×

Εγγραφή

Πληροφορίες προφίλ

Δεδομένα σύνδεσης

ή σύνδεση

Το όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το επίθετο είναι υποχρεωτικό!
Το όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Αυτή δεν είναι διεύθυνση email!
Η διεύθυνση email είναι υποχρεωτική!
Αυτό το email είναι ήδη εγγεγραμμένο!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης!
Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης!
Εισαγάγετε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Εισαγάγετε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι!
Οι όροι και προϋποθέσεις απαιτούνται!
Το email ή ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος!

CBT (Βασανιστήριο πέους και όρχεων)

Είδη 129 εώς 160 από 278 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Boners T-shape Ball Splitter

    Απλώνει τις μπάλες σας και τις σπρώχνει προς τα εμπρός, κάνοντας τις να φαίνονται μεγαλύτερες και πιο εμφανείς. Ο ιμάντας γύρω από το πέος σας παρέχει μεγαλύτερη και πιο σκληρή στύση, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις οικείες στιγμές με τον σύντροφό σας ακόμα περισσότερο. Η διάμετρος του δακτυλίου του κόκορα κυμαίνεται από 4-5,5 cm και η διάμετρος του σφαιρικού δακτυλίου κυμαίνεται από 3-3,5 cm.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι βαρέως τύπου, αυτό το φορείο με μπάλα σε στυλ αλεξίπτωτου κλείνει με έναν ισχυρό μαγνήτη γύρω από το όσχεό σας. Ζήστε την εμπειρία 8,6 ουγκιών να τραβάτε τις ευαίσθητες μπάλες σας ενώ αυνανίζεστε, κάνετε σεξ ή πειράζεστε και βασανίζεστε από τον σύντροφό σας. Η βαρύτητα θα κάνει τον φόρο της, δημιουργώντας την αίσθηση τραβήγματος που λαχταράς και ενισχύοντας κάθε σεξουαλική εμπειρία.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    ΩΧ! Παρουσιάζει μια νέα σειρά παιχνιδιών για εξερευνητές ουρήθρας! Εάν ο ήχος της ουρήθρας είναι το κακό σας, τότε αφήστε αυτούς τους ομαλούς ανιχνευτές να προσφέρουν την απόλυτη απόλαυση! Η ουρήθρα είναι επενδεδυμένη με υπερευαίσθητες νευρικές απολήξεις, οι οποίες μπορούν να είναι πολύ ευχάριστες όταν διεγείρονται. Επιπλέον, το εν τω βάθει παιχνίδι της ουρήθρας είναι ο μόνος τρόπος για να κάνετε απευθείας μασάζ στον προστάτη.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    Το εκπληκτικό βύσμα πέους από ανοξείδωτο ατσάλι έχει σχήμα σαν ένα άγκιστρο αγκίστρωσης εμπνευσμένο από έναν διάσημο υπερήρωα σε μαύρο χρώμα! Μόλις το τοποθετήσετε, όχι μόνο αισθάνεται και φαίνεται υπέροχο, αλλά ο σύντροφός σας θα βιώσει επιπλέον ευχαρίστηση όταν εισάγετε το πέος σας μέσα με αυτό το καταπληκτικό βύσμα!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • CB-X Mini Me Chastity Cage Clear

