίζει τη σιλουέτα και μπορείτε να προσθέσετε τις αγαπημένες σας κάλτσες αν θέλετε.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Nesari Corset & Thong Black

    Αναδείξτε τη θηλυκότητά σας με διακριτικό και σέξι τρόπο! Φτιάξτε μια αισθησιακή διάθεση με τον μοναδικό κορσέ Nesari. Ένα κλασικό κόψιμο με μοντέρνο σχεδιασμό θα εγγυηθεί έναν ισχυρότερο καρδιακό παλμό – όχι μόνο τον δικό σας! Οι ρίγες από μαύρο ύφασμα σε συνδυασμό με λεπτό πλέγμα δημιουργούν μια αρμονική ενότητα και τονίζουν τις καμπύλες με πολύ δελεαστικό τρόπο. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με άνεση, κάντε μια εντυπωσιακή εντύπωση και απολαύστε μια σέξι εμφάνιση!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Setilla Corset Black

    Ο μαύρος κορσές Setilla είναι μια τολμηρή πρόταση για γυναίκες με αυτοπεποίθηση που τους αρέσει λίγο το μπαχαρικό. Αυτό το μοντέλο διακρίνεται από μια κομψή κοπή με έναν υπαινιγμό μοντέρνου σχεδιασμού. Ο συνδυασμός κλασικής δαντέλας και τιράντες που τονίζουν τη φιγούρα μπορεί να τονώσει τη φαντασία. Ένα ανοιχτό σουτιέν και ένα στρινγκ με ανοιχτό καβάλο είναι μια άνετη και σέξι λύση για ένα ζεστό βράδυ. Η εκτεθειμένη πλάτη και το δέσιμο της κορδέλας θα τραβήξουν την προσοχή και θα προσθέσουν λεπτότητα.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Diyosa Corset & Panties Red

    Θα ανθίσεις βλέποντας αυτόν τον κορσέ πάνω σου. Το Diyosa θα σας χαρίσει πολλή διασκέδαση! Δεν έχει μόνο σούπερ θηλυκό κόψιμο, αλλά και δαντέλα που δείχνει δελεαστική με το κόκκινο. Φορώντας τον κορσέ Diyosa, θα δώσεις σήμα στον άντρα σου ότι θέλεις μια βραδιά γεμάτη απόλαυση. Θέλετε να το δοκιμάσετε; Το θέαμα να είσαι ντυμένος με έναν επικίνδυνα δελεαστικό κορσέ θα είναι πολύ ορεκτικό. Και ο τύπος σου; Θεϊκό υλικό, σαγηνευτικά σέξι ζώνη από καλτσοδέτα, στολίδια από δαντέλα... θα σας κάνουν το μόνο πράγμα που θέλει!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Passion ECO Selaginella Corset Black

    Τι διακρίνει τον κορσέ Selaginella από άλλα σύνολα; Σίγουρα η αισθησιακή δαντέλα ταιριάζει τέλεια στο κόψιμο του κορσέ. Το σύνολο είναι φτιαγμένο από κλασικό μαύρο τούλι. Τα σωστά κομμένα υλικά τονίζουν τις γυναικείες ιδιότητες και δίνουν στη σιλουέτα το επιθυμητό, λεπτό σχήμα.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Passion Nessy Corset Black

    Ο κορσέ συνδυάζει μαύρο τούλι και διαχρονικό δέρμα, που δειλά δειλά αποκαλύπτει το γυναικείο σώμα κάτω από τα εσώρουχα, και τα δεσίματα κορσέ δεν είναι μόνο διακοσμητικά, αλλά και υπεύθυνα για τη σωστή προσαρμογή του συνόλου στις ανάγκες κάθε γυναίκας.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Bombshell Boudoir V Vire Corset and G Set Black

