×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

CBT (Βασανιστήριο πέους και όρχεων)

Είδη 97 εώς 128 από 278 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Το εξαιρετικά απαλό μοντέλο σιλικόνης, χωρίς φθαλικές ενώσεις, έχει λεία μυτερή άκρη για εύκολη εισαγωγή, ενώ οι μπούκλες δίνουν επιπλέον τόνωση στην ουρήθρα. Το στρογγυλεμένο πόμολο επιτρέπει την ασφαλή και εύκολη εξαγωγή.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Επιτόπια δόνηση απευθείας στο κεφάλι του πέους!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Αυτό το σετ δαχτυλιδιών πέους σιλικόνης από την Kiotos X είναι τέλειο αν θέλετε να ζήσετε την απόλαυση ενός δαχτυλιδιού σιλικόνης. Ειδικά σχεδιασμένο σετ δακτυλίου glans για την άκρη του πέους σας. Αυτό το σετ περιέχει 4 δακτυλίους σιλικόνης που ξεκινούν με 24 mm, μετά 28 mm, από 30 mm και τέλος με εσωτερική διάμετρο 33 mm.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rebel Glans Ring Black

    Ανοιχτό δαχτυλίδι από ανοξείδωτο ατσάλι με 2 μπάλες κοσμήματος, κατάλληλο τόσο για περιτομή όσο και για μη περιτομή πέη. Ο λεπτός δακτύλιος προσαρμόζεται απευθείας στην άκρη της βαλάνου.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sinner Gear Ribbed Hollow Silicone Penis Plug 097

    Έχετε βαρεθεί όλα τα κανονικά παιχνίδια και είστε έτοιμοι για μια νέα πρόκληση; Τότε ίσως αυτό το βύσμα πέους είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Ένα βύσμα πέους εισάγεται στην ουρήθρα και διεγείρει τη βάλανο και το κάτω μέρος της ουρήθρας.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Δοκιμάστε τα όριά σας με ένα μοναδικό φορείο μπάλας και δύο βάρη 8 ουγκιών! Ξεκινήστε με ένα διαχειρίσιμο τράβηγμα γλιστρώντας το U τμήμα του φορείου στο όσχεό σας πάνω από τις μπάλες σας. Απολαύστε την έλξη του ανοξείδωτου χάλυβα βαρέως τύπου καθώς η βαρύτητα το κάνει να το κάνει! Δύο αλυσίδες σύνδεσης κρέμονται με βολικά άγκιστρα για την προσθήκη καθεμιάς από τις βαριές μπάλες... ή ίσως και περισσότερο! Πόσο μπορείτε να αντέξετε; Παίξτε μόνοι σας ή με τον Κύριο ή την Κυρία σας! Το ανθεκτικό υλικό είναι μη πορώδες, καθιστώντας το εύκολο να απολυμανθεί μετά από κάθε χρήση.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fucktools Cock Nails

    Κατασκευασμένα από λεία σιλικόνη υψηλής ποιότητας, τα Mister B Fucktools Cock Nails είναι η νεότερη προσθήκη στην εργαλειοθήκη Mister B Fucktools.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    14 x ουρηθρική διέγερση και διατάσεις!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Απολαύστε την εμπειρία ενός εξαιρετικά μακριού συμπαγούς πώματος ουρήθρας με αυτό το συμπαγές βύσμα πέους από ανοξείδωτο χάλυβα με ένα μεγάλο σχέδιο με χάντρες. Το χαλύβδινο βύσμα πέους είναι ομαλά γυαλισμένο και εύκολο στην εισαγωγή για ακόμα πιο έντονο οργασμό, προσπαθήστε να πάτε όσο πιο βαθιά μπορείτε χάρη στη μεγάλη λαβή που μπορεί να εισαχθεί. Ο χάλυβας Kiotos είναι κατασκευασμένος από 100% ανοξείδωτο χάλυβα και γυαλίζεται ομαλά.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Brutus Trembler Silicone Vibrating Sound Black

    Για τον έμπειρο λάτρη του ήχου που θέλει να ξεπεράσει τα όρια, ο Brutus επινόησε ένα δονούμενο εργαλείο ήχου, το The Trembler. Ενισχύοντας τις αισθήσεις του ήχου προσθέτοντας μια λειτουργία δόνησης, το Trembler θα σας κάνει να νιώσετε κάθε δόνηση κάτω από την ουρήθρα σας και όχι μόνο. Είστε έτοιμοι για την απόλυτη ηχητική εμπειρία προσθέτοντας μερικά vibes;