    Το Mini Me αφαιρεί όλο τον χώρο ακόμα και για την παραμικρή σύσπαση του κλειδωμένου κρουνού σας. Ανακαλύψτε τι σημαίνει πραγματικά να είσαι αβοήθητος και ευχάριστος κάτω από τον απόλυτο περιορισμό από επιθυμίες. Οι Keyholder's και οι Sissies περίμεναν το CB-X να τους φέρει αυτό που ζητούσαν. Μικρότερο και έτοιμο να κρατήσει το πακέτο σας πιο κοντά στο σπίτι από όσο ονειρευόσασταν ποτέ.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Κλείδωσε αυτόν τον άχρηστο πούτσο και μην τον αφήσεις έξω! Το Steel Teardrop Cock Trap είναι ένα κακόβουλο εργαλείο για να κλειδώσετε το καβλί σας. Ονομάζεται έξυπνα παγίδα κόκορα γιατί δεν το αφήνει έξω. Ακόμα κι αν δεν είναι κλειδωμένο, λόγω της μακράς επαναλαμβανόμενης ράβδου σε σχήμα δάκρυ που περνάει από το κέντρο και στην ουρήθρα σας, δεν μπορείτε να βγείτε από αυτήν. Κλείδωσέ το με το κλειδί και μην το βγάζεις καθόλου, αν τολμάς.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Διπλό δαχτυλίδι πέους κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μέταλλο χωρίς νικέλιο, που σας επιτρέπει να καθυστερήσετε την εκσπερμάτιση, να διατηρήσετε το πέος σας σε στύση πολύ περισσότερο και να παρατείνετε το χρόνο της σεξουαλικής επαφής.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Κρατήστε το πουλί σας παγιδευμένο με κλειδαριά με αυτό το πραγματικό ατσάλινο κλουβί αγνότητας. Αυτή η σύγχρονη συσκευή αγνότητας είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα. Κλειδώστε το πουλί σας σε αυτή την υπέροχη φουτουριστική συσκευή. Τοποθετήστε το πέος σας στο κλουβί με μέγεθος που μπορεί να εισαχθεί περίπου 65 mm.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    ΠΕΟΣ / ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΛΑΣ ΜΕ ΜΠΕΛΟΝΙΑ ΤΥΠΟΥ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΡΑ

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Triune The Prison Bird Stainless Steel

    Κλειδώστε τον κόκορα και τις μπάλες σας σε αυτό το πλήρως ρυθμιζόμενο κλουβί αγνότητας! Με σχέδιο που μοιάζει με μανσέτα, ο δακτύλιος βάσης αυτής της συσκευής φιλοξενεί 4 διαφορετικά μεγέθη. Κλειδώστε το δαχτυλίδι στη θέση του με το σύστημα πλάκας με καρφίτσα για να παγιδεύσετε τις μπάλες του στα όρια αυτού του δακτυλίου από ανοξείδωτο χάλυβα.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Fucktools Dick Screws

    Κατασκευασμένες από λεία σιλικόνη υψηλής ποιότητας, οι βίδες Mister B Fucktools Dick είναι η νεότερη προσθήκη στην εργαλειοθήκη Mister B Fucktools.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head Plug

    Απολαύστε τον εαυτό σας ακόμα περισσότερο με αυτό το στικ πέους από ανοξείδωτο ατσάλι και κάντε τον οργασμό σας ακόμα πιο έντονο και πιτσίλισμα. Το ατσάλινο βύσμα πέους γυαλίζεται ομαλά και τοποθετείται εύκολα για ομοιόμορφο έντονο οργασμό.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Shots ManCage Spare Lock Black

    Ανταλλακτική κλειδαριά για ManCage Chastity Cages

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Probe Sound Black

    "Περάστε τον ήχο σας σε όλα τα νέα βάθη με το PROBE, τον νέο εξαιρετικά μακρύ ήχο σιλικόνης από την OXBALLS. Το PROBE είναι ένας εύκαμπτος, απαλός ήχος σιλικόνης που είναι εξαιρετικά απαλός και στριμωγμένος στην αφή. Η σιλικόνη είναι το αγαπημένο μας ήχο, το λείο υλικό θερμαίνεται στη θερμοκρασία του σώματος και είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει ερεθισμό ή βλάβη από ό,τι με μέταλλο ή άλλους άκαμπτους ήχους.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Όχι πολύ βαρύ και όχι πολύ ελαφρύ, αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ σεξ ενώ φοράτε φορείο με μπάλα, αυτό είναι το τέλειο παιχνίδι για να δοκιμάσετε τα νερά. Το σούπερ ελαστικό φορείο μπάλας ταιριάζει σε όσχεα όλων των σχημάτων και μεγεθών.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Silicone Sound 8mm