    Αγκαλιάστε την εσωτερική σας βόμβα. Πρόσβαση στη θεά του μπουντουάρ. Κάντε το δικό σας πεπρωμένο να είναι η κυρίαρχη γυναίκα. Το παραμύθι δεν υπάρχει, οπότε αναλάβετε την ιστορία σας.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Jollymore Corset

    Ποιος είπε ότι ο χειμώνας πρέπει να είναι κρύος; Μόνο φορώντας αυτόν τον κορσέ θα ζεστάνει την ατμόσφαιρα σε τέτοιο βαθμό που κανείς δεν θα σκεφτεί τη θερμοκρασία έξω από το παράθυρο! Δείτε πόσο όμορφα τονίζει τη σιλουέτα σας! Αυτή είναι μια τέλεια ιδέα για να περάσετε μαζί αυτά τα χαρούμενα χειμωνιάτικα απογεύματα...

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Passion Satara Corset Black

    Θα ανθίσετε βλέποντας αυτόν τον κορσέ πάνω σας. Ο κορσέ Satara θα σας δώσει μεγάλη χαρά! Δεν έχει μόνο σούπερ γυναικείο κόψιμο, αλλά και δαντέλα, που ταιριάζει δελεαστικά με το λεπτό τούλι.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Passion ECO Collection Zinnia Corset Black

    Σέξι, εφαρμοστό, θηλυκό. Ο κορσές Zinnia δίνει μια αίσθηση λιχουδιάς και ταιριαστών υλικών. Ο κορσέ τονίζει τη γυναικεία φιγούρα και τα στρινγκ που συνδέονται με τον κορσέ συμπληρώνουν τέλεια ολόκληρο το εσώρουχο, ενώ τονίζουν τον ασυνήθιστο, εξαιρετικά σέξι χαρακτήρα του.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Beauty Night Olena Corset & Thong Red-Black

    Λατρεύετε τα πολυτελή σέξι εσώρουχα; Αυτό το σετ από το Beauty Night θα σας καταπλήξει! Αποτελείται από έναν κοντό κορσέ και ένα στρινγκ, και τα δύο σε γυαλιστερό κόκκινο σατέν και περίτεχνα μαύρα δαντέλα. Έρχεται κάποια ειδική περίσταση; Τότε μην ξεχνάτε ότι τέτοιες στιγμές απαιτούν ιδιαίτερα εσώρουχα σαν αυτό που βλέπετε!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Beauty Night Charlize Corset

    Εξαιρετικά κομψό αλλά και εκπεμπόμενο σύνολο. Ο κορσέ δεν έχει κάθετα ενισχυτικά, γι' αυτό η λεπτή δαντέλα σε συνδυασμό με το τούλι τυλίγει απαλά το σώμα. Το Piquancy προσθέτει στοιχεία από γυαλιστερό βερνικωμένο υλικό... Μέγεθος: S/M και L/XL

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Avanua Adelina Corset White

    Γοητευτικός κορσέ από λεπτό, λευκό τούλι. Η ασυνήθιστη κοπή, η τέλεια ενσωματωμένη δαντέλα κάνουν το σετ να φαίνεται εκπληκτικό. Οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες έχουν μεγάλη επίδραση στην ευεξία και την άνεση.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Beauty Night Ravenna Corset Black/Beige

    Πανέμορφος κορσέ από τη σειρά Ravenna από δαντέλα και τούλι σε nude χρώμα. Οι κούπες του σουτιέν έχουν ενισχυτικά ένθετα (δεν αφαιρούνται). Ζώνη μέσης με γυαλιστερή εφαρμογή που δένει στο πίσω μέρος. Το σύνολο στερεώνεται με γάντζους στο πίσω μέρος.. Μέγεθος: S/M και L/XL

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Beauty Night Peyton Corset

    Αποκλειστικός και άκρως αισθησιακός κορσέ από την best seller σειρά Peyton. Από όμορφη δαντέλα και ελαστικό τούλι. Πίσω κουμπωμένο με γάντζους. Περιλαμβάνει σέξι δαντελένιο στρινγκ. Μέγεθος: S/M και L/XL