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Για το πιο έντονο παιχνίδι σύνθλιψης μπάλας, πάρτε αυτόν τον ακρυλικό θραυστήρα κρουνιού και μπάλας.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Το Ringness The Earl του είναι ένα δαχτυλίδι κόκορας Mystim κατασκευασμένο από 100% χειρουργικό ανοξείδωτο ατσάλι και δεν είναι απλώς ένα ερωτικό κόσμημα: Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κάνετε μεγαλύτερο και πιο έντονο σεξ.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Αυτή η συσκευή βασανιστηρίου Ultimate είναι ένα φορείο και σπαστήρας με μπάλα όλα σε ένα με το ειδικό χαρακτηριστικό βασανιστηρίου τις αιχμές.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Ο άτακτος σκλάβος σου έχει πολλή ελευθερία; Στη συνέχεια, κρατήστε τον κλειδωμένο με αυτό το πραγματικό μεταλλικό κλουβί αγνότητας φιδιού. Κλειδώστε τον και αναγκάστε τον να παραδοθεί τοποθετώντας το κλουβί και το δαχτυλίδι πάνω από τον άξονα του πέους. Εδώ αρχίζει το παιχνίδι. Με την αρρενωπότητά του κλεισμένη σε ένα μεταλλικό φρούριο, δεν θα μπορέσει να πετύχει πλήρη στύση, η ικανοποίηση και η διέγερσή του είναι περιορισμένες, ενώ εσείς τον κρατάτε πρόθυμα. Ζήτω η κυριαρχία! Ο δακτύλιος είναι 45 mm και η είσοδος είναι 32 mm για το πέος.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Label Wooden Genital Prisoner Yoke

    Μην αφήσετε τον δευτερεύοντα σας να ξεφύγει στην επόμενη σκηνή της δουλείας σας με αυτόν τον ξύλινο ζυγό κρατουμένων των γεννητικών οργάνων. Το λείο μαύρο ξύλο τυλίγεται γύρω από τα υπογεννητικά σας όργανα καθώς στερεώνετε τους καρπούς του στο ζυγό.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Δονήσεις για να πειράζουν τις μπάλες, που παρέχονται από αυτό το δονούμενο teaser όσχεου Mr Pleasure, για μέγιστη απόλαυση! Το δονούμενο όσχεο teaser είναι κατασκευασμένο από μαλακή σιλικόνη και διαθέτει βολικό ιμάντα πέους. Απλώς πατήστε το κουμπί στη σφαίρα δόνησης μίας ταχύτητας και απολαύστε τις συναρπαστικές αισθήσεις των δονήσεων που πειράζουν τις μπάλες σας.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sevanda Gold Urethral Chastity Cock Cage

    Παρουσιάζουμε το SEVANDA Golden Metal Urethral Chastity Cock Cage, ένα premium αξεσουάρ BDSM σχεδιασμένο για όσους αναζητούν τον απόλυτο έλεγχο και συγκράτηση. Κατασκευασμένο με ακρίβεια και κομψότητα από τη SEVANDA, ένα αξιόπιστο όνομα στον κόσμο των παιχνιδιών για ενήλικες, αυτό το κλουβί κόκορα είναι η επιτομή της πολυτέλειας και της απόλαυσης.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Chastity Briefs with Anal Dildo

    Σλιπ από γνήσιο δέρμα σέλας με 2 λουκέτα και αποσπώμενο πισινό στο εσωτερικό (3,5 x 12 εκ.) Η ζώνη έχει μια τρύπα για να περνάει το πέος. Αυτό το σλιπ είναι Ρυθμιζόμενο και στις δύο πλευρές σε 7 θέσεις από 78 έως 115 cm.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Black Label The Humbler Steel BDSM Humility Device

    Τεντώστε τις μπάλες σας με μια άκρη.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Black

    Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το προϊόν έρχονται σύντομα Ψάχνετε για ευχαρίστηση και έλεγχο; Τεντώστε αυτόν τον σάκο με ένα μαλακό, αλλά ισχυρό και εύκαμπτο φορείο με μπάλα βοείου κρέατος. Επιμηκύνετε το όσχεό σας καθώς νιώθετε τις μπάλες σας να τραβούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του συντρόφου ή του σόλο παιχνιδιού. Πολλαπλές διαμέτρους και μήκη διαθέσιμα - ελέγξτε τα όλα! Για πιο ακραίο παιχνίδι, στοίβαξε δύο φορεία με μπάλα βοδινού μαζί! Κατασκευασμένο από ασφαλές για το σώμα, TPE χωρίς φθαλικές ενώσεις.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Lockdown Chastity Cage Black Large

    Είστε έτοιμοι για μια συναρπαστική εμπειρία δουλειάς; Αυτό το κλούβι αγνότητας Lockdown καθιστά αδύνατο για τον χρήστη να αποκτήσει στύση. Το κλουβί μπορεί ακόμη και να φορεθεί πολλές μέρες στη σειρά για έντονο προκαταρκτικό παιχνίδι. Το άνοιγμα στο μπροστινό μέρος επιτρέπει στον χρήστη να ουρήσει χωρίς να αφαιρέσει το κλούβι.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Boners 8-Style Ball Splitter