    Αυτός ο ήχος σιλικόνης πλάτους 9 mm από την Kiotos X είναι τέλειος εάν θέλετε να εξασκηθείτε στο τέντωμα της ουρήθρας σας. Ειδικά σχεδιασμένοι ουρηθρικοί ήχοι για το πέος σας. Ο ήχος της ουρήθρας είναι για τους περισσότερους ανθρώπους μια παράξενη αλλά αναμφισβήτητα ικανοποιητική πράξη, γι' αυτό και οι ήχοι της ουρήθρας γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς από ποτέ.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Αυτό το κλουβί αγνότητας με kiotos είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, χωρίς επιχρωμίωση και επινικέλιο, μόνο γυαλισμένο στο χέρι. Βάζοντας το πέος στο κλουβί έχει διάμετρο 35 mm. Η λυγισμένη όπλιση 45 mm πρέπει πρώτα να τοποθετηθεί στις μπάλες και μετά να στερεωθεί εύκολα στο κλουβί με ένα μαγνητικό κλειδί.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 3,8cm

    Το φορείο μπάλας με δυνατότητα κλειδώματος με δαχτυλίδι της Rebel τοποθετείται και στη συνέχεια κλειδώνεται σφιχτά με το εξάγωνο κλειδί που περιλαμβάνεται. Για ακόμα πιο συναρπαστικά συναισθήματα μπορεί να κρυώσει (στο ψυγείο) ή να ζεσταθεί (σε ζεστό νερό).

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Scandal Trio Pleasure Wheel Black

    Αφεθείτε στη συναρπαστική απόλαυση με τον όμορφο τροχό αναψυχής Scandal® Trio, έναν τρομακτικό τροχό ευχαρίστησης με τρεις τροχούς 22 σημείων. Κατασκευασμένο από κράμα ψευδαργύρου χωρίς νικέλιο, βαρέως τύπου, που δεν λερώνει για τον απόλυτο πολυτελή ενθουσιασμό και εκπληκτική αίσθηση στο χέρι.

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Το Mister B Hardware Sounds Devil, είναι ένας ακραίος κωνικός διαστολέας, για τον έμπειρο παίκτη.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Απολαύστε την εμπειρία ενός πολύ μακρού συμπαγούς βύσματος Trainer με αυτό το συμπαγές βύσμα πέους από ανοξείδωτο χάλυβα με απαλό μοτίβο βήμα προς βήμα.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    Το Cruncher της Brutus συνδυάζει τον κλασικό σπαστήρα με το πιο μεταξένιο υλικό σιλικόνης που θα νιώσετε ποτέ. Νιώστε τον συνδυασμό λείας σιλικόνης και αιχμηρές αιχμές καθώς το Cruncher τυλίγεται γύρω από τις μπάλες σας. Ο Θραυστήρας μπορεί εύκολα να συγκρατηθεί στη θέση του, μανδαλώνοντας τις δύο πλευρές με μια κλειδαριά που περιλαμβάνεται.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Είναι μια πολύ αποτελεσματική συσκευή αγνότητας: τοποθετήστε την γύρω από τον άξονα του πέους και κατά τη διάρκεια μιας στύσης, τα σημεία θα σκάψουν στην πιο ευαίσθητη σάρκα. Ως αιχμηρό δαχτυλίδι κόκορα: τοποθετήστε το στη βάση του κόκορα και των μπαλών και κλειδώστε το με ένα λουκέτο. Ως βάναυσο φορείο με μπάλα: τυλίξτε το γύρω από το όσχεο. Η μέθοδος των βασανιστηρίων εξαρτάται από εσάς! Ο δακτύλιος έχει δύο σειρές δοντιών από ανοξείδωτο χάλυβα μήκους 0,25 ιντσών. Αυτοί δεν είναι αυτοασφαλιζόμενοι δακτύλιοι καθώς θα χρειαστείτε ένα μικρό λουκέτο για να το ασφαλίσετε.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator

    Μαύρος δονούμενος διαστολέας με 7 λειτουργίες δόνησης με το πάτημα ενός κουμπιού. Πλήρες μήκος περίπου. 19 cm, μήκος ραβδιού 10,5 cm, Ø περ. 8 χλστ. Ένα φινίρισμα χωρίς ραφή για εύκολη εισαγωγή. Υλικό: σιλικόνη, ABS, χωρίς φθαλικές ενώσεις σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ REACH. Περιλαμβάνει μπαταρίες με κουμπιά.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Ο άτακτος σκλάβος σου έχει πολλή ελευθερία; Στη συνέχεια, κρατήστε τον κλειδωμένο με αυτό το πραγματικό μεταλλικό κλουβί αγνότητας Lion. Κλειδώστε τον και αναγκάστε τον να παραδοθεί τοποθετώντας το κλουβί και το δαχτυλίδι πάνω από τον άξονα του πέους. Εδώ αρχίζει το παιχνίδι.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cock Cage Pink