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Obsessive Romanesa Corset & Thong Black

    Ψάχνετε για εσώρουχα που είναι 100% άνετα και δελεαστικά; Αυτός ο κορσέ θα αποδειχθεί τόσο ως εμπλουτισμός καθημερινών βραδιών για δύο, όσο και σε ρούχα που προετοιμάζονται για ειδικές περιστάσεις. Σίγουρα σας έχει δελεάσει η σαγηνευτική εμφάνιση της Romanesa στις φωτογραφίες. Αλλά το βαθύ μαύρο και ασυνήθιστο κόψιμό του θα σας κάνει να νιώσετε πραγματικά ξεχωριστοί σε αυτό! Τι νομίζετε; Είστε έτοιμοι να ζεστάνετε τη θερμοκρασία στην κρεβατοκάμαρά σας;

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Novenes Corset & Thong Black

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν έρχονται σύντομα.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Obsessive Donarella Corset & Thong Black

    Σκέψεις για σαγηνευτικά εσώρουχα τρέχουν στο μυαλό σας; Αναδείξτε τη σιλουέτα σας με αυτόν τον μαύρο κορσέ. Το κορδόνι στην πλάτη θα τονίσει σέξι τη γοητεία σας, ενώ τα τέλεια επιλεγμένα υφάσματα και η ποιοτική κατασκευή σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε μια νέα έννοια εγγύτητας. Δες το και μονος σου!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Beauty Night Gianna Corset & Thong Black

    Ψάχνετε για εξαιρετικά εσώρουχα για ειδικές περιστάσεις; Το σετ Giana αποτελείται από κορσέ και εσώρουχο με λαμπερή εμφάνιση. Και τα δύο κομμάτια αποτελούνται από κομψή δαντέλα σε τούλι σε χρώμα σάρκας, μοντέρνα λουράκια που δημιουργούν γεωμετρικό παιχνίδι στο σώμα σας και αξιολάτρευτους φιόγκους και δαχτυλίδια σε χρυσό. Χάρη στους ρυθμιζόμενους ιμάντες και το κορδόνι στην πλάτη, ο κορσέ θα σας ταιριάζει τέλεια και μπορείτε να ανυπομονείτε για τέλεια εφαρμογή. Χαρίστε στον εαυτό σας αυτό το συναίσθημα να νιώθετε απόλυτα σαγηνευτικοί και σίγουροι!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Beauty Night Goldie Corset & Thong Black

    Ένας σέξι κορσέ από δαντέλα και ημιδιάφανο πλέγμα. Ο κορσές διαθέτει ιμάντες καλτσοδέτας, κλείσιμο με γάντζο και ρυθμιζόμενους ιμάντες.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Passion Amberly Corset Black

    Ένας εκθαμβωτικός συνδυασμός από μαύρο διάφανο τούλι με δελεαστική δαντέλα που περικλείεται σε ένα πρωτότυπο κόψιμο κορσέ. Το μοντέλο που παρουσιάζεται είναι ο κορσές Amberly της Passion.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Passion ECO Leafa Corset Black

    Σαγηνευτικός κορσές που διαμορφώνει τέλεια τη μέση και το μπούστο. Εξαιρετικά ρομαντικά ένθετα δαντέλας και λεπτό τούλι. Ο τέλειος συνδυασμός που θα πυροδοτήσει τις αισθήσεις σας.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Passion Viena Corset Beige

    Σαγηνευτικός κορσές που διαμορφώνει τέλεια τη μέση και το μπούστο. Εξαιρετικά ρομαντικά ένθετα σε σχήμα φιόγκων και ντελικάτο τούλι. Ο τέλειος συνδυασμός που θα πυροδοτήσει τις αισθήσεις σας.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση

Είδη 129 εώς 160 από 177 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.