    Απλώνει τις μπάλες σας και τις σπρώχνει προς τα εμπρός, κάνοντας τις να φαίνονται μεγαλύτερες και πιο εμφανείς. Ο ιμάντας γύρω από το πέος σας παρέχει μεγαλύτερη και πιο σκληρή στύση, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις οικείες στιγμές με τον σύντροφό σας ακόμα περισσότερο. Η διάμετρος του κρίκου είναι 4,5 cm και η διάμετρος του σφαιρικού δακτυλίου κυμαίνεται από 2-3 cm.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Η συσκευή CB-6000 Male Chastity - Chrome Finish είναι μια νέα πρωτοποριακή σχεδίαση που προσφέρει τη μέγιστη άνεση και ασφάλεια. Η συσκευή CB-6000 Male Chastity Device προσφέρει τη μέγιστη άνεση και ασφάλεια. Τ

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

    Έκπτωση
  • Kiotos Steel Ball Buster Testicle Vice

    Στύψτε σε λίγο χρόνο για λίγη CBT και, υποσχόμαστε, δεν θα απογοητευτείτε!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Όχι πολύ βαρύ και όχι πολύ ελαφρύ, αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ σεξ ενώ φοράτε φορείο με μπάλα, αυτό είναι το τέλειο παιχνίδι για να δοκιμάσετε τα νερά. Το σούπερ ελαστικό φορείο μπάλας ταιριάζει σε όσχεα όλων των σχημάτων και μεγεθών.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Αυτή η μακράς καμπύλης συσκευή αγνότητας Torture είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτή είναι η πραγματική συσκευή πόνου και ευχαρίστησης BDSM για προχωρημένους χρήστες. Εισαγάγετε το πέος σας στο κλουβί με μέγεθος που μπορεί να εισαχθεί περίπου 60 έως 80 mm.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Πώς θα θέλατε να τον κλειδώσετε σφιχτά και με ασφάλεια, κυριολεκτικά; Αυτό το κλουβί αγνότητας από ανοξείδωτο χάλυβα θα σας κάνει να φαίνεται ότι σας ανήκει!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Τα κλουβιά Man|Cage Chastity είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πολυανθρακικό, ένα πολύ ελαφρύ, ανθεκτικό και υποαλλεργικό υλικό. Το κλουβί αποτελείται από τρία μέρη που ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους. Οι δύο ακίδες καθοδήγησης συνδέουν τα επάνω μέρη και οβάλ κωνικός πείρος συνδέει τους δακτυλίους με το κλουβί. Μια ποικιλία από δαχτυλίδια σε διαφορετικά μεγέθη και κομμάτια απόστασης που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε το τέλειο μέγεθος!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Sinner Gear Unbendable Hollow Metal Penis Plug 006

    Jestli potřebujete vyzkoušet něco nového, tato hračka je ideálním řešením. Je plug do penisu, který bude stimulovat vaší močovou trubici zevnitř, užijete si s ním úžasnou citlivou a dokonalé οργασμός. Navíc je dutý, takže jím pohodlně projde sperma. Snadno se s ním manipuluje, můžete jen zahřát či ochladit v teplé nebo naopak ve studené vodě a okusit tak ještě další rozmanitější prožitky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Transparent

    Τα κλουβιά Man|Cage Chastity είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πολυανθρακικό, ένα πολύ ελαφρύ, ανθεκτικό και υποαλλεργικό υλικό. Το κλουβί αποτελείται από τρία μέρη που ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους. Οι δύο ακίδες καθοδήγησης συνδέουν τα επάνω μέρη και οβάλ κωνικός πείρος συνδέει τους δακτυλίους με το κλουβί. Μια ποικιλία από δαχτυλίδια σε διαφορετικά μεγέθη και κομμάτια απόστασης που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε το τέλειο μέγεθος!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Black

    Τα κλουβιά Man|Cage Chastity είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πολυανθρακικό, ένα πολύ ελαφρύ, ανθεκτικό και υποαλλεργικό υλικό. Το κλουβί αποτελείται από τρία μέρη που ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους. Οι δύο ακίδες καθοδήγησης συνδέουν τα επάνω μέρη και ο οβάλ κωνικός πείρος συνδέει τους δακτυλίους με το κλουβί. Μια ποικιλία από δαχτυλίδια σε διαφορετικά μεγέθη και κομμάτια απόστασης θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε το τέλειο μέγεθος!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Διπλός δακτύλιος πέους από υψηλής ποιότητας δέρμα και καουτσούκ, που σας επιτρέπει να καθυστερήσετε την εκσπερμάτιση, να διατηρήσετε το πέος σας σε στύση πολύ περισσότερο και να παρατείνετε το χρόνο της σεξουαλικής επαφής.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 97 εώς 128 από 278 σύνολο

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.