    Το επόμενο βήμα στην αισθησιακή συγκράτηση από το CB-X®. Ο Mr. Stubb® είναι η πύλη σας για το lockdown που περιμένατε. Δώστε στον κάτοχο του κλειδιού σας ακόμα περισσότερο έλεγχο με αυτή τη νέα συσκευή που σας κρατά κλειδωμένους υπό αυστηρότερους περιορισμούς.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs Nutter Ball Sling Black

    Εάν είστε λάτρης των πιο δημοφιλών μας SACKSLING, αλλά έχετε έναν ψηλό και σφιχτό σάκο ή θέλετε περισσότερο κράτημα στα προϊόντα σας…τότε θα λατρέψετε το νέο μας σχέδιο, NUTTER.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Triune Genitals to Arms Pillory

    Χαριτωμένο γυναικείο κολάρο ταπείνωσης για βάναυση σύνδεση των χεριών με τα ανδρικά γεννητικά όργανα (πέος συν όσχεο). Μοναδική σχεδίαση Lederhalt, σύνδεση και στερέωση με μονό πείρο.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    Το MEATLOCKER είναι ο μεγάλος, σκληροπυρηνικός εξοπλισμός αγνότητας Oxballs, τυλίγει τον πούτσο και την τσάντα σας με εξαιρετικά ελαστικό ελαστικό PLUS+SILICONE™, είναι η πρώτη μας συσκευή αγνότητας με πλήρες κάλυμμα—και είναι εύκολο να φορεθεί + άνετο για μακροχρόνια χρήση. Αυτό το πράγμα τεντώνεται για να ταιριάζει και σε πιάνει σαν γάντι. Έχει την αίσθηση της ζεστής σιλικόνης, τη δύναμη και το τέντωμα του TPR και την όψη ενός διπλού τρυπημένου πουλί.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Για μια νύχτα ατελείωτου πάθους είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα καλό δαχτυλίδι κόκορα. Αλλά, αν προσθέσουμε ένα σε αυτό για τους όρχεις, η νύχτα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Με βραχίονες για να το προσαρμόσετε, αυτό το δαχτυλίδι θα σας δώσει αυτό το κράτημα που θέλετε τόσο πολύ, και όχι μόνο θα το απολαύσετε, βλέποντας πώς είναι το πέος σας, αλλά ο σύντροφός σας θα μπορεί να απολαμβάνει τις διεισδύσεις πιο δυνατά από ποτέ.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    Οι δονούμενοι ήχοι ουρήθρας Mister B είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανεβείτε το ηχητικό σας παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο. Αυτό το πολύ μακρύ, δονούμενο ραβδί είναι τέλειο για όσους χρειάζονται αυτή την επιπλέον ώθηση. Έχει διάμετρο 7 χιλιοστών στο παχύτερο μέρος του, επομένως δεν είναι για αρχάριους, αλλά ιδανικό για όποιον ήδη του αρέσει να ακούγεται με μεταλλικά ραβδιά. Θα είναι δυνατό και έντονο και σίγουρα θα είναι μια καλή στιγμή για ένα kinky sounder. Ιδανικό για χρήστες που λαχταρούν την ένταση.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    Η συσκευή ηλεκτροσυμπίεσης Python™, η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες ενός άνδρα και κατασκευάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, διαθέτει 2 επιχρυσωμένα επιθέματα ηλεκτρικής επαφής με ρυθμιζόμενη συμπίεση. Με το μαλακό πέος και τις μπάλες να γλιστρούν, οι μπάλες κρέμονται στη συνέχεια απευθείας στη λαβή του ρυθμιζόμενου συστήματος συμπίεσης.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Σε απόθεμα

Είδη 129 εώς 160 από 278 σύνολο

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